Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm a drukkokat...és,hogy Anyookám,beírtad a csajoknak!
Kicsit sűrű napjaim voltak....de mától itthon vagyok!
Többszörösen veszélyeztetett lettem,totál ezzel a kóddal...
Szívhang fantasztikus volt és nagyon féltem,hogy már meg sincs a baba,mert tüneteim nincsenek....csak a cicim!Ja meg ez a 2-3x felébredés éjjel!
Kaptam képet is,de nem tudom használni a szkent,ezért most lefotóztam!
Ákoska is csuda édes...,.Rambóka gratulálok a "kisÖrdöghöz"tiszta Gergő!!!Szépek a babák!!!Csakegy!Lilla-Luca is nagyon!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Anna és Peti könyvet én is venni szeretnék plusz még a Sehányéves kislány is ott a listámon (az egyik brátunknak van valami spéci kedvezménye a bookline-on, nála kéne megrendelni de még nem tudom melyik Annással kezdjem a vásárlást... gondolom a kistesós lenne a praktikus). Én még a minden napra egy mesét és a vidám meséket is felraktam a listámra...

hulla vagyok... Lilla 8-kor keltett, Luca meg éjjel kétszer kelt...
Vendég
 


Kandi :)))))) De jó Uh :)))))))))
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Csakegy! Meg is voltam lepődve, hogy mit keresel itt "hajnalni" fél 10kor. :lol: :lol:
Aranyos a vigyorkád! :D Nekem is mindig vadászni kell a mosolyokra. :evil: A másik képen Lilla Luca szájába adja épp a cumit?

Kandi!

Akkor mostantól PIHI! :D
Szükséged is lesz rá, mert mostantól jön majd az álmosság. :wink: :D

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Sziasztok!

Végre feljutottam ide is :) Sok boldogságot a szüli-és névnaposoknak!
Írtátok a fájós szopiztatást, na hát én is megtapasztaltam milyen is az. Noel mióta szutyis nem tud rendesen szopizni, így már csillagokat látok /tegnap már vérzett is a cicim :cry: /és előre félek hogy jön a szopizós idő :? Ja és már itt is van megyek mert sírás van...

tyche
 
 
 


Nagyok jók a képek!!!

Rambóka, Gergő rengeteget változott. Kis szőke volt. Most barnás lett a haja?
Ja, és hol lehet kapni olyan rucit amiben Fruzsi van? Nagyon édi, még akkor is mikor sír :D

Csakegy, Lilla mit csinál a képen? Luca szájába helyezi a cumit? Nagyon cukik!

Dimet, köszi! épp kérdezni akartam Tőled, h milyenek a csecsemősök. Megnyugtató, h lehet hozzájuk fordulni. Fogok is :lol:

Monee, köszönöm a linket, kukksizom is mindjárt! Ákos tünemény!
apple
 
 


Kandi, nekem is pont csak ez a 2 tünetem volt. Ja meg a fejem fájt a 12. hétig. Gratula mégegyszer a szívhanghoz!
apple
 
 


Sziasztok!!

Rambóka: utólag is sok boldog névnapot, mostmár tudom honnan a nicked!! :wink: Csodaszép gyerekeid vannak!! Gergő tényleg igazi csirkefogó!!! Zabálnivalóak!!!

Csajok, szükségem lenne a tanácsotokra: Szerintem Eszter sokszor savasat büfizik vissza, és zavarja... Próbálok neki nem savas gyümölcsöket adni, meg krumplit, banánt, répát, de még így is... Tegnap éjszaka szerencsétlen 1 órán keresztül küzdött a savas büfikkel... Ja, és a kakija is egy kicsit cefreszagú... Már bocsi... :oops: Szerintetek?
Vendég
 


Kandika! nagyon jó hír!! Gratulálok! növeszd csak a pocakod!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ezek a babák annnnyiraaaa édesek!!!! :lol: Méééég fotókat :D

Tényleg nagyon sokat változtak a picik, hihetetlen hogy megy az idő :roll:

Zsizsik: 37. héten volt hajlandó befordulni Bence, addig csak rugdosni járt oda le :D Mint utólag kiderült, az egyik éjjel azért nem hagyott aludni (és azért szenvedtem oly sokat), mert ezen a mutatványon dolgozott :lol: A mérete miatt is mindig azt mondták, hogy ő már nem fog menni semerre, mert nincs helye... Hát csinált magának :lol: Már megbarátkoztam a csaszi gondolatával és tessék ;) Sztem itt a lányokat kiidegeltem akkoriban ezzel :)
Ne parázzatok ezen, bármi történhet még a szülésig. Nekem azt mondták, hogy akár még szülés előtti órákban is simán megtörténhet a dolog...

Könyvek: Bakker, de tudatlan vagyok, az általatok említett könyveknek a nagy részét nem is ismerem :oops: Na, majd a bookline-on utánuk nézek :)

Mennem kell, ne hari, hogy nem tudok mindenre reagálni :(

Kép

Kép
bettica
 
 


Csakegy!

Nálatok is ilyen nehéz elcsípni, amikor mosolyog? Nálunk is!
És Gergő is próbálja időnként ledugózni a picit, meg segítségként vadul rázza a hordozót v. a pihenőszéket, hátha sikerül elhallgattatnia Fruzsit. De ez már jobb, mint az elején, amikor üvöltve rohangált, ha a kicsi sírt, és azt ordította, h. „Nem!” meg, h. „Abba!”. Nagyon zavarja a sírása.
Néha még most is az megy, pláne este, amikor már fáradt, h. 10 centiről üvölt az arcába, h. "Neeeem!".

Ezo!

Majd idővel leszokik róla, pláne, ha mindig rászólsz. Gergő is erősen leamortizálta a keményfedeles állományt, neki még azt is sikerült lapokra szednie. :evil: De mostanra aránylag kulturáltan lapoz.

Kandika!

Gyönyörű a Pöttyöd! Csak így tovább! :D

Tyche!

Porszívózzátok minél sűrűbben, de szopi előtt mindenképpen!
A DM-ben kapható Babylove-os bimbóvédő krém egészen jó és nem is drága! Kitartás!

Apple!

A krampuszos cucc is angolturis. Kemény 900 Ft volt. :D Alig használt, mert ezt a méretet gyorsan kinövik a dedek. Én is nagyon drukkoltam, h. karácsonyig ne hízza ki! :twisted:

Koriági!

Ha a kakija is cefreszagú, akkor ott vmi gáz van! Szó szerint! Lehet, h. az erjesztő bacik kerültek túlsúlyba a belében. Próbálj meg Normaflore-t v. Protexin-t adni neki pár napig!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Sziasztok!

Koriági!
Én is a Protexin Restore-t javaslom.Rambóka írta többször ezt, és nekünk is sokkal jobban bevált, mint a Normaflore(az nálunk nem sokat segített)

Rambóka!
Gergőm is leamortizálja a keményfedeles könyveket.Akkora erő van benn, hogy nem is gondolná az ember.A múltkori oltásnál is ketten fogtuk le a védőnővel, de még akkor is kitépte a kezét.Hát nem irigylem, akivel majd mondjuk az oviban összeakaszkodik.

Kandika!
Gratulálok!
ezoterike
 
 


Sziasztok

Hogy egyesével tudok e válaszolni mindenkinek,az passz,mert M is itt ül :roll:

Babancs
Boldog születésnapot és jó pihizést kívánok! :)

Zazzy
Igaza van Rambókának,ugy kell készülni,h bármi lehet,akár császár,attól még a te gyermeked,az a lényeg h egészséges legyen!azért az hozzá tartozik az igazsághoz,h én is simára készültem,szerettem volna,még is császár lett,kb. 3-4 hónap volt az míg elfogadtam,h igy alakult,aztán rájöttem h semmit nem veszitettem,van egy fiam akit imádok és ez a lényeg!!
Nálunk szülésfelkészitőn,mondta egy nőci,h mindenek meg van az oka,amiért nem sima szülés lesz a vége és teljessen igaza van sztem,akár köldökzsinor a nyakon stb...Szóval no para!!!!

Hunci
Én bevallom nem lennék azokra a képekre kiváncsi :oops: ,szeretem az állatokat de nem a lakásba,én nem tudnám megengedni ezt :roll: .Most apa azért fűz h vegyünk M cicát,haha szó sem lehet róla!!!! :twisted:
Ez nem bántás,mindenki más!!! :) :wink:

Anyo
Ádám nagyon helyes kiskrapek! :D

Rambóka
Kisördög...nagyon fain :lol: ,szép kislány Fruzsi.
Gergőtől elájultam,azok a szemek,húha..! :lol:

Ákos,Lilla és Luca is zabálnivalóak!! :D

Andika
Itt is nagy-nagy gratula!!!Tessék pihizni,7 hónap múlva ugy sem tudsz! :wink: :D Addig pedig gyere hozzánk!

Ki maradt ki????Bocsi tőle!

Rólunk

Kincsem,múltkor kérdezted h van a pm-em,kopp-kopp,most jól vagyok,karácsony előtt betyár rosszul voltam,nem hivtam fel az orvost,hát mert dila vagyok nem mertem :oops: ,megigérte nem javulok kórház!!!--nem akartam,eddig is használtunk aloevera termékeket,aztán vettem propoliszt(term.antibio),basszus n agyon jó,azóta semmi bajom nincs,se nem érékeny,se nem fáj,azóta a torkom sem fájt,nem vagyok fáradékony stb....szóval ezt fogom most használni! :D
M-om jól van,bár elég hurutos,de fogjuk rá h minden ok!
Hétfőn kezdjük a bölcsit,nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz,h fog beszokni stb...+ nagyon fog hiányozni is! :cry: :roll:

Na megyek,nézzük a híreket!

puszi
ella-
 
 


Ja még annyit mikor elkezdtem szedni a propoliszt ,pont előtte nap fáztam fel,csipet a vizelet stb.. 2 nap alatt helyrehozta,,ajánlom bárkinek,nagyon jó,csak elég drága!!
ella-
 
 


Sziasztok!

Kandi!
:D :D :D :D :D :D Tényleg teljes gőzzel pihi!!! :wink:

Rambóka!
Mennyit változott Gergő!Nagyon helyes kissrác!A kisördög meg egyenesen zabálnivaló! :D

Zsizsik!
Rendben, parázzunk együtt... :lol: bár én most hogy eléggé utánaolvastam a csaszi témának, tökjól elfogadtam :roll: váratlanul biztosan pocsék lett volna, de így tényleg más.Örülök, hogy a dokim felvetette, hogy barátkozzam a gondolattal.
Nálunk a faros szülést sem engedik, többedik babánál sem, nemhogy elsőnél, úgyhogy ez is kizárva, de ahogy utánaolvastam, annak tényleg sok rizikója van, én nem is vállalnám asszem :roll:
Tényleg a baba egészsége és biztonsága a legfontosabb.

Csakegy!
Írj priviben címet, küldök spar pontokat!

Bettica!
pedig emlékeztem halványan a történetre, de most így "felfrissítve" belegondolni, hogy Bence mekkora volt, és mégis megfordult... :shock: Ezek a babák tényleg úgy akarnak megszületni, ahogy ők jónak látják... :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a szülinapi jókívánságokat!
Jól esett ez a pár nap pihenés. A szálloda szuper volt, nagyon klassz szobát kaptunk, igazi lakosztályt, anyunak külön szobája volt. Sokat szaunáztunk, fürödtünk a jó meleg termálvízben. Finomakat ettünk, isteni volt a svédasztaluk. És féláron volt a szállás, tekintettel az év elejére.

Kandika!

De jó, hogy minden rendben! Gratulálok!

Rambóka!

Édesek a gyerekek! Nagyon jó fotók!

Egy-két képet hoztam:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
babancs
 
 


Hahóó!

Kandika Fergeteges képet kaptatok! ismét csak :D :D :D :D
és vééégre otthon, óóóén annyira szerettem pocakosan tenni venni pihenni pocakot simogatni...élvezd!! Ugye már elhiszed??
Gyere sűrűn ide!

Babancs szép helyen voltatok!! "olcsó" és jó is volt :D hmmm...cseréltem volna veletek :)

Ella nem gondoltam,hogy a propolisz ennyire jó, az a lényeg hogy jól vagy!!
Bölcsiii :shock: húúú mesélj majd hogy viselitek!!
Munkahely??

Koriági jobbulást lánykádnak, nekünk a normaflor jó volt!

Tegnap babapatikát kaptam a gyógyszertárban, van hordozható cumi sterilizáló :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: akciós 8000ft-os áron Pipila a neve :lol: :lol: :lol: :lol: az hiszem vagy kettőt venni kéne :lol: :lol:

Kismamik babalak fotókat kérünk, mostanit és eljövendőt!
Vendég
 


Ella, persze, tudom, vannak akiknek nem tetszik, hogy kutya nyal gyreket vagy fordítva, ezért nem is rakok fel olyan képet :wink:

én valahogy ezzel úgy vagyok, hogy ha apukám megengedte, oka van, ő állatdoki (volt :cry: ) és sok mindent nem engedett meg amikor az állatokról és gyrekekről volt szó (akár rólam annó), de ezt hogy kutya és baba-gyerek nyalás-falás, mindig megengedte.Gondolom, nem árt, mert nem engedte volna...de pl bátyám tiltka a fiát, aki 4 éves a kutyánktól, akihez én meg az egyévesemet odaengedem, ez szülöfüggő mint minden.Amúgy CSAK otthoni kutyával engedem meg , mert kinti kutya azért más kicsit.A mi vizslánk meg benti kutya....

propolisz:
csak felsőfokban tudok nyilatkozni én is!mint ahogy az aloe vera jótékony hatásairól is :lol:

Babancs, szuper képek, örülök, hogy jó volt!

Kandi :lol:
Vendég
 


Ella!

Örülök, hogy jól vagy! Az aloe vera is bevált? Vagy csak a propolisz? Tényleg, a propoliszt hogy kell használni? Bele kell teába tenni, vagy a pm.edre kented? Nem ismerem különösebben :oops: , csak annyit tudok róla hogy fertőtlenítő hatása van.
Bölcsi: hát elhiszem, hogy nagy izgalommal és egyidejűleg vegyes érzelmekkel várjátok. Akárhogy is vesszük valahol egy szép fejezet lezárul, kezdődik egy kis önálló életre szoktatás. Viszont gondolj arra, hogy mennyit fog tanulni a közösségben majd Miron, és biztos élvezni fogja a gyerektársaságot. Majd írjál a tapasztalataidról. Te most hol fogsz dolgozni? Régi munkahely, vagy új lesz?

Kép
babancs
 
 


mai képek:
Kép
(megj.: Lilla soha nem cumizott csak Luca óta néha ráront és akkor cumizik... viszont ha telefonálok azonnal kerít magának is egy mobilt és velem párhuzamosan nyomja a halandzsát...)

Kép
(persze Luca se maradhat ki a jóból... gondolom valaki épp őt kérte a telefonhoz :twisted: )

Kép
(szerintem Luca még tök sárga... tél közepén nem normális, hogy ilyen barna legyen... nem?)

(majd még visszaolvasgatok de most csak ennyire van energiám és még mennem kell teregetni...)
Vendég
 


Sziasztok!
Múlt héten Lara koptatta az aszfaltot az orrával. :( De mára már elég szépen néz ki a nózia, szinte már nem is látszik.

Rambóka!
Megkésve, de boldog névnapot kívánok!
Gyerekek tündériek (Fruzsi ahogyan alszik :) , Gergő a habos jelenetével) még akkor is ha néha belövik a sérónkat szempillantás alatt. :)

Monee!
Az úszópelust bababoltban vettük 2000ft-ért, de lehet rendelni is a http://kanga.internode.hu/Apro oldalon.

Babancs!
Boldog szülinapot!

Zazzy!
Lara babád menetirányba fog fordulni és kész (hol van még március)!!!!

Csakegy!
Lilla nagyon szakszerűen segít Lucának cumi ügyben. :)

Kandi!
Ez aztán a felemelő érzés!! (irígy.. de csak +-an) :)

Kép
lara26
 
 


Csakegy!
Larának is adtunk egy kibelezett mobilt, hogy tudjon telefonálni. :D

Kép
lara26
 
 


Sziasztok

Kincsem
"Munkahelyről" még nem nyilatkoznék!

Hunci
M is szokott cicázni,kutyázni,ok minimálisat,mivel nincs hol,mondjuk az utcán az összes négylábút körbe kell simizni :?
Nálunk otthon nem volt az ilyen divat, állatnak tilos a házba menni,ezt hoztam magammal,te meg az ellenkezőjét, egyik se baj,csak más :lol: .ha látok vkit puszilgatni a macskáját,hát fúú..nem birom. :lol: :oops: na vége az offnak! :D

Babancs
Propoliszt napi 2* szopogatni kell.a gélt nem használom,mert az már sok lenne(pénzileg),még a zöldség tablettát szedjük,az is nagyon jó.Ezeket min adom a M-nak is,hátha bölcsit jobban birná majd!
Bölcsi:Pont ez a legnagyobb bajom nekem is,h igazából a legszebb éveknek van vége,mikor még kicsi,mikor csak egymásra figyelünk és innetől reggel 8- du. 4-ig nem látom,akkor még háztartás,férj stb...már nem tudunk annyit együtt lenni,utána ovi,suli,aztán van egy kamasz fiam :roll:
Viszont már nagyon hiányzik neki a társaság,az utcán az összes gyereket megállitja,puszilgatja stb...

Csakegy
Telefon nálunk is nagy sláger,M feltudja hivni az egyik telefonról a másikat(apa-anya),ill. elinditja a játékot! 8) :lol:

további szép hétvégét!!

Pussz
ella-
 
 


holdtölte... és én nem tudtam mi lelte Lucát, a fél délutánt átüvöltötte, még a kendőben is felsírt néha...

"Ebben az évben a legnagyobb és legtisztább holdtölte következett be naplementekor, amelyet a néphagyomány a Farkas Holdjaként ismer. (Innen ered a vérfarkas legendája is, amely teliholdkor szedi áldozatait.)"
Vendég
 


Sziasztok!

Gyors bekukk...

Csakegy: Akkor lehet nálunk is ez volt Bence elrontója :? Na meg az a fránya fogacska, igazán kibújhatna már, mert 2 napja megint alig eszik :cry:
A fotók nagyon jók! Lillának milyen szép szeme van :) Azta! Dögleni fognak utána a pasik :D Luca is igazi királylány lett :)

Tényleg propolisz! Szedtem a ciklus első felében, mikor babás lettem :D

További szép hétvégét!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bettica 2009.01.10 22:01-kor.

Kép

Kép
bettica
 
 


Monee: Úszópeslust bármelyik drogériában, nagyobb üzletben kapsz. Van Libero, Huggies, sőt Babylove is ;)

Kép

Kép
bettica
 
 


Rambóka, Monee:
http://www.didymos.de/shop-php/datenblaetter/pfw.php?artnr=pfw&titel=&text=&preis=

Na én azt hiszem ezt próbálom majd legyártani... még nem tudom hogyan, de azt hiszem a Deathlonban vannak egész olcsó polár pulóverek, azt kéne átalakítanom... Ha van valami jó ötletetek vagy szabásminta egy ilyenhez akkor szóljatok :)
Vendég
 


igazából ha kivágok belőle egy nagy négyzetet akkor az pont jó lesz a hátnak (bele meg valami bélés)... és akkor csak köré kell raknom valamit ami akár más színű is lehet... fú.. dehülyevagyok... az Aldiban pont most akcióztak polár fölsőket...
Vendég
 


http://www.suseskinder.com/divineridejacket.htm

csak ne lennének ezek olyan mocskosul drágák... nekem az tetszik a legjobban ahol a kabátban elöl is és hátul is ül egy gyerek... na az valami állat :))))
Vendég
 


Sziasztok!

Csakegy!

Én az elől ülős verziót csináltam most meg a kabátommal és egyszerűbb, mint gondolnád. :) Anyagárban meg kerül vagy 1500 forintomba talán, de lehet, hogy sokat mondok.
Ma befejezem készre és akkor felrakom, hogy hogy néz ki. Nyilván ez a cucc sokkal profibb, viszont szerintem a mienk is megteszi amég hideg van. :)

Ákos is nyafi volt délután. :?

Bettica!

Igazából arra az úszónacira gondoltam, amiről Lara felrakott linket... :)

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Az úszópelusra visszatérve: a középső méretet vettük meg, mert jó, hogy egy centi bőség különbség volt ez és a legkisebb méret között.

Bettica!
Biztonsági okokból kell az úszónaci alá a "sima mezei" akármilyen márkájú úszópelus. :lol:

Csakegy!
úúúúúúúúúúúúúú :) Ezek a hordozók tényleg nagyon jók!

Kép
lara26
 
 


Csakegy!
Lehet, hogy a múltkor elsiklottál fölötte.Van 17 fölösleges spar pontom, írj priviben címet, ha küldjem! :wink:

Kép
Kép
zazzy
 
 


zazzy: kösziiii :) Mail megy:) Bocsi lényegében write onlyban voltam... majd visszaolvasok...

Luca elég nyugtalan mostanában... szerintem kevés a tejem... úgyhogy mostanában tejet csiholok... (gáz... azóta tűnik kevésnek amióta uu5ch-t szedek néha... vagy az a baj, hogy össze-vissza szedem? Na mindegy, valszeg az is belejátszik, hogy egy hét egyedül 2 gyerekkel kevés alvással, kevés ivással nem túl nyerő a tej szempontjából...)
Vendég
 


Csakegy!

Én is ilyet akartam csinálni a kabátomból, de sajnos nem lehet, mert a Columbia kabátokon inverz cippzár van.
Egy átlag kabátnál, ha találsz hozzá méretben megfelelő cippzárt, akkor a betétrész bal oldalába bevarrod a kabát bal oldali zippzárjához passzoló cippzárrész, a jobb oldalára pedig a másik oldalát és kész, már be is tudod cippzározni a betétet a kabátba.
Nincs nagy tévedési lehetőség, mert Mo.-on 3 féle cippzártípus kapható (és ezeket ugyanazok a kínai cippzárgyárak gyártják, mint amik a boltban kapható kabátokba bevarrt cippzárakat is ): aprófogú műanyag, nagyfogú sport cippzár és fémfogú cippzár.
Na erre a Columbia vmi negyedik fajtát varrat a kabátjaiba, aminél ráadásul az átlagcippzárral ellentétben pont a másik oldalon van a cippzárkocsis rész, tehát a betét cippzárkocsis része és a kabát cippzárkocsis része ugyanarra az oldalra esik, a betét másik oldalán meg a húzózár nélküli felek kerülnének párba.
Én viszont megfagyok más kabátokban, úgyhogy ezért csináltam egy kis takarót, amiről rövidesen rakok fel képet.
Nem bonyolult.
De ha találsz a kabátodhoz cippzárt, akkor jobb, ha inkább a becippzározható verziót csinálod meg.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Ja és nálunk is műsoros est volt 8-12-ig, utána műsoros hajnal, most meg műsoros délután.....
Nem tudom mi ez........

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Rambóka!

Én annyival újítottam, hogy nem volt kedvem cipzárt keresni az ezekéccá forintos kínai kabátomhoz, ezért vettem 2 db 60 centis másik fajta cipzárt és a rendes cipzárhoz képest 2 centivel befelé bevartam kézzel az újat. A kabát eltarkaja az új cipzárt és talán még egy kicsit dizájnosabban néz ki, mint amikor simán rá van cipizve a takarórész. A hatékonyság ugyanaz, csak nem kellett cipzárt vadásznom. :)

Lefényképelni nem tudtam magunkat, mert beállítottak az anyósomék váratlanul és elmaradt a főpróba. :)

Jah és még annyit, hogy eddig nem értettem miért jársz hátizsákkal... Mostmár tudom... :twisted: A retikült én is hátitatyóra cserélem holnaptól. :roll:

Sajnálom, hogy ennyit sír a csajszikád. :( Doktornéninek mutattad esetleg?

Rólunk:
Holnap megyek bőrgyógyászatra. Anyum a megmentő, ő fogja toligálni Ákost amég én bent leszek. Újabb turnus anyajegy eltávolítás vár rám, mert az 5 évvel ezelőttihez képest vannak olyanok, amik elkezdtek nőni. Az én hátamnak már mindegy, hogy hány kaszabolás van rajta (éljen a keloid!), inkább ez, mint hogy baj legyen velük.

Kedden megyünk mázsálásra, de bizti hogy megint csomót hízott a Csöppöm. 3 úszógumi van a hasán!!! A negyedik meg a kukac fölött van. Sőt, a párnácska olyan méretet öltött, hogy a kukija tetején piros neki és nem gyógyul, pedig oda tuti nem jut pisi. Összefülled a kukac a párnácskával. :twisted:

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Columbia és egyéb neves termékforgalmazók http://www.zipperstop.com/id19.htm
ilyen zippeket használnak a termék előállításához. Az itthon kapható zippek és tépőzárak majdnem a f*s minőséget hozzák magukkal (a kinézettel nincs gond). :(

Kép
lara26
 
 


Ákos fél óránként nyöszörögve ébred. Cumi be és alszik tovább. Jó lenne tudni mi baja...

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Biztos ez a fránya telihold!Bár állítólag tegnap volt nagyon durva, de lehet, hogy még most is, meg valami front is van állítólag(legalábbis a januáriak nagyon várták hétvégére a babaesőt! :D )

Kép
Kép
zazzy
 
 


Ja!És Lara is igen-igen aktív :D de még mindig keresztben nyomul, kíváncsi vagyok, meddig fér így el :roll:

Kép
Kép
zazzy
 
 


ja, vmi front van. én is szarul vagyok egész nap. és gyerek is fura.
dagad az ujjam. fáj a fejem. fasza. :?

megyek is aludni.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Lehet itt sem lesz pihentető éjszaka :( Folyik az orra és alvásban zavarja :8 szörtyög és eldugul..porszívózunk és sooldatot csepegtetünk..vmi dugulás elhárítási praktikát tud vki?????????
Csak hason tud aludni ott meg dugul az orra, háton csak babakocsiban alszik ..hiába próbálom úgy lerakni felkel és sír..ilyenkor csak kézben függőlegesen jóóó :?

csajok ti milyen ügyesek vagytok, mééég meggazdagodhattok ha elkezditek gyártani a kabátokat :D
várom a képeket!
Vendég
 


az jutott eszembe hogy vettünk egy ketyerét ami méri a hőt páratartalmat stb...éééés 25%-os páratartalom van a lakásban :( pedig minden radiátoron tálka van..ha teregetek akkor 35-ig talán felmegy :?
most kiskincsnél két tálka van..

Több helyen olvasom hogy az LGG bacilus felsőlégúti betegségek megelőzésében igen jó.
használja vki? esetleg tapasztalat vélemény?
Vendég
 


Kincs!

Én is a párásítást mondtam volna...
Amikor dugult a Törpöm orra, ciki-nem ciki, kiöblítettem 4-5 tiszta törcsit a mosógépben és kiteregettem Ákosnál. Valaki írta, hogy a meleg pára ami a ruha szárításból származik nem jó... Lehet, de legalább alszik a gyerek, mert kap levegőt.

Nem tudsz ruhát berakni Kiskicshez? A tálkák szerintem nem sokat érnek.

Közben megint felébredt Ákos. Most cumi nem kellet, helyette csak a cici volt a nyerő. Már másodszor 7 óra óta, mióta alszik. :?
És ezzel persze elszabotálta azt is, hogy a nővére együtt aludhasson vele egy szobába, pedig Kata már nagyon várta. Azóta mondogatja, hogy ott akar aludni, mióta a Prücsök megszületett. Összeraktuk ma neki az emeletes ágyat, stb., de holnap iskola és az nem megy, hogy Kata is fél óránként kel éjjel velünk.

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag
 
 


Köszi Monee megyeg teregetek vmit a radiátorra :) de most az utolsó szívás csöppentés után talán jobb
Vendég
 


Kincs!
Vannak ezek a párásító készülékek, sokan dicsérik, ha ennyire száraz nálatok a levegő, lehet, jó lenne.40-60% az ideális, nálunk meg 75-80 van, pedig már véletlenül se teregetek bent semmit, nincs párásító egyáltalán(tálka víz sem)mégis ez van. Előfordul, hogy emiatt gombásodik a fal :( Mi meg ettől vagyunk kész.Pedig maga a fal, alul a beton csont száraz minden, és mégis ez van.

Kép
Kép
zazzy
 
 


ismét kelés :cry: most kicsit kipárnáztuk/megemeltük a fejét :roll: ha ez sem jó, váltva ölben altatjuk. soha ne legyenek betegek! pedig ez csak egy nátha,remélem!!!
Vendég
 


kimncs, lehet ez az éjszaka ilyen ölben alvós lesz? neked is lehet megnyugtatóbb. zsuzsi is mikor beteg volt, igaz a hányós, rajtam aludt piciket. amíg le nem tudtam tenni. akkor is mellém. én nyugodtabb vagyok úgy.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet
 
 


Sziasztok!

Sajnálom, hogy ennyire kikészít mindenkit ez az idő! Puszika a gyerkőcök pocakjára! A képek haláliak!
Gergő írtó menő ezzel a frizuval! Na és az angyalkás kép is nagyon ott van!
Lillára pedig irigykedem! Mintha most jöttetek volna a Bahamákról! ;)

Babancs, látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat! Utólag is boldog szülinapot! Használod még a skinorent?

Hunci, írj/hívj, ha tudok segíteni valamit a perekben. (Bár te 100X többet tudsz nálam)

Ella, hmm, valahogy állatokkal én is így vagyok, mint te... De tisztelem azokat, akiket ez nem zavar. Sajna én nagyon tisztaság (higénia) mániás vagyok.

Kandi! Óriási gratula! Annyira de annyira megérdemelted! Pihenj sokat, ne foglalkozz most semmivel én senkivel!

Monee, írtam emailt!

Kincs, Lara, Ezo, Koriági, Bettica, Dimet, Zsizsik, Rambóka, Apple nektek :D

Nyugis éjszakát!!!

Kép
mamint
 
 


Alagúúút vége :) Lillát reggel lepasszoltam a szüleimnek, én a nyűglődő Lucával bevettem magam az ágyba, aludtam 3 egész órát :))))) Néha vinnyogott, aztán már a cici se kellett neki, akkor ledugóztam egy cumival és attól elaludt... (fene az ízlését... nem értem én ezt a gyereket... ) na mindegy, szóval Lilla hiányában lelkiismeretfurdalás nélkül a mellemen lóghatott egész nap... ha levettem vonyított. Aztán hazajötta férjem, az ő kezében tök aranyosan elnézelődött vagy 10 percen keresztül... aztán vissza a mellemre... most meg alszik ... és hááála a jó égnek ez már így megy több mint egy hete... estimese Lillának ahol Luca is bent van, aztán kihozom, még szoptatom egy kicsit (mert ugye a mese alatt is végig rajtam lóg) ő meg beájul... éjjel meg max. kétszer ébred amiből a második után már jellemzően mellettünk is marad.. pontosabban rajtam, mert az ágyban már nem férne el.

Csak ezt a napközbeni szenvedést nem értem... visít mintha ölnék... aztán lenyugszik... a hasa nem puffadt, nem hiszem, hogy fájna neki... szerencsére a kendő plusz cumi kombináció mindig beválik, ez a megmentőnk...

Csak remélni tudom, hogy a 2 napja tartó sírós időszak a telihold miatt volt és Luca megint a régi lesz...

Monee: nekem tetszik ez a duplacipzáros verzió!!!!! Még elfilozofálok a dolgon... legkésőbb jan. 19-ig kell valami megoldás mert akkorra van időpontom a Dévényes gyógytornászhoz ahová gyalog kéne mennem... (kb. 20 perc gyalog a mínusz sok fokban...)

Rambóka: előre is köszi a képet :))) (légyszi olyat is tegyél fel ahol Fruzsi rád van kötve... persze fej nélkül:)))))

Kincs: a kedvenc orrszprénk: Athomer. Tisztított propolisz van benne, tengervízben oldva... újszülöttkortól mehet és tényleg szuper eldugult orrnál!!! (családi kiszerelés, a többi orrszpréhez képest fillérekért... ja, és nem aeroszolos hanem pumpás).

Dimet: Szurkolok, hogy javuljon a helyzet... egyre biztosabb vagyok benne, hogy a telihold minden probléma okozója...
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?