Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gondoltam lejelentkezem. Nagyon nem tudtam visszaolvasni :( Sajnálom, de remélem hamarosan ismét gyakrabban tudok jönni. Biankám 30 perceket alszik nappal (pont mint a fiam anno) szóval sok időm -nyugodt- nincs :(

Mancsa: Jaj!!! A kukiján!!! Szegényke! :(

Sarmon: sajnálom a cumis dolgot, de csak megtalálja a Manócska hogy mivel tudná magát megnyugtatni vagy mi. Bius tegnap bekapta a hüvelykujját, gyorsan ki is vettem a szájából én gonosz anyuka :( Kezét nem fogom tudni tőle majd elszedni, pedig azért kényelmesebb megoldás, dehát...

Zsófi: Nagyon szépek a csajok!!! :)

Lányok! Egyelőre ennyi. :( Holnap is igyekszem jönni és megpróbálom figyelemmel kísérni hogy mi is van veletek :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Gátvédelem: hát én semmit nem tettem érte. Nem is beszéltünk róla a dokival sem, de még vajúdás alatt sem. Mikor jöttek a tolófájások és szétkapták alattam az ágyat akkor mondta a dokibácsi, hogy megpróbálkozunk a gátvédelemmel jó? Mondtam oké, de igazából azt gondoltam csináljanak amit akarnak, csak gyorsan. Aztán a szülésznő fújta az olajat és tök gyorsan masszírozta, nyújtotta a bőrt. Nem fájt, csak kellemetlen volt, de kit érdekelt akkor. Hatásos volt, mert icipicit repedtem csak de ott ahol Levinél metszettek. 2 varratom lett. 15 perc alatt kibújt Dorka. A vajúdásnál nekem nem jött be, hogy a második feleannyi idő, de a kitolás tényleg gyorsabb.

Ancsi: Ettől ne félj, hogy ha nem lesz tejcsi hogyan alszik el. Majd alakul. Levi 9 hónapig azon aludt el, aztán már nem fogadta el és áttértünk a ringatós éneklős elalvásra. Ameddig elbírtam. Utána következett a mesélés, mellébújás, aztán a könyves mesélés, most itt tartunk.
2 éves múlt, mikor teherbe estem és még mindig volt pár csepp tejem.
Vendég
 


wicca köszi a megnyugtatást.
néha jól eszik az ebadta kölke, persze a keszes cucc édes volt. csak úgy nyelte, hogy alig győztem kanalazni. :lol:

nekem is próbálta a szülésnél nyújtani a szülésznő, éreztem is, meg sziszegtem is egy kicsit, de hiába. mivel a dokinak kellett rásegítenie, hogy Zsófi megszülessen, mert már nagyon elfáradtam, ezért gyorsan történt én meg gyorsan repedtem. :cry:
kb 2cm vágás, 3cm repedés arányban. hát ez van.

ma átrendeztük kicsit a szobát. bár a múlt hét erről szólt, rendezgettünk. tévét a konyhába, lakást átkábelezni, meg egy kis lomtalanítás. amitől már nem férünk és úgy kaptuk, hazavisszük, a padláson majd foglalhatják a helyet...

én meg örülök, hogy megszabadulunk egy csomó kacattól. :lol:
Vendég
 

 
 

tündi! örülök, hogy élsz még! gyere, ha tudsz!
Vendég
 


Sziasztok!

Jó reggelt! Kicsit kóma vagyok, mert a 2 órás evésről le kívánom szoktatni a hölgyet, mivel nincs igazán szüksége rá, szóval 2 körül kétszer kellett bemennem hozzá, majd fél 4-kor evett.
Viszont fél 7-kor fenn volt, így kis kajcsi után (akkor már lehet) visszatettem. Visszaaludt, csak már én nem tudtam aludni mert a fiúk készülődtek.

Fél óra és rendben leszek. Egyre kevesebbet alszik a hölgy vagy lehet hogy most variálja át megint a napirendjét még nem tudom melyik.

Gátvédelem nekem sem jött be, pedig szülésznénim próbálta éreztem, de hát akkor nekem már mit sem számított, de tény hogy nem volt sok varratom, így én tudtam pattogni rendesen :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Helló-belló!

Trundike
Ismerős helyzet, Krisztián is ilyen, én is azért vagyok ritkán. Bár egy kicsit bekeményítettem.. Hagyom egyedül kajcsi után, csak sokszor benézek hozzá. Amikor kezd nyűgösködni felveszem kb. 2-3 alkalommal utána hagyom nyafizni és elalszik. Nekem tök jól bevált, előtte szinte állandóan a kezemben volt és persze, hogy nem aludt el. Próba-szerencse. :)
zsula
 
 


ancsi-pancsi
Köszi a bókot!
A szopin ne aggódj, nálam is ez van.. :? A kocsiban öt perc alatt elalszik meg a cicimen is. Bármostanában rákapott arra, hogy pont este nem alszik el szopi közben. Ilyenkor dicálom picit a tök sötétben,leteszem az ágyikójába és max 15 perc múlva alszik. Próbáld ki, háha.
zsula
 
 


gégéé
Nyugi, az első időszakban és is állandóan éhes voltam, de ma már annyira nem. : :P Ha pótoltad az erőtartalékokat, nem lesz ilyen gázos a helyzet. Amíg megszoptatsz, egyél annyit, amennyit kívánsz!
zsula
 
 


És képzeljétek mekkorát nőtt a fiam.. Kicsi neki a 62-esméret, hétvégén vettünk neki 68-as rugit meg bodyt. 6 és fél kilót elhagyta. Szóval az én drágám bazi nagyot nőtt. Nem tudom mekkora ifjú lesz belőle, de szerintem simán lehagyja az apját. Bár ő sem egy égimeszelő a kis 176 cm-jével, és én sem vagyok óriás a 170cm-el.. szóval nem'tom mi lesz ebből a gyerekből.. :P
Na asszem most ennyi elég belőlem, nem mostanában írtam ennyit.. csak meg ne unjatok hirtelen. :lol:
Pusszika!
zsula
 
 


<A HREF="http://www.nagyonbaba.hu"><IMG SRC="http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-52-40-2008_09_19-Kriszti1n.jpg" BORDER=0></A>
zsula
 
 


Hát ez nem jött össze......
zsula
 
 


Kép
zsula
 
 


SIKERÜLT!!!!!!
zsula
 
 


Az egy dolog, hogy sikerült.. meg lehet csinálni állandóra is? :? :oops:
zsula
 
 


Lányok! Olyan rossz idő van :( Mi a csudát csináljak a Manócskámmal? Ilyenkor nincs sok kedvem semmihez :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Zsula: Igen a profilodba az Aláírásba tedd bele ezt a kódot.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Én ilyenkor fel szoktam öltöztetni, mintha sétálnánk és ki szoktam nyitódni a lakásban, hogy azért friss levegőt kapjon, De csak dél 1 óra körül. Ja és egy tipp, hogy felderülj.. halgass zenét!
zsula
 
 


ssssssssssssssssss csak csendben:) Emma elaludt:) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na sziasztok csajszik!
zsula: krisztián nagyon édi, nagyon tetszik a kis huncut pofija.

állandóra úgy lehet csinálni, hogy a profilodban 8fennt legördítős bigyóban van a profil), beszúrod az aláírás részbe...na és azt, hogy hogyan megy magától előre azt ne kérdezd mert nekem sehogy, sőt most meg hiába másolom be a friss vonalzót, akkor sem azt adja itt.

holnap leszünk 4 hetesek.

a hétvége eléggé érdekes volt.
szerintetek mi van olyankor, amikor a csemetekukoricánk (emma), olyan hangot ad ki, mint aki nyög, vagy nagyon köszörüli a torkát...és eléggé hangosan, és sokáig...mert ezt csinálta konkrétan szombaton hajnaltól, egészen addig, amíg fel nem öltöztem 1000 ruhába, hogy akkor kiviszem, hátha elalszik, de mire a sálat is feltettem, ő elaludt. De előtte hajnaltól kezdve így nyögött...vagyis nem tudom, hogy ez nyögés-e...szerintem nem kakilt, mert az simán szokott neki rottyanni, de most üres volt a pelus...

Trundike de jó, hogy itt vagy :)

Azért nem akarok annyit enni, amennyit kívánok, mert konkrétan mindegy mennyit eszek, éhes vagyok...:(

na visszaolvasok. puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


És hol a profil?... :oops: :shock:
zsula
 
 


jah,, megvan! :oops:
zsula
 
 


próba....
zsula
 
 


:cry: :cry: :twisted: :twisted: Utálom netet... :lol:
zsula
 
 


De hülye vagyok! Na jó, nem kell helyeselni!
Pipálni is kellett volna.... :oops:

Kép
zsula
 
 


És most mi van??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
zsula
 
 


asszem feladom

Kép
zsula
 
 


a másik kódot :)
és asszem pipálni kell a bbc.-t vagy mit :d

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


na most már kíváncsi vagyok....

Kép
zsula
 
 


:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
zsula
 
 


erre nem sikerül?! :lol:

Kép
zsula
 
 


na...kipróbáltam, képzeljétek...ha azt írom be, hogy 16-án született, akkor azt írja, 3 hetes ma...., ha meg azt írom be, hogy 15-én, akkor rendesen kiírja, hogy 4 hetes... :? :? :?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


html kikapcsolva, bbc kód bekapcsolva zsula...de nézd meg...nekem is @&$Ł-kodik...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


:) A technika ördöge.. különben is.. a számítógép és a net azért van, hogy amit te nem rontasz el, azt majd ő megteszi...

Kép
zsula
 
 


de az előbb már működöt... :? :cry:

Kép
zsula
 
 


wicca: de én éhes voltam...jött lefelé a baba, és szerintem egyre több hely lett a gyomromnak, és nagyon-nagyon korgott, aztán volt egy pont, ahol nagyon, de nagyon kellett hánynom, de érdekes, mert amikor mondtam, hogy nagyon kell hánynom, csak mosolygott a szülésznő...
nekem is az volt, hogy reggelit ettem utoljára, aztán a vacsi király volt, mert nem kelhettem fel, és odarakták tőlem másfél méterre az asztalra a vacsit :lol: :lol: :lol:
persze a szobatársam ari volt, és odaadta nekem, de valahogy nem voltam olyan állapotban, hogy megkenjem a kalácsot :)

szóval én is szőlőcukrot tömtem magamba...

na megyek, mert emma megint nyög...hogy miért az rejtély:)
cupp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Nekem ez kínai, most megvan az összes vonalzó... Érti ezt valaki? Na jó, elég belőlem ennyi.biztos untok már itt a szerencsétlenkedésemmel.. :lol:

Kép
zsula
 
 


sziasztok kedves kismamák, anyukák!
kicsit bekukkantok.Alig várom én is hogy szülhessek és kezemben legyen a kismanóm :)
két hét és meglessz életem első manókája kezeimben,
Ufgye az enm baj ha még nincs semmi váladékozás a melleimben, szóval még nem indult be az előtej, vagy ilyesmi?
kiseditke
 
 


kiseditke
Nem baj, ne aggódj. Még beindulhat. Szülés után kb a 3. napra várható, hogy belövell és lesz tejci. Nekem este még nem volt semmi, reggel meg durranni akaró mellekkel ébredtem..

Kép
zsula
 
 


A tökéletes anya
Amikor még nem volt gyerekem, úgy képzeltem, tökéletes anya leszek.Problémamentes terhesség után, a kiírt
napon szülök, már-már fájdalommentesen. A kisbabám a szülőszobában szopni kezd, a kórházból úgy jövünk ki,
hogy teljes köztünk az összhang. Háromóránként kétszázötven mililiter tejet termelek, a mellemet mindíg sterilizálom.
A gyermekem majd egy hónapos korától átalussza az éjszakát. A szexet jobban kívánom, mint valaha, nem csoda, hogy a férjem minden második nap megpróbál kibújni a házastársi kötelezettség alól. Reggelente kimegyek a biopiacra, itt van a szomszédban, és persze naponta főzök. Az étkezésre egyébként nagy hangsúlyt fektetek: a gyerek babaásványvizet ihat; a cukor, csokoládé, chips, gyorsétterem szavakat nem ismeri.
Kismamaként mobil és rugalmas maradok. Felpattanok a buszra a babakocsival, a bevásárlásokat a kicsi is élvezi. Élénk társasági életet élek, sorra látogatom babázó barátnőimet; kávézunk, míg a gyerekek játszanak.
Álmaimban úgy képzelem, hogy hétköznapjainkban megfigyelhető lesz egyfajta rendszeresség, de azért törekszem majd a változatosságra. Reggeli után összedobom a fehérjében és vitaminokban gazdag ebédet, közben a kicsim előveszi valamelyik fejlesztő játékát, és elfoglalja magát. Kilenc óra, irány a játszótér. Míg lököm a hintát, túrom a nedves homokot, a többi kismamával beszélgetek, zenebölcsi-címlistát cserélünk. Dél felé hazamotorozunk, az ebéd pont langyos, a kisasztalon hétfő lévén a hétfő feliratú előke. GYermekem jóétvággyal eszik, utána megköszöni az ételt és aludni tér. Munkatársaimmal ezekben az órákban tartom a kapcsolatot, mivel már terhesen kiépítettem az otthonról való bedolgozás feltételeit.
Délután közös játék, ami a gyereknek is, nekem is nagy élmény. Amikor hazajön a férjem, ő is csatlakozik. Társasozás, kirakózás, közös vacsora, fürdés, fogmosás, esti mese. Gyermekem magától bebújik az ágyba és elalszik. Leülök az ágya mellé és megsimogatom.
Aztán megszülettek a lányaim. Két hét túlhordás után burokrepesztés, majd császár. A másodiknál másfél évvel később ugyanez.
A mellem élte a maga életét: vagy sok tejem volt és feszített, vagy kevés, a gyerek meg hiába tátogott. Nem sterilizáltam, örültem, ha éjszaka a gyereket tettem magam mellé. A nagyobbik lányom éjszaka egy óra felé érkezik az ágyunkba, a kicsi háromkor, egy kis tápszerezés után. A férjem a földön alszik, kapott egy vadiúj matracot. Ha a férjem nem emlékeztetne rá időnként, már el is felejteném, milyen az, amikor kívánom a szexet. Főzés közben remekül tudok várat építeni, mesélni, vérző lábra sebtapaszt ragasztani. A biopiac egy motorozó és egy járni nem tudó gyerekkel beláthatatlan messzeségben van. Már tudom: a csapvíz nem halálos. Hálát rebegek, ha rosszétvágyú gyermekem hajlandó elrágcsálni egy kis sültkrumplit a gyorsétteremben. Egyszer felszáltam a buszra két gyerekkel, és nem estünk nagyot. A múlt héten itt volt a barátnőm az ikerfiaival - estére sírógörcsöt kaptam. A férjem füldugóval vacsorázik, és képes egy órát is eltölteni a bezárt fürdőben az újságjával. Napjainkat leginkább a káosz szóval tudnám jellemezni. Pizsamában reggelizünk, közben átnézem az ételhordó cég ajánlatát. Amint valahogy elkeveredünk a játszótérre, lerogyok a padra a többi kismama mellé. A hazaindulás külön tortúra két harciasan ellenkező gyerekkel. Az étel vagy forró, vagy hideg. Evés közben szabad szaladgálni; aki felveszi az előkéjét matricát kap. Már nem dühöngök azon, hogy ebéd után nem alszanak, úgyse volnék képes dolgozni. A nap többi résza a játék, veszekedés, játék, verekedés, sírás, veszekedés egyhangúságában telik.A férjemmel együtt fürdetünk, mert csak így tudjuk visszamerni a kilocsolt vizet. Este órákig tart a csitítgatás, mire elalszanak. Leülök az ágyuk mellé és megsimogatom őket.
És végre... tökéletes anya lehetek. Mert egyetlen dologban túlszárnyaltam a tökéletes anyaságról alkotott elképzelésemet: olyan határtalanul szeretem őket, hogy azt korábban elképzelni se tudtam volna.

/ Vályi-Nagy Erika, Kismama magazin /

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Anyany: Dorka/Jázmin, mind a kettő használjuk, Dorkát gyakrabban, tehát mindegy melyiket írod.
Szóval kap husit is, pipihusit. Hát nehezebb a kaki de mióta főzeléket meg tejpépet kap úgy általában nehezebben kakil. De mindent mecsek teával higítok neki, meg a tejpépet is azzal csinálom, nem vízzel, így azért boldogul szegénykém, ja meg kapja még az infacolt napi 2-szer 3-szor. Érdekes, hogy Dorkának 2-3 kanál almától is úgy bekeményedik a széklete. Így nagyon kevésszer kap almát, azt is inkább barackkal, vagy tejpéppel keverve. Most a banánt akarom majd megpróbálni azt mondják, hogy az is fogja a székletet. Hát nem tudom. A védőnő csodálkozik, hogy az alma megfogja....pedig már a bébiételes változatot is próbáltuk. Tegnap csináltam neki céklát krumplival. Na az nagyon tetszett neki.
De gyakorlatilag mindent megeszik amit a szájába adok. Mindegy, hogy én kutyulom-e, vagy bébiétel. Jó kis evőkéje van. Tegnap háztartási kekszet majszoltam, és valahogy egyet lenyúlt a tányérból, észre sem vettem, (bébihordozóban ült az asztalon, miközben én a konyhában sertepertéltem) csak amikor elkezdett nagyon cuppogni, és szívta a kekszet, mint egy kis pióca. Na én gyorsan eloroztam tőle, megijedtem, ő meg meg is sértődött. Ez a babakeksz jól hangzik. Nekem azt mondták, hogy a tejpépbe már lehet egy kis babakekszet, babapiskótát áztatni. Próbáld ki Anyany te is. Biztos az is ízleni fog Zsófibabának. Na és kérem az a 200 ml kajcsi hát nem semmi!!!
Mostmár nemsokára hivatalosan is 6 hós, úgyhogy már azért próbálom kicsit növelgetni az adagját.

Zsula: Krisztiánnak igen szép súlya van. Nem semmi. Dorka majdnem 6 hónaposan 7 kg. Tyűha. Jókis erős stramm kisfiú! Miből van a tejcid???? :D

Wicca: én nagyon éhes voltam vajúdás közben mert előtte nap sem nagyon ettem semmit. (Bár reggel 5-től délelőtt 10-ig nem volt egy deka fájásom sem, csak folyt a magzatvíz, utána az oxitocintól már lettek fájásaim, akkor már kevesebbet gondoltam a kajára...)De csak pár szem kekszet engedtek enni, hátha császár lesz.... nekem nem volt hányingerem, bár sokan azt mondják, hogy hánynak, és hányingerük van szülés közben. Én ezt megúsztam, ja és egész terhesség alatt nem hánytam egyszer sem, sőt még nagyon hányingerem sem volt. Csuda szép terhességem volt. Jó rá visszagondolni.

Trundike: de jó, hogy jöttél. Ha nincs kedved kimenni. Öltöztesd fel Biust, és nyisd ki az ablakot. Én is így szoktam. Nem árt a levegő és a szellőzés nekünk sem, meg a manóknak sem. Jobban alszanak tőle. Mi meg felfrissülünk kicsit.

Gégéé: nem tudom mi ez a nyögdécselés Emmácskánál. Lehet, hogy kakilni akar, vagy a pocija fájhat? Vagy lehet cicit keres. Dorka ilyenkor adott furcsa hangokat.

Képzeljétek, szombaton Dorka kapott egy tigrist (micimackós- zűroldós ruhában), és annyira birkózik vele, és sikongat neki, kiabál vele. Oanédi! Annyit nevetek rajta. A fülénél és farkánál fogva csapkodja. Majd dobok fel képet is!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Miért imádom az Anyákat..

Anya és Apa Tv-t néznek mikor Anyu mondja : Későre jár fáradt vagyok
megyek, lefekszem. Bement a konyhába megcsinálta a szendvicseket másnapra,
elöblítette a pop cornos tálat, húst vett ki a fagyasztóból a másnapi
ebédhez, leellenőrizte a müzlis dobozokat, feltöltötte a cukortartót,
tányért, kanalat tett az asztalra, bekészítette a kávéskannát másnap
reggelre.
Néhány nedves ruhát betett a szárítóba egy adag ruhát tett a mosógépbe,
kivasalt egy pólót. Felvarrta a lelógó gombot. Felvett néhány ottfelejtett
játékdarabot az asztalról, visszatette a telefont a töltőre, a
telefonkönyvet pedig a fiókba.
Megöntözte a növényeket, kiürítette a szemetest és felakasztotta a
törülközőt száradni. Ásítozva és nyújtózva egyenesen bement a hálóba.
Megállt az asztalnál írt néhány sort a tanárnak, kiszámolt egy kis pénzt a
túrára, előhúzta a szék alá rejtett munkafüzetet.. Aláírta, megcímezte és
felbélyegezte barátainak a születésnapi képeslapot és írt egy rövid listát
a fűszeresnek. Mindkettőt a táskája mellé tette. Aztán Anyu megmosta az
arcát 3:1 lemosóval, majd éjszakai krémet tett rá, megmosta a fogát,
lereszelte a körmeit. Apa kikiált: Azt hittem, hogy lefekszel! Már megyek-
feleli. Vizet öntött a kutya táljába kiengedte a macskát, majd meggyőződött
róla, hogy az ajtók zárva vannak és az udvari lámpa ég.
Mindegyik gyerekénél lekapcsolta az ágy melletti éjjeli lámpát és a Tv-t ,
felakasztott egy inget, bedobott néhány koszos zoknit a szennyes-tartóba,
majd volt egy rövid beszélgetése a még fönt lévővel, aki még mindig a
háziját csinálta. A szobájában beállította az ébresztőt, kitette a másnapi
ruháit, sámfát tett a cipőjébe. Még 3 dolgot adott a 6 legfontosabb
megteendő dolog listájához.
Elmondta az imáját és elképzelte a befejezését a jövőbéli terveinek.
Ezalatt az idő alatt Apa lekapcsolta a Tv-t kihirdette, hogy nincs semmi
különös tennivaló. Megyek aludni. És ment.. minden egyéb gondolat nélkül.
Van itt bármi különleges? Tudod már a nők miért élnek tovább...?
MERT MI HOSSZABB HASZNÁLATRA LETTÜNK CSINÁLVA..... és az egyetlen ok,
amiért nem halunk meg hamarabb az az, hogy túl sok tennivalónk van!!!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon: ez milyen jó ez a történet! Én is kb. ugyanígy gondolkodtam, amíg nem volt gyerekem. És mostmár van.
Addig voltak elveim, és elképzeléseim az anyaságról. Hát már nincsenek elveim. Csak egyszerűen egy anyuka vagyok. De szerintem a többiek is így vannak ezzel, igaz?????? :D
Ja, szombaton mi is bevásárló körúton voltunk. Auchanban is. Hogy lehet, hogy nem találkoztunk??? :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Zsula végül csak győztél a technika ördöge felett :lol: :lol: :lol:

Gégéé Emma nem pukizgat közben? Matyi akkor nyög örbitálisakat amikor a levegő távozik. Az előbb is két sorozatot eleresztett aztán mintha a szaga elkábította volna beájult :lol:

Zsófia szépek a lánykák! Azt a függő játéktárolót honnan szereztétek? szeretnék ilyet a kisszobába de nem tudom merre keressek ilyet

Tündi de jó hogy jöttél! Egyáltalán nem is alszik legalább egy nagyobbat Bius? Matyi pár napja kezd átállni, hogy hajnalban 3 fél 4 körül eszik így reggel akkor éhes megint amikor egyébként is ébredni szokott fél 8 körül. Így borult a pár hétig beállt napirend kiváncsi leszek mi lesz ebből.

KépKép
winchi
 
 


ancsi
Nagyon zsíros a tejem..... de nagyon.

Dorka tök édi lehet! :lol: Várjuk a képet!!!!
zsula
 
 


sarmi: a történetek olvasás alatt.

ancsi: nem tudom én sem...:( a cicit keressel az a baj, hogy tegnap, meg tegnap előtt maratoni szopikat nyomott, és ki is bukott egy csomót a végén, szóval csak ne keresse a cicit a kisasszonka :D:D:D

zsula: sikerült ;)

amúgy egy szopikor mennyit kell ennie egy 4500 grammos bébinek? tudja valaki? most fogok majd kérni a védőnőtől mérleget 4 napra, mert már kezdi variálni a hangokat, amiket kiad, és tudni szeretném, hogy amikor szopi után nyügizik, akkor lehet-e, hogy keveset evett, vagy netalántán túl sokat :)
szóval szeretném felismerni már, hogy mikor mi a nyügi tárgya:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


winchi, néha pukizgat, de akkor másképp nyög, meg akkor ilyen idióta arcokat vág...szombaton meg úgy csinált, mint amikor valaki nagyon köszörüli a torkát...de órákon keresztül:(

na mindegy ám, majd megfejtem...meg kábé ez ilyen csecsemő hang, majd elhagyja, ha már lesz rendes hangja...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé a kórházi sztorizásod marha jó. :lol:
[quote] írta:llandóan egyfolytában éhes vagyok. utálom
-dettó!De nyugtasson meg a gondolat hogy a baba ettől nő olyan szép dundira! :lol:

Gégéé nekem is sokat nyög Írisz,nyújtózkodik,nől,vagy csak egy pukit akar kicsikarni magából.Ne aggódj.

Köszi mindenkinek a teázós tanácsokat!!! :lol:

Mancsa:
[quote]m írta:ilyen a cumi gumija? Dorka csak a sárga gumisat fogadja el, és a gömbölyűt, a fogszabályzósat meg a laposat nem.
-no hát én kétfélét próbáltam :a fogszabályzósat meg a laposat!Hát akkor még egy kísérletet teszek veszek egy gömbölyűt is,hátha... :roll:

Ancsi:Amit mindenképp megakarunk látogatni nyáron a nyaralás alkalmával az a MIckolctapolcai barlangfürdő.4 éj/5 napra megyünk idén.Tavaly eggyel kevesebbet voltunk,mert előbb kiváncsiak voltunk gyerekek hogy bírják,hisz ez volt az első ilyen többnapos nyaralásunk.
Mózes 13 hónapos koráig csak a cicimen volt hajlandó elaludni!!!Bárhol,ha vendégségben voltunk például,ott os be kellett mennem vele a szobába és cicivel elaltatni.Mindíg olyan jókat szundítottunk együtt!De neki se volt se cumija se cumisüvege se soha.Jó ez így hidd el!Élvezd ezt is,addig is összebúlhattok!!! :lol:

anyany:
[quote]m írta:egkóstolta a parkettát
-szegény gyereknek nem adnak enni!!! :( :lol:

Zsula nekem pl. most is panaszkodik a kisasszony az ágyában,evett,kakilt,büfizett az orra is tiszta,tehán nem tudok vele sokmindent csinálni,betettem az ágyába.Általában ilyenkor álomba sirdogálja magát.Nem akarom én se elkapatni,mert akkor a másik kettő gyerekkel,meg a háztartással mi lenne.Tudo hogy álmos mert ásitozik,meg kell tanulnia elaludni.

Ma én is vettem 62-es bodykat,mert az 56-os alul már nem ér össze! :lol:

Na el is aludt a drágám!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok!

Jó éjszakánk volt. Fél 9-kor evés, 10-kor alvás. Fél 4-kor ébredt Réka enni, majd 8-kor. :D

Winchi: Függő játéktárolót az IKEA-ban lehet kapni.

Sarmon: Jók a storyk, és milyen igazak!!! :)

Gégéé a kórházban III. rész: :lol: :lol: :lol: Vége??? :(
Réka reggel órákig szokott nyögni, de nem hiszem hogy fáj a hasa, mert nem huzogatja a lábát, nem sír, csak nyög. Aztán mikor megtelik a pelus abbahagyja.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sarmon: A barlangfürdő nagyon jó!!!! Mi pár éve voltunk, és már akkor eldöntöttük, hogy majd gyerekkel visszamegyünk! Biztos élvezni fogják! :)

Katinka: Kolpingról beszámolót várjuk! Viszitek a picit is?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Tyű én meg dután megyek nődokihoz a hathetes kontrollra! :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Köszi szösz,na akkor mindenképp megnézzük!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?