Új privát üzeneted érkezett!

Én még csak fekve (éjszaka), meg simán ülve próbáltam, de akkor kipróbálom majd a hónalj tartást.

Kép
kistiggrincs

Gabolino,
Tündéri!! :lol: És azok a csókos szájak!

Gwini,
Az Agykontroll tényleg jó, ki kellene próbálnod. Tudom, hogy a tanfolyam elvégzése most nem lehetséges, de olvasd el a könyvet, hátha az is segít.

Kistiggrincs,
Mintha én írtam volna! Julcsi 2-3 napja nem hajlandó szopni a bal mellemből. Elfordítja a fejét, és ha "erővel" odafordítom a fejét, akkor el kezd felháborodottan sírni. Mi lehet velük? :shock:

Kép
hbetti

Tigrincs, Bejci :)
Hónaljtartás, vagy ha fekve szopiztattok, akkor tegyétek le a babcit, mintha a "jó" ciciből szopizna, úgy is feküdjetek le, de a másik cicit adjátok. Igy kicsit rá kell fordulni a babára. Kényelmetlenebb, de nekem mellgyulladásnál ig ytudta kiszivni teljesen.

Kép
Kép
Kép
minyu

Szeder,
Gratulálok a barátnődnek! Olyan jó lehet most neki!! :D
Én "irigykedem" minden kismamára és friss anyukára. Nagyon várom már, hogy újra átélhessem a várandósságot, nyáron már szeretnénk elkezdeni a kistesó-projectet.

Kép
hbetti

gabolino :)
nagggyon jó képek :)

Csajok!
Bár senki nem reagált a talis kérdésemre (szerdán mennénk a Lurdyba), de mivel nem tudni, hogy most a szmogriadó szerdán lesz-e még, ezért nem tudom, hogy mi megyünk-e (páratlan rendszámú kocsink van... :roll: )

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok, mit szóltók a szmogriadóhoz? :shock:
Azt hittem, ilyen csak Kínában lehetséges. Két éve költöztünk ki a belvárosból Gödöllőre, hát nagyon nem hiányzik Bp.
Van páros és páratlan rendszámú autónk is, megoldanánk, de hát akkor is....ez nagyon durva.

Kép
hbetti

Betti: irígy-irígy... Mi a belváros legközepén lakunk... Bár ha ilyen trutyi marad a levegő, akkor összecuccolom Biankát és irány Fűzfő!

Minyu: Nekünk a szerda tuti nem jó, megyek az allergiavizsgálat eredményéért.

Márti: Köszi a tippet. :wink:
Vendég

Szmogriadó: nekünk egyelőre egy páros rendszámú autónk van, tavasszal/nyáron tervezünk venni még egyet, ezek után alapfeltétel lesz a páratlan rendszám. Páromnak munkaeszköz a kocsi, ráadásul a benzinét fizetik, nekünk ez a nyamvadt szmogriadó kemény pluszpénzekbe fog így kerülni.

Ezenkívül BKV-val máfél óra az út a melóhelyéig, kocsival 40 perc.

Én megértem, hog a Belvárosban gáz már az állapot, de ez meg igy nekünk gáz.

Kép
kistiggrincs

szmogriadó nekünk is betesz, kocsival 20 perc alatt benn vagyunk a Népligetnél (a többi ugye forgalomfüggő), busszal 45 perc (+ várakozás, kiséta a megállóhoz stb)
és pont én is ezt montam tegnap esta a Zuramnak, hogy én azt hittem, ez csak Pekingben, vagy giga városokban lehet... :cry:

Kép
Kép
Kép
minyu

csjúúú, durva ez a szmogriagó dolog! Komoly,hogy ilyen nálunk is előfordulhat :(
Nekünk meló szempontjából szerencsére nem változtat a helyzeten, mert a cég, ahol a Drágám dolgozik (meg én is) kiköltözött nyáron Fótra, szóval nekünk ez most így jobb is,pontosabban neki, amíg Veresen lakunk.
Kocsink meg még nincs (sajna amúgy), szóval...de reméljük az elkövetkezendő hetekben sikerül már vennünk egyet, mert egyébként nekem innen elég gáz lenne be Pöstre a közlekedés (kb 45 perc vonattal a nyugatiig és tök redva a vonat) :?
Szóval őszintén eléggé várom már az autót,hogy jöhessek-mehessek majd és akkor Minyu majd bejutok a Lurdyba is :)

Kistiggrics, Bejci,
Hogy megy a szoptatás?Bejött a hónalj tartás?

Nekünk is nyűgösebb volt a legutóbbi szopi (de mondjuk én nem stresszelem abszolút magam az ilyeneken, mert tudom,hogy úgy csak rosszabb. Max tovább próbálkozunk,vagy előbb kér majd enni).
Adtam neki kamilla teát, mert még mindig nem produkált kakit :? majd szopizott. Aztán elkezdett feszíteni, elfordította a fejét a cicitől,de ha felvettem,akkor meg szopta teljes erővel a kezét, mint aki éhes. Próbáltam szoptatni, de nem kellett neki. Hát jó, gondoltam mégsem éhes,csak nyűgös így leraktam.
Elmentem fejni, mert azt hittem,hogy kevesebbet evett,így lefejem,de hosszas próbálkozás után nem jött szinte semmi. És mivel közben Andor nem nyugodott,hanem tovább nyüszögött, így melegítettem neki tejet (70 ml) és úgy beszlopálta! Utána még megpróbáltam cicire tenni és végül cumizta még és beindította a tejcsit is. Evett még egy picit és kidőlt. :)
Szóval nálunk is vannak néha ilyen érdekes produkciók, lehet azért volt nyügi, mert nem jött a ciciből, de nem aggódom ezek miatt.
Szerintem nem kell ilyenkor pánikba esni, mert azzal nem lesz jobb.Halgassunk az ösztöneinkre és rájövünk szerintem mi is kell, hogy jó a picurinak :)

(nem okoskodni akartam ám ezzel :) )

Bejci,
Hogy van a gyomrod?

KépKép
KépKép
gabolino

Csajok!Na azért nálunk nem annyira durva ez a szopi dolog! :wink: Nincs üvöltészet meg ilyenek... csak kicsit cibálja a jobb mellbimbót és nem akar abból enni. De én átvágom ám őt! :wink: : Átteszem a bal cicire 2 percre, aztán visszakapja a "nem szeretem jobb cicit" :) :twisted:

Gabolino: Gyomrom éjjel fájt... majd meglátjuk :wink:
Vendég

Bejci,
Akkor örülök,hogy nem vészes a helyzet :)

Nálunk Andorom úgy látom megkedvelte vagy megszokta a kamilla tea írét és most már megissza :) Az viszont eszembe jutott, hogy igazából nem tudom mennyi az a mennyiség, amit érdemes nekik adni,hogy legyen produktum. Tudtok erről valamit? Vagy mindegy?

KépKép
KépKép
gabolino

kamillla tea "ízét" akart lenni :)

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Bejci, Kistiggrincs: Érdekes ez a jobb melles cici sztrájk, nekem is a jobban van jóval kevesebb, de a bnőm kisfia a balból nem volt hajlandó szopizni neki azt muszáj is volt végül elapasztania annyira tiltakozott a picifiú.

Gabolino: Andor nagyon édes jópofi :)
Eddig Donek egyszer kapott teát édesköményt, én kamillát nem mertem adni mert azt mondják allergizálhat... /bár ezt is már mondják mindenre... :? /
Az a teaivás is jó volt. Muszáj volt lepihennem egy kicsit mondtam apájának hogy Donek most evett de ha mégis megéhezne adjon neki egy kis teát, bár nekem nem sikerült :)
Kelek fel, nagy büszkén mondja hogy Doncek megitta ám az egészet... :shock: 180 mili édeskömény meg is tette a hatását 3szor kakilt aznap.
Azóta nem volt szükség rá szerencsére.

Szmogriadó: Hálisten felénk nincs ilyesmi, de fűtés szezonban ez a völgy ahol a házunk van most még nem túl ideális. Megreked a füst.

Ha még nem untok hoztam két képet meg egy rövid vidit :)

Tegnap Donek nem nagyon akart aludni Apa vette át a stafétabotot :)

Kép Kép

Ez pedig még karácsony előtt készült de csak most lett aviba konvertálva :)

Kép

Kép

Kép
starlark

Hello!

Csak egy bekukkantás.
Ákos ma valamiért fél óránként felébred.
7kor raktuk le aludni, azóta már kétszer kért cicit a cumi helyett. Nem lenne rossz tudni, mi a baja.

Starlark!

Hogy raktad be a videot?

Szeder!

Tudom, hogy nem piszkálni akarsz, de továbbra is tartom a véleményem. :wink:

Márti!

Hát persze, hogy értem mire gondoltál. :wink:

Ennyi mára.
Hajmosás, fürcsi. Lehet, hogy még hosszú lesz az iccakánk.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jaaj, Starlar, hát ez a kismanó tündéri!! :lol: Puszilgasd meg a nevemben is, mert ahogy láttam a videot, úgy megszorongattam volna! Nagyon édes, és jót nevettem!

Kép
hbetti

Bejci, Betti: zold kaki attol van, ha sok elotejet szopizik a baba. Valoszinuleg ez reggel tortenik, amikor sok a tejetek. Ilyenkor egy piciket szopi elott ki kell fejni, es akkor hozzajut a zsirosabb reszhez is. A kifejt tejcit pedig este oda tudjatok adni a babaknak, amikor mar kicsit kevesebb van, es mivel este ugyis zsirosabb a tej, ezert nem ertotok vele. Probaljatok ki :wink:

Lattam, mindenkit jol megdobbentettunk Bendo sulyaval, hat nem veletlen a neve :lol: :lol: :lol: Rengeteget kajal, 2 napja pl. leflekves elott szopizott 410-et :shock: es meg mindig tomte a kezet a szajaba, de mondtam a paromnak, hogy en mar vissza nem teszem a mellemre, mert kipukkad ez a gyerek. Emelgetni meg (!) tudom, bar egyre nehezebben, dehat sportolo voltam vmikor -igaz, nem szulyemelo :) - , de igy legalabb karra is kondizok.

Bocsi, ritkan jovok, de nagyon nehez napjaink vannak. Nalunk az ejszaka okes, az mindig is jo volt. De a nappalokkal nagyon kuzdunk. Ahhoz kepest, hogy mindenhol azt irjak, hogy 3 honapos kortol mar jol tervezheto az alvas, stb, nalunk total borul minden. Eddig aludt Bendo olyan 7-8 orat napkozben, most meg egyszeruen nem hajlando. Eddig az altatas annyi volt, hogy joejtpuszi, beraktuk az agyba, kis popsi paskolas, es aludt. Most ha berakjuk, visitva uvolt, mint akit nyuznak, akkor is ha elotte mar a szopin bealudt, es hullafaradt. A kisaggyal nincs baja, mert amikor ebred, akkor jokat elkacaraszgat benne, nezelodik, szoval attol nem fel, vagy nem kotodik hozza kellemetlen emleke. Van/volt vkinek ilyen baja??? En kezdek behulyulni, hogy nem tudom altatni, kesobb meg mar azert nem, mert teljesen tulporgott, es mar azert nem tud elaludni, mert tul faradt. Minden altatas most 30-45 perc orditassal kezdodik, es sokszor az a vege, hogy nem is alszik el, mert teljesen felebreszti magat.

KépKép
Kép
humanka

Jó reggelt!
Majd jövök vissza is olvasok, de elidőztem egy kicsit az iwiw-en, mert ezt találtam az üzenőfalamon!
Aki írta az komoly srác.. nem viccel ilyesmivel!
Szerintetek??? :

OLVASSÁTOK EL!!!!!!!!
A Pesti úti Tescoban a múlt héten egy anyuka a kisgyerekével elment vásárolni. A gyerek a kocsiban ült, egyedül nem tudott kijönni. Az anyuka egy pillanatra arréb ment, levett valamit a polcról, mire visszajött, a gyerek sehol nem volt. Azonnal szólt a biztonsági őröknek, hogy nincs meg a kicsi, Erre az összes ajtót bezárták, se ki, se be nem mehetett senki. A gyereket a mosdóban találták meg, átöltöztetve, lenyírt hajjal!
És nem ez volt az első eset, már máskor is történt ilyen! Valamelyik embernek vagy a gyerek kellett, vagy a szervei! A kamerákat visszanézték, és csak annyit lehetett látni, hogy valaki odalépett a gyerekhez, és mintha az orrát akarta volna megtörölni, elkábította. MINÉL TÖBBEN ÍRJÁTOK EZT KI, HOGY AZ ÖSSZES KISGYERMEKES SZÜLŐ TUDJON RÓLA!!!!!!!

Szerintetek ez igaz??
Most azért rá kérdeztem a fiúra,hogy mi is ez az egész??
Majd jövök.

szeder74

Szeder :)
ez már évek óta kering, mindig más áruházzal. Szerintem hülyeség az egész!!!

Kép
Kép
Kép
minyu

Szeder!

Spam az egész! Ne aggódj rajta! A féjem inrenetes vírusnak hívja!

Márti
borossné becz márta

Köszi Minyu, Márti!
Csak én elég naív vagyok még.. mert azóta netezem napi szinten, amióta vagytok nekem! :)
Majd szokom még!
Puszi..

Starlak!
Donát jókedvet hozott reggel :) Olyan nagyon-nagyon-nagyon cuki pasika!!!

Megyek, mert még van egy kis dolgom :)

szeder74

Jaj, Lányok, nagyon köszönöm a sok segítő hozzászólást! Ha valakit érdekel, leírom a hétvégénket. Mefontolva minden tanácsot, és utánaolvasva a dolognak, a következőt csináltam. A véres tejet természetesen nem adtam oda Bálintnak. (egyébként megdöbbentő volt, mert a vér is úgy spriccelt, mint a tej. Bocs, ha túl naturális voltam) Másnap két etetés erejéig fejtem a sebesből, aztán utána már szoptattam belőle, bármennyire fáj is. Hál'Istennek azóta nem láttam, hogy vérzett volna, viszont nagyon jól kiüríti a szoptatás. A tejszaporításra pedig rákapcsoltam, mivel Bálint undorodva elfordult a tápszertől. Egy cseppet sem sikerült belediktálni. Úgyhogy minden szoptatás után fejek, sörözök (kamaralzot nem sikerült beszereznem :( ), laktoherbet iszom, próbálok sokat pihenni, és ma megyek kimenőre. Bálint szépen tartja a súlyát, sőt, hízott is e pár nap alatt. Én meg nyugtatom magam, hogy minden rendben, szépen kakil pisil, és olyan jókedvű, hogy csak na.... (egyébként a védőnőm is azt tanácsolta, hogy a vérző cicire is rá lehet, és kell tenni a babát, legfeljebb véreset bukik, de az egészségére nem ártalmas) SZóval még egyszer köszönöma segítséget!

Akik tápszerrel próbálkoznak: hogyan sikerült bevezetni? Vagy, ha nagyon éhes, úgyis megeszi?

Ezt az áruházi sztorit évekkel ezelőtt hallottam én is. Persze jó, ha az ember mindig figyeli a babakocsit, de szerintem ez egy ijesztgetésre szánt történet.

Gabi! Andor gyönyörű gyerek. A rólad felrakott képből is látszik, hogy hasonlít Rád!

Én dújv-i vagyok szóval nálunk majdnem minden nap van "szmogriadó". A férjem sokszor hazatelefonál a vasműből, hogy ma semmiképpen sem menjünk le sétálni, mert hihetetlenül szennyezett a levegő. Remélem nemsokára ki tudunk költözni.
blúmi

Szép jó reggelt!

Már egyszer írta, de elszállt az egész. :evil:

Humanka,
Köszi a tanácsot, megfogadom! Sajnálom, hogy ennyit küzdötök az alvással, de okosat nem tudok mondani. Illetve csak a Suttogót tudom ajánlani (tudom, ezzel megsztom a véleményeket, de nekem sokmindenben segített). Úgy emlékszem ír ilyen esetről a könyvében. Ha érdekel, és nincs meg neked a könyv, szívesen kikeresem neked!

Szeder,
Ezzel a sztorival valamelyik tv is foglalkozott, megkérdezték a rendőrséget, de ők nem is hallottak ilyen esetről, úgyhogy szerencsére kamusztori.

Blúmi,
Örülök, hogy rendeződtek a dolgok! Jól emlékeztem még régről, hogy te földi vagy! :lol: Én is dunaújvárosi vagyok, igaz most már csak szívszerint. Ott születtem, ott nőttem fel, az egész családom még ott lakik. Lehet, hogy ismerjük egymást? Olyan pici az a város...

Kép
hbetti

Sziasztok!!!!

ÚÚÚÚgy hiányoztatok!!! Már a párom is látta rajtam, hogy elvonási tüneteim vannak, ezért szerzett egy laptopot itthonra!!! :D

Még nem volt időm visszaolvasni (ezer bocsi), de pótolni fogom! Csak ezt az oldalt sikerült.

Humanka!
Nálunk is hasonló a probléma az esti lefektetésnél. Korábban nem volt semmi probléma, mostanában pedig nagy részben szenvedünk az elalvással. Sírás, popsirázás időtlen időkig, aztán csak nagy nehezen alvás. :( Azért ez nem mindennapos, van amikor a cicin elalszik, és van amikor kis nyögdécselés és dumácska után simán elalszik (ez volt tegnap is). Nekünk egyelőre az vált be, ha lerakom tentizni és elkezd sírni, akkor megfordítom a hátára, hogy tudjon még egy kicsit nézelődni és amikor kinézelődte magát és újra elkezd nyöszörögni, akkor fordítom hasra, alvó pozícióba és akkor nem szokott sírni, hanem elalszik szépen. Gondolom még nem akarna aludni?! :lol:

Magunkról: Múlt héten túlestünk a 4 hós oltáson. Egészen sima ügy volt, csak egy pillanatra sírt a szúrás hatására, de azonnal felvettem és el is hallgatott. Nagyon ügyes kislány volt! :P Vártam már hogy menjünk a doktornénihez - bár nem a szuri miatt (!) - mert csak kölcsön mérlegünk volt és nem tudtam a súlyát, csak nagyjából. 7440 gr! Nem olvastam még vissza Humanka Bendőkéjének súlyát, de át tudom érezni az emelgetés súlyát! :shock: Izmosodok én is rendesen! Érdekes, de se a hosszát, se a fej- és mellkaskörfogatát nem mérték meg, pedig eddig mindig!
Próbáltam Pannikámat én is teáztatni, hátha éjszaka azzal is beéri, de nem hajlandó semmiféle cumit a szájába tartani. Csak rágja, mint a rágókát és véletlenül sem szívná meg! Se cumi, se cumisüveg, se bimbóvédő! Nem kell semmiféle műanyag! Így maradt a kiskanál, éjszakára pedig továbbra is a cici 1x vagy 2x.
Nálunk nem csak az esték változtak, hanem a reggelek is. Eddig Annácskám fél 3 körül, majd reggel 6 körül szopizott egy rövidet, majd 8-9-ig alucikázott anyucival! Most viszont a szopikázás ugyan maradt ilyen időben, csak 6 körül kipattan a szeme és már nem hajlandó aludni csak vigyorog és dumál! :lol: Később ugyan alszik egy hosszabbat, 2-2 és fél órát, de akkor már nekem esélyem sincs, így az esti altatás után én is elhullok, mint egy őszi falevél.
Egyelőre ennyit, majd olvasok és még írok, amint sikerül. Próbálok mindjárt képet is rakni.
Már csak ezért is szeretnék visszalapozni, hogy láthassam mennyit változtak a babucik míg nem voltam!

Kép
Kép
konan

Jó reggelt lányok!

SZeder: Én már nem írok semmit a Tescos sztorira, de ez az üzenőfalon kb. olyan mint Rácz Vivien eltűnése... :mrgreen:

Blúmi: De jó, hogy megoldódott a probléma! :lol: A levegőszennyezettséget át tudom érezni, én sem tudom mindig kivinni Biust itt a VII. kerületben a körúton!

Konan: GRatula Annácska súlyához! Jól van tartva, nem csodálom hogy nem kell neki műanyag! :wink: Apropo iwiw: Bejelöltem a topicunkat Bianka nevében.. :oops: Nem jelölnéd vissza ismerősnek? :wink:

Humanka: Köszi az infót, erre nem is gondoltam! Sajnálom az éjszakáitokat!

Starlark: Hát ez a Doncek baba nagyon zabálnivaló!!! Olyan édi-bédi!

Mi ma megyünk 3 hós oltásra, remélem most megkaphatja Bianka! Még szerencse, hogy páros rendszámú a kocsim! :wink: Kíváncsi vagyok, mondanak-e valamit arra, hogy Bius nem hízik kilókat!
Vendég

Monee: Nem a Te rokonodat láttam tegnap a tv2-n a Naplóban? Nem kórházpedagógus?
Vendég

Kép
A két fogacskám

Kép
Átfordultam! Most mit csináljak a kezemmel???

Kép
Az 1. Karácsony

Kép
Kép
konan

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Jaj! És egy kérdés! Lehet, hogy korábban már szóltatok erről (akkor bocsi), de mit lehet csinálni a kamillázáson kívül ezekkel a piros foltokkal a pofikán, ami a kajától van állítólag?? Annának ez nagyon makacs, nem akar elmúlni?!

(Most nézem: az alsó képen olyan vagyok mint aki már várja a következőt! :shock: :shock: :shock: Most már mindegy! :lol: )
Tényleg! Valaki HBettin kívül tervezi már az új babaprojektet???

Kép
Kép
konan

Szép reggel :)

Monee: Én a http://www.photobucket.com -ot használom. Ott tudok képet szerkeszteni kicsinyíteni videót remixelni egész könnyen. Az albumból pedig ide linkelem. Nagyon egyszerű mert szépen kiírja az összes fajtát nem kell megtanulnom hogy van az image kód mert ott van készen :)

Szeder ez egy hoax újra kering az iwiw-en már legalább 4 éves.
Ha ilyet olvasol csak írd be az első sort a googliba és máris leellenőrízheted hogy igaz-e vagy csak vki megint nagyon viccesnek gondolta magát.
Sajnos sok jó szándékú ember elhisz ilyesmit.

http://index.hu/tech/hoax/2007/08/29/a_pesti_uti_tescobol_lopjak_a_gyerekeket

Blúmi: De jó hogy Bálint így is hízott és nincs semmi baj. Remélem a seb is szépen gyógyul és nem fog többé fájni.

Humanka: Ez így kemény menet lehet, sajos segíteni nem tudok mert általában nálunk az alvással nincs gond.

Konan: Annácska ügyes kislány :) várom a képeket :)

Kép

Kép
starlark

Konan: Két kis fogacska de jó :) Grat az átforduláshoz :)

Bejci: Biusnak megy a drukk az oltáshoz :)

Kép

Kép
starlark

Bocsi, még zaklatlak Titeket egy képpel, amit most sikerült készítenem. Annácskám kedvenc rágcsálnivalója: a pelus:

Kép

Kép
Kép
konan

konan :)
engem tuti nem zaklatsz a képekkel, imádom nézni a babáinkat.
piros foltok: milyen? száraz? mert mi pont 1 hete voltunk börgyógyásznál, Csongin nagyon sok helyen van, kivéve az arcát, neki atópiás dermatitisze van, szteroidos krémet kaptunk rá, a nagyja el is tünt, mostmár csak a Babe omegás testápolóját használom. arcra esetleg próbáld meg a körömvirág krémet, vagy bepanthent. Csonginak (anno Nándinak is) akkor jött elö az arcán, ha én paradicsomosat ettem.
2 fogacska: nagyon komoly! :D Én is minen nap nézem, de még nincs kinn, pedig a csikja látszik

valaki irta, hogy nem múlnak a foltok a szteroidos kenöcstöl sem. Nekünk azt mondta a börgyógyász, hogy ha 2 hétig nem múlik, menjünk vissza!

humanka :)
sajnálom az altatást, nem nagyon tudok rá mit mondani. Nándi anno bárol elaludt, ahol letettem, most Csongit altatni kell, én ált. a babakocsiban hason "lötyögtetem" az elöszobában, ritkábban a kiságyában popsipaskolással (de ezzel nagyon szenvedve alszik el) az esti utsó szopinál meg bealszik cicin.

Kép
Kép
Kép
minyu

sziasztok!
nálunk alvás eddig úgy volt, h. láttam álmos beraktam kiságy és már el is aludt. egy hete meg ordít benne, de felveszem kicsit tutujgatom és kb. 5 perc alatt elalszik az ölemben és berakom a kiságyába.szóval változások azok vannak rendesen!
más: ti a cumisüveget sterilizáljátok?mert én már csak egy héten eccer főzöm ki, különben kimosom szerrel meg kefével.
három hónapos koráig minden alkalom után kifőztem..
szerintetek?
még más: mikortól lehet szerintetek a babakocsi sport részében fekvőn vinni?ugye az nem totál vízszintes..de az ölembe is állandóan fel akar ülni..

Kép
winona

Sziasztok!

Gabolino!
Mi megigényeltük a Prevenart a 2 hós oltáskor, és a 3 hóssal meg is kapta. Gondolkodtunk a rotán is, és döntöttünk, a 4 hóssal azt is megkapja. Ti azt beadattátok, vagy fogjátok?
Andor nagyon szép kisfiú!

Blúmi!
Biztosan rendbejön a szopi dolog, tényleg az a megoldás, hogy többet szopizzon Bálint. Az utóbbi két napban én is megijedtem, mert én is kevesebbnek éreztem a tejcsit, Róza tegnap többször szopizott, azt hiszem ma már visszaállt, lekopogom.

Monee!
Én is gondolkodom a rövid hajon, de azt hiszem elvetem, mert nincs időm beszárítgatni, sajna nincs olyan sűrű hajam, hogy ne kelljen beszárítani. a hosszút meg csak összefogom és kész.
Kis vasgyúró Ákos!
Én is észrevettem, hogy Róza nem cumizik már a cicin annyit, csak este. Napközben ha jólllakott, kiköpi, felnéz, és vigyorog rám!

Bejci!
Sajnálom az allergiát, majdcsak elmúlik végre. Bia már nagyon ügyes!

Holka!
Nagyon szépek a lánykák! Te is szőke hajú vagy, vagy a párod az, vagy mindketten?

Szeder!
Gyönyörű ez az Adél, nem győzöm mondogatni!

Betti!
Tényleg nekünk is van ilyen rugink, nagyon jól áll Julcsin is. Mi Kanga ruhának hívjuk :)

Kistiggrincs!
Sajnálom a hasfájást. Zalán nagyon édes kissrác!

Anyooka!
Ádámmal biztosan nem lesz semmi gond, nagyon szép a képeken.

Lanta!
Ezek a csajszik!!!! nem győzöm dicsérni őket!Milyen szép kék szeme van Kornéliának!

Starlark!
A minőségügyi szakmérnöki is érdekes lehet, le a kalappal előtted, hogy tudsz tanulni. Én kb. másfél éve elkezdem a mérlegképes könyvelő tanfolyamot, de nem tudom be tudom-e fejezni (jó lenne!).
A fűtés dolgot sajnálom, mi is most vettünk fát, ami sajna tiszta víz, alig ég a kazánban, ráadásul most vannak a leghidegebbek (éjszaka -20 körül itt nálunk).
Nagyon édes Doncek a videón!

Humanka!
Sajnálom a nemalvást, nem tudom mit lehetne tenni, de egy idő után szerintem megváltozik ez a szokása.

Konan!
Milyen éde Anna a kis fogaival!A pelusos kép nagyon tetszik!

Végezetül két alvós kép:
Kép Alvótársak Kép

Kép
Kép
petra1980

winona :)
ha teszel alá plédet, ki tudod "vizszintezni" a sportkocsit is.
De én Csongi alá már csak simán leteritem a plédet, mi úgyis csak rövid ideig babakocsizunk a sportkocsival.

cumisüveget nem használunk, de anno Chicco sterilizáló lötyivel minden este lekezeltem, aztán vettünk mosogatógépet, és utána nem sterilizáltam... :oops:

úgy tünik, akkor ez a nehezen elalvás egy fejlődési fázis :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Starlark,
Donát nagyon tündéri!!! Annyira édes,ahogyan rötyög :) Andor is szereti a kukucs jűtékot, de érdekes ott még nem nevetett hanggal, csak nagyokat mosolyog. Neki tapsolás, meg a táncolás (vele) jött be eddig hangos kacajra :)

Humanka,
Sajnálom az alvás dolgot. Tanácsot nem igazán tudok sajna, mert nekünk ezzel egyelőre nincs gond (lekopogom)

Szeder,
Nem csodálom,hogy beparáztál a híren. Néha én is keményen elgondolkozom,hogy most ez komoly vagy megint vmi baromság. De a Szerelmem ért rendesen az informatikához, meg képbe van ezekkel a dolgokkal, szóval már mondta nekem is,hogy ezek nem igazak. Azóta nem igazán foglalkozom velük.

Betti,
Renbe jött azóta a kaki?

Blúmim,
Örülök,hogy rendben vagytok. A tápszeres etetésre nekem nincs ötletem,mert még tapasztalatlan vagyok benne :(

Konan,
Ügyi volt Annácska az oltáson nagyon! :) Szép súlya van. Tudom mit érzel emelgetésnél,mert Andorom is 8 kiló felett van már :) Gratula a fogacskákhoz!!! Nagyon kemény,hogy már 2 is kint van :shock: én csak kamilláztam, amikor megláttam :) Nagyon édes, szép lányka Anna!és az a pelusos! :D

Bejci,
Mi volt oltáson?

Petra,
Nagyon tündéri Róza! :) Mi is kértük már jóóóó korán a prevenart, de sajna nem kaptak. Senki nem kapott.

Winona,
Én csak néha főzöm ki a cumisüveget :oops:

Rólunk:
Nemrég jöttünk meg a patikából, mert a védőnő tanácsára elmentem venni Laevolac szirupot, hogy adjak Andornak,hogy megjöjjön a kaki. Most már 1 hete nem kakilt és erre azt mondta a védőnő,hogy az azért már sok. :( így most nem is adok neki gyümit, hanem kakit várunk. Most alszik,kíváncsi vagyok lesz-e. Mondjuk az előírt adag felét kapta csak, mert így javasolta a védőnő...van vkinek tapasztalata ezzel?
Amúgy jó a kedve, mosolygós, mint mindig, csak szopinál kezd el ficeregni egy idő után. Gondolom,ahogyan beindul a bélműködése szegénykémnek.
Szóval most várom a produktumot.

KépKép
KépKép
gabolino

Lányok!

Látom,sok babánál kijött az ekcéma! Csabi is ekcémás volt,de szerencsére 3 éves korára kinőtte! A szteroidos krémet én csak akkor használtam,ha nagyon csúnya volt a bőre. Én nem vagyok nagy homeopátiás,de létezik egy Halicar nevű kenőcs,ami homeopátis készítmény és,ha nem túl durván jöttek ki a foltok,nálunk segített! És tegnap találtam Nektek valamit,ami csecsemőknek is használható testápoló,kifejezetten száraz,ekcémás bőrre. Ezt folyamatosan lehet használni. A neve EXCIPIAL U HIDROLOTIO,ami 500ml-es és 3040.-,illetve EXCIPIAL U LIPOLOTIO,ami szintén 500ml-es és 3648.-. Hogy a kettő között mi a különbség,ne kérdezzétek! Ezeket viszont patikában lehet kapni!

Márti
borossné becz márta

Hello!

Most csak gyors bekukk, mert vár a Csöppcsaj!

Megkapta Bianka az oltást... végre! Hangja sem volt, sőt utána még vigyorgott a dokinénire! Remélem a továbbiakban is ilyen kis jókedvű marad! :)
Méreteink :
Fej: 40 cm,
Mellkas: 43 cm,
Hossz: 63 cm!!! ( Ez azért nem kis teljesítmény egy 160 cm-s anya gyermekeként!) :)
Súly: 5920 gramm
És nem lettünk lecseszve semmiért, sőt! Meg lettünk dicsizve a 70 dkg-s hízásért és a fejtartásért.

Márti: A Halicar kenőcs tényleg jó, de állítólag hiánycikk már hónapok óta.

Gabolino: Megtaláltalak az iwiwen, bejelöllek! :) Andor 8 kg-ja hát nem semmi! Remélem lesz ma kaki! Kívánok nektek egy olyan jó kiadós, hátközépig folyós babakakit! :lol: :lol:

Petra: Hanna Róza nagyon édes kislány! Jól körbe van véve "haverokkal"! :wink: Nem csoda, hogy ilyen szépen alszik! :lol:
Vendég

Ja... nehogy valaki azt gondolja, hogy az emberek lerakták a páratlan rendszámú kocsikat! :evil: :evil: Tök büdös van a belvárosban! SZerintem érezhetően rosszabb a levegő, mint szokott!

... a kislányom meg olyanokat durrogtat a háttérben.. :oops: :lol:
Tényleg lányok! Mindenkinek ilyen hangosan nyomja a "produktumot" a baba? Mert néha már én szégyellem magam! Szegény lányom, remélem kinövi! :wink: :roll: :wink: :lol:
Vendég

Bejci: Nem teszik le mert minden sokkal fontosabb nekik a levegőnél. Az egyik ismerősön ma vmi tanfolyamra menne be Pestre Maglódról és itt puffogot nekem msn-en hogy nehogy már ne használhassa az autóját és különben is mekkora baromság ez...

Némelyik puki nálunk is elég hangos :) egy időben az is egyértelmű volt már hangról hogy pelust is kell cserélni :)

Kép

Kép
starlark

Starlark: Nálunk a kaki olyan hangos, hogy apa leckét vehetne Biankától! :lol:
Vendég

:oops: Egy kérdés erejéig van időm, mennem kell etetni.. mert most keltünk fel Adéllal :lol: 8) egy jót alukáltunk.

Járókával kapcsolatos: Kinek milyen van, vagy melyik járóka szerintetek, amit érdemes meg venni.
Mindenképp szeretnék járókát, de tanácstalan vagyok.
Köszike csajok!
Este ugrok a válaszokért! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

szeder74

Sziasztok!
Potolok egy nagy mulasztast. HOztam kepeket a lanyokrol, Abigelrol es Rekarol:

Kép A kis Abigel setara keszen Kép Log a labam loga Kép ES meg mindig logatom a labam

szisziKép
sziszi7

Márti,
Köszi a krém tippet! Anronak is elég száraz a bőre, volt már,hogy az arca egészen pirosas száraz volt, erre ő is kapott gyógyszertári kenőcsöt. De akkor sztem mi is ez kipróbáljuk :)

Bejci,
Nagyon ügyi volt Bius! :)
Visszajelöltelek :) (mármint,hogy ismerlek)
Köszi a kakikívánságot :D még (azt hiszem) nem jött be, de várom, felkészültem rá :D Múltkor mikor a 4. napon kakilt Andor akkor a lapckájáig volt kakis,szóval tudom milyen az a háta hözepés :D
Mondjuk olyan fél 3 körül pelusoztam és akkor nem volt semmi, ezért meglázmérőztem szegénykémet, és akkor kezdett jönni vmi. Lehet,hogy azóta van vmi produktum, de akkor utána különösebb borzasztó szagokat nem éreztem (mint a múltkor) most szundizik,lehet,hogy már van változás :)
Nálunk is van naaaaagyon nagy puki koncert sokszor. Felnőtteket megszégyenítő :D

Szeder,
Nekünk nincs járókánk, szóval sajna nem tudok tippet adni :( de valaki biztos fog tudni :)

KépKép
KépKép
gabolino

Kép MIt mond nekem Anya? Kép Batyusekkal pozolok

szisziKép
sziszi7

ES ime nehany kep hogy milyen tel van itt Erdelyben: Kép Kép Kép Kép Kép

szisziKép
sziszi7

Szeder!

Én a sima rácsos négyzet vagy hatszög alakúra esküszöm,a miénket Apa ma rakja össze,csak még nem tud róla! :lol: Szóval jól meg lehet benne kapaszkodni,gyakorolhatja benne a baba a felállást,kapaszkodva sétát! Mondjuk nálunk a fő funkciója az lesz,hogy biztonságban legyen Kamilla a rohangászó nagyok véletlen rátaposásától!Amikor másznak,én már csak kicsi időre szoktam használni,szeretem,ha van terük a felfedezésekhez!

Bejci!

Kamilla büfiben és durrogában is simán veri a fiúkat! Viszont cserébe nen hasfájós! Szerintem nem ciki,pici babák még! Ki fohják nőni!

Márti
borossné becz márta

Márti: CSak vicceltem! :wink:
Vendég

Merre jártok anyukák??? :roll: :roll: :roll: :?: :!:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?