Sziasztok!
Na ma én is lustiztam kicsit és nem megyek melózni, úgyhogy a mai nap a pihenésé!
007!
Sok ilyen doki van, aki elküld inkább a piacra a vitaminok helyett. Nekem ez tényleg szimpatikusabb, de hát mindenki másképp áll hozzá. Én sem szeretem ezeket a szintetikus vitaminokat, sosem szedtem, pedig van aki mindig szedi pl. a béres cseppet, vagy egyéb multivitaminokat. Ha kell ha nem. Én még c vitamint sem szedtem sosem, nem is kellett. Nem voltam soha beteges, jó az immunrendszerem. Persze értem én amit írtok, hogy a baba elvonja, de szerintem azért ki van jól találva a szervezetünk és én nem érzem, hogy hiányt szenvedne bármiben. Most is próbálok minél több vitamint enni (ami nem csak a zöldségben meg a gyümölcsben van ), mint eddig. Vérképem is teljesen normális volt.
Amúgy azt meg, hogy most kevesebbet eszem, mint rég, nem a vitaminokra értettem. Az az igazság, hogy inkább régen ettem többet, mint kellett volna.
Két étkezés között ilyen süti, olyan keksz, túró rudi stb. No meg volt olyan, hogy degeszre ettem magam egy vasárnapi ebéddel, tudjátok, pukkadásig, most meg ilyet nem is tudok. De ugyebár nem az a normális, hogy addig eszel, míg kipukkadsz, csak valamikor az ember nem tud ellenállni. Most valahogy működik ez a kontroll, mert tudom, ha így tennék, akkor utána rosszul is lennék, jönne a hányinger megint.
Kismamatorna!
Én megőrülök ettől, hogy "ahol szülni fogsz"!!
A kombináltnál is ezt mondták nekem, holott másnak meg megcsinálták. Mit tehetek én róla, hogy nekem csak a pénteki időpont a jó. Nem azért mennék más kórházba, mert ingyenes, vagy ilyesmi, hanem csak egy jó időpontot próbálok keresni. (húha, nehogy azt hidd, hogy most rád dühöngök, csak a rendszerre) Szóval ha van szabad orvos meg kórházválasztás, akkor én még a szülés megindulásakor is eldönthetem, hogy melyik kórházba caplatok be szülni nem? És mégis hogy ellenőrzi, hogy melyik kórházba járok? Nincs benne a kiskönyvemben ugyanis. Vagy ha elmondom neki akkor kivág ugyanúgy, mmint a Bajcsyban a nővérke?
Hát akkor most nem leszek ilyen balek, hogy elárulom. Egyébként meg ha teszem fel a barátnőm ott fog szülni és szimpi neki a torna miért ne járhatnánk együtt. Jó kis közös program. Szóval nem értem az ilyenfajta megkülönböztetést.
(vagy épp a munkahelyemhez az van közel és csak úgy tudom megoldani stb. )