Zsebi baba!
Köszi szépen a köszöntést Neked is!!!
Jaja, mi sem merjük a gyereket soha egyedül hagyni, csak mindig felügyelettel, és olyanra akiben megbízunk.
Bevásárlásoknál sem engedem elkószálni őket fél pillanatra sem.
Igen, ezt tanácsolják a szakemberek is, hogy igenis a szülő nézze meg és tudja meg, hogy a gyereke kivel csetel, ismerkedik, mert csak úgy tudja megóvni. És ez nem tartozik a szemétségek közé, sajnos a megvédés miatt manapság már ez szükségszerű.
Ugyhogy ha eljön a mi időnk e téren valószínűleg én is ezt fogom tenni, kénytelen leszek.
De tanácsolják azt is, hogy a számítógép közös helyiségben, pl. nappaliban legyen, ahol a gyerek szem előtt van, vagy ha nem megoldható, akkor igenis váratlanul nyugodtan nyissuk rá az ajtót a gyerekre, ha tudjuk hogy csetel, vagy tiltott vizeken jár. Annyira erősen durva dolgok vannak fent a neten, ráadásul aberrált dolgok (halottakkal közösülés, erőszak-szex, stb.) hogy nem igazán kell a gyereknek ilyen oldalakra tévednie.
Ezt még nem is irtam Nektek, de Bence mikor kicsi volt férjem is csinált weboldalt neki. Ennek hatására az email cimünkre irt egy fickó, hogy nagyon tetszik neki a mi gyerekünk és le szeretné rajzolni. Persze hogy nem engedtük.
Most hogy olvastam Tvrtko könyvét (2 éjszaka alatt, annyira "izgalmas" volt
) , igazán elgondolkodtam, teljesen kizárt , hogy tisztességes szándékkal közelitett az az ember felénk.
Váááááááááááááááááááá...................
Alízkám!
De jó, hogy írtál.
Jajj, fájdogált a pocid?
Akkor tényleg pihengessél, mást ugysem nagyon tehetsz.
Nem baj az ha nem lesz óriásbébi a kis Viki sem, bár sosem tudhatod, még beindulhat nagytempóban a növekedése, hízása.
Oké, oké, örülök természetesen, majd hozom a híreket ha megszülsz. Jajj, már most is olyan izgi, pedig még addig alszunk egy párat.
Oké, a kisszoknyát elrakom Nektek. ÉS előkaparom majd a kisebb babaruhákat, mert tutira vannak lányokra való dolgok még Dorkáról.
Tök jó, hogy a szilveszteri buli is jól sikerült.
Örülök neki.
Zsuzsi!
Jajj, nagy öröm van ám a jelmez nagyon bejött Bencének. Mondanom sem kell, hogy köszöntés után felvette, azóta abban megy wc-re, abban vacsorázott, mindent abban csinál. Majd hozok képeket róla.
Ma az oviban is jól sikerült a szülinapozás, a Corában vettem gesztenyetortát. Nagyon jól nézett ki és puha volt, én nem kóstoltam de a gyerekek szerint finom is volt.
Holnap jönnek anyuék, ő hozza Bencének az itthoni tortáját és azt is amit a Hangyabolyba viszünk. Nálunk egy szülinap már 3 torta alatt meg sem úszható.
Mondtam is Bencének, ma elkezdte az oviban az ünneplést, mi is megköszöntöttük, holnap anyuék fogják, vasárnap a barátok a játszóházban, ugyhogy 3 napig tart az ünneplés.
Lilla!
Természetesen én is beállok a sorba , és ha lehet majd én is bemennék megnézni Benneteket ha megszültél. persze csak ha egyáltalán akarsz látogatókat fogadni. Ha mégsem, azt is megértjük.