Új privát üzeneted érkezett!

Na legalabb enyem a lapalja 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na meg a lap teteje :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Megyek kitakaritom a tekit meg rendbeszedem a szobat mert meg mindig a szoba kozepen vannak a borondok :oops: aztan eszem es jovok vissza 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Sziasztok!

Na itt vagyok! Most ébredtem! Szép mi?? A sok lecsesszantást elfogadom! Tudom jó sokáig nem jöttem és ahogy igértem neked Brid nem is üziztm! Hát igen ezért egy jó kis elfeneklést megérdemlek! Csak tudjátok nagyon sokat kellett várni a dokinál! majd bejutottam elmondtam, hogy mért is vagyok itt majd csinált egy uhut és olyan megható volt, és képes voltam már bent a doki elött elsirni magam! Rendes volt, mert megsimintotta a vállam és gratulált meg mondta, hogy nyugodjak meg meg szoval tök normális volt! Nem is gondoltam volna! Szoval ma már nem dolgozom! Tegnap voltam az első terhes gondozáson! Na ott is azt hittem majd meg örülök! 5-7-ig van rendelés! Fél 6 elött egy kicsivel értünk oda és a 15.-ek lettünk! Na szép este fél 8-kor jutottam be! A munkahelyemen volt aki velem együtt örült és volt aki nem! Nem tudta jól leplezni! Pl a keresztanyám! Na ezt pont nem vártam! Mikor elmentek a délelöttösök mindenkitől kaptam puszit, de tőle nem csak annyit, hogy sziasztok! Nekem rosszul esett, mert asszem 3 év eggyütt melozás után nem ezt vártam! De nekem mindegy! Most éhes vagyok! Megyek eszem délután házi orvos meg fözni is kéne ha már itthon vagyok! Késöbb szerintem jövök!

Ki mit föz ma??? Én több mindenen gondolkodtam! Nem tom mi lesz belöle, majd meglátjuk! :roll: :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: még szép, hogy elsirtad magad a dokinál. Ez természetes:) Na akkor megnyugodtál úgye , hoyg minden rendben van odabent??:)

Pendi: Na ja lehet várni 5-6napot is. De van akinek a mensi előtt már kimutatja. Hisz mi is járhatnánk már egyszer igy nem igaz??
Mindegy agyalni ezen nem szabad hisz nem visz előre.
Azért gondoltam a 30. napon már kimutatná. De ez a teszt nemhogy szellemcsikos de hó fehér!! Na mindegy szerintem is úgy lesz ahogy bridget irta, hoyg holnap megjön . Mert teszt után 1nappal nekem is mindig megjön.

Bridget: Lapalja laptető na szép te aztán bebiztositod magad:)


Kislánykám ma reggel mondta anya ovi soha. Na szép. DE bevittem kicsit görbült a szája meg szipogott de ott hagytam. Csak szar érzés ám igy eljönni az oviból. De el kell mert különben nem nyugszik meg. AMúgy 1perccel később vissza mentem az öltözöhőz mert a kesztyű a kocsiban maradt és ha kimennek hideg van. És már játszott a többi gyerekkel.

Kép
csucsu05
 
 


SOS kerdes :!: :!: :!:

Helyzet:
Ugye nekem van petim is meg pe-m is :roll: :arrow: 27naposak a ciklusaim es apa eredmenye is jo...en megis 18eves korom ota meg veletlen se estem teherbe :roll: tudom-tudom mindenesetre apacskaval mar tobb,mint 1eve probalkozunk es semmi :( volt clostis honapom 2atjarhatosagim es meg mindig semmi...jah es mindenki lombikra kuldene :?

Namarmost epp abban vagyok hogy hagyom az egeszet a francba DE itt van meg az,hogy most megint clostizhatnek :roll: Megeri?!Hisz nalam amugy is van minden magatol :? Csak valamiert a megtermekenyites vgy a megtapadas nem jon ossze :( Mitevo legyek?

Holnap mehetnek 3.cn-en kezdeni a gyogyit vgy hagyjam tenyleg a francba :? Oszinte valaszokat kerek :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Noci
Orulok,hogy minden rendben...fozesben nem tok segiteni :oops: Majd jon a topik konyhatundere es segit igaz Kitty :lol: 8)

Csucsu
Ovi soha :shock: :shock: :shock: O...O... :roll: Lehet ez a hideg ido igy hat ra...ilyenkor en se akarok menni semmerre :) De meselj ma mi van az overallal mert mar napok ota izgat a kerdes 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Én azt mondom clostizz. Nem tudom de én bizok benne.
Ártani nem árt.
Overall? Mit akarsz róla tudni??

Kép
csucsu05
 
 


Hat hogy hordja a lanyzod meg szereti-e mer,hogy ugy odavolt erte 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Ja értem a kérdést. Hát szereti de azért már a lakásban nem abban mászkál. Akkor az újdonság erejével hatott rá és bent sem akarta levenni. Ma például farmeba ment télibe. Ő nem egy fájós lányka. alváshoz pl: az oviban leveszia anaciját és a pulcsiját és polóban és harisnyában alszik.
Itthon is ha 20foknál több van ő már meztelenkedik mert nagyon nem tűri a meleget. Hiába téli születésű lányka.
Nyáron mikor a medót töltjük egy pár nap mig megmelegszik a viz de ő simán belemegy a jégcsap hideg vizbe is. Nagyon nem fázós a lánykám.

Viszont ma eszembe jutott, hoyg lehet a jó isten oda fönt azt akarja, hogy csak őt kényesztessem. Ami nem is csoda mert én egy gyerekkel is kereknek érzem a világot. Pusztán csak neki lenen jó ha lenen tesója. na majd az égiek eldöntik oda fönt ezt a dolgot.

Kép
csucsu05
 
 


Na vegre valaszt kaptam erre voltam kivancsi koszi :wink: :) Az meg,hogy nem fazos az jo :wink: Jobb minthaolyan lenne,mint en :shock: :oops: :lol:

Szerintem jon majd az a kisteso...hisz az egiek mar kuldtek neked hanyszor...csak sajna nem erkezett meg akkor :roll: Na de majd 1szer tuti ideernek mar :wink:

En meg ugy erzem buntetve vgyok amiert elvetettem az elso leendo babamat :cry: Tudom hulyeseg de megis... :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

A házi dokinál végeztem! Tök jó volt! Odamentem 2 elött egy kicsivel és mikor jött az aszisztensnö szóltam, hogy kismami vagyok és nem igazán szeretnék a sok beteg ember közt ücsörögni órákat mondta szó se róla első leszek! Hát ugy is volt! Szépen ki is írt! Jövöhéten csütörtökön kell mennem a következő papirért!

Brid! Én ha öszinte akarok lenni veled akkor szerintem is szedd be a clostyt! De mi lenne, ha elmennétek egy vérvételre, mert mi van ha mind a ketten totál egészségesek vagytok csak egyszerüen összeférhetetlenek! Akkor meg szedhetsz életed végéig Clostyt meg mindenféle bigyő bogyot és csak szenvedsz minden hónapban a lelkeddel! Nekem is ez lett volna a következő lépés az átjárhatósági után ha nem sikerül utána se a babó! Szóval szerintem vágj bele a clostyba és intézz egy vérvételt! Egy probát megér pláne, ha minden okés ott is!

Csucsu! Hát persze, hogy megnyugodtam! Ilyet még nem éreztem ilyen felhötlen boldogságot! Látom te is inszemre készülsz! Jelentketél már valahova???

Pendikém! Köszi, hogy leadtad a csajoknak az infot! Sok csok érte! Amugy az a lány akinek a levelét látta most törölte magát miattam az iwiwről! Öszintén?? Nagyon szarul esik! Fáj!!!! Ugy szeretnék vele beszélni! Hiányzik nagyon! Biztos elöbb utobb elmulik ez az űr, de most olyan messzire nyulo fájdalmam van! Ugy szeretnék személyesen beolvasni neki, de mégis szeretném átölelni! Hogy van ez?? Ki érti ezt???

Kitty! Mikor jössz te lány?? it fözzzek ma?? Mondjuk nincs igazán kedvem semmihez! De valamit kéne, hogy mire apácska hazajön legyen mit ennie!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Noci
Koszi...de a vervetelt hogy erted? :roll: mit nezzenek meg belole? :?

Jah es en nem tom milyen levelrol van szo :?

Minnya masolok neked be valamit 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na szal az egyik masik topikban a babas sorstarsno ezt irta:

"tegnap voltam uhu-n a Kaáliban, most utoljára, picurka már 1,3 cm. Doki a lelkünkre kötötte, hogy a következő két hétben egyáltalán semminek ne tegyem ki, mert ekkor a legérzékenyebb a picur, utána már mindene ki lesz alakulva, és csak nőni fog, akkor már nem olyan érzékeny."

O ma van a 8.heten pont es asszem tegnap irta :roll: A lenyeg,hogy most ez rad is vonatkozik 8) Szal csak pihi es nyugi... :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


na en mentem aludni meg reggel elolvasom ha irtok mert akkor mennem kell a dokihoz ugyanis 3.cn-en leszek :roll: Marhara nem tom mitevo legyek :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Brid! Köszi ezt a bemásolást! ez jó és hasznos! Még 1x köszi! Az a levél meg arrol a lányról szól aki tudod aki áttért a lányokhoz! na vele váltottam néhány szót és mikor megértem, hogy talizzunk, de csak 4 szem közt megkérdezte, hogy mért problémám van?? akkor erre beráktam mert szerintem furi volt a levél hangsulya és azt válaszoltam, hogy akkor inkább tárgytalan! Szal besértödött és törölte magát! Most kicsit fáj, de biztos elmulik! majd csak megvigasztalodom! Ha nem akkor meg magamra kell vessek, mert nincs több barinő akivel talizhatók! Csak ti maradtok nekem akkikkel naponta tarthatom a kapcsolatot, de nem talizhatunk mert mindenki máshol él! És ezért most kicsit kivagyok! Bár lehet, hogy most én vagyok kicsit érzékenyebb! Nem tom! De mondom remélem túl leszek rajta! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! A vérvételt ugy értem, hogy a kromoszomátok, ha gyforma akkor sosem lesz közös babátok, mert akkor tök egyformák vagytok! Ezt még nem is olyan régen a tv-ben hallottam! nézz utána vagy kérdezösködj! És azért amiért a multban történt azért meg a jó isten látta lelked, hogy nnak a babának mért nem volt szabad megszületnie! Szal most ezzel ne büntesd magad!
Jó éjt drága!! Kisanygalok vigyázzák az álmodat!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na itt lennek meg mindig :oops: Nem birok aludni pedig mar hajnal 2 :shock: Szal dontottem...nem megyek dokihoz es nem szedek clostit :roll:

Este lefekudtunk apacskaval az agyba es megkerdeztem rola mi a velemenye rola :roll: Erre nem ngyon orult neki :? Aszonta miert akarom szedni hisz anno attol a gyogyszertol verzett be a petefeszkem :roll: :? Ami vegul is igaz :roll: Felt engem :roll: Szal ugy dontottem nem szedem es kesz :?

Noci
Jah most mar igy tom mirol van szo :roll: Haaat no comment...en sosem toroltem magam sehonnan sem senkiert nem hogy egy "volt barino miatt" :? Tenyleg er ennyit az egesz?

Es koszonom a velemenyed na meg neked is Csucsu :)

A kromoszomaink meg tuti nem egyeznek hisz o felig azsiabol szarmazik a mi kromoszomaing szerintem marha tavol vannak egymastol :roll: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


[quote="nócika"]B írta:nócikarid! A vérvételt ugy értem, hogy a kromoszomátok, ha gyforma akkor sosem lesz közös babátok, mert akkor tök egyformák vagytok! Ezt még nem is olyan régen a tv-ben hallottam! nézz utána vagy kérdezösködj! És azért amiért a multban történt azért meg a jó isten látta lelked, hogy nnak a babának mért nem volt szabad megszületnie! Szal most ezzel ne büntesd magad!
Jó éjt drága!! Kisanygalok vigyázzák az álmodat!


Nem tom de egy biztos en akartam azt a babat es vigyaztam is ra de olyan csaladi nyomas alatt alltam,hogy muszaj voltam elvetetni szinte ravettek :( Mai napig elottem vannak a reszletek...sosem tudtam kiverni a fejembol :( mintha csak tegnap tortent volna :roll:

Na megyek aludni mert mar minnya fel 3 :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :) Legalább van mit írnom. :)

Bridget
-Bocsi, hogy kiléptem a skype-ból, de megjött a segítség, és menni kellett.
-A tesztügyet megértem. Most valamiért meg van kavarodva a szervezeted, és később jelezte pirit. Lehet, hogy az utazás. az szokott ilyet csinálni.
-Gratu a laptetűhöz. :) Meg a lapaljához :) :)
"Jo nagy ajtod van
:) igen, jó nagy! :) Megpróbálok egy kis igazi telet becslogatni a lelkembe általa. Mert imádom a havat, de most nincs. :(
-Tekitakarítás kész lett? Sikerült elpakolni? Jó sok mindent kellett neked is megcsinálni ma.
A kérdésedre az én őszinte válaszom az, a lányokkal ellentétben, hogy a clostyt ne szedd orvosi felügyelet nélkül. Előbb beszéld meg az orvossal. Nekem ez az őszinte véleményem. a closty egy hormon, szerintem nem játék. Én várnék. Most értem oda, hgoy úgy döntöttél , hogy nem szeded. Igaza van a párodnak is. Szeritnem jól dönntöttél.
azn meg butaság, hogy büntetve vagy, amiért az első babádat elvetetted. Megvolt az okod rá.

Nócika
-Úgy vannak ezzel a várással, hogy a kismamák ráérnek, és tudnak várni. Azért kell olyan sokat várni.
A lényeg az, hogy minden rendben van. :) És még jó, hogy elsírtad magad. Mindenki elsírta volna magát a helyedben. Olyan régóta vártad már, hogy nem is csoda, hogy sírsz az örömtől. ez így is van rendjén. :)
-A Kerianyudtól nem volt szép, hogy nem is kösznt el rendesen tőled. Miért ilyen? Leht, hogy az a baj, hogy most egy időre elveszítette a legjobb munkatársát? Másra nem tudok gondolni, mert a babának biztosan örül. hiszen tudja, hogy milyen régórta szeretnéd.
[quote]K írta:i mit föz ma???

nekem még maradt tegnapról husi, és ahhoz csináltam egy kis zöldséges rizst, meg hogy tuti elég legyen, volt még itthon bélszínroló, meg pár darab virslit is kisütöttem, és csibefasírtot. Volt 3 éhes férfiszáj, akik szépen kidolgozták magukat a bútorcipeléssel. El is fogyott majdnem minden. :) azt a husit csináltam meg, amit nálad ettünk. A paradicsomos sajtos husi. :) Egész jó lett, de a tied valamiért jobb volt. Biztosan a fűszeren múlott.
-Szóval innentől kezdve nincs más dolgod, mint pihenni. A munka már nem feladat, úgyhogy tessék be is tartani!
Hogy állsz a barnázással? Volt mostanában?
-Szívesen, hgoy átadtam az infókat. :)
-a csajsziról meg csak annyi a véleményem, hogy nem kicsit gyerekes amit csinál. biztos vagy benne, hogy ezért törölte magát? Ne foglalkozz vele. aki ilyet művel, az nem igazi barát. De ezt már beszéltük. Tényleg nem hiszem azt, hogy egy ember, aki szereti a másikat, ilyet csinál. elhiszem, hogy fáj, de az idő majd segít begyógyítani a sebet. És mindig az a természetes, amit épp érzel. ah dühös vagy, akkor az, ha szomorú akko raz. Ez ésszerű, mert sokat jelentett neked ez az ember. De ne keseregj, mert igaz, hogy egy ember kikerült az életedből, de egy, a kisbabád meg majd jön az életedbe.

Csucsu
Igazából sok tapasztalatom nincs a tesztelés terén. Csak azt tudom, hogy már nekem is volt pár kudarcom. Volt, hogy 3 napja késett, és teszt után már meg is jött. Ez tavaly volt. azóta egyszer teszteltem, és megfogadtam, hogy soha nem tesztelek csak,ha már biztos vagyok benne,hogy már van valami.
abban igazad van, hogy kár agyalni rajta. Lesz ahogy lesz. Úgy még nem volt, hogy ne legyen sehogy. :) :)
Nekünk is lesz babánk, csak ki kell várnunk a mi időnket. eljön az is, tudom. és ahogy írtad, majd az égiek eldöntik.
Kislánykádat meg elhiszem, hogy sajnálod. TÉnyleg rosz lehet ott hagyni úgy, hogy sír. De előbb-utóbb meg fogja szokni, és te is. Általában csak addig szokott baj lenni, amíg anyuka ott van. Tesóm mondta, mert ugye ő oviban dolgozott. :) Látod, Szabina is gyorsan megnyugodott, elkezdett játszani, és már semmi baj nem volt.

Nagy melóban voltam ma.
Átrendeztük a hálószobát, mert eléggé megjártuk. Bepenészedett a komód mögött a fal. Külső fal, és lecsapódhatott mogötte a pára. Még jó, hogy észrevetük, mert nagyobb kárt is csinálhatott volna. Most átrendeztük úgy, hogy a külső falon a lehető legkevesebb bútor legyen. Igaz hidegebb lesz, mert nem fogja fel semmi a hideget, de így legalább nem penészedik tovább. Most jól lekezeltük penészölővel. Jól kiszellőztetünk, és talán nem lesz baj. De azért majd 2-3 hetente rá kell nézni, hogy mi újság.
aztán leszedtük a karácsonyfát, meg takarítottam, meg főzltem a fiúknak, akik pakolták a bútorokat. Még jó, hogy volt segítség. :)
Jól el is fáradtam. :)
Vendég
 


Kép

Még nem volt senki? :roll: :roll: :roll:
Pedig azt hittem, hogy már kilométereket kell majd olvasnom. :)
Na nem baj. :)
Én végre napok óta először úgy aludtam mint a bunda. :) Ez biztosan Apácskának köszönhető.. :oops: :oops: :lol: :lol:

Kinek mi a programja mára?
Én ma csak főzök, és más dolgom nincs. Eddig... :)
Megsütöm a kacsát a fagyóról, mert már nem férek el. :)
Ti mit főztök?
Vendég
 


Sziasztok!

Nócika, bocsi, hogy nem jöttem ötletekkel, tegnap angolozni voltam. Végül mi lett az ebéd?
Vigyázz magadra, pihenj sokat, mert ha megszületik a baba, akkor kb 20 évig úgyse fogsz :lol:

Bridget, clostyhoz nem értek, de én is úgy vagyok vele, mint Pendi, hogy azért dokival kéne megbeszélni - főleg ha előzőleg már bajt okozott. De látom, nem is fogod szedni, igaza van a párodnak.
Az előző baba miatt meg ne hibáztasd magad, vannak az ember életében olyan esetek, amikor önhibáján kívül ilyen döntéseket kell hoznia. Most csak a leendő bébire gondolj! :D

Pendi, ezek szerint volt már valami? :wink: Azzal meg ne foglalkozz, hogy pé utána hanyadik napon vagy. Egy másik topikon írta egy csaj, hogy az anyja is azt hitte, hogy mensi előtt egy nappal nem lehet gond, és már 28 éves a huga :lol:
Én húsos tésztát csinálok, meg szerintem köménylevest pirított kenyérkockákkal :wink:

Csucsu, ma mi volt a helyzet ovi fronton? Szabina most se akart menni? Szegényke... :(
A teszt miatt meg ne csüggedj, de látom viccesen fogtátok fel - fő az optimizmus :wink:

Én tegnap este kisebb infarktust kaptam, mikor láttam, hogy drága párom mindenhonnan letörölte a dolgaimat. :shock: A pendrive-ról, gépről... És nem volt meg a szakdogám - amin egész nyáron dolgoztam.
De szerencsére a párom még meghagyta a gépén a dolgaimat, így megvan, nem tudom, mit csináltam volna, ha eltűnik :(
Vendég
 


Na szep reggelt...csak gyorsban jovok mert egesz nap itt ultem a gepen es az albumokat gyartottam :x

Szal closti ugyben:
Nekem a dokimondta,hogy szedhetnem mar tavaly csak a telelesunk miatt elhuztam a dolgot nehogy megint baj tortenjen pont karikor mint akkor ugye :roll: es igy nem akartam akkor szedni de mar szeptemberben szedhettem volna.Es persze itt ezugyben nagyon normalisak es neznek 3.nap 10.es a tobbi...szal nem csak ugy szedjed aztan mi bajod lehet mert igen is eros hormongyogyi...es nem szabad 3-4honapnal tovabb szedni :roll: UGyhogy Csucsu te se ngyon emelgesd az adagot hanem legyen akkor inszem :roll: Ugyhogy azert mentme volna ma a dokihoz,hogy kerjem a gyogyot es az elso uhu...de parom felt es en elhiszem,hogy igaza van...hiaba mondtam neki,hogy hanyan szedig en nincs bajuk...erre aszonta de neked volt :roll: :oops: Szal nem mentem kesz

es mostantol nem merek es nem nezek semmit es nincs lh teszteles meg stb. :twisted: Eleg volt...

Megyek edzoterembe jovohettol es megyek korizni is :twisted: es megyek a lezeres szortelenitesreis :twisted: Es akkor fogok kekszelni apaval amikor jolesik nem pedig mikor kell :twisted: esatobbi esatobbi :twisted: :twisted: :evil:

Ezek az ujevi fogadalmak... :roll: :oops:

Majd ha estleg ugye jon most a valantin nap aztan marciusban a 2evfordulonk es esetleg menyasszony leszek rakerdezek a lombikra apatol addig en mar nem hozom fel mert tud rola...ugyhogy szo szerint tojok a bebitemara :evil:

Nektek viszont sok szerencset csajok :wink:

Pendi naaa csak nem megtort a jeg? 8) :lol: :lol: :lol:

Csucsu piri jott feled? :roll: :oops:

Kitty Hogy ment az angol? 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, megértem, hogy eleged lett. Jót fog tenni egy kis lazítás! (ált. olyankor jön össze a bébi, ha nem görcsöl rajta az ember, hanem azt tesz, amit akar, és akkor amikor akarja).

Angol, köszi jól ment :wink: Idén jó lenne egy nyelvvizsga belőle :oops:
Vendég
 


Sziasztok csajszik!

Én ma voltam vérvételen meg ekg-n! Na mindenhol jó sokat kellet ismételten várni, de ez dühitett most a legkevésbé! Ma reggelre befagyott az autó fagyálloja! Igaz higitva volt benne szal mi is hibásak vagyunk benne, de majdnem ugy volt hogy nem érek be az sztkba ez miatt! De nem gond, mert féluton se jártunk hazajöttünk és apukám elvitt minket páromat dodozni engem meg az sztk-ba! Szal most itthon! Most készülök postára menni, de nem sok kedvem van hozzá!!! :? :? :?

Kitty! Nem gond, hogy nem voltál tegnap az angol ugy is fontosabb! Amugy tegnap paprikás krumpli lett a vége! De hogy még ma mi lesz azt nem tom! Szerintem ma apuéknál eszünk, mert mondták, hogy menjünk át ott gulyás lesz! IMÁDOM!!!!! Én meg lehet sütök valami kis pogikát, mert apa kért! Meg kéne takaritani is!

Brid! Az lehet, hogy ti anno messziről valosiak vagytok egymáshoz, de véletlenek vannak! Na ezt most jól leírtam remélem érted!??? :shock: :o :) :lol:
Lehet mondjuk, hogy a closty végett jól döntöttél, mert végül is ha minden klaffol akkor nem kell oda semmilyen csoda bogyo! Te miért nem iszol olyan teát mint amilyet nekem küldtél?? Vagy iszol te is???

Pendi!Aranyos vagy, meg Ő tényleg nagyon gyerekes ezzel a hozzáálással,de nekem csak Ő volt! aki igy közvetlen volt! tudom is meg értem is, hogy az idő mindent begyogyit, de jó lenne már ezen tul lenni!

Csajok! Én amennyire az Istvánban akartam szülni, már annyira nem akarok! Csak nézzétek meg a Bajcsy-Zsilinszki kórház szülészetét és meglátjátok! nekem a rózsaszin szoba a legmegnyerőbb! Szal lehet ott szülünk! És megbeszéltem apácskával, hogy február 2.-án kezdödik a szülésfelkészitő és megyünk arra! Mert ott csak ugy lehet ott apás szülés! De semmi gond megyünk!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Itt vagyok ám én is! :)
Csak el cseverésztem az időt skyp-on Csucsuval, meg Bridgettel. :oops: :oops: :lol: :lol:
Mindjárt visszalolvasok.
Vendég
 


Énis vagyok ám sziasztok:)

Kép
csucsu05
 
 


Helló Csucsu! :)
Még én is vagyok:)
Vendég
 


még mindig visszaolvasok. :) Kicsit sokáig tart, mert közben mindig van valami. :)
Vendég
 


Én közben teregettem meg ágyneműt cseréltem. :)

Kép
csucsu05
 
 


Én meg nézem a kacsámat a sütőben. Lassan kész lesz. :)

Meg úgy érzem piri meg fog látogatni. Fájdogál a hasam.
Vendég
 


Neked piri előtt mennyivel fáj a hasad??
Szokott egy héttelkorábban már?, Mert nekem már egy hete fájdogál.

Kép
csucsu05
 
 


Régen úgy volt, hogy legalább 4 nappal előtte fájt, de mostanában nem. VOlt, hgoy észre sem vettem, hogy meg fog jönni, hanem egyszercsak jött. Persze akkor már fájt a hasam. Mostanában a cickóimmal szenvedek. Eddig úgy volt, hogy pár nappal előtte fájt, mintha izomláza lenne, most meg már pé utántól fáj. Aztán mensi után megint nem fáj. Nem tudom mitől van.
És te barnázol már?
Vendég
 


Pendi: nem. Én nem szoktam barnázni. Nekem ha jön piri rögtön erős piros és nagy mennyiségben.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Örülök, hogy mindenki itt!
Pendi kacsát süt
Csucsu tereget meg ágynemüt cserél
én meg most ebédeltem és asszem mennem kéne egy ebéd utáni sziesztára! olyan álmos vagyok!

Csucsu! Nekem mindig fájdogált a pocakom már egy héttel elötte! Meg most is simán tudtam, hogy meg fog jönni! De mégse! Szal nem feladni! Csajok! Kitartást! Ha hozzám elért akkor hozzátok is jön a golya! A LÓgólya :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Én is barnáztam mencsi elött! MOst valahogy már nem görcsölök, csak néha ugy belenyilal a hasimba! Elvileg hétfön kéne megjönnie! De olyan jó, hogy nem fog! El sem hiszitek, hogy milyen jó érzés hogy nem fáj a hasim, hogy nem ájulok el fájdalmamban és nem kell az ügyeletre menni injekcioért! Én el sem hittem, hogy van ilyen! Egyébként nekem a közel 16 év alatt egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor volt olyan hogy alig éreztem meg mencsit! Utáltam mindig is, hogy a suliból is és a munkahelyről is számtalanszor hazaküldtek! Borzaztó volt számomra! Örülök, hogy Ti ennyire nem veszitek észre! Amennyit meg észre veztek annyi nekem is belefért volna! De most igy jó, hogy abszolut nem fáj csak örömöm van! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na itt az elmaradás :)

Kitty
-Milyen volt a napod tegnap? angol? Hol tanulod? Itt a városban?
[quote]P írta:endi, ezek szerint volt már valami?

Hát volt! :) :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: És tudom, én is hallottam már olyan történeteket, hogy nem pé időszakban jöt össze a baba. Igazán Nálunk nem is a pé-vel van a gond, hanem ugye a katonákkal. De hát itt is ugyanúgy bejöhet. :) És be is fog. Tudom. :)
-A húsostészta meg a köményleves az fincsi. Én még nem csináltam piritott zsemlekockát. :)
-A párod meg bátor volt, hogy kérdés nélkül töröl mindent. Nem szokott megkérdezni, hogy mit lehet törölni,meg mit nem? Hát nem cosdálom, hog yhirtelen kiadkadtál. Még jó,hogy egy fél éves munkád nem veszettt kárba, és egy helyen megvan. Bele sem meek gondolni, mi lett volna ha... de szerencsére nem is kell.

Bridget
-Végre volt egy kis időd a képek rendezésére. És nagyon jók a képek
Mondtad, hogyKittynek is juttasam el, elküldtem neki az egészet priviben. :)
-Nem baj,hogy hallgattál párodra closty ügyben. ez a biztos. Ne adjunk lehetőséget az ördögnek. azt azért nem mondta, hogy mi legyen akkor a következő lépés?
[quote]e írta:s mostantol nem merek es nem nezek semmit es nincs lh teszteles meg stb. Twisted Evil Eleg volt...

Jó is, hogy kikapcsolsz. Egy kis pihi nem árt. a többit meg majd látjátok. Állandóan pé nézés, meg lh teszt, meg ilyenek. Azok, akik épp részegen egy ismeretlennel kekszelnek, azoknak egyből összejön. És nem néznek semmit. Lehet, hogy pont az kell, hogy éld az életed, ne gondolj babára, és lehet, hogy pont így jön majd össze. Nem tudhatjuk, de a pihi kell a testednek és a lelkednek egyaránt.
-Igen, Kittynek is írtam, megtört a jég. :) :) Ideje volt. :) :) De nem sok híjja volt, hogy megint bealszunk. :) :) Én jól elfáradtam a főzésben, takarításban, apa meg ugye éjszakázott, és utána bútortoligatás. :) De kitartottuk. :)

Nócika
-Jól megjártátok az autóval. De ilyenkor vigyázni kell. Nagyon hideg van már.
-Mikor lesz eredmény?
Mikor mégy fogászatra?
-a gulyás az nagyon jó.
-Kicsim! tudom,hogy fáj még amit a barátnőd tett, de ne hergeld magad rajta. Tudom, hogy nehéz, de hidd el tudom miről beszélsz. Az idő majd segít. addig meg a babával és magaddal, na meg persze apával foglalkozz.
-Irány pihizni. A te szervezeted most jelzi is, hogy több pihire van szüksége!

Csucsu
És meddig szokott tartani? Végig ilyen erős?
Vendég
 


[quote]E írta:l sem hiszitek, hogy milyen jó érzés hogy nem fáj a hasim, hogy nem ájulok el fájdalmamban és nem kell az ügyeletre menni injekcioért!


Hidd el elhisszük. És én úgy hallottam, hogy az ilyen erős mensis lányok szülés után sokkal könnyebben vészelték a mensit. Remélem nálad is ez lesz.

Nálunk kész a kacsa. :) De még nem eszünk, mert apácska is későn kelt, és reggelizett, és én sem vagyok éhes.
Vendég
 


Pendi. Nem 4napig az ötödik már nagyon kevés. De a legdurvább az első 3 nap.

Nócika: és milyne jó lesz mert most sokáig nem fogsz mensizni. Hisz a szülés után sem lezs egy darabid. Nekem is nagyon tetszett a terhesség alatt , hoyg nem kell mensiznem. És én a szülés után a 9hónapra mensiztem előszőr. nekem a 9hónap után 9hónapig szünet volt. Nekem ez bejött :)
És olyan jó volt:)

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu
Húúú az nagyon sok. Nálam csak az első 2 nap gázos. Aztán van, hogy a 3-nál el is múlik. De azért ki szokott tartani 4-5 napig.
Nem csodálom,hogy tetszett, hogy másfél évig nem mensiztél. Szeritnem sokan lemondanánk róla. :) Akkor szoptattál is addig?
Vendég
 


Pendi! Hát igen vigyázni kell az tény, de apácska reménykedett hogy a fizuig nem lesz semmi! erre tessék ma reggel azaz hajnalban jött az sms, hogy fizu van és rá fél órára rá nesze neked auto! De sebaj! Remélem most annyit melegszik a levegő, hogy nincs kint minusz hanem legalább 0 fok és akkor menthető még!
Fogászatra hétfön este 7-re megyek! És igen is megyek pihizni! Csak olyan jó most megin tök frankon itt tudnék lenni veletek! Ez is ugy hiányzott!

Csucsu! Hát remélem nálam sem hamar jön vissza pirike! Abszolut elviselném, ha nálam is mondjuk ugy 18 hónapig elmaradna! És neked meddig szopizott Szabina?? 9 hónapig?? Mert ugy halottam addig nincs piri mig szopizik a babo meg van tej! Nálad is igy volt??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Nócika: Nálam nem. Én kb 4hónapos koráig szoptattam Szabinát. És mégsem jött piri.
Tehát ez a hormon háztartástól is függ.

Kép
csucsu05
 
 


Nócika
Tessék akkor lefeküdni. Pihenni kell. Mi meg itt leszünk máskor is. :)
Vendég
 


na azt hiszem én is elmegyek most egy kicsit. Már egész délőtt itt ülök. :) :oops: :oops:

majd később jövök. Puszi
Vendég
 


Én megyke leteszem a lányom aludni és kicsit mellé bújok mert álmos vagyok.

Kép
csucsu05
 
 


Hú, látom ráértetek délelőtt :lol: Én főzőcskéztem, kutyiztam, tanultam.

Nócika, paprikáskrumpli is finom! Pont ma mondtam anyunak, hogy szerezzen nekem füstölt husit hozzá :wink:
Autót sajnálom :(

Bridget, megkaptam Penditől a képlinkeket! Nagyon jók! 8) Bello az otthoni kutyusod? Nagyon édi, és az a paradicsom házikó :shock: Igazi kutya-lakosztály :lol:

Pendi, előző este megkérdezte, hogy mit törölhet le, de mégis letörlődött minden :? De azért a pendrive-ról nem kellett volna, mert neki is van egy 4GB-s :evil:

Csucsu, drukk, hogy piri ne is jöjjön!
Vendég
 


Szép jó reggelt mindenkinek!
Én most ébredtem! Eléggé üldöz a rókakoma! Nincs kedvem hozzá! :cry: :cry: :cry: Tudom nem kivánság müsor, de egyébként büszkén viselem! Olyan furi, hogy nem dolgozom! Azt csinálok amit akarok! Csak sokat kell dokikhoz járni és ettől többet kéne feküdni! De egyszer mindennek vége! A sziszám is most jött haza! Apácska meg uton van hazafelé!

Kitty! Mi nem szoktunk húsit tenni a parikás krumpliba csak ugy simán! De biztos, hogy jól megbolonditja az izeket! Lehet egyszer kiprobáljuk! Semmi jónak nem vagyok az elrontoja! :D :wink: :lol:

Csucsu! Ti felébredtetek már?? Mit álmodtatok?? Gömbölyüt és elgurlt?? Én igen azt! És jó volt! Lehet a nagy gömbölyüségtől van ilyen hányingerem! :oops:

Pendi! Mlyen lett a kacsa??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na egyszer nem vgyok es akkor van itt mindenki :x Bocsi csajok de 6kor en meg pizsiben skype-oltam a csajokkal es ha apa meglatta volna lett volna haddelhadd :oops: Utana meg hazajott aztan ettunk teveztunk most meg megyunk aludni 8)

Csucsu
Hat egy 18menzi telen honap orulnek neki na mi tagadas :lol: :lol: :lol: Neked meg mindig piri sehol :?: :roll: oh :oops:

Pendi
Koszi,hogy tovabbitottad a kepeket Kittynek 8)

Kitty
Igen o az en rosszcsont kutyam :twisted: :lol: :lol: Otthon :( A paradicsomhazat meg mar elakartam adni mer bele se akart sose menni erre vagy masfel ev anyu nezi hol a kutya...aszongya te Brigi nem talalom a kutyat... :shock: es egen foldon kerestuk...anyut mar az inkfartus kerulgette :oops: Erre bent tronolt a paradicsomban 8) :lol: :lol: :lol: Azota persze hasznalja...orulok neki mert innen vittem haza :twisted: nem kis kuszkodes aran :roll:

Noci
Na vegre nem melozol.Adtal dokinak vgy hogy volt meseld ma el mert nem mondtad vegul,hogy lett :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Brid! Végül bevallom becsülettel nem mertem neki adni! Pedig szerintem tökre megérdemelte volna! Meghalgatott, tök nyugodtan, hogy mért is jöttem válaszolt rá majd megvizsgált és csinált egy uhut! Aztán megint dumáltunk! Aztán illedelmesen megköszöntem mindent és elköszöntem és eljöttem! Na én egy akasztófára való vagyok, mert akkora a szám mint a bécsi kapu, de ilyet meg nem merek megtenni! Na szép mi??
Neked nyugodalmas szép jó éjszakát kívánok! Kisangyalok örizzék legmélyebb álmodat!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


N!!! Merre vagytok csajok?? Miondenki eltünt?? Én is megyek eszek anyuméknál palacsintát, mert a tesoám azt sütött! Ugyhogy elmaradt mára a híres pogácsa! :lol: :lol: Meg mondjuk el is szunyáltam az időt! Na megyek falok egyet!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?