Új privát üzeneted érkezett!

Akik a Praxisba mennek!
Tudja már valaki közületek, hogy mennyibe kerül a 4d? Kb. mennyi időre előre lehet időpontot kapni? Nekünk is ez lenne a legközelebb, szóval elég esélyes, hogy ide menjünk, pláne, hogy többen is dícséritek

Kép
gumilany

Sziasztok!

Gumilány!
Kinder bueno torta???
Ha gondolod leirom a receptet,nálunk nagyon bejött!
Ja én is kidset szedek,ezekkel a termékekkel foglalkozom,ja és a kék krémmel kenem magam,azt nem próbáltad?

Krissy!
Nagyon szépen látszik a pocid,este nekem is sokkal nagyobb!

Minimanó!
Várunk a hírekkel ha hazaérsz!

Nálunk!
Ma reggel voltam védönönél,vérnyomás jó:110/70,vizeletemben megint vér van,de nekem semmi panaszom!
A szívhangot alig találtuk nagyon szégyenlős bébikém van!
Tegnap este 2x is begörcsölt a hasam,de csak egy fél percre!
De szerintem és a védönö szerint is csak növekedik,és nyúlnak a szalagok!
Apa megijedt azonnal hívni akarta dokit,mondtam ha nem vérzek és nem folyamatos a fájdalom nem kell egyböl doki!
Nekem hétfön kell mennem afpre!

Szép napot mindenkinek!
20140328174041

Ja ez a súlymérés kiakaszt,azaz igazság nagyon kényes vagyok a súlyomra!
Itthon ma reggel 60,5 voltam,na de én bugyiban mérem magam,és mindig reggel!
A védönönél ma 65,na persze farmer,meg csizma és egyebek!
Szerda doki délután 62!
Tök jól néz ki a könyvem minden alkalommal más súly!
Az itthonihoz mérve 3,5 4 kgot híztam!57röl indultam!
Bocsi csak kikivánkozott!
20140328174041

Kedves kismamák szeretnék egy kedvező lehetőséget a figyelmetekbe ajánlani, a bolti árak feléért készítek kismamaruhákat 34-52-es méretig, akár méretre is.

Nadrágok, szoknyák, felsők, melegítőnadrágok, melegítő felsők, (34-44 ): 3500 Ft-4000 Ft

Igény szerint a kész darabokon kívül korrekt áron, anyagtól és mérettől függően hasonló árakon más méreteket is elkészítek, akár egyedi méreteket is! Vidéki megrendeléseket is vállalok! Hozott anyagból is dolgozok!

További információkért fordulj hozzám bizalommal:
sziszilva@freemail.hu

További szép napot!
Szilvi

Kép Kép
sziszilva

Gumilány!
Itt a recept,beraktam mert most mennem kell!
Én már megsütöttem tepsiben is és tortának is!
Tortasütöhöz,kerek kekszet vettem,tepsihez jó a szögletes is!
Tejszin én csak hulala.ból csinálom!

Kinder Bueno!

Hozzávalók:
Tészta:
6 tojás fehérje
6 evőkanál porcukor
2 evőkanál liszt
2 evőkanál morzsa
1/2 sütőpor
15 dkg darált dió
1 evőkanál étolaj

Rátét: nutella krém
tejes-rumban áztatott keksz

Krém:
1 l tej
4 cs. vanília puding
6 tojás sárgája
1 Rama
25 dkg porcukor
2 evőkanál kakaópor

4 dl tejszín(HULALA) habbá verve habfixálóval

Elkészítés:
A tojások fehérjét a cukorral felverjük,hozzáadjuk a sütőporral elkevert,szitált lisztet,és a többi adalékot.
Gáztepsiben, közepes lángon 20-25 percig sütjük.Tűpróbát csináljunk!
Még melegen kenjük rá a nutellát.

Krém:
a pudingot elkeverjük valamennyi cukorral és a tojások sárgájával, felöntjük a felforralt tejjel, s sűrűre főzzük.
A Rámát egy csipet sóval felhabosítjuk, s tovább keverjük a maradék cukorral.
Összekeverjük a langyosra hűtött pudingos masszával.
Elfelezzük,egyik felébe 2 evőkanál kakaópor kerül.

Sorrend: tészta
nutella
sárga krém
tejes-rumos kekszréteg
barna krém
tejszínhab
20140328174041

Sziasztok!

Az 5300 ft-os femibion 60 darabos, és ha arra gondoltok, hogy a 30 db-os multivitaminok is 2-3000 ft-ba kerülnek, akkor annyira már nem is vészes, hiszen ezt ráadásul kifejezetten kismamiknak készítitk.
Ez naponta 90 ft. Annyi hülyeségre költünk ezreket :oops: :roll: ....
Én most amúgy az Elevitet szedem, annak idején megvettem a 100-ast, mert így gazdaságosabb volt. Ha elfogy sztem én is femibiont fogok venni.

pusza

KépKép

KépKép
kicsidodi

moncsi:
nem haragszol ha én is leirom a receptedet,nagyon szimpatikusnak találom. :lol:
krissy3

Lányok,olvasom hogy ti milyen sokfajta vitaminokat szedtek,én megmondom öszintén,csak elevitet eszek,mondtam most a dokimnak hogy feszül a hasam lent meg fájdogál kicsit,és kiirt valami e vitaminos gyogyszert,jo az?
krissy3

KIcsidodi!

a femibion igaz hogy 60 db-os,de nem azért mert 60 napig tart,hanem mert naponta kettőt kell szedni.rá van írva a dobozára!van egy általános vitamin,és a szép színű hozzá az a DHA vagy mi,a rózsaszínből és abból kell napi egyet egyet bevenni.
amúgy amit a 12 hétig kellett az olcsóbb volt.én most csak kétnaponta szedem,mert székrekedésem van,és nem tudom mitől.

Lányok!
én is rosszul alszom mostanában!!!

Kép

Sziasztok!

Na ma én is lustiztam kicsit és nem megyek melózni, úgyhogy a mai nap a pihenésé! :D

007!

Sok ilyen doki van, aki elküld inkább a piacra a vitaminok helyett. Nekem ez tényleg szimpatikusabb, de hát mindenki másképp áll hozzá. Én sem szeretem ezeket a szintetikus vitaminokat, sosem szedtem, pedig van aki mindig szedi pl. a béres cseppet, vagy egyéb multivitaminokat. Ha kell ha nem. Én még c vitamint sem szedtem sosem, nem is kellett. Nem voltam soha beteges, jó az immunrendszerem. Persze értem én amit írtok, hogy a baba elvonja, de szerintem azért ki van jól találva a szervezetünk és én nem érzem, hogy hiányt szenvedne bármiben. Most is próbálok minél több vitamint enni (ami nem csak a zöldségben meg a gyümölcsben van ), mint eddig. Vérképem is teljesen normális volt.

Amúgy azt meg, hogy most kevesebbet eszem, mint rég, nem a vitaminokra értettem. Az az igazság, hogy inkább régen ettem többet, mint kellett volna. :oops: Két étkezés között ilyen süti, olyan keksz, túró rudi stb. No meg volt olyan, hogy degeszre ettem magam egy vasárnapi ebéddel, tudjátok, pukkadásig, most meg ilyet nem is tudok. De ugyebár nem az a normális, hogy addig eszel, míg kipukkadsz, csak valamikor az ember nem tud ellenállni. Most valahogy működik ez a kontroll, mert tudom, ha így tennék, akkor utána rosszul is lennék, jönne a hányinger megint. :lol:

Kismamatorna!

Én megőrülök ettől, hogy "ahol szülni fogsz"!! :x :x A kombináltnál is ezt mondták nekem, holott másnak meg megcsinálták. Mit tehetek én róla, hogy nekem csak a pénteki időpont a jó. Nem azért mennék más kórházba, mert ingyenes, vagy ilyesmi, hanem csak egy jó időpontot próbálok keresni. (húha, nehogy azt hidd, hogy most rád dühöngök, csak a rendszerre) Szóval ha van szabad orvos meg kórházválasztás, akkor én még a szülés megindulásakor is eldönthetem, hogy melyik kórházba caplatok be szülni nem? És mégis hogy ellenőrzi, hogy melyik kórházba járok? Nincs benne a kiskönyvemben ugyanis. Vagy ha elmondom neki akkor kivág ugyanúgy, mmint a Bajcsyban a nővérke? :evil: Hát akkor most nem leszek ilyen balek, hogy elárulom. Egyébként meg ha teszem fel a barátnőm ott fog szülni és szimpi neki a torna miért ne járhatnánk együtt. Jó kis közös program. Szóval nem értem az ilyenfajta megkülönböztetést. :( (vagy épp a munkahelyemhez az van közel és csak úgy tudom megoldani stb. )

Kép
Kép
tabati

Moncsy!
Köszönöm a receptet, nagyon jól hangzik, lehet, nemsokára nekiesik és megcsinálom.
Én is foglalkoztam egy darabig FLP-vel, de már abbahagytam, már csak vásárló vagyok. Kék krémet még nem próbáltam pocimra, de még nem is kenem semmivel, majd lehet, hogy kipróbálom.

Jimbone!
Köszi, ha felírod majd, hogy mizújs Praxis ügyben! Te kérdted, hogy Győrffyhez kerülj, vagy csak így jött ki a lépés?

Kép
gumilany

Sziasztok

Igen a femibion igaz hogy 60 db-os de az két féle tablettát jelent, és mindkettőből 1-1 kell bevenni, így 30 napra elég.
Én egyébként azt mondom hogy ilyenkor télen az ember hiába is akar nem fog tudni megenni annyi vitamint mint amennyire a szervezetnek szüksége van. Én sem szedtem sosem végig, mert mire nagy pocakos lettem akkor már jobb idő volt több féle gyümölcsökkel, zöldségekkel. De mindenki maga dönti el hogy szed e vitamint vagy sem. Nekem azt tudom hogy így a vitaminok mellett is vashiányom volt, így én nem kockáztatok.

Praxis nekem azt mondta a nő a telcsibe, ogy az előtt mielőtt akarunk menni elég 1-2 héttel telefonálni. Én mondjuk már most kértem időpontot 2.-ére mert nálunk a párom nehézkesen tud eljönni, így meg még válogathattam az időpontok között.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

gumilány kérni kell hogy a Györffyhez szeretnél menni. Egyébként a mobil számuk nem működik vagy nem tudom mi van vele, én is a vezetékesüket hívtam fel, és azt rögtön felvették. Itt a babaneten meg lehet találni

Kép

gabi1

Én csak azt láttam, hogy 60-as, azt nem, hogy 2 kell :oops: !
Akkor 180 ft naponta :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ma voltam kombináltan a Margitban. Hát nem mondhatnám kedvesnek őket, nyilván azért mert nem vagyok kerületes, s nem is az a választott kórházam. Még jó hogy a nyakis leletemmel mentem , mert szerintem akkor elhajtanak.

Sikerült a melóhelyemen is bejelentenem, teljesen pozitívan fogadták, de valszeg ők fognak írni vmi papírt. Jobb is így nyugodtabb leszek én is, hogy ők tudomásul vették és ennek nyoma is lesz....

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Na látod, akkor most már teljesen megnyugodhatsz! :wink: Amúgy ilyen rugalmatlanok, vagy nagy a szigor nálatok?

Akkor a kombinált vizsgálatot úgy látszik kifogtam, nem a Bajcsyba kellett volna mennem, de már mindegy. :lol:

Kép
Kép
tabati

Jó reggelt mindenkinek (így dél magasságában :oops: :lol: )! :)

gumilany!
Akkor az még jobb, ha már van tapasztalatotok!Jó SZÓRAKOZÁST nektek! :wink:

tabati!
Ha minden kötél szakad, akkor marad az a megoldás, hogy ott tornázol videókazira vagy DVD-re. Bár, ha jól tévedek, akkor te is inkább társasági ember vagy és nem egyedül szeretnél fetrengeni a szőnyegen odahaza.
Én meghalnék, képtelen lennék rá. :oops:

Szabad kórházválasztás? Hát, persze. De azért lelki szemeim előtt megjelent, hogy miután -például- elfolyt a magzatvized, fogod a kis cumódat, kimész az utcára és a kezddel pocakodon sétálva azon morfondírozol, hogy akkor hová is ugorjak be egy kis szülésre... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ronmay!
Az nem kifogás, hogy odatartozol-e vagy sem. Ugyanúgy megérdemled a normális, kulturált hangnemet, bánásmódot, mint akárki más. Lehet, hogy rossz napja volt. Persze, ez sem vigasztal téged, mert attól miért kéne, hogy a tiéd is az legyen. (De ha alapból ilyen, az már elgondolkodtató.... :? )
A lényeg, hogy megcsinálták és nem kell többet odamenned. (Elvileg) :wink:

Kép
Kép
200907?

Krissy!
Ugyan már ,miért lenne gond ha leirod a receptet!
Remélem meg is sütöd!
Isteni pedig nem vagyok édesszáju!

Gumilány!
Szívesen,és ha megsütötted írj hogy izlett e!

Egyébként ha valakit érdekel az iwiwemen az ismeröseim között megtaláljátok a Jázmint,az Ő képei között fennt van torta formában! :oops:
Nem vagyok az a sütögetös fajta de ez szerintem szép lett! :oops:

Bocsi az offért!
20140328174041

moncsi:biztos kiprobálom,jo lehet nagyon.

tabati:én is inkább a természetes utját választom a vitamin potlásnak.Nekem is jo volt a vérképem.
krissy3

Nem vagyok nagy sütögetős fajta, de szülinapra mindig gyümölcstortát soktam csinálni. 6 tojásból olyan könnyű piskótatésztát keverek ki, hogy tiszta buborék az egész. Gyümölcstorta formában megsütöm és általában tejszínes pudingot teszek rá. Mikor milyen gyümölcsből csinálom, de mindig valamilyen szép formát rakok ki belőle, aztán mehet rá a színtelen tortazselé.
(Volt már, hogy a zselénél víz helyett pezsgőt használtam. Röviden csak annyit mondanék, hogy nyamm! lett... :roll: 8) :wink: )

Kép
Kép
200907?

007!

Hát jól sejted, eléggé társasági emberke vagyok, és itthon én is megőrűlnék egyedül tornázni. No meg rá sem venném magam lustaságból. :oops: Ha meg elmegyek, akkor legalább ismerkedem is, meg mozgok is. Utánajárok én meglásd, valahol találok pénteki időpontot. :twisted:

A bárhol szülést képletesen értettem, hogy elvileg így is működhetne. De ha mondjuk merész egy kismama és a végefelé elutazik valahova, ott jön rá a szülhetnék, akkor máris valósággá válik ez a kórházdilemma. Amúgy arról mit tudtok, hogy végül most hogy van ez a mentő és betegszállító kérdés? Elég ha felhívom majd a 104et aztán kész, vagy hogy működik? És akkor oda visznek ahova én mondom? Mondjuk oda járok ahova tartozom ezzel nincs gond, csak érdekelne.

Valamit még akartam, de elfelejtettem... :(

Kép
Kép
tabati

Tényleg...! A szülinap kapcsán jut eszembe és abszolút off topik, de muszáj megkérdeznem ( :oops: ). Ha ti valakinek pénzt adtok, akkor milyen formában teszitek? Nekem a halálom. :evil: Jó tudom, hogy sokszor tényleg ez a legjobb, mert így tuti arra fordítja az illető, ami neki örömet okoz. De annyira snassz, csak úgy odaadni. Valami ötlet, amivel kicsit diszkrétebb, vagy "ajándékosabb" jelleget lehet adni neki? :?:

Kép
Kép
200907?

Mondjuk egy könyvbe becsúsztatva... Csak hirtelen jutott eszembe. Kár, hogy nincsenek olyan speckó képeslapok, mint esküvőnél, mi olyanokba kaptuk a "nászajándékot". Az is volt ráírva, hogy nászajándék. :D

Kép
Kép
tabati

tabati! :)

Értettem, hogy érted. Csak vizuális tipus vagyok (és lökött. De az már más tészta... :roll: :lol: :lol: ) :lol:
Szerintem ez a mentők feladata. A betegszállítók olyan esetben mennek ki, amikor előre tudható, megtervezett időpontról és esetről van szó. Dialízis és hasonlók.
A mentő mellett a másik alternatíva a taxi. Ugyanolyan gyors. Az más kérdés, hogy általában nincsenek felkészítve szülés levezetésre és hasonlókra... :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.16 10:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

(A jó, édes "+!%"+%%!% most írom harmadjára! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Nem tudom, neked megfelelne-e ahova én jártam tavaly:

http://www.tornastudio.hu/index.php?site=orarend

Viccen kívűl: szerintem inkább taxival érdemes menni, ha eksön van, mint saját kocsival. Ők használhatják a busz sávokat is és jól ismerik a várost, és ha kell, akkor találnak "menekülő útvonalat". (És nem kell kínlódnotok a parkolással és hasonlókkal)

boo!
Nálam csak egy paraszthajszál választja el az utalványt a pénztől. Gyakorlatilag ugyanaz.
Akárhányszor ilyen eset van, nem győzök ötletelni és már nagyon úúútálom... :?

Kép
Kép
200907?

Mi is kaptunk ilyeneket nászajándékba, de a huszonnyolcadiknál már ez sem volt kunszt. (Pláne, ha már előtte ötször láttuk ugyanazt a fajtát...)

És, hogy csúsztatom a könyvbe? Mellé súgom, hogy: "Nyisd ki az ötvenedik oldalon és add vissza a könyvet?" :shock: :lol: :lol: :lol: Ha meg a könyv is ajándék, akkor már nem biztos, hogy kell a lóvé is...

Kép
Kép
200907?

007!

Tudom, hogy nagy igényeim vannak, láttam az órarendet, jó a péntek, de azért jobb lenne egy korábbi időpont, hogy ne estére érjek haza. :oops: Már csak párom miatt is, mert pont pénteken korábban szokott hazaérni, és akkor többet lehetünk együtt. De köszi, azért megjegyzem, mert itt legalább pénteken van torna.

Amúgy én azt gondoltam igen, hogy egy ajándék könyvbe csúsztatod bele mondjuk a borítékot... De amit Boo írt az még jobb. Ha már pénz, akkor már jobb ez az utalvány, amit tényleg bármire felhasználhat. :wink:

Kép
Kép
tabati

007!

Olyan rendi vagy, hogy utánanéztél nekem, de tényleg!! :D De azóta én is már beirogattam mindent a keresőbe, kismamatorna, terhestorna, péntek, már a kórházakat is megnéztem. Láttam ezt is köszi, majd eldöntöm és felhívom őket. :wink:

Még talán a Baross utcában az I-es nőin is van valami pénteken, az közelebb lenne. Valamelyik fórumban olvastam erre utaló mondatokat. Majd rákérdezek az idevágó topicban.

Kép
Kép
tabati

Na megjöttem az uh-ról meg a dokitól. 10.30-tól 13.00-ig voltam a klinikán.
Szóval a mostani uh szerint 14 hetes 3 napos vagyok a CRL: 85 mm.
A tarkóredő vastagsága 2,5mm. (erre azt mondta a doki, hogy igazából ezt már is nézhetné 14 hetesen, de amúgy minden rendben és ez az érték igy is a normál értéken belül van)
Az új időpont: 2009. 07. 07.

Hétfőn kell hívni a genetikai dokit a magzatvízvételre időpontot kérni, de lehet hogy előtte konzultálni kell vele :roll:
Jan. 22-én reggel AFP-re megyek. A vizeletben találtak valamit de a doki azt mondta, hogy majd 22-én vigyek magammal otthonról vizeletet és azt vizsgálják majd meg. (zuhányzás után kell mintát vennem.) De azt mondta ez semmiség nem kell izgulni.
Február 11 én megyek pedig a II UH-ra
Tömören ennyi.
Majd elfelejtettem felrakom az uh képet de nagyon haragszom az uh-s dokira hogy ilyen sz....r képet adott :twisted: : Kép

Kép
Kép
minimano74

Kiváncsi vagyok ti mit láttok rajta a lányom azt mondta az egy bagoly :wink:

Most már nekem is a Femibion 400-at kell majd szednem :roll:

Kép
Kép
minimano74

Az előző linkes torna is a Baross utcában, egy saroknyira a Klinkikától és ugyanaz a nő tartja, aki a Klinikán. :lol:
Idén még nem érdeklődtem utána, de tavaly kedden és csütörtökön volt terhestorna.
Hívd fel őket: 266-04-73 vagy 459-15-00 és 4244-es mellék.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Igen, elvileg sms-ben értesítenek. Túl éltem. Most már örülök, hogy megcsináltam, várom az eredményt.

Nem nagy a szigor, csak nem akarok úgy járni, hogy a válság idején hipp hopp nem lesz munkám, s mikor hivatkozom de én kismama vagyok s véd a törvény bla bla, akkor széttárja a karját, hogy ő nem tudott róla. Mert nincs nyoma. De mondom biztos én vagyok bizalmatlan, csak annyi mindent megéltem már, s mindent a pénz mozgat, nem pedig az etika vagy empátia, korrektség..stb

Sajnos.

Én két hét múlva kezdek el egy kismama jógát. Igaz nem torna, de kíváncsi vagyok milyen lesz.

Nem tudjátok a kútvölgyiben van terhestorna?

KépKép

KépKép
ronmay

Igen tudom, de mintha azt olvastam volna, hogy a Klinikán reggel van a torna, az nekem jobb lenne.

Köszi a telefonszámot, mert sehol nem találtam egy normális topicot sem a kórházról... :shock:

Manó!

Hát...nem is tudom...a jobb oldalon van a feje? :roll:

Kép
Kép
tabati

Szívesen. :wink: Majd mondd el, mire jutottál, jó? Ha már én is felhívhatnám... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

200907?

Köszi szépen! Talán te is a Kútvölgyiben szülsz majd?

KépKép

KépKép
ronmay

Persze, de majd már csak hétfőn hívom fel.

Kép
Kép
tabati

ronmay! :)
Szívesen. :wink: Én SOTE-s vagyok.

Ahogy gondolod. Bár, szerintem most is meg tudják mondani, mindig vannak a Klinikán. De hétfőn is itt leszek. :lol:

Kép
Kép
200907?

Tabati nekem a dokim annó azt mondta hogy ha mentővel akarok menni akkor ír egy papírt hogy a Bajcsyba vigyenek, mert egyébként a mentő nem furikáázik mindenféle kórházba, hanem a területileg ügyeletesbe visz, vagy nappal oda ahova tartozol. FÜggetlenül attól hogy van e fogadott dokid máshol.

Taxival az a bajom hogy nagyon soka esetben mikor megtudják hogy szülőnőt kell szállítani nem viszi el, nehogy koszos legyen a kocsi vagy menteközben szüljön meg.

Nálunk szerencsére van elég kocsi a családban, aki elvigyem engem ha épp apa dolgozik.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Na a vizsgalatombol nem lett tegnap semmi...a doki megnezte az adataimat,azt mondta minden a legnagyobb rendben,en persze szet stresszeltem magam a vervetelen,ezt a parom mondta is a dokinak,erre o kitoltotte a laboros papirjaimat,es azt mondta,hogy akkor most nem is kinoznanak meg feleslegesen...majd januar 29.-en kell mennem a 16.heti vizsgalatra,akkor majd alaposan es egyben bevizsgalnak mindent.Nincsen panaszom egyebkent semmi,azt mondta akkor felesleges barmit kezdeni velem.
A kovetkezo uh csak a 18.hetem lesz,aztan mar csak valahogy a 30akarhanyadik heten.Persze beutalo nelkul nem is mehetek magamtol uh-ra,csak 4d-sre,es oda is csak a 26.hettol.Szoval itt igy nyomjak :roll: :roll: :roll: En meg novesszem vidaman a babocamat,semmi panik...Ja a tornat megkerdeztem,lehet batran,sot,az uszodat ajanlja leginkabb!

Az alvas:eleg nehezen es keson alszom el,aztan mar koran forgolodni kezdek,feszit a holyagom,fetrengek egyik oldalrol a masikra,hasra,stb.Es alig varom hogy reggel legyen.Ha ez most igy van,mi lesz kesobb,nagy pocakkal...Nyujtozkodni is gazos,vagy ha valamit nem erek el,rendesen feszulnek a szalagok es a hasfalam.Egyebkent a fekfele valo nyujtozassal vigyazni is kell...Ezert szek cipeles...pedig nem vagyok alacsony. :lol:

Csajok!Ra vagyok kattanva a banan-turmixra!En nem vagyok nagy tejivo,mert nagyon faj a hasam tole,de mostanaban tejre vagyom :shock: banannal!Most is csinaltam egy kis mezzel,persze laktoz mentesbol,vagy szoja tejbol szoktam,attol nem fajok,nem gorcsolok.De tegnap doki utan megittam egy helyen a varosban egy fel litereset,attol estere nagyon kikeszultem...De ugy latszik erzi a testem mire van szukseg!Sajna a sajtokkal meg hadilabon allok a kezdeti rosszulletek utan :oops:
Vasat en rengeteget vittem be egesz nayaron spenotot zabaltam,leginkabb nyersen,salatanak fogyasztva.Aztan persze rosszulletek,meg minden,de remelem nemsokara folytathatom regi szokasomat...persze azert en szedek vitaminokat,megsem vagyok 20 eves :lol: !

Minimano:Hat en em sokmindent latok a kepen!De legalabb okesak vagytok.Azert tenyleg adhatott volna egy jobbat! :evil:

Jimbone:Gyogyulgasson Aronod!!!Egy hos...olvastam hogy mivel jar ez egy ilyen pici csoppsegnek!

Kép
Kép
ancsurti

Szia, ancsurti! :)

Hát, őszintén szólva, nem irigyellek. Nem vagyok parázós alkat és nem mániám sz orvoshoz járás sem, de jó a tudat, hogy úgy érzi az ember, hogy odafigyelnek rá, törődnek vele. Most vagy 13 hetes és egy ultrahangon kívűl tulajdonképpen semmi nem történt. :shock: :x Lehet, hogy másképp gondolnám, ha ez lenne az első babám és nem lenne összehasonlítási alapom, de most olyan érzésem van, mintha egész jól magadra lennél hagyva. Az idő meg csak telik...

Nekem semmi bajom az alvásal. Csak mostanában néha megfájdul a fejem esténként. És akkor sehol nem jó, csak a kanapén... :o

krissy3 mondta talán (bocs, ha nem :oops: ), hogy nem szereti a gyümölcsöket. Jó, most nincs olyan sok féle, de nyáron azért nagyobb a választék. Sehol, semmi? :o :(

Kép
Kép
200907?

200907?

Igen,nekem is ez az erzesem!Pedig nem vagyok beteges fajta,nem is jarok nagyon dokihoz,inkabb gyogyfuvek,stb.Szoval nem kultivalom az orvososdit!Itt sokan azt mondjak nekem,hogy biztos rengeteget olvasok a neten,es nem kene,meg ne parazzak.Konyorgom!Nem parazok!!!Nem az az alkat vagyok.Na jo az alkatom miatt azert szoktam :wink: !De erdekes hogy semmit sem neztek meg eddig.Az orvos meg hozzam sem ert soha :shock:
Hat ez van...magamban kell varandosnak lennem :roll: Persze regen nem voltak ilyen vizsgalatok,es ennyi sem...Itt teljesen termeszetesen kell vegigvinnem az egeszet,es varni...es egeszseges maradni!Hat megprobalom,mast nem tehetek.

Ma kerulget az alomkor rendesen.De miert pont most :shock: ???
En is a kanapen fetrengek eppen :lol: cicokaval.Pedig turoval toltott zsomlet akarok csinalni....lightosan :) !Ha nem csinalom meg,az a leg lightosabb :lol: :lol: !

Kép
Kép
ancsurti

Jó, hogy régen is megoldották valahogy és évezredek teltek el terhesgondozás és hasonlók nélkül, de azért ne erre alapozzunk már a XI. században! :?
Rád különösen vonatkozik, hogy vigyázz magatokra!

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Megvagyunk,élünk és virulunk.Nagyjából visszaolvastam,szépen kerekednek a pocik. :)

Rabbe,szóhoz sem jutok :( sajnálom,ami veled történik.Kívánok egy egészséges babát nektek,remélem azért bekukkantasz még.

Manó tényleg nem a legjobb a kép,de azért ki lehet venni :wink: ...bagoly,ez jó :lol:

Tabati

az én dokim is így vélekedik vitamin kontra gyümölcs ügyben. :)

Norka!! Hova lettél? AFP-re mikor mész?Esetleg találkozhatnánk :)

Ancsurti :shock: sajnálom,hogy elmaradt a vizsgálatod,gondolom,hogy készülhettél és izgulhattál előtte :roll:

Kép

Kép
lidike

Sziasztok!

Annyit írtatok az elmúlt 2 napban, hogy alig győztem végigolvasni.

Nekem is szokott szúrni a hasam, általában jobb oldalt, és szinte mindig akkor, amikor kiszállok az autóból. Érdekes, nekem a tüsszentésnél nem fáj (vagy mostanában lehet, hogy nem szoktam tüsszenteni?? :D )

Ma lett volna a napja, hogy kipróbálom azt a másik kismama tornát is, de az egyik kutyánkat kellet állatorvoshoz vinni. Szegénykémnek műteni kell a lábát, a keresztszalagja van nagyon megnyúlva.
Úgyhogy majd köv. pénteken kipróbálom. Tabati! Ha érdekel, a Material Centerben van ez a torna, a régi A1-ben (most Fitness Factory), és 16.30-kor kezdődik. Bár nem tudom, lehet, hogy neked az már későn van.
Én hétfőn megyek dokihoz, már nagyon várom.

A pocakom nekem is nő, és nekem szokott viszketni is. Van, hogy bent a munkahelyemen is be kell kennem, mert annyira viszket a bőröm.

Kép
katy76

Sziasztok!

Ancsurti!
Így, a magyar gyakorlathoz képest tényleg furi, ahogy ott "gondoznak" egy terhességet, de mégiscsak egy igen fejlett országról beszélünk, nyilván megvan az oka, és tudják a dolgukat :wink: !

Amúgy érdekes milyen nagy a kontraszt a mai "infokkal teli", netező világ, és a 30 évvel ezelőtti helyzet között. Most mi magunk utánanézhetünk bárminek a neten (és szétidegelhetjük magunkat :P ), régebben meg alig tudták mi zajlik odabent. Jó, mondjuk az én anyukám is tiszta zizi volt, mert ugye ő új- és koraszülött gyógyász, nagyon jól tudta mi bajunk lehet, viszont ami jellemzőbb volt: anyósom, aki két babát vetettett el, mert nem voltak adottak a körülmények, csak most tudta meg tőlem, mikor mi zajlik odabent! Totál ki volt akadva, és szomorúan mondta, hogy ha annak idején tudta volna, hogy egy 12 hetes magzat már igazi kisember, biztos nem veteti el őket :( :x ! És mivel nem nagyon kapott utasításokat, terhesen is szövőnőként cipelte az íveket, ezért a férjem majdnem világra is jött 6 hónaposan :? !
NA, hát ez se normális!

Kicsit zagyva voltam, de remélem érthető :wink: !
Na, megyek vacsizni 8) !
puszó

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! Mire végigolvastam, el is felejtettem,mit akartam írni... :(
Na, de arra biztosan emlékszem, hogy nem vagyok benne biztos, de szerintem ma délután óta érzem azokat a kis buborékokat, amikről már jó pár hete írtatok. De nem 100 %, viszont mégis úgy gondolom, mivel eddig ilyet nem éreztem, és hasonlít arra, amit ti is írtatok. szóval olyan kis bugyborékolás szerű, meg olyan kis csikizés szerű. És két oldalt is érzem, remélem, ők!
Ezt akartam főként elújságolni.
És még mindig nem jut eszembe azon kívűl mit akartam... :roll:
Minimanó, sajna én sem látom, hogy van. De a lényeg, hogy te láttad, és rendben van minden. Na, meg akkor is van képed, még ha nem is lehet nagyon látni rajta. Tényleg jobb oldalt van a feje? Én is úgy veszem ki... ?

Kép
pagika

Ma egész nap hasogatott a fejem, és a gyomrom is szét akar ugrani.
Ahogy a banánturmixot olvastam, csak nyelem a nyálam.... csak az a baj, hogy sokat kínlódok az epémmel, és mostanság mindig hányok a tejtől. Azért, ha nagyon nem bírom kiverni a fejemből, lehet, hogy holnap megkockáztatom.
:oops:
Remélem, nektek nem volt ilyen vacak napotok.
Azt hiszem, zuhanyzok egy jót, és lefekszem.

Kép
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?