Sziasztok!
Mikor alig tudok idenézni írni meg végképp nincs időm megtáltosodtok?
Nagyon köszönöm a drukkokat célba értek olyan aranyosak vagytok
A vizsga jó lett jó kérdéseket kaptam
remélem az eredmény is hamar meglesz.
Most februárig nincs se suli se tanulni való csak babázás
:):):)
Bocs ha most mindenkire nem reagálnék, de tényleg nagyon pörög most a topic
Bejci: a fehérje mentes diétával engedik a csirkemellet? Én a fehérjés kiütéseim és dagadásaim után két hétig zöldségen éltem még hüvelyest se lehetett enni és kiflit sem mert az is tejjel készül.
De ügyes Bius
Látom a Lamaze tükör is bevált
Meg lesz az az átfordulás is hamar
Én is nagyon várm már hogy mikor lesz mikoe Ő picusága magától fordul hasra és nem csak addig reklamál míg én teszem meg helyette
Petra: Minőségügyi szakmérnökit csinálom a Bánkin. A hivatalban a főnököm kitalálta hogy én leszek a laborban a minőségügyi vezető. Gondoltam ha már rám teszik mint púpot a hátamra hát tanuljam meg hogy kéne ezt rendesen csinálni. A rendszerünk azóta a totál káoszból kezd szépen rendbejönni már a többi kirendeltségnek is adok tanácsokat
A környezet gazdálkodás is érdekes lehet mi az agráron csak érintőlegesen vettük.
Az élelmiszer mérnökivel is kacérkodom de a gyakorlatot nem tudom hogy tudnám megcsinálni pedig agrár után az is csak 4 félév lenne... no mind1 egyenlőre ez legyen meg
Gabolino: Üdv köztünk
Bocsi hogy így megkésve
Köszi a TP-s hírt én is utána érdeklődöm mert a TP jóval több lenne mint a GyED.
Andor tünemény ahogy mosolyog
Borostyán lánc nálunk nem lesz, bnőmék kisfiának volt semmit nem használt. Nekem pedig nagyon idegen hogy egy ilyen pici baba nyakába bármit aggassak, félek no.
Blúmi: Sajnálom hogy most ennyit küzdötök a szopival
a két cicis megoldás ne aggasszon /bár olvasom van most nagyobb probléma is/ én szinte a kezdetektől két ciciből szoptatok mert a jobban mindig kevesebb volt mint elég lett volna. Így először mindig odaadtam a jobbot aztán mikor kifogyott kapta a balt.
A hajnali fejés pedig becsapós 9-re mikor Donek kel simán van bennem 300 mili, de ha suli van és 4-kor kelek és fejem neki a reggelit jó ha 160-at ki tudok nyerni.
Honey: Úgy csinálom a tanulást hogy Doncek álom jó gyerek
éjjel alszik így kialszom én is magam nappal egyszer tuti alszik 3 órát van hogy kétszer is és játszani is szépen játszik egyedül úgy hogy lát közben.
A babamagazint én a vonaton olvasom mikor jövök haza Pestről
Mi is csütörtökön voltunk oltáson én utána már megelőzés képp adom a lázcsillapítót de nem germicidet mert emlékszem mennyire rüheltem a kúpot kiskoromban így Donek nurofen szirupot kap. Nálunk is volt egy 37,8 így lefekvés előtt is adtam neki másnap már csak 37,2 lett azzal pedig semmit sem kell csinálni
A kedve neki is jó volt
Szopi nálunk úgy működik, hogy mikor reggel kel akkor eszik egy nagyot ilyenkor 250-et simán benyom és ekkor tejem is van sok. Donek kb 2 órát bír ébren mikor nyügizni kezd akkor is szopizik egy picit ez nem lehet túl sok majd alszik kb 3 órát ébredéskor újra két ciciből jól bekajál játszik nyügikor újra pici szopi alszik újra egy nagyot majd újra két cici fürdik fürdés után kap úgy 60 mili vitamin koktélt arra még szokot egyet szopizni és alszik. ha így nézem van 4 nagy és 2 kicsi szopi
Anyám szerint mi se ettünk csecsemő korunkban a könyv szerint 6szor akkor lehetett rátéríteni minket a napi 5szöri kajára mikor már bölis ovisok voltunk és ott volt tízórai meg uzsi
Monee: Az ujjszopis kép nagyon ott van
Sziszi: Szegény Rékuc
Gyógypuszi neki!
Skype-on most már leszek. Nem indítottam L mert elég paráuztam ettől a 3 tárgytól amiből vizsgáznom kellett így korlátoztam a netet a tanulásra
Jesszus Sziszi nálatok tehéntejet javasol a gyógyszerész???
Holka: a lányaid gyönyörűek jó nagyot nőtt Emma
Szeder: Adél hamarosan kinövi a mózest
Kajafranc azaz Ördög Nóra???? Celebek terén nagyon alulműveletlen vagyok
Hbetti: Julcsi nagyon gyakorol
És egy egész csibe hadsereg drukkol neki ahogy látom
Kistigrincs: Zalán és a gaz zsiráf LOL
Az alvós képen annyira édes
Anyoooka: Ádám nagyon komoly képpel gyakorol
Drukk a neurológiához!
Lanta: Remélem nálatok is max átmeneti tejci válság van. Donek 3 hónapos korában én is megijedtem hogy ennyi volt a szopi.
A lányaid kék szemei igézőek
Nagyon hasonlítanak egymásra
Gwini: Mondtad hogy beiktatod a rendszeres mozgást hogy oldódj az meg van még? Engem az mindig ellazít. A mérleget meg tedd el jó mélyre...
Rólunk:
Csütörtökön át kellett a hálószobánkból költöznünk a rumil szobába mert asszem a villanykályhánk bemondta az unalmast. Már csak kemény 13 fok volt. Gyors rendrakás ismerős hívás régi dívány ki a garázsba helyre be Donek kiságya mi meg alszunk a nagyszüleim régi franciaágyán. Nem túl kényelmes, de a költözésig már kibírjuk. A régi háló gázfűtéses jó meleg van végre
A gázválság közepén átcuccoltunk a villanyosból a gázosba jó mi?
Van benne jó és rossz oldala is. A rossz az hogy a fürdő most még hidegebb szerintem max 16-18 foknál nem lehet melegebbett csinálni, de így most lett 2 meleg szobánk egymás mellett és végre felkerülhetett Doncek hintája
Most fogjuk kipróbálni