Sziasztok
Hogy egyesével tudok e válaszolni mindenkinek,az passz,mert M is itt ül
Babancs
Boldog születésnapot és jó pihizést kívánok!
Zazzy
Igaza van Rambókának,ugy kell készülni,h bármi lehet,akár császár,attól még a te gyermeked,az a lényeg h egészséges legyen!azért az hozzá tartozik az igazsághoz,h én is simára készültem,szerettem volna,még is császár lett,kb. 3-4 hónap volt az míg elfogadtam,h igy alakult,aztán rájöttem h semmit nem veszitettem,van egy fiam akit imádok és ez a lényeg!!
Nálunk szülésfelkészitőn,mondta egy nőci,h mindenek meg van az oka,amiért nem sima szülés lesz a vége és teljessen igaza van sztem,akár köldökzsinor a nyakon stb...Szóval no para!!!!
Hunci
Én bevallom nem lennék azokra a képekre kiváncsi
,szeretem az állatokat de nem a lakásba,én nem tudnám megengedni ezt
.Most apa azért fűz h vegyünk M cicát,haha szó sem lehet róla!!!!
Ez nem bántás,mindenki más!!!
Anyo
Ádám nagyon helyes kiskrapek!
Rambóka
Kisördög...nagyon fain
,szép kislány Fruzsi.
Gergőtől elájultam,azok a szemek,húha..!
Ákos,Lilla és Luca is zabálnivalóak!!
Andika
Itt is nagy-nagy gratula!!!Tessék pihizni,7 hónap múlva ugy sem tudsz!
Addig pedig gyere hozzánk!
Ki maradt ki????Bocsi tőle!
Rólunk
Kincsem,múltkor kérdezted h van a pm-em,kopp-kopp,most jól vagyok,karácsony előtt betyár rosszul voltam,nem hivtam fel az orvost,hát mert dila vagyok nem mertem
,megigérte nem javulok kórház!!!--nem akartam,eddig is használtunk aloevera termékeket,aztán vettem propoliszt(term.antibio),basszus n agyon jó,azóta semmi bajom nincs,se nem érékeny,se nem fáj,azóta a torkom sem fájt,nem vagyok fáradékony stb....szóval ezt fogom most használni!
M-om jól van,bár elég hurutos,de fogjuk rá h minden ok!
Hétfőn kezdjük a bölcsit,nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz,h fog beszokni stb...+ nagyon fog hiányozni is!
Na megyek,nézzük a híreket!
puszi