Új privát üzeneted érkezett!

Hàt a fizikai fàjdalomtol nem ,inkàbb a lelki fàjdalomtol,de ezen tul kell lenni...,ès làthatnàm ugy is a"dolgot" ,hogy jobb igy ,mint 1 nagyobb,vagy màr èlö babàt elveszteni,mert szerintem annàl kegyetlenebb nem is lehet semmi!Persze ez ilyenkor nem vigasztal
nagyon senkit!-,de fö az optimizmus.....Ami nem öl meg az erösitjavascript:emoticon(':!:')
Exclamationjavascript:emoticon(':!:')
Exclamation

-mos hallottam milyen hidegek vàrhatoak mostanàban otthon,èn meg nyafogok a -6 fok miatt :?

Tovàbbi szép napot!

Kriszta
Vendég
 


Én is azzal vigasztaltam magam annakidején, hogy jobb volt akkor hét hetesen mintha később jártam volna pórul. Akkor sem volt könnyű, de azért jóval könnyebb volt szerintem.
Hát igen, most igen csak hüvösek vannak itthon :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Mosmàr itt is nagyon hideg van!!! :-(

Tegnao hivtak a klinikàrol,holnap dèlelött elöször tàgitàs aztàn3/4 12-kor mütèt...-màr jo is lessz tul lenni rajta,mert màr a hasam is fàjdogàl eléggé.

-olvastam csige a màsik topikban a "jo" hirt ,legalàbb is nàlam igy kezdödött a terhessèg,csak nem mertük elhinni,hogy ez lehet annak is a jele.
Minden esetre èn nagyon drukkolok nektek!!! :wink:
Fàradt esetleg nem vagy?

Azt àlmodtam ,h decemberben ikreket szülök...-ràadàsul olyan intenziven àlmodtam ezt mintha kèsz tènyek lettek volna!
Jo lenne ,ha teljesülne!Adigg is marad a remèny :) !

-22.-èn megyek haza,aztàn bejelentkezek a kineziologusomhoz,akinèl csak 1x voltam idàig,de màr az-az 1 ora is csodàt tett a velem.-most is ebben bizom!
Pedig az elött soha nem biztam az ilyen dolgokban!

Szèp napot mindenkinek!
Vendég
 

 
 

Hasli!
Holnapra szorítok neked nagyon!!!Aztán tessék pár napig pihenni,még akkor is ha nem érzel fájdalmat(én se éreztem semmit),de mégis csak egy beavatkozás lesz,ne eröltesd meg magadat!!!

annus11
 
 


Hát hogy fáradt vagyok e?! Tegnap hazafele elaludtam a buszon és elfelejtettem leszállni :lol: Egyébként nem hiszem hogy ez annak a jele lenne, mert még csak ma vagyok a 16. napon, szóval nagyon korai. Hacsak a fogantatás után egyből nem lehet ilyen tüneteket produkálni, ilyenről pedig még nem hallottam. Szerintem összeszedtem valami nyavaját. Egyébként kuty bajom, csak olyan fura a közérzetem és néha rámjön a hányinger. Ja és majd elalszom.
Holnap majd drukkolok neked, kitartás, legalább túl leszel rajta ha már így alakult. Annusnak igaza van, utána semmid nem fog fájni és nem is fogod érezni hogy műtöttek, de vigyázz magadra nagyon. Semmi megeröltetés és sok pihi, mert még ha nem is úgy tűnik, de ez egy műtét. Én megemeltem magam és elkezdtem vérezni annakidején és vissza akartak küldeni a kórházba. Szóval vigyázz magadra.

KépKép
csige-bige
 
 


Köszönöm a biztatàst,megfogadom a jo tanàcsot!!!
-akkor mèg ma megcsinàlok mindent amit akartam itthon.
Olyan rossz most,egyfolytàban remegek,pedig a fizikai fàjdalomtol nem is fèlek!

Csige!
Èn akkor is szurkolok neked!-van 1 könyvem amiben pont azt olvasam,hogy beàgyazodàskor ,vagy rögtön utàna,ritkan ,de elöfordulhat màr akkor erös fàradèkonysàg ès enyhe hànyinger.
Persze ez vagy igy van ,vagy nem!Azèrt hàtha!
:wink:

Szèp estèt nektek!

Kriszta
Vendég
 


Kedves Hasli!

Én is kitartást kívánok neked a holnapi naphoz! Gondolni fogok rád holnap.
És tényleg tessék szépen pihenni utána!!!!!!!!!!

A mai munkanap után úgy érzem, hogy teljesen kész vagyok. A fejem görcsöl (gondolom a sok monitornézés miatt) Ha arra gondolok, hogy még az egész éves zárás előttem van, fúúúúú már most nem bírom, pedig még az igazi verkli még nem is indult be.

Lányok! Neketek a műtét után mikor jött meg? Én ma vagyok a 27. napon, de teljesen úgy érzem, hogy meg fog jönni, persze, lehet h csak becsap a testem, mert eddig nekem progeszteron problémáim voltak.
Még 1 kérdés: a gynevac-ról hallottatok már? Úgy gondolom, hogy belevágnék egy ilyen kúrába, hátha ez is segít alapon. Véleményetek?

Mindenkinek drukk; Annus:láttam az új fotóidat, nagyon szép pocakod van; Csige: drukkolok; Hasli: KITARTÁS!
Üdv.:
Banana
banana_split
 
 


Banana: nekem a műtét után 35 napra jött meg. Azt mondta a dokim, hogy arra számítsak, hogy 4-5 hétre fog megjönni a műtét után. Hát így is volt. A gynevac-ról még nem hallottam. Én clostizok.

KépKép
csige-bige
 
 


Banana!
Én hallottam róla,de nem próbáltam ki,így nem tudok róla véleményt mondani.Nekem 92 napra jött meg a műtét után....az akkori doki akihez jártam nem akarta beindítani.....a lényeg h megjött,de szerintem is 4-5 hét az teljesen jó!Örülj h minnél hamarabb lehet majd próbálkozni!!!

annus11
 
 


Ja nekem azt is mondta a doki, hogy arra számítsak, hogy valószínű hogy nem teljesen olyan lesz a menzim mint szokott. Hát nekem olyan volt, semmi extra. Bár hiába volt normális a menzim és megjött normális időben, de így is ki kellett várnunk a két hónapot és csak a harmadik hónapban próbálkozhattunk újra.

KépKép
csige-bige
 
 


Hasli: már biztos a kórházban vagy, gondolunk rád és szorítunk neked, hogy minden gördülékenyen és nem utolsó sorban fájdalommentesen történjen. Fel a fejjel, lesz kisbabád, tudom ilyenkor ez nem vigasz, de Wruska nagyon szépen leírta feljebb. Eljön az az idő, amikor majd egy kis csöpség kárpótol mindenért.

KépKép
csige-bige
 
 


Köszönöm ismèt a biztatàsokat!Jol esik nagyon!

Nem sokkal dèlelött bevittek ,12:20-kor màr kint voltam.Amig èn èbredeztem addig a fèrjem èa Michael (az orvos) beszèltek a mütètröl.-ès kiderült ,hogy nagyon erös baba,volt az 1 ok valoszinuleg kromoszoma kapcsolodàsi hiba lehetett.Persze 1 hét mulva majd kiderül a valodi ok!Remèlhetöleg!
-enyhèn nèha fàjdogàl mèg ,de a vèrzèst ,csak cseppekben lehetne mèrni.
-most voltam elöször itt kint korhàzban....-hàt ,ha összehasonlitom a
kecskemèti nagy korhàzzal ....-döbbenetes a külömbsèg!!!
Persze teljesen ,màs anyagi helyzet,kultura stb,nem is szabadna hasonlitani.Elöször utàltam itt lenni ,de mostmàr kezdem megszeretni.

( 1 VALAMI BIZTOS !!! ITT IS VAN MILLIO FORUM,DE 1 ENNYIRE ÖSSZETARTO KIS CSAPATOT SEHOL NEM TALÀLTAM!!! :wink:)

Csige-bige mi ujs peteéréssel? -rosszul vagy mèg nèha?

Annus!- szèpek a babaruhàk ès ennyi pènzèrt nagyon megèrte!!!
Remèlem nem baj ,de néha àtnézek hozzàtok is!

Banana!-valahol a fogamzàson belül azthiszem szintèn vetéléssel kapcsolatos blogban ,màr olvastam sokat erröl a kuràrol!
Remèlem jol emlèkszem rà!

Gondolatban is jo èjt ,aztàn jo reggelt!!!
(-mostmàr megyek èn is .màr ideje!)

Kriszta
Vendég
 


Örülök, hogy túl vagy rajta Hasli. Most már szépen lassan regenerálódsz és jöhet is ismét a baba.
Hát tegnap vacsi után voltam rosszul egy kicsit, de azt hiszem már megvan az oka. Tegnap elkezdett fájdogálni a bal fülem, szóval lehet hogy ez okozta a rosszulléteket. Majd kiderül. Ma vagyok a 18. napon, de még mindig kétnaponta együtt vagyunk a férjemmel, hátha most elcsípjük a pét. A hasam már egyáltalán nem fáj, de erre már nem alapoztam. A menzi elmultától betartjuk szigorúan a két napot a következő menziig, hátha így nem csúszunk le róla.
Hasli: pihenj sokat és semmi megeröltetés.

KépKép
csige-bige
 
 


Hasli, örülök, hogy túl vagy rajta és örülök, hogy azért kicsit jobban is vagy - legalább is a hozzászólásodból már az erő is kisugárzik.

Banana: én hallottam a Gynevacról. Győrben nem olyan könnyű feliratni, anno az én ex nőgyógyászom nem írta fel.Van olyan ismerősöm, akinek viszont szó nélkül felírta a dokija. Neki a férje is injekciózta magát vele.
Ja, van saját honlapjuk is, ott is el tudsz olvasni róla mindent. Meg azt is látod, hogy éppen rendelhető e, mert anno nekem az is gond volt, hogy nem lehetett beszerezni a gyógyszertárakban. Várni kellett rá, akár hónapokat is.

Ja és, nem csodaszer, de van akinek segít. Elsősorban a gyulladásos megbetegedések szövődményeit, visszamaradásait képes "gyógyítani". Pl ha sokszor voltál felfázva, annak maradhatott valami szövődménye a méhnél... vagy volt valami fertőzésed, mert a Balcsiban fürödtél - ilyesmikre kell gondolni.
De ha hormon problémák vannak, azon ugye nem segít.

Összességében, azt mondom, olvasd el, mit írnak róla, érdemes kipróbálni - én megtettem volna, ha a csillagok állása úgy hozza (be tudom szerezni), de végül nem kellett.

Csige: hát akkor csak akciózzatok szorgosan. Apának lehet, hogy ilyen jó dolga csak a kistesó gyártásnál lesz :wink:

Kép
wruska
 
 


Hát igen Wruska :lol: Most nem számít, hogy álmos vagyok, akár csukott szemmel is, de menni kell a dolognak. Előtte azért könnyen mondtam azt, hogy most fáradt vagyok és már álmos. Na most nem :lol: Szóval tuti, hogy a férjem ezt most nagyon élvezi. Na de ugye neki sincs megállás :lol: Lassan kiderül, hogy lesz e eredménye ennek a hónapnak. Bizakodom nagyon, mert már csak egy adag clostim van és ha nem sikerül, akkor vissza kell mennem a dokihoz.

KépKép
csige-bige
 
 


Mindenki ràm parncsolt,hogy pihenjek,de èn ezt nem birom....-nem emelek semmit,nagyon odafigyelek.Gondolom 1 kis sèta,csak nem àrthat?! Plàne,hogy kisütött a nap is végre 2 hèt borulàs utàn!

Lassan ugyèrzem sikerült elengednem az èn kis angyalkàmat,ès tudom ö sem akarna mindig sirni làtni...-azèrt a nap 24 oràjàban gondolok rà!.....-persze mostmàr a valosàggal megbèkèlve!!!

Mostanàban annyira sok tragèdiàrol hallottam ès csalàdon belül is volt ràkos elhalàlozàs,sziv betegsèg stb....-Sajnos!- ràjöttem semmi èrtelme mindig a negativumokat elkeseredèssel èltetni!
Tudom ès bizom a jövöben,ès abban ,h a következö baba sikerülni fog!!! :wink:

Mindenkinek sok sikert a cèljai elèrèsèhez!!!

kriszta
Vendég
 


Hasli: menj sétálni.Tégy bármit, ami örömet okoz. Ez parancs :wink:
És gondolj a picikédre sokat, nincs ebben semmi rossz. Abban em, ha már nemfog minden pillanatban eszedbe jutni. Most éld meg az érzést, mert ez kell ahhoz, hogy tudd elengedni és hogy beforrjon a seb és kész legyél a következő babára.

Megy a sok nagy ölelés, hogy mindig legyen elég muníció jókedvűnek lenni, erősnek lenni.

Kép
wruska
 
 


Sziasztok!

Haslikám, szépen regenerálódj, pihenj jó sokat. Gondoltam ám én is sokat rád azon a nehéz napon.

Köszönöm a válaszokat gynevac ügyben. Úgy döntöttem, h beszélek a dokimmal és kipróbálom. Megnéztem az oldalt, és valóban hormonális problémákra ez nem gyógyír, mégis meddőséggel küzdő nők ezrein segített már.
Tudjátok, mi nagyon nagyon sokat vártunk és különféle kezeléskre jártunk, mire összejött ez a babó, úgyhogy most még az is plusz para, hogy ugye megint nem éveket kell majd várnunk..
Piri fronton semmi újság, a mindjárt megjön érzésem megvan azóta is, hol erősebben érzem, hol egyáltalán nem. Megint ezek a fránya hormonok játszanak velem...

Ma egyébként nekem bőgős napom lett volna, munka közben is elég sokszor életem legboldogabb 3 hónapja jutott eszembe, és nagyon de nagyon kívántam, hogy milyen jó lenne ha kiderülne, hogy ez itt most mind csak 1 rossz álom, és ténylegesen minden rendben van. Persze uralkodnom kellett magamon, mégis csak nagyon gáz lett volna, hogy a melóhelyen nekiállok itatni az egereket... Én még egyáltalán nem érzem, hogy fúúú de múlt volna a fájdalom, mintha minden tegnap történt volna...
...Elnézést nem akartam senkit elkeseríteni.
banana
banana_split
 
 


Szia Banana!

Szerintem nem keseritettèl el senkit!Dèlutàn mikor végre kisütött a nap tisztàra pozitiv lettem töle.........-aztàn jött az este.....Megint 1 uj bizositàsi reklàm a hirado ellött,amiben 1 boldog pàr èppen az ultrahangon a babàjukban gyönyörködnek stb....-mondanom sem kell ,eltört nàlam is a mècses!Nàlam talàn mèg ez is problèma,h nem dolgozok és több idöm van gondolkozni sajnos...
Màr a neve is megvolt:Amelinek neveztük volna el+valami magyarosabb keresztnèv 2.-nak,ès a mai napig keresem a neveket!
Ma bejelentkeztem a kineziologusomhoz,màr alig vàrom!Gyerekkoromban àtèltem 1 sulyos traumàt amit aztàn 20 èven àt hordoztam lelki teherkènt,és ö 1 ora alatt megszabaditott minden bajomtol.Ebben bizom most is!Majd 23.-àn kiderül mi lessz!
Kedden megyünk kontrollra ,meg a szövettani eredmènyekèrt,remèlem minden rendben lessz!Nemtudom mennyire normàlis ,de ma màr semmi vèrzès,csak nagyon enyhe fàjdalom.Tegnap kaptam mèg 1 doboz ponstan 500-at arra ,ha fàjna valami,nem tudom otthon forgalomban van e.
-lassan befejezem ,mert csak irok ès irok ès lassan màr az összefüggèst sem talàlom a mondataim között.....!

Jo èjt nektek!
Kriszta
Vendég
 


Banana: néha még rám is rám jön a sírhatnék. Hogyan alakult volna. Ugyanez a fiúcska lenne akkor is az ölemben? Vagy ez a pici emberke akkor nem is lenne? Lenne helyette másik? Rengeteg kérdés.


Nekem anno december 7én volt a műtétem. Akkor mentünk a 12hetesre reggel és ott mondták, hogy mi a helyzet. Azonnal felvettek a nőgyógyászatra, vizsgálat, tágító, aztán délután megcsinálták a műtétet. Mintha megnyílt volna a föld alattam.
Délután megvolt a műtét, és este hazaengedtek.

Ez pénteken volt. Írtam a főnökömnek smst, hogy mi van. Hétfőn mentem dolgozni és én bizony sírtam is. Ki nem sz@rta le akkor, hogy mit gondolnak rólam mások?! De a munka jót tett. Jó volt mielőbb letudni a kérdezősködést is, a "sajnálomokat" is.
Kértem a kollégáknak, hogy kürtöljék világgá, hogy mi történt, hogy kevesebb kellemetlen kérdést kapjak (ez nem csak nekem kellemetlen, hanem a kérdezőnek is). Így egyszerűbb volt és bent aztén minden" csoda 3 napig tart alapon" hamar lecsengett és mehetett minden a régi kerékvágásban - a lelki kérdés az persze más.

Az első napokban, amikor nem kötötte le minden idegszálamat a munka, hagytam, hogy elöntsenek az érzések és max kimentem a mosdóba kicsit felfrissülni (bőgni). A kollégák nagyon kedvesek voltak és sokat segítettek..Ki kellett adjam magamból. Azért jöttem ide is.

De én ilyen vagyok. Nem szeretek magamban tartani semmit sem, mert tudom, hogy nekem az csak árt.

Hú, jó hosszú lettem ilyen korán...

Banana, a hormon problémákat kezeli a dokid? Vagy nézték már, hogy miért megy nehezebben a teherbe esés? Alzizának van jó dokija, Annus is hozzá jár, meg még mások is. Kérdezz rá, biztos tudnak segíteni.

Hasli: a tv reklámok engem is mindennél jobban kikészítettek. Tudod mi segített? Jeff Dunham videók :wink:

Kép
wruska
 
 


Én is Annus dokijához járok :lol: most már. Nekem úgy tűnik rendbetette a hormonokat. Elmultak a pattanások, tiszta babapopsi az arcom :lol: , szépen időben jön a menzim és a hormonvizsgálatom is tök jó lett. Én eddig nagyon elégedett vagyok vele.
Hasli: teljesen normális hogy nem vérzel. Én sem véreztem egyáltalán amikor hazajöttem a kórházból. Egy kis barnás váladék volt, de ennyi. Akkor kezdtem el vérezni amikor megemeltem magam.

KépKép
csige-bige
 
 


Hasli!

A séta az belefér!!!!A lényeg h azt csináld amihez kedved van!!!a mondjuk így a nagy minusz fokokban tuti nem akar senki sétálni...én is maradtam inkább itthon!!!Vérzés nekem se volt,kb 1 hétig volt kisebb barnázás,pecsételés.Remélem h beválik a kineziológus!!!!Majd mesélj h mi volt,kíváncsi vagyok rá nagyon!!!!

Banana!
Én az első 3 hónapban angyon magam alatt voltam...főleg h menszim se volt,így esélyét se láttam annak mikor próbálkozhatunk újra,de tenni se tettem semmit.Csak elvoltam a saját kis bajommal.De azt hiszem nekem pont ez kellett h ma már így tudom kezelni!Bármennyire is furcsa,de nem gondolok már erre!!!!Nagyon ritkán jut eszembe.Pl a múltkor is paráztam vmi miatt(néha rámjön h bizti minden oké odabenn?mért nem rug többször,mért nem rug nagyobbat stb...)na és ekkor eszembe jutott a kis angyalkám aki fenttről vigyáz a tesóra!És ilyenkor megnyugszom!Nem is gondoltam volna h egyszer eljutok eddig...de ez az élet rendje,tovább kell lépni!Vkinek ez sikerül hamarabb,másnak meg hónapok kellenek.Nálad is eljön ez az idő,majd meglátod!!!! :wink:

annus11
 
 


Csige!

Hát hallod már annyian járnak ide...tök sok mindenkinek ajánlottam már!Eddg nekem sincs rá panaszom,aztán ha a kezemben lesz a babám,maga lesz az istan számomra 8) :lol: :lol:

annus11
 
 


Azt elhiszem Annus :lol: Nekem már mondta a mikor hívtam a vérvétel eredményével, hogy szedjem még be a maradék clostit úgy ahogy megbeszéltük és ha elfogy és nem lettem babás, akkor találkozunk és kisütünk valami újat. Szóval jó látni azt, hogy nem az van, hogy hopp elfogyott a gyógyszer akkor most pihenjünk és higyjünk. Szóval reménykedem, hogy ha nem is sikerül, akkor nincs veszve minden. Azrét reménykedem, mert sikerülnie kell :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Csige!

Igen,ez nekem is bejött!Hogy enm azt mondja h várjunk,majd összejön....Én ugye épp h megúsztam a petevezeték átjárhatóságit.Ha nincs baba,akkor mentem volna abban a hónapban!De vhogy belül éreztem h nem lesz rá szükség.Ez hülyén hangzik,de nem tudtam elképzelni...és ha nem tudom elképzelni akkor nem is történik meg :wink: Legalábbis sokszor így vagyok :lol:

annus11
 
 


Egyébként én is érzem ott belül, ami egy megmagyarázhatatlan érzés, hogy sikerülni fog előbb-utóbb és nem lesz szükség komolyabb beavatkozásokra, pl. nem kerül sor inszemre. Hát remélem igazam lesz :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Wruska!Köszönöm a tippet,utàna nèzek!-Hàt a babàddal èn sem tudok betelni,gyönyörü kis tünemèny! :wink:

Banana!Ne vedd tolakodàsnak,vagy okoskodàsnak,de ha ugy èrzed ,hogy egyedül nem megy.-akkor èn nagyon szivesen megadom neked a kineziologusom cimèt,szàmàt!(èn egyèbkènt azutàn estem teherbe,hogy nàla jàrtam.-ès ö tènyleg azèrt dolgozik ,h segithessen nem feltètlenül,csak megèlhetèsböl)6000FT 1 ora ami nàla bö 1 oràt jelent,ès èvente 1x max 2x ajànlott.Nekem ,màr 1x nagyon sokat segitett ezèrt ajànlom,persze tègy belàtàsod szerint!Lelkiekben nagyon eggyütt èrzek veled,mert 1"cipöben jàrunk" sajnos!
-,de hidd el elöbb vagy utobb mi is babàzni fogunk! :wink:

Tegnap ,csak a szomszèd idös pàrig jutottam!Az eggyik 70 èves nènike a màsik 80 èves bàcsika,de hihetetlenül fittek.Miota itt èlek ök voltak az elsök akik beszèlgetni probàltak velem,de akkor mèg böven voltak komunikàcios nehèzsègeink :)
Màra pedig mintha a nagymamàm ès nagypapàm lennènek!
kb 1 oràn àt beszèlgettünk,ès nagyon jot tett!Neki is az elsö baba anno vetèlès volt,de aztàn 5 baba született utàna.

-màr megint belelendültem az iràsba.....-ne haragudjatok ,hogy mindig itt irok ki magambol mindent!

Szèp napot nektek!
Kriszta
Vendég
 


Örülök hogy a körülményekhez képest jól vagy Hasli. Hol van helyileg a kineziologusod? Én pest mellett élek. Lehet hogy engem is érdekelni, mert ha nem sikerül a baba, akkor lehet hogy kipróbálnám, hátha segít.

KépKép
csige-bige
 
 


Szia Csige-bige!

Persze szivesen!

MOLNÀR ZSUZSANNA
1173 BUDAPEST/RÀKOSKERESZTUR
UJLAK U.124
TEL:06/20/468-6562

Ez a 17.-kerület.Szerintem 1 hivàst megèr aztàn hang alapjàn az is kiderül szimpatikus e vagy sem!
Egy nagyon egyszerü 50 èv körüli nö.

Remèlem nem veszi zokon senki ,de csak is a jo szàndèk vezèrel ezèrt ajànlom mindenkinek!Akinek talàn szüksège lehet rà!
Anno nekem is ajànlottàk,jo tapasztalatok alapjàn!
Vendég
 


köszi szépen. Most várok, hogy hogyan alakul ez a hónap és utána lehet hogy kipróbálom.

KépKép
csige-bige
 
 


Szivesen! Nagyon szurkolok neked,remèlem összejön a baba nèlküle is!!! :wink:
Vendég
 


Nagyon szépen köszönöm a bátorító szavakat!!!!! Kedvesek vagytok, hogy írtatok, meg bátorítotok, jól esik nagyon.
Kineziológus: a telefonszámát lementettem, sztem én is elmegyek hozzá.
Nőgyógyász téren pedig az a helyzet, hogy engem a kaáliban kezeltek, tehát az ottani orvosomban teljes mértékben megbízom, és nagyon jó orvosnak tartom, nála viszont nem lehet szülni, mert szülést nem vállal.
Mivel sajnos abban az orvosban, aki a terhesgondozást (szülész) végezte, nagyot csalódtam (nem szakmailag, hanem a hozzáállásában), ezért kimondottan olyan orvost keresek, aki megbízható, jó szakember, és nála lehet majd szülni. Annus, ha megadnád a dokid elérhetőségét, nagyon örülnék neki!!!!!
Köszönök mindenkinek még egyszer mindent. Szép hétvégét kívánok.
banana
banana_split
 
 


Banana!
Írtam privit!Remélem megkaptad!!! :wink:

annus11
 
 


Tegnap hivott az orvosunk,ès hàl istennek a szövettani eredmènyek "jok".-tehàt nincs semmilyen koros elvàltozàs!Kedden megyünk du 5-re kontrollra,aztàn meglàtjuk mi lessz a tovàbbiakban!Mostmàr,csak arra kell koncentràlnom,hogy ne akarjam görcsösen a következö babàt....,-nem lessz 1x ,de bizok benne ,h sikerülni fog!

Wruska!Tegnap megnèztem 1 halom jeff dunham videot....-vicesek :lol: Mondjuk èn màniàkusan Mylene Farmert koncerteket nézek hallgatok,ha valami bajom van...-ràadàsul ,ha nincs neki 2006 januàrjàban koncertje akkor soha nem is ismerem meg a pàrom,ès ez talàn mèg kedvesebbè teszi szàmomra!A Désenchantée-t
biztosan te is ismered!Nèzd meg ,ha van kedved ès idöd!

Mindenkinek kellemes hètvègèt!

Kriszta
Vendég
 


Igen Annus, köszönöm szépen még egyszer!!!!!
banana_split
 
 


Hasli!
Örülök, hogy a szövettean is "jó" lett.
Igen, mindenki azt mondja, hogy nem szabad görcsösen akarni a babát, mert akkor sokkal nehezebben jön. Viszont nekünk, akik már átéltük egyszer ezt a szépséget, hogy babát szerettünk voltna és várandósok lettünk, nagyon nehéz nem görcsösen újra akarni.
Ma nagyon szép idő volt nálunk, sütött a nap szinte végig, viszont fogcsikorgató hideg idő van.
Azért szurkolok egy kicsit most, hogy a még a fagyok előtt, kis angyalkánk emlékére, a kertben elültetett fácska rendben vészelje át ezeket a minuszokat. Nagyon szép fát választottunk, olyat amelyiknek a virágzási ideje május végére-június elejére esik, tudjátok, pont arra az időszakra, amikorra vártuk Őt.
Tényleg, Hasli, te Svájc melyik részén élsz? Én 4 hónapot dolgoztam Svájcban, és én akkor a német nyelvű részén voltam. (Berner Oberland)

Csige! szurkolok, hogy összejöjjön ez a hónap!!!!!!!!!!

banana
banana_split
 
 


Szia Banana!
Bitzosan erös az a kis fa ,ès a viràgaival majd a babàd szemèlyèben is ràd mosolyog tavasszal!S szivböl kivànom,hogy ez a fa neked 1 uj èletet jelentsen,s legyen eröd erös maradni ès bizni!
-itt ma szürkesèg ès minusz,de azèrt ennek is megvolt a hangulata,bàr inkàbb szomoru.
:(
Èn itt a zurich-i to dèli partjàn èlek 20km-re zh-tol.-aranyos hangulatos kis hely,gondolom te is biztosan szèp környéken dolgoztàl
itt.Neked ,hogy tetszett a kint lèt?Nekem eleinte nem volt 1xü,soha nem akartam itt élni,dehàt a szerelem..... :wink:

Sajnos erösnek mutatom magam ,de belül ugyanugy szenvedek èn is!Mi is règota vàgytunk màr 1 kisbabàra ès sajnos nem lett jo vège...-idàig mindig született minden rosszbol valami jo!-,csak ez vigasztal most is!Nehèz ez,de bizzunk ès tartsuk egymàsban a lelket,igy talàn elviselhetöbbè tehetjük ezt a fàjdalmat!

Köszönöm èn is mindenkinek a kedves szavakat ès a törödèst!!!
Szèp estèt!

Kriszta
Vendég
 


Ja ès csige! Èn is nagyon szurkolok neked!!!
Vendég
 


Hasli: örülök, hogy jók lettek a szövettani eredmények. Engem annak idején nem igazán vigasztalt a negatív eredmény, de a férjem azt mondta, hogy ennek örülni kell, mert legalább semmi olyan nem derült ki, ami esetleg akadályozhatja a későbbi babásodást. És igaza volt, nagyon jó dolog, hogy nem találtak semmit.
Sajnos valóban van olyan nap ami jobb és van ami rosszabb, de szép lassan múlik majd a fájdalom. Én is próbáltam annak idején erős lenni és csak akkor kenődtem el, ha senki nem látta. Azzal hogy kesergünk, sajnos nem tudunk változtatni a történteken. Előszőr valóban ki kell adni a fájdalmat, de utána szép lassan erőre kapni és arra gondolni, hogy lassan imét próbálkozhat az ember és ismét jöhet majd a baba.
Köszönöm a drukkot, hát jövő hétvégén már lehet hogy tesztelek. Ma vagyok a 21. napon. Bár lehet hogy tesztre sem lesz szükség, mert sajnos az elmult két hónapban már a 26. napon elkezdtem barnázni és tudtam hogy meg fog jönni. Hát lassan kiderül, hogy mi az eredménye ennek a hónapban.

KépKép
csige-bige
 
 


Èn màr csak unalombol is irok....

Tegnap is köd volt egésznap :( ...-ugy döntöttunk elmegyünk az 1-ik közelben lèvö hegyre a ködhatàr fölè,nagyon szèp volt ott a nap sütès ès igazàn jot tett a napfèny is!-,de aztàn mikor hazajöttünk ujra elöjött ez a mèrhetetlen lelki fàjdalom :cry: ....-ugy szeretnék ,màr jobban lenni ,de nem megy valami könnyen.Tegnap ki is sirdogàltam magam este,pillanatnyilag mindig jot tesz,de utàna mindig kezdödik ujbol elöröl az egèsz.Szerintem holnap ki készitem Misit (az orvost)a rengeteg kérdéssel amiket összeirtam...,-szerencsére nagyon türelmes és lelkiismeretes,kivàncsi vagyok mit mond holnap.
Most meg összekène màr magam szedni-tusolni hajat mosni,valamit fözni meg egyàltalàn ki mozdulni,de egyszerüen valahogy semmihez sincs eröm :( Màrciusban megyek 1 tovàbb képzésre màr alig vàrom,utàna remèlhetöleg dolgozni is mehetek.Jo lenne ,mert itthon lassan megörülök,màr a szomszèd macskàk foltjait is kivülröl ismerem :lol: :( !!!
Banana,Csige-bige,Annus,Wruska!!!Nàlattok mi ujsàg??
Neharagudjatok a sok negativkodàsèrt,de csak itt tudom magambol kiirni az èrzèseimet,mert tudom ,hogy ezeket az èrzéseket ti ismeritek a legjobban!(sajnos!)

Szèp napot nektek!

Kriszta
Vendég
 


Sajnos Hasli ez az űr és fájdalom még eltart egy darabig. Én is ugyan ezt éreztem. Szépen lassan ahogy telnek a napok majd múlni fog és egy idő után már arra fogsz koncentrálni, hogy ismét próbálkozhattok és jöhet ismét a baba.
Én megvagyok, ma vagyok a 22. napon. Hétvégére várom a menzit, de remélem elkerül messziről. Sajnos valahogy megint az az érzésem van, hogy nem sikerült. Valahogy már megint annyira belém ivódik a sok csalódás. Amikor pozitívat teszteltem akkor is elmentem a wc-re, megcsináltam a tesztet és letettem a kuka tetejére és tettem-vettem. Amikor odanéztem, akkor láttam hogy két csíkos. El se akartam hinni. Szóval már akkor is olyan sokszor csalódtam, hogy semmi izgalom nélkül teszteltem, mert tudtam hogy úgyis negatív lesz. Hát most is valahogy így vagyok vele. A hétvégén kiderül hogy mi lesz.

KépKép
csige-bige
 
 


Bocs, hogy így ismeretlenül csige-bige neked szeretnék írni. Nekem elhalt az első babám. Nagyon szerettük volna és eléggé megviselt. Főleg mivel karácsonykor (2000-ben) történt. Utána azonnal szerettem volna újra babát, irigykedtem a terhes nőkre. Mindent bevetettem, orvoshoz jártam, szurikat kaptam, de semminek nem volt hatása. Mikor megbeszéltük a párommal, hogy most jó volna egy kicsit várni, mert elkezdtük a ház bővítást, akkor fogant meg az én most már nagy lányom. Abban a hónapban nem számítottam egyáltalán rá, főleg mivel egy hét késés után elkezdtem vérezgetni. De szerencsére az orvosom vigyázott rám és minden rendben lett. Azóta már van még egy "nagy" lányom. Én a cél érdekében még a manduláimat is kivetettem, mert nagyon sokat volt gyulladásban. Ez is gátolhatott, ez után lettem 1,5 hónappal később terhes. Most nem azért írtam, hogy megbántsalak, csak azért mert pont azt a türelmetlenséget és a beosztott sexset látom az írásodból, mint amit én csináltam anno. Én akkor arra jöttem rá, hogy nem szabad annyira akarni. Örüljetek egymásnak a pároddal és ne leginkább a gyerek csinálásról szóljon az együttlét. Tudom, hogy könnyű ezt a tanácsot írni, de én tényleg végig mentem ezeken és sajnos tapasztalatból írom. És még egyszer bocsánat, ha megbántottalak ezzel, nem az volt a szándékom.
Vendég
 


Üdv Rékababa. Nem bántottál meg, sőt teljesen igazad van. Csak tudod nagyon nehéz nem görcsösen akarni. Egyébként az első terhességem nekem is akkor fogant amikor kiköltöztünk az új házba és hát minden más járt a fejünkben mint a baba. Sajnos most nincs semmi ami elvonná a figyelmemet, így elég nehéz.
A második baba könnyen jött nektek?

KépKép
csige-bige
 
 


Sajnos nem. Nekem ugye 2000. karácsonyán halt meg a babám és 2003 február végén lettem terhes, pedig nem védekeztünk egyáltalán. Nagyon szerettem volna terhes lenni ezért is tudom, hogy min mész most keresztül. Sokat jártam orvoshoz, sok hormon, szegény férjemet sajnáltam, mert a hormonoktól igazi házi sárkány voltam. Nagyon kikészített. Amikor belefáradtam és már nem számolgattam mindent, nem figyeltem annyira a jelekre akkor jött össze. Próbáltam másra koncentrálni, bár elég nehéz ilyenkor. Mikor közölte az orvos, hogy babát várok, nem is tudtam elhinni. Még csak 3 hetes terhes voltam és már sima UH-val látszott. Igaz, hogy utána még volt egy kis félsz, mivel véreztem is vele, de szerencsére rendben lett minden.
Nagyon drukkolok, hogy mihamarabb legyen pocaklakód. És még csak annyit a középidős peteérésről, hogy egyik lányom se akkor fogant. Evelin pont miután elmúlt, a kisebbik Réka pedig pont mielőtt megjött, előtte egy nappal. Szóval ezért is nem szabad számolgatni. Szerintem teljesen felesleges.
Vendég
 


Ez tök érdekes, hogy mikor fogantak a lányaid. Mondjuk a nyáron én is a 22. nap környékén lettem terhes, de nekem hosszabbak voltak a ciklusaim, szóval az reális is volt. Viszont akkor már úgy voltunk együtt a férjemmel, hogy tuti, hogy most már nincs esély. És hát baba lett a vége. Egyébként én érzem a pét ciklus közepén és a vetélés óta teljesen beállt a régi hosszú ciklusom 27-29 napra. Szóval 14. nap környékén iszonyatos hasfájás, majd hirtelen elmúlik, szóval akörül van pém. Hát remélem azért nekünk nem kell olyan sokat várni a babára. Akkor látom te is tudod, milyen amikor az ember próbál nem gondolni rá, de nagyon nehéz. Már mi is nagyon szeretnénk kisbabát és látom a férjemen hogy mennyire várja. Bár az utóbbi időben ő nem beszél róla, pont azért, hogy ne sztresszeljük magunkat emiatt.

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok.
Én is megírom a történetemet.
Van egy 2 éves kisfiam, 22 éves vagyok. 2 hete ilyenkor még terhes voltam. 12 heti genetikai UH-n derült ki, hogy a babámnak hygroma colli nevű betegsége van, ami élettel összeegyeztethetetlen. (mlyen hosszú ez a szó) szóval valószínűleg kromoszóma rendellenesség, aminek az én esetemben 1 ezrelék az esélye. Szóval szerencsére még aznap, mikor kiderült (pont 2 hete) megműtöttek. Elaltattak, aztán egy óra múlva felébresztettek és nem éreztem semmi fájdalmat utána sem és azóta sem. Persze lehetett volna sokkal rosszabb, ha később derül ki. Csak a szívem fáj de nagyon. Mert egy terhességnek nem így kell végződie. Nekem a szülés csodálatos élmény volt, már aznap este azt éreztem, hogy én ezt még sokszor szeretném átélni,mert ez a legcsodálatosabb dolog a világon. Gondolom ezt nektek nem kell mondanom.
Most még jobban szeretem őt. Annyira de annyira sajnálom őt, hogy meg kellett halnia, pedig olyan sok puszit akartam neki adni. A férjemmel nem tudok róla beszélni, mert neki is fáj és ő olyan elfolytós. Nem azért írok mert szeretem sanyargatni magam, csak jó, hogy vannak akik átélték ezt és érezték, amit én. Jólesett írni.
Általában sírok , ha kismamát látok.
Szerintetek mikor fog megjönni (a doki azt mondat 4-6 hét).
Üdv.
sargarepa
 
 


Csige bízom benne, hogy hamarosan kismami lehetsz. Én egy kicsit nehéz eset vagyok. Sokat szenvedtem a mensimmel is. Igaz, hogy nekem mindig pontosan 28 napra jön, de előtte már egy héttel mindig barnázgattam, hasam fájt, melleim majd leszakadtak. Olyankor tudtam, hogy fuccs mégegy hónapnak. Én is volt, hogy megéreztem a peteérést. Mikor kisebbik lányommal lettem terhes akkor csak a barnázás nem jelentkezett, de a mell feszülés és az alhasi görcsök megvoltak.
Az én párom is nagyon szeretett volna már akkor, mellette meg két kollégájának abban az időben született gyermeke, ez elég rosszul érintette őt is, akaratlanul irigykedett.
Azt olvastam, hogy te voltál vizsgálatokon, párod ment valamilyenre? Nálunk mindig ockodott tőle és mire végre bevállalta volna akkora lett Evelinem pocaklakó.

Sárgarépa nagyon sajnálom ami veled történt. Itt sajnos csak az idő tud neked segíteni. Elfelejteni sose fogod, de könnyebb lesz. Főleg, ha arra gondolsz, hogy nem lett volna életképes. Még a mai napig is szoktam az elvesztett babámra gondolni. Olyankor végig fut az agyamon, hogy mi lett volna ha. De itt van most a két rosszcsont lánykám akiket imádok.
Kép Evelin a nagyobbik lányom
Kép Réka a kisebbik
Vendég
 


Szia Sàrgarèpa!

Èn is nem régen vetéltem el sajnos!Àtèrzem a fàjdalmad ès közhely lenne azzal biztatnom tèged ,hogy majd jön màsik...-ezèrt ,csak azt kivànom neked ,hogy minnèl hamarabb sikerüljön a lelkifàjdalmad enyhülèse!Èn megyek 17h-ra kontrollra és utànna talàn màr én is többet fogok tudni menzi ügyben!

Sok eröt kivànok neked!

Kriszta
Vendég
 


Sajnálom Sárgarépa hogy itt kell találkoznunk. Sajnos én is tudom, hogy milyen fájdalommal jár. Szerintem egy kicsit valóban vigasztaljon az, már amennyire ilyen helyzetben vigasznak lehet nevezni, hogy súlyosan beteg lett volna és hát ugye nem szeretné egy anya szenvedni látni a gyermekét. Szép lassan enyhűlni fog a fájdalmad, de valóban egy örök emlék marad neked. Nekem a doki 5-6 hetet mondott menzire és öt hétre meg is jött. Elvileg nem biztos hogy olyan lesz mint szokott, de nekem semmi változás nem volt.
Rékababa: csodásak a lányok, gratulálok hozzájuk :lol: Igen, voltam hormonvizsgálatokon, ahol a progiszintemet nézték, mert alacsony volt egy éve, azért kaptam clostit. Most ismét clostit szedek és ennek köszönhetően megemelkedett. Szóval most jó. A férjem nem volt vizsgálaton, de még nem is mondta a nőgyógyász, hisz a nyáron spontán terhes lettem. Lehet hogy majd az következik ha nem jön össze a baba.
Nekem annyi gond volt a menzimmel, hogy 34-36 naposak voltak a ciklusaim, de a vetélés óta beállt 28-ra, sőt az elmult két hónapban 27 napra jött meg. Nekem nem szokott hasfájás lenni, sem mellfeszülés. Szóval semmi ilyen extra dolgom nincs. Csupán az, hogy nem jön egyszerűen a baba, vagyis nem elég ha a férjem a popsimra csap, mint egyes pároknál :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Szerintem, ha ilyen szépen beállt a mensid akkor hamar fog jönni az a bizonyos gólya. Különben miután meglett Evelin és már szerttük volna a kistesót, mindig azt mondogattam magamnak, ha már kétszer sikerült akkor harmadikra bizosan összejön.
De nagyon szorítok azért, hogy tényleg hamar babás lehess. És ugyan így a többieknek is.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?