Csakegy!
Csoki:
Lefényképeltem ma magunkat, minnyá felrakom.
Hú csajok, kétszer tuti gutaütést kaptam ma.
Reggel éppen 40 perc alatt tudtunk kigurulni a kapun, addig készültünk. És még szerencsém is volt, mert Ákos felöltözve aludt már a hálóban, őt nem kellett öltöztetni, csak az ülésbe bezsuppolni. Kipakol, bepakol, letört a körmöm, jött a postás, le kellett szednem a kocsi kalaptartóját, mert zörgött és így tovább. Gondoltam ennél nem lehet már rosszabb. Tévedtem.
Az orvosnál 1 és 3/4 órát töltöttünk el. 10 perc várás, kb. ugyanennyi a vizsgálat. Kijöttünk, felöltöztettem Ákost, félig bekötöttem a kendőbe, amikor torkaszakadtából elkezdett üvölteni. Csitítgattam, rázogattam, semmi, viszont helyette sikított. Itt feladtam, kendő gyorsan lebont, földre lees, megtapos és ilyenek, Ákos csöcsre csatlakoztat. És békésen szoptat egy laza 15 percet, amit méltánytalanul kevésnek érzett a fiam, úgyhogy ültünk még +10 percet.
Bé' meg, eddig azt hittem, hogy fasza csaj vagyok, csuklóból megy nekem minden. De amikor már az utánunk következő 4. kisgyerek is kijött a rendelőből, akkor megomlottam.
Végszóra meg jött egy anyuka egy 1,5-2 év körüli járkálós, de még nem beszélős kissráccal és egy 5 hetes ikerpárral EGYEDÜL tanácsadásra! Tök lazán!
Most azonnal előterjesztem, hogy Magyarországon (igény szerint Baranyában) töröljék el a telet! Új évig legyen tél, meg hó, de utána legalább 15 fok tavaszig.
Aaaanyira várom, hogy a gyereket és a kendőt csak bedobjam a kocsiba és indulhassunk, hogy azt elmondani nem tudom!!!!!!!!!!
Befejeztem a dühöngést.
Ákos 4 hós méretei:
Súly: 7740 gramm
Hossz: 65,5 cm
Azt hittem több lesz súlyra, mert karácsonykor mértük és akkor ruhában 8 kiló volt. Lehetett 20 deka rajta (a pelus tisza volt), de ez akkor is gáz, mert ezek szerint karácsony óta nem hízott. Pont akkortájt kezdett el megcsappanni a tejem.
Két hét múlva felviszem ide a védőnőcihez is megmérni, kíváncsi vagyok mi lesz. Addig viszont szaporítom a tejcsit mint állat.
Koriági!
A szánkózós képen nagyon aranyos Eszti!
Tyche!
Nagyon édes Noel baba képe!
Jaj, tényleg! Andrásnak szólítjátok vagy Noelnek?
Na pá!
A képekkel még jövök!