Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon szép Noli! :D

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


:lol: :lol: Na igen,erre én is gondoltam már,hogy lehet nem fog menni a hason alvás a szoptatás miatt,na de ez majd akkor kiderül! :wink:

Reni!
Amúgy igen,néha fiús aztán meg lányos...bizti a baba direkt csinálja ezt is...mindig megtréfál bennünket :lol: Persze most h már egész fenn van a méhem nemis olyan csúcsos...ugyanakkor oldalra is terebélyesedik,szóval meg vagyok lőve ezekkel a néphiedelmekkel :wink:

Nyuszi!
Én azt terveztem h április elejére készen legyen minden.Mivel kapjuk a kiságyat,babakocsit,pelenkázót,ruhákat,így pár "apróság"kell csak.Turiban szoktam néha vásárolgatni,ha már szinte mindent kapunk meglegyen az én örömöm is.A blogomba tettem is fel képet a legutóbbi vadászatomról!

Aida!

Noel hogy van?Jó kisfiú?Látom pont ma 3 hetes!!!!Gratula hozzá :wink: Belejöttetek már a napi dolgokba?

annus11
 
 


Reni: semmi baj!! :) Majd meglátjuk mi ez...beszélek majd gyerekorvosunkkal.Szerzett hogy lehet a laktózérzékenység??Hogy derült ki neked?

Kép

Kép
mezsó
 
 

 
 

Rossz és jó napok váltakoznak. Ma pl. délelőtt nagyon jól elvolt. Aztán délutáni sétán aludt most jöttünk fel és most nem akart aludni. :( Pedig keveset sétáltunk. Ki kellett hozni közénk. Kezd egy kicsit kézhez szokni.. :? Napirendünk még nincs, de remélem az is kialakul majd.

Igen, ma 10-kor voltunk kereken 3 hetesek! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Annus!

Nagyon szép rucik! Hol vetted? Melyik turiban? Én is turimán......

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


annus: az én pocim derékszögű háromszög alakjára hasonlított felülnézetből. :wink: Blanka teljesen a bal oldalára feküdt fel.Ezek a babák már csak ilyenek. :lol: :lol:

Kép

Kép
mezsó
 
 


annus: Mi is sok mindent kaptunk,viszont babakocsit vettünk,kaptunk volna de nem voltunk annyira oda érte....így megvettük..
Majd Én is rakok fel képet róla (ha megtaláltam a digitális fényképezőgép töltőjét) valahol elkeveredett a költözésben..

Viszont Én már szeretném babómat a kiságyban látni :)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Timi!
Elmentem jó pár éve a Svábhegyi gyermekklinikára (felnőttként :lol: ), és ott csinálták, mert minden más allergia tesztem negativ lett. Megitattak velem valami port, amitől a következő 3 órát a wc-n töltöttem. :?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Nyuszitappancs! Azért várjatok még legalább 5-6 hetet!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni!

Van itt egy jó kis turi az Üllőin,A nagyvárad tértől nem messze.Kilós,é van minden.Majd megyek még....de most 1-2 hét szünet,remélem addigra kiderül a baba neme....Amúgy a HÁDA egyik turija!Ha a neten rákeresel akkor van egy oldal amin fenn vannak az üzleteik,meg h kilós vagy darabáras termékek vannak!

Aida!
Majd kialakul!A lényeg h szépen fejlődik,egészséges és boldog kisbaba :wink:

Azt hiszem jön ki a köldököm :shock: Kezd eltűnni....

annus11
 
 


rennye:persze legalább annyit...vagyis ezt neki kell megmondani :) De szerintem nem lesz gond,kihúzzuk addig,semmi problémám nincs csak ezek a fránya keményedések...

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Nálunk is Háda van, és ahol laktunk ott is. Csak mindegyik mellé nyílt egy Háda-darabáras, és oda viszik a jó cuccokat. Régen jobb volt. Megnézem, hol van az Üllőin
Lehet, hogy elmegyek jövőhéten

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Lehet, hogy ide megyek. Erről nem is tudtam. Jó nagy :D
http://www.hadakft.hu/dindex.php?id=60

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


rennnye:egy Háda pont itt van nálunk a VII.kerben :) és pont az utca sarkon na lehet Én is bekukkk .)

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


A 7.kerületben csak a Thököly úti kilós. A többi darabáras. Az nem olyan olcsó, mint a kilós

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


rennye igen?? Na jó,hogy mondod..de a Thököly sincs messze....

Kép

Kép
nyuszitappancs
 
 


Mezso
Levim 4kg-val született
1hónaposan4600g
2hónaposan6000g
3hónaposan7000g
4hónaposan7940g
7hónaposan9500g-70cm(ekkor készült a kép)
1évesen 11,3kg
2évesen 15,3kg-92cm
2,5évesen 16kg és 101cm :lol: :lol: :lol:
Kristóf teljesen más :) :)

elmentünk ma bevásárolni.baszus nem látszik,hogy hitel válság van meg,hogy szegények a magyarok.1db tűt nem birtunk volna leejteni annyian voltak az Auchanba.az összes kassza nyitva volt és mindegyik mögöt kb.10en álltak. anyos tescoba dolgozik.mondta,hogy ott is dugig voltak


Aida
nagyon édes Noel és az a haj

:lol: :lol: :lol:
Vendég
 


lekri: akkor kb. ugyanaz a súlycsoport mint Blanka! :lol: Csak Levi azért látszik ezek szerint dundibbnak mert Blanka kb.5cm-rel több volt mint a Levi 7hósan. :lol: Ennyit jelent ezek szerint.

Csajok Blanka borzasztó!!!Tegnap éjjel 1.15-ig tartott míg álomba üvöltötte magát,állandóan torka szakadtából sírt.Tegnap még volt kedvezmény,mert volt hogy kivettem magam mellé,de végül az ágyában aludt el.De ma 8-kor megvolt a fürcsi,8.30-ra már túl volt a vacsin,és ma nem volt ágyból kijövetel.És megpróbáltam megemberelni magamat,és Suttogó módszerét elkezdeni,felvesz/letesz.Biztos sokaknak ismerős,pl.lekrinek! :lol: 8) Szegénynek volt hogy habzott a szája az üvöltéstől,meg rángatózott,de akkor sem vettem ki,csak végszükségben.Máris pár hajszállal kevesebb van a fejemen,de talán 8.30óta most elaludt végre...Legalább is csend van az ágya felöl,oda se merek menni... :lol: :? Remélem alszik,és aludni is fog!!!!!Drukkoljatok!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Itt a beígért kép.
Riadt arcom van,de attól örülök:)
Látszik a szemem alatt a véraláfutás
sajnos.Elég sokára múlik el...


16 hét 1 nap
Kép



Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi: szép poci! :wink: Jó nagy lesz neked is!!Nagyon szépen látszik már!Nekem ilyenkor még simán le lehetett tagadni. :roll: Tényleg rendesen ott vannak azok a véraláfutások! :cry: Remélem hamar túl leszel mostmár ezen a rókakomás időszakon!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Rennye és Lekri-Reni: szép kis husis Levi fotók :lol: nagyon édesek a képen
hát lehet, hogy kicsit szőke vagyok...de nekem gondolkodni kellett mire rájöttem a Lekri név megfejtésére :lol:

Annus: én is szeretek turizni :wink: és szintén a Háda turijai azok, amiket szeretek a környékünkön

Mezsó: hú, nem semmi kitartás kell a Suttogó módszerhez.. olvastam én is a könyvet, de akkor is úgy voltam vele, hogy szörnyű nagy következetességet igényel :roll:

Aida: nagyon csini legényke Noli a kis katonás ruciban :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Kriszti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na ehhez szólj hozzá,én a Lekrit már egy másik fórumból régebb óta ismerem,és eddig nem is néztem a nevét,hogy mit rejt magában.Most néztem meg hogy írtad. :lol: Lekri nagyon találó!!!! :lol: :wink: Hogy nem vettem eddig észre??

Na egyébként a Mezsó ha már itt tartunk.Hasonló jelentéssel bír.Me része arra utal,hogy anno az első befutó lánynév Emese volt, a Zso pedig arra hogy fiúknál a Zsolt.Így lettem Mezsó. :wink:

Kriszti,hát igen nagy következetességet igényel,ami rám sem jellemző... 8) De nem akartam éjjel 1ig fent lenni... :oops: És elhatároztam...fél11-től reggel 7.30-ig egyhuzamban aludt Blanka így.

Csajok...szőrnyű fájdalmam van...Az a helyzet,hogy nekem szülés óta visszatérő jelleggel folyásom szokott lenni.Szülés után levette a doki a kenetet,és elküldte rákszűrésre.Akkor semmi kórosat nem mutatott az eredmény.Remélem azóta sem változott a dolog.Na és ez a folyás úgy szokott lenni,hogy egyszer intenzívebb aztán semmi.És amikor van,akkor egy idő után hólyaggyuszi is társul mellé.Gondolom felülfertőződik,mert hát ezek a dolgaink nekünk nőknek 1helyen vannak szinte.És legutóbb ilyen gyulladásos dolog dec végén volt.Akkor intenzívebb lett a folyás,és pár nap alatt már az alhasam is fájt,és pisilés közben is nagyon.Akkor szedtem rá antibiotikumot 1 hétig.Elmúltak a panaszok,a folyás is némileg csökkent,mert arra is használtam amit szoktam.Kemény 1kerek hétig semmi bajom nem volt,utóbbi napokban megint bedurvult a folyás,és megint fáj a hólyagom,és a pisi... :? :? :cry: Megint bevettem az antibiotikumot egyből,de akkoris fáj.Az a baj még hogy tegnap el is döntöttem,hogy felhívom a nődokit hétfőn,hogy gondjaim vannak,adjon időpontot,de ma reggel meg mintha úgy nézne ki hogy meg akarna jönni... :( Szerintetek így is felhívjam??Ha esetleg vérezni fogok??Mert nagyon kellemetlen így hólyaggyulladással az egész...

A másik,hogy fogamzásgátlót szedtem,de abbahagytam.Azóta 2x volt mensim.1x pontosan jött,2.-ra pedig 4 nappal korábban.A következőnek 25-én kellett volna megjönnie,de mondom még nem vérzek,de a WC papíron már úgy néz ki,mint akinek meg fog jönni.Szerintetek mivel hormonokat szed aki fogamzásgátlót szed,felbolygathatta ennyire a dolgokat???

Kép

Kép
mezsó
 
 


pocimaci!Az oltáspkat 2 hónaposan kezdik el!Ez a DTPa+IPV+Hib védőoltás amit 2-3-4 hónaposan kapnak meg!
mné zsuzsi
 
 


mné zsuzsi
 
 


Kriszti! Nem baj.... :lol:
Hogy vagytok? Fiúk még mindig szeretik Benedeket? Mondjuk, ha nem túl hangos.... :lol: :wink:

Lekri! Nem semmi. Érdekes, hogy az 1 és 2 hónapos kora közti súlynövekedését leszámítva normál ütemben hízott Levid.

Timi! Én nem ismerem Suttogó módszerét. Én úgy szoktattam ágybaalvásra 9 hónaposan Levit, hogy lefektettem, szép álmokat...stb, és otthagytam. Persze üvöltött, felállt, nem feküdt le. Aztán bementem 2 perc múlva, lefektettem, és újra: szép álmokat, itt az ideje aludni, stb. Ordítás. 4 perc múlva megint bementem, ugyanaz. Aztán 6 perc, és így tovább, amíg el nem aludt. Szerencsére hamar, pár nap alatt rászokott az egyedül elalvásra. De ez csak a délutáni volt.... :?

Évi! Nagyon szép, és kifejezetten nagy poci :D És még mindig fiús :wink:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Timi!

Szerintem ha hétfőn felhívod, kérdezz rá, hogy elmenj e akkor is, ha megjön közben. Ez nem lehet túl jó. Remélem, segít a gyógyszer. Nekem egyébként nagyon fel tudja borítani, ha abbahagyom össze vissza jön meg, de csak eleinte. Utána beáll.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Reni: amit te csináltál Levivel az ugyanaz mint a suttogós módszer.Az is lényegében ennyi,hogy ott hagyod hadd üvöltsön,megint bemész és így tovább. :) egyáltalán nem túl jó... :? mármint ez a nyavaja amiben nyakig ülök.Főleg mert újból és újból előjön...Mint most is.A gyógyszer segíteni szokott mindig,na persze nem 1szem,hanem ha már 3-4-et bekaptam,de mindig kiújul a gond és ez zavar...Amúgy bízom benne hogy Blanka is 2-3 nap alatt vissza áll a normális alvásra. :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


sziasztok
ma negyed 6kor kelt csak Kristóf először.(az éjszakai 3óránkénti evéshez nézve ez nagyon jó).3 napja nem kap enni éjjel és csak első nap volt minimális sirás.tegnap már csak 3yx kelt fel 1-1 korty teát inni.most éjjel meg nem is kelt.remélem nem fog ujra elromlani a gyerek :wink: :wink:

Évi
nagyon szép a pocid és nagyon irigy vagyok érte.én szeretem terhes lenni még akkor is ha mind2nél volt kisebb nagyobb gond :roll: :roll:

Mezsó
hivd fel azért a dokidat.szülés óta nekem is többször van de azért nem olyan vészes.mensim csak gyógyszer elkezdése után jött meg.2x volt meg azóta de nagyon erőssen.uuuuuuuuuuuuuutálom
Vendég
 


Sziasztok!!!

Mezsó:
Hidd el én lennék a világon a legboldogabb ha
már elmúlna :)
Egy ideje nem hánytam, remélem így is marad!

Rennye:Ámen! :D

Lekri:
Köszönöm szépen!Már én is szeretek terhes lenni,
amióta nem rókázok és oda tudok figyelni
magunkra.


Ma megyünk a lakásunkba, nagyon várom már!
Kicsit ki is takarítok, porszívózok, felmosok stb...
Készülünk hazaköltözni, és ettől mégboldogabb
vagyok!
Jó párom szüleinél, de mégjobb messziről :twisted:

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


[quote]K írta:észülünk hazaköltözni, és ettől mégboldogabb
vagyok!


Azt el is hiszem! Ez tök jó, hogy külön otthonban várjátok a picúrt. Annak ellenére, hogy a nemét még nem tudjátok, vannak nevitek?

Lekri! Milyen rendes Kristóf. Akartam már mesélni, hogy egy ismerősünk amikor babát várt, volt két nevük, Kristóf és Kitti. Azt mondta, hogy Kristófot Tofi-nak akarják becézni. Szerintem annyira édi, hogy Tofi. :lol:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


lekri: nagy gratula Kristófnak!! :) Ügyes!!!Mi ezerrel szenvedünk ezzel a felvesz/letesszel...Mondjuk mai még csak a második nap,de a tegnapi naphoz képest semmi változás...most is ugyanúgy ordít mint tegnap!! :cry: Azért ülök a gép előtt,hogy valamivel eltereljem a figyelmem,mert különben megzavarodnék! :cry: Remélem ad eredményt a dolog... :cry: mert ez mindkettőnknek írtó kemény :cry:

Ma estére valahogy jobban vagyok mint reggel,de rendesen nyomattam egész nap az Algoflex+No-Spa kombinációt,és még úgy is potyogtak a szememből a könnyek úgy fájt. :cry: Most is fáj,de legalább már könnyek nélkül!! :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!!
Végre net közelbe értem!!
Kezdem csütörtök ujabb afp+1 sima vérvétel,pántek cukor terhelés 4szer vettek vért fél óránként eggyik karombol nem is tudtak igy kék-zöld vagyok és tiszta tű szúrás és végre ma én kis pöttyöm végre egyértelmű mozgást produkált annyira megörültem h sirva fakadtam!!
Na de most ti jöttök nem tudok annyira vissza olvasni ugyhogy ha történt vmi nagyon fontos irjatok ne maradjak le!
puszi :D

Kép
kriszpiri
 
 


kriszpiri: én ma reggel írtam fontos dolgokat... :) magunkról. :oops: 8) Ha érdekel,szerintem azt még egyszerűen vissza bírod keresni,hadd ne írjam le mégegyszer,mert hosszú lenne! :roll: GRATULA Pöttyöd mocorgásához!! :wink: Az nagyon izgi,és csak még jobb és még jobb lesz ahogy a hetek telnek! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


OKé Mezsó meglesem csak nem az enyém a gép és nem mindig van időm de igyekszem

Kép
kriszpiri
 
 


jó reggelt
hát éjjel 4x kelt Kristóf inni de csak pár kortyot ivot.6.40kor evet egy kicsit.most talán alszik.
szerintem azért kelt 4x mert tegnap egy kajcsival kevesebbet evet és lehet tudot volna enni(nem sirt) de nem adtam neki mert akkor lehet vissza szokot volna :wink: :wink:

Rennye
nálumk Kikó a Kristóf.Levi csak igy tudta kimondani és rajta maradt.bár én Kristófózom.de ez a Tofi tetszik :lol: :lol: amugy majdnem Botond lett.vagyis 34.hétig az volt :lol: :lol:

száraz köhögésre mi a jó???????
Vendég
 


lekri: STODAL szirup jó száraz köhögésre is,és nedvesre is.Tudod ez a homeopátiás cucc.Mi már többször használtuk és nekünk hatott!! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


köszi
én is arra gondoltam:)ma el is sétálunk délután gy.tárba.éjjel aludt Blanka?
Vendég
 


Igen aludt éjjel fél10-reggel 7.30-ig.És első nap 120perc alatt aludt el,tegnap már 90perc!! :lol: :lol: Sikerszéria!! :D :D Eddig... :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


kinek kell a STODAL??

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kristófnak,kicsit köhög
Vendég
 


óóó! :cry: jobbulást neki! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


http://www.vatera.hu/5_agu_modern_csill ... 20367.html
Ezt nézzétek meg,ha esetleg valakit érdekel akkor szóljon!A férjem árulja!Teljesen új csak a doboza csomagolássérült!
mné zsuzsi
 
 


Sziasztok!
Jó lett a terhelésem van jo hir legalább!!
Lekri jobbulást

Mezsó:még sok ilyen sikeres éjszakát!

Eve,Rennye:mi ujság??

Kép
kriszpiri
 
 


Ti szülés után amikor elkezdtétek szedni a fogamzásgátlót akkor véreztetek?Mennyi ideig?Én az Azaliát szedem és egy hete vérzek!A leírásba benne van hogy előfordul de ez nem olyan hogy nagyon csak mint amikor megvan.És már egy hete!Ez normális?
mné zsuzsi
 
 


Nekem pedig kisruhák és egyebek vannak fent!Felrakok egy linket nézzétek meg a termékeimet!Ha érdekel valamelyik akkor irjatok privit!Köszi
mné zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Kriszpiri! Most már teljesen meg vagyok zavarodva az egészségügyet illetően, ami nálatok van. Azt akkor biztos nem olvastad, vagy elkerülte a figyelmedet, de érdekelne: miért is csináltak neked terheléses cukorvizsgálatot a 19. héten? Azt mifelénk a 24. hétben szokták. Esetleg van valami gond a cukroddal?
[quote]c írta:ukor terhelés 4szer vettek vért fél óránként


Na ez is érdekes. Nekem a belgyógyászati terhelésen is csak kétszer vettek, és a terhességinél is. Levették, cukroslöttyiszi, aztán megint levették. Ennyi. Nem négyszer!! Basszus....
Éljen kisPötty mozgás!!

Lekri! Én Robitussint adok olyankor, de a Stodal is jó. Jobbulást Kristófnak! És máskor tömjétek meg, hogy ne legyen éhes :lol: :wink:

Zsuzsi! Én Cerazette-et szedtem, és össze vissza vérezgettem tőle úgy 4-5 hétig, de elmúlt.

[quote]I írta:gen aludt éjjel fél10-reggel 7.30-ig.És első nap 120perc alatt aludt el,tegnap már 90perc!!


Ügyi Blanka! Ügyi Timi! Csak így tovább!!

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Lányok!

Ügyeket intéztem délelőtt: 3 zokni, póló, 2 pulcsi, nagykabát, cicagatya, farmer....és nem volt melegem.... :evil:

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye:Védőnő is 1honap mulva akarta csak de a doki viszont most rendelte el semmi előzménye nem volt és én se értettem miért kellet 4szer,tudod az is a baj h tényleg nem beszélnek egymással iigy van minden össze vissza :( aminek én iszom meg a levét!!

Kép
kriszpiri
 
 


mné zsuzsi
 
 


Ezt elfelejtettem az előbb beilleszteni
mné zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?