Kriszti: na ehhez szólj hozzá,én a Lekrit már egy másik fórumból régebb óta ismerem,és eddig nem is néztem a nevét,hogy mit rejt magában.Most néztem meg hogy írtad.
Lekri nagyon találó!!!!
Hogy nem vettem eddig észre??
Na egyébként a Mezsó ha már itt tartunk.Hasonló jelentéssel bír.Me része arra utal,hogy anno az első befutó lánynév Emese volt, a Zso pedig arra hogy fiúknál a Zsolt.Így lettem Mezsó.
Kriszti,hát igen nagy következetességet igényel,ami rám sem jellemző...
De nem akartam éjjel 1ig fent lenni...
És elhatároztam...fél11-től reggel 7.30-ig egyhuzamban aludt Blanka így.
Csajok...szőrnyű fájdalmam van...Az a helyzet,hogy nekem szülés óta visszatérő jelleggel folyásom szokott lenni.Szülés után levette a doki a kenetet,és elküldte rákszűrésre.Akkor semmi kórosat nem mutatott az eredmény.Remélem azóta sem változott a dolog.Na és ez a folyás úgy szokott lenni,hogy egyszer intenzívebb aztán semmi.És amikor van,akkor egy idő után hólyaggyuszi is társul mellé.Gondolom felülfertőződik,mert hát ezek a dolgaink nekünk nőknek 1helyen vannak szinte.És legutóbb ilyen gyulladásos dolog dec végén volt.Akkor intenzívebb lett a folyás,és pár nap alatt már az alhasam is fájt,és pisilés közben is nagyon.Akkor szedtem rá antibiotikumot 1 hétig.Elmúltak a panaszok,a folyás is némileg csökkent,mert arra is használtam amit szoktam.Kemény 1kerek hétig semmi bajom nem volt,utóbbi napokban megint bedurvult a folyás,és megint fáj a hólyagom,és a pisi...
Megint bevettem az antibiotikumot egyből,de akkoris fáj.Az a baj még hogy tegnap el is döntöttem,hogy felhívom a nődokit hétfőn,hogy gondjaim vannak,adjon időpontot,de ma reggel meg mintha úgy nézne ki hogy meg akarna jönni...
Szerintetek így is felhívjam??Ha esetleg vérezni fogok??Mert nagyon kellemetlen így hólyaggyulladással az egész...
A másik,hogy fogamzásgátlót szedtem,de abbahagytam.Azóta 2x volt mensim.1x pontosan jött,2.-ra pedig 4 nappal korábban.A következőnek 25-én kellett volna megjönnie,de mondom még nem vérzek,de a WC papíron már úgy néz ki,mint akinek meg fog jönni.Szerintetek mivel hormonokat szed aki fogamzásgátlót szed,felbolygathatta ennyire a dolgokat???