Sziasztok!
Gabolino!
Mi megigényeltük a Prevenart a 2 hós oltáskor, és a 3 hóssal meg is kapta. Gondolkodtunk a rotán is, és döntöttünk, a 4 hóssal azt is megkapja. Ti azt beadattátok, vagy fogjátok?
Andor nagyon szép kisfiú!
Blúmi!
Biztosan rendbejön a szopi dolog, tényleg az a megoldás, hogy többet szopizzon Bálint. Az utóbbi két napban én is megijedtem, mert én is kevesebbnek éreztem a tejcsit, Róza tegnap többször szopizott, azt hiszem ma már visszaállt, lekopogom.
Monee!
Én is gondolkodom a rövid hajon, de azt hiszem elvetem, mert nincs időm beszárítgatni, sajna nincs olyan sűrű hajam, hogy ne kelljen beszárítani. a hosszút meg csak összefogom és kész.
Kis vasgyúró Ákos!
Én is észrevettem, hogy Róza nem cumizik már a cicin annyit, csak este. Napközben ha jólllakott, kiköpi, felnéz, és vigyorog rám!
Bejci!
Sajnálom az allergiát, majdcsak elmúlik végre. Bia már nagyon ügyes!
Holka!
Nagyon szépek a lánykák! Te is szőke hajú vagy, vagy a párod az, vagy mindketten?
Szeder!
Gyönyörű ez az Adél, nem győzöm mondogatni!
Betti!
Tényleg nekünk is van ilyen rugink, nagyon jól áll Julcsin is. Mi Kanga ruhának hívjuk
Kistiggrincs!
Sajnálom a hasfájást. Zalán nagyon édes kissrác!
Anyooka!
Ádámmal biztosan nem lesz semmi gond, nagyon szép a képeken.
Lanta!
Ezek a csajszik!!!! nem győzöm dicsérni őket!Milyen szép kék szeme van Kornéliának!
Starlark!
A minőségügyi szakmérnöki is érdekes lehet, le a kalappal előtted, hogy tudsz tanulni. Én kb. másfél éve elkezdem a mérlegképes könyvelő tanfolyamot, de nem tudom be tudom-e fejezni (jó lenne!).
A fűtés dolgot sajnálom, mi is most vettünk fát, ami sajna tiszta víz, alig ég a kazánban, ráadásul most vannak a leghidegebbek (éjszaka -20 körül itt nálunk).
Nagyon édes Doncek a videón!
Humanka!
Sajnálom a nemalvást, nem tudom mit lehetne tenni, de egy idő után szerintem megváltozik ez a szokása.
Konan!
Milyen éde Anna a kis fogaival!A pelusos kép nagyon tetszik!
Végezetül két alvós kép:
Alvótársak