Sziasztok!
Még egy hsz erről, aztán bedugultam
Szóval, Mezsó!
Mea maxima culpa!
Tényleg nem akartam megbántani seknit. Nem gondolkodtam, csak meglepődtem, s mivel épp lekrinek írtam, hát ide is jutott belőle.
Nem kapcsolódtam be a topicba, bár nagyon rég olvasom. Igen ritkán szóltam hozzá, pl. most. és eddig. De aszittem, lehet.
Lituka számszerűsítette az összeget, ezért reagáltam hirtelen. De ha visszaolvasod, az első hsz-ben már írom: "bár én pl textilpelust használok". Közben rájöttem, hogy aki ne,m, annak az is jelentős kiadás lehet.
Én részben családi örökség, részben anyagi okok miatt döntöttem a textilplus mellett. Az előző 8 unoka közül a többség allergiás volt az eldobható pelusra. Kipattogtak tőle. És olvsóbb. egyébként lehet nagyobb nylont venni. Mi most 8-11 kg-os babákra valót használunk. Nem szorítja.
Az egyebek, popsitörlő, kenővs, stb tényleg drágák, nem hiszem, hogy luxusban élnétek, de én pl. mindenből gyógyszertárit veszek, kiv. a popsikrémet, abból sudocremet. az én fiam a johnson termékektől pl kipattogott.
Azt hiszem, ti különben is spevkó helyzetben vagytok, mivel Blanka sajnos beteg, amit nagyon sajnálok. Hidd el, sejtem, it éltek át, az anyagiakról nem is beszélve. A bátyáméknál másodszorra ikrek születtek, de az egyik szívbeteg volt. A sógornőm 120 km-t tett meg naponta három hónapon keresztül, hogy szoptatni tudja a kórházban. és a másikat is otthon. Ill. vitte a lefejt tejet. A harmadik hónap végén meghalt.
Ezt is túl kellett élni. ... A többit most hagyjuk.
Plusz, calszeg félreérthető voltam. A zöldségek ugyan a szüleim kertjéből valók, de mi termeljük azokat. Pestről szoktam lejárni tavasztól őszig, és segítek mindenben a veteményezéstől a betakarításig. A húst pedig nem kapjuk. Annyit segítenek a szüleim, hogy megvesszük mi a kisállatokat, baromfit, malacot, ők pedig felnevelik nekünk. Kukoricát, búzát, luvernát szintén termesztenek a földjükön, ebben a sógorom segít nekik. Bár napraforgót együtt kapálunk. Én csak a múlt nyarat hagytam ki, mert Barnus akkor volt 2 hónapos. Azután ősszel-télen folyamatosan vágjuk az állatokat, és mennek a fagyasztóba.
Mi így élünk. Ezért akarok nagy kertbe költözni.
Fruzsi!
Igen, én is szeretem, szerettem csinálni, csak nemtom lesz-e még munkám, a "gyerekek" után. Lehet, hogy magánba kezdek. Egyébként van kereslet, a múlt évben egészen sok közparkra, köztérre volt megrendelés. Többek között Eu-s előírások és pályázatok következtében. Ha emlékeztek, a játszótéri játékok lecserélése projctre, az is éintett minket, mert tájépítészeknek kellett áttervezniülk a tereket.
Gratu, hogy ennyi energiád van, hogy megtudtad rni Alma mellett! Érdekes lehet, amit csinálsz.
És mindenkinek, aki nem értett félre, nagyon köszi.
Végezetül, ha megengeditek, én is írogatnék nektek rendszeresebben, hátha akkor nem bántok meg senkit.
Ági