Sziasztok!
Jó sokat írtatok!
Legalább van mit írnom.
Bridget
-Bocsi, hogy kiléptem a skype-ból, de megjött a segítség, és menni kellett.
-A tesztügyet megértem. Most valamiért meg van kavarodva a szervezeted, és később jelezte pirit. Lehet, hogy az utazás. az szokott ilyet csinálni.
-Gratu a laptetűhöz.
Meg a lapaljához
"Jo nagy ajtod van
igen, jó nagy!
Megpróbálok egy kis igazi telet becslogatni a lelkembe általa. Mert imádom a havat, de most nincs.
-Tekitakarítás kész lett? Sikerült elpakolni? Jó sok mindent kellett neked is megcsinálni ma.
A kérdésedre az én őszinte válaszom az, a lányokkal ellentétben, hogy a clostyt ne szedd orvosi felügyelet nélkül. Előbb beszéld meg az orvossal. Nekem ez az őszinte véleményem. a closty egy hormon, szerintem nem játék. Én várnék. Most értem oda, hgoy úgy döntöttél , hogy nem szeded. Igaza van a párodnak is. Szeritnem jól dönntöttél.
azn meg butaság, hogy büntetve vagy, amiért az első babádat elvetetted. Megvolt az okod rá.
Nócika
-Úgy vannak ezzel a várással, hogy a kismamák ráérnek, és tudnak várni. Azért kell olyan sokat várni.
A lényeg az, hogy minden rendben van.
És még jó, hogy elsírtad magad. Mindenki elsírta volna magát a helyedben. Olyan régóta vártad már, hogy nem is csoda, hogy sírsz az örömtől. ez így is van rendjén.
-A Kerianyudtól nem volt szép, hogy nem is kösznt el rendesen tőled. Miért ilyen? Leht, hogy az a baj, hogy most egy időre elveszítette a legjobb munkatársát? Másra nem tudok gondolni, mert a babának biztosan örül. hiszen tudja, hogy milyen régórta szeretnéd.
[quote]K írta:i mit föz ma???
nekem még maradt tegnapról husi, és ahhoz csináltam egy kis zöldséges rizst, meg hogy tuti elég legyen, volt még itthon bélszínroló, meg pár darab virslit is kisütöttem, és csibefasírtot. Volt 3 éhes férfiszáj, akik szépen kidolgozták magukat a bútorcipeléssel. El is fogyott majdnem minden.
azt a husit csináltam meg, amit nálad ettünk. A paradicsomos sajtos husi.
Egész jó lett, de a tied valamiért jobb volt. Biztosan a fűszeren múlott.
-Szóval innentől kezdve nincs más dolgod, mint pihenni. A munka már nem feladat, úgyhogy tessék be is tartani!
Hogy állsz a barnázással? Volt mostanában?
-Szívesen, hgoy átadtam az infókat.
-a csajsziról meg csak annyi a véleményem, hogy nem kicsit gyerekes amit csinál. biztos vagy benne, hogy ezért törölte magát? Ne foglalkozz vele. aki ilyet művel, az nem igazi barát. De ezt már beszéltük. Tényleg nem hiszem azt, hogy egy ember, aki szereti a másikat, ilyet csinál. elhiszem, hogy fáj, de az idő majd segít begyógyítani a sebet. És mindig az a természetes, amit épp érzel. ah dühös vagy, akkor az, ha szomorú akko raz. Ez ésszerű, mert sokat jelentett neked ez az ember. De ne keseregj, mert igaz, hogy egy ember kikerült az életedből, de egy, a kisbabád meg majd jön az életedbe.
Csucsu
Igazából sok tapasztalatom nincs a tesztelés terén. Csak azt tudom, hogy már nekem is volt pár kudarcom. Volt, hogy 3 napja késett, és teszt után már meg is jött. Ez tavaly volt. azóta egyszer teszteltem, és megfogadtam, hogy soha nem tesztelek csak,ha már biztos vagyok benne,hogy már van valami.
abban igazad van, hogy kár agyalni rajta. Lesz ahogy lesz. Úgy még nem volt, hogy ne legyen sehogy.
Nekünk is lesz babánk, csak ki kell várnunk a mi időnket. eljön az is, tudom. és ahogy írtad, majd az égiek eldöntik.
Kislánykádat meg elhiszem, hogy sajnálod. TÉnyleg rosz lehet ott hagyni úgy, hogy sír. De előbb-utóbb meg fogja szokni, és te is. Általában csak addig szokott baj lenni, amíg anyuka ott van. Tesóm mondta, mert ugye ő oviban dolgozott.
Látod, Szabina is gyorsan megnyugodott, elkezdett játszani, és már semmi baj nem volt.
Nagy melóban voltam ma.
Átrendeztük a hálószobát, mert eléggé megjártuk. Bepenészedett a komód mögött a fal. Külső fal, és lecsapódhatott mogötte a pára. Még jó, hogy észrevetük, mert nagyobb kárt is csinálhatott volna. Most átrendeztük úgy, hogy a külső falon a lehető legkevesebb bútor legyen. Igaz hidegebb lesz, mert nem fogja fel semmi a hideget, de így legalább nem penészedik tovább. Most jól lekezeltük penészölővel. Jól kiszellőztetünk, és talán nem lesz baj. De azért majd 2-3 hetente rá kell nézni, hogy mi újság.
aztán leszedtük a karácsonyfát, meg takarítottam, meg főzltem a fiúknak, akik pakolták a bútorokat. Még jó, hogy volt segítség.
Jól el is fáradtam.