Sziasztok!
Bettyna!
Nagyon szépek vagytok, az összefestett Szabi különösen édes!
Leküzdöttétek már a vírust?
(Nem tudom miért, de én úgy emlékeztem, h pécsiek vagytok…hogy ezt honnan szedtem?!
)
Dazsi!
Aszta, ez a hajszerkezet!!!
Nagyon édes!
Gratula a tudományokhoz!
Ildi!
Mostanában Lillus is beállt a napi 5 kajára, sztem nem kevés, ő megeszi a kb előírt mennyiséget. Gondolom Lottika is, ugye? Örülök, hogy ilyen nagy hős volt a leányzó, és hogy ekkorát nőttetek!
Anyós…
Jaj, nagyon édes Lottika, ahogy olvas!!!
Marek!
Remélem nem lesz semmi komoly baja Borinak! Most én is aggódom kicsit, mert nálunk is egy ideje van sok zöld, nyálkás kaki…nem minden alkalommal, de minden nap legalább egy. Nekem emlegettek tejallergiát is, remélem nincs közünk hozzá, mert az elég ciki. Nuku tejtermék, meg majd később nála is baromi nehéz lenne betartani.
Ez az orvos egy barom….már bocs!
Borikeresés….
:D
Szöszke!
Gratula a nagy felfedezéshez!
LKata!
Gratula a gyarapodáshoz, és nagyon édes Norbika! Remélem hamar megoldódnak a tápszergondok, kibújik az a fogacska, vagy csak elkezd enni a fiatalúr! Egyébként nálunk Lillus is bírt már 10órát kajcsi nélkül. Szerintem ha annyira éhes lenne Norbika, azt úgyis jelezné…nem hiszem, h egy baba tud tök éhesen aludni, vagy bármit csinálni.
Éva!
Jaj, elég durva lehetett ez a műtét körüli hercehurca!
Sajnálom a koris balesetet, remélem már nem fáj annyira!
Haláli, ahogy Lora a babaházban játszzik Áronnal!
Én is gratulálok a srácok szülinapjához!
Timi!
Aranyos lehet, ahogy Sanyika vakargat!
Tercsi!
Nagyon aranyosak a képek!
Bettike!
Köszi a videokat!
Zsuzsu!
Örülök, h már jobban vagy! Nagyon édesek a srácok! Ábi olyan mint egy kismanó, aki mintha egy karácsonyi filmből lépett volna ki!
Sajnálom a fűtést…
Kata!
Sajnálom az uszit…remélem legközelebb jobb kedve lesz a fiatalúrnak!
Linh!
Nagyon édes Marci, és gratulálok a szép méretekhez, ez igen!!!
Peva!
Sajnálom, h csúszik a tali, mi így valszín nem tudunk ott lenni.
Nagyon édes Dorka! Tegyél még képet, amin jobban látszik a kisasszony!
Nymalac!
Csináltatok képeket a pancsiról? Ha igen, kérünk!
Tali: Nincs kedve vknek januárra is szervezni egyet? Azon mi is részt tudnánk venni…
Én nagyon szivesen bevállalnám, de mivel Makón lakunk, így nem hiszem, h túl népszerű lenne a dolog, úgy meg semmi értelme.
Séta: Mi ebben a hidegben is megyünk, meg ugye Lillus csak így alszik el, h kint eltologatom egy kicsit. Van rajta body, kezeslábas, cipzáros pulcsi, meleg overál, sapi, kapucni, egy puha szőrős takaró, egy polár takaró és a mózes teteje. Az előszobában leveszem róla a mózes tetjét, meg a polár takarót, marad 1 takaró, és jó meleg, amikor kivezsem, néha picit meg is izzad…úh nem fázik.
Mi elvagyunk, mint a befőtt, de a tegnapi éjszakánk nem volt túl jó. Nagyon nehezen aludt el Lillus, kb 3-4x kellett letenni, hagytuk egy ideig sírni, de éreztem, h vm baj van, nem fog megnyugodni, úh kivettem többször. Valószínűleg a a hasát csavarta vm, nem volt durva hasfájás, de sztem fel-fel ébredt egy-egy csikarásra. Durrogott nagyokat, amikor felvettem. Kb 11kor aludt el végül, majd 4.30-kor kelt, és utána sokat nyűglődöt, fel-fel ébredt, nyögdécselt, majd újra visszaaludt. 7.15ig bírtuk így, utána elkezdett sírni, és kivettem, ettünk. Úgy néz ki, h kialakult nálunk egy napirend. Reggel 7-8 körül kelünk, és innentől kezdve blokkok vannak, evéssel kezdődik, ez kb fél óra, de van, h egy óráig is elhúzzuk, ezután beszélgetünk a mérlegen, és vigyorog nagyokat, majd peluscsere, és közben folytatjuk a dumálást, és ezután 5perc böfi, és megy a pihiszékbe vagy a játszószőnyegre. Ezt kb 15percig bírja, azután beöltöztetem, be a babakocsiba, kint eltologatom 5-10percig, és jöhet be az előszobába aludni. Majd ébredés, és kezdődik elölről. Mindig 1,5órát van fent pontosan ébredéstől beöltözésig, hajszál potnosan álmosodik el…és 2-3órát alszik. Este bevezettük azt, h ébredés után fürcsi olyan 7-7.30körül, 7.45-8.00 körül vacsi, ha kell peluscsere, majd apukám altatja. Ez áltaálban 8.30-9.00körül kezdődik, és kb 10re elalszik. Kivéve tegnap.
Mi is felfedeztük a kezünket, és már rengeteget vigyorog Lillus, és reggelente egyfolytában dumál. Mondja, h gí, gő, hőőő, háá, nagyon édes.
És már a 3. méret rucikat hordja (0-3hó).