sziasztok!
eloszor is,koszonom a kedves fogadtatast
egyebkent 23 eves vagyok, a babazhatnek erzese mar megfogant egy ideje,de a konkret probalkozas meg csak annyiban,hogy rendbe szeretnem hozni magam egeszsegileg,tudni,hogy egyaltalan van-e eselyem egy pocaklakora,mert crohn-beteg vagyok,ami kisse megneheziti a dolgot
kb masfel eve nem szedek fogamzasgatlot,azota 45-50 (!) naposak voltak a ciklusaim,de az elmult 3-4 honapban mar 35-37 csak,aminek nagyon orulok
(habar a lutealis fazisom rendre 20 napos,ami kicsit sztem sok
) LH tesztelek amugy, (de van PG53-am is,de azt nem hasznalom igazan) es a tesztcsikom erosebb volt a kontrollnal az elozo ciklusban is,szoval vagy volt peteeresem,vagy a hormonjaim csaptak be
es rendszerint egyebkent is erzem,nagyon szur es mensiszeru,kifejezetten eros gorcseim szoktak olyankor lenni...
akkor kezdett igy rovidulni a ciklusom,mikor nehany honapja a 21. cn-on jelzett pozitivat az LH teszt(utana meg is volt 0.4 fok hoemelkedes), aztan egyutt voltunk apaval,hatha (mert a hosszu ciklusok ellenere sokan mondtak,hogy lehet peteeresem), aztan egy hetig nagyon rosszul voltam (kicsi emelyges,hasmenes ezerrel),majd begorcsoltem,es 2 atszenvedett nap utan megjott,de mas volt mint egyebkent... es utolag gondoltam bele,hogy talan baba is lehetett...
(mivel igy alig tobb,mint egy het volt a lutealis fazis). ez volt az elso eset,hogy 30 nap koruli volt,es ez azota is igy maradt... most elkezdtem teakat inni,meg baratcserjet szedni,es kozben szorgosan figyelgetem magam es homerozok
az orvosom sajnos elhunyt,es meg nincs masik,de mindenkepp elmegyek majd,jovo honapban,amikor mar 3 honapnyi homerozes-teszteles mar a kezemben lesz es ezzel is idot sporolhatok az orvosnak,es magamnak is...
(kokusz)diohejban ennyi
es bocs,ha egy kicsit hosszura sikerultem
es koszi,hogy "meghallgattatok" !
orommel fogadok barmilyen eszrevetelt,tanacsot!!!
zsuzsa