Új privát üzeneted érkezett!

Csajok,
szabad kicsit dicsekedni? Írtam már, hogy Lili mostanában egyre többet áll kapaszkodás nélkül, és ma végre sikerült lencsevégre kapnom.
Kép
Nem ez a legjobb minőségű képünk, de ez az első, amin egyedül áll :)

Mamapajtik, kössétek fel a gatyátokat, mert picurjaink seperc alatt el fognak indulni, mi meg majd szaladhatunk utánuk :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


Emi,
Gratulálok Lilinek!!!!!!!!!!!! Nem semmi! Akkor most örülsz vagy sem :lol: ?
Alma még 1 kézzel kapaszkodik és oldalazva próbál haladni. Én most is folyton a nyomában vagyok, nagyon félek, hogy ha elesik beveri a fejét valahová (asztalsarka stb.). Szóval akkor nemsokára mehetsz utána mindenhova!

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Fruzsi én tudom hogy nem mindenki gondolja de picit bántott hogy Ágic irta hogy 40 000??? hát sajna nekem ennyiben áll meg a pici...és szerettem volna leirni hogy semmi felesleges dolgot nem veszek neki :)

megyünk usziba igen..de mi maradunk a 1 órásinál mert nekünk meg pont ugy fér bele habár mág bármi lehet :)
de oda azért nem akarom mert itt 5en 6an vagyunk a fél2ben pedig rengetegen...azért örülnék ha találkoznánk :)

na megyek mert mennem kell a postára :)

Ollem: küldtem privit remélem mielöbb válaszolsz.
Vendég
 

 
 

Jó reggelt



hát nálunk vagy a tömés vagy anya(vagyis én) határozotságom miatt de az éjszakánk nehéz volt de egyben tűrhető.

elmesélem



22.50kor nagy sirásra keltem.(fürdés előtt 400ml-t evett 2x-re)na bemente probáltam a cumit.nem kellett.kivettem és adtam neki teát.pár korty éskiköpte.mondtam neki(magamba)igy jártál

elkezdet nyávogni ahogy leraktam,vagyis inkább hiszti(onnan tudom mert ismerem Levi hisztijeit)nyávogot majd csend lett és halgatozot,hogy mit csinálok,ott e vagyok.ott voltam de ő nem tudtapár percig ezt csinálta majd lerakta a fejét és aludt.

1.50kkor kezdődőt a 2.menet ami kicsit hosszabb lett.ugyvoltam,hogy 3előt nem adok neki enni.bementem 4x adtam neki teát.amint letetem sirt.simogattam nem volt jó.amint érezte,hogy mellette vagyok jobban sirt.igy még1x kivettem.ivott teát,vissza raktam és leültem a szobájába.ő sirt majd hallgatot és ujra sirt.egyszer csak csend lett.kilopoztam.kb 3perc mulva megint elkezdet sirni.bementem kivettem ivott teát és leraktam.megint sirt eg sort majd ugye hallgatot,hogy én mit csinálok.aztán lefeküdt és elaludt.én fél3kor már ágyba voltam.vagyis 40percet szenvedtünk.nem sirt végig és nem is igazi sirás volt.22.50kor ivott 30ml teát.a második menetben pedig összesen 130ml-t.

ÉS

ezek után fél 7kor kelt csak fel.akkor adtam neki enni és még aludtunk negyed9.

hát nem tudom ez most minek köszönhető de este is igy fogom csinálni.mert már tudom,hogy nem az éhség miatt kel fel.aztán meglátom most este mit fog művelni.majd kiderül. :wink: :wink:
Vendég
 


Emi
gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lituka
az a te dolgod,hogy mennyit és mit költesz a gyermekedre.senki nem szólhat bele.bár szerintem Ágic se uy gondolta,hogy kötözködik,csak soknak találta.ne vedd magadra.hidd el ha megtehetnénk mindenki annyit költene amenyit csak tud.amugy vissza gondolva 2éve Levire nekem is elment havi 30.ebben benne a pelus és a tápsze.a többi ruha,játék meg miegymás :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Akarok majd írni, vsak most nem hagy Barnus. De igyekszem.

Ági

Kép

Kép
ágic
 
 


Lekri,

Azt hiszem jó úton jártok! akkor Kristóf se azért kel, ahogy Alma sem mert éhes. Csak egy rossz szokás nála, de szerintem hamarosan sikerül leszoktatnod róla. Csak ne add fel és legyél következetes!
A mi éjszakánk se volt éppen tankönyvi...Alma már este fél 7-kor hisztizett álmos volt, na mondom ok, akkor hamarabb mész fürödni és aludni. Úgy is lett már fél 8-kor durmolt. Apa nem aludt itthon, én is mentem aludni 10 körül, mondom jól kialszom magam! 2-kor sírás, anya be, cumi be, csend alvás. Majd 3/4 4-kor jött a durvább, sírás anya be, orr tele...Próbálkoztam a csendes orrszívóval, hiába teljesen tele volt a kis orra. Gondoltam sorry szomszédok és bekapcsoltam a porszívót, na az segített a duguláson. De aludni sehogy sem akart teljesen felélénkült az orrszívástól (amit mellesleg egyre jobban un és tiltakozik is már). Ok egy fél óra múlva feladtam és kivettem a kiságyból és lefeküdtem az ő szobájába az ágyba vele. Gondoltam ha álmosodik majd beteszem az ágyába és én is átmegyek a hálóba szunyálni...5-kor elaludtunk, mint a bunda...és negyed 9-kor ébredtünk mi is. Ő kényelmesen hason, énoldalt fekve egy 20 cm-es sávban....most megint álmos letettem egy fél órája, de csendben játszik a szobában..kiváncsi vagyok mikor alszik el....

Lehet ha összeszámolom én is meglepődök hogy mennyit költök Almára :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Vkinek nincs meg Mary telcsiszáma???
Vendég
 


Most van egy kis időm. Szóval:

Lituka!
Kérlek, ne haragudj meg rám, igazán nem akartalak megbántani, csak mi nagyon messze állunk ettől az összegtől, és nagyon meglepett.
Tényleg semmi közöm hozzá, hogy mire költötök, nem is a pénztárcádban akartam turkálni. Én nyilván tök máskép gondolkodom erről az időszakról. Calszeg azért is, mert negyedik gyerek vagyok, Barnus meg kilencedik unoka, és láttam a többieket felnőni, nevelődni.
Én azt hiszem, hogy inkább az az időszak lesz húzós, amikor iskolába ennek. Addig nem esznek túl sokat, :D és a kisebbek hordhatják a nagyok levetett ruháit. :roll:

Egyébként az úszás is bizti nem olcsó dolog, meg nekem amúgy is szerencsém van, mert a szüleim kertjéből sok zöldséget kapunk, amit elkészíthetek a Babónak, és a húst is háztól szerezzük be.

Egyébként meg egy dilis "elegemvanafogyasztásból és nemvagyokhajlandóvásárolni" anyuka vagyok. De azért nem ennyire súlyos a helyzet. :lol: :roll:

Na, most jót magyarázkodtam.

Lekri!
Megykaptam az üzit, nagyon köszi. Mi vsaládi házat keresünk, min 800m2 telekkel. Én tájépítész vagyok, szóval kell a tér! :lol: Meg a kis veteményesem sem veszhet el. 8)
Egyébként meg úgy vagyunk, hogy akkor tudunk vásárolni és költözni, ha el tudjuk adni a lakásunkat. Persze mennénk mihamarabb, de azért mégsem hajt a tatár. 1-2 évet még kibírunk itt. Bár ha lesz kistesó is, akkor mindenképpen mennünk kell. :D

KisFruzsi!
Te mi leszel? Hogy disszertációt írsz?

És Emi!
Gratulálok az önálló álláshoz. Itt még mi sem járunk, csak kapaszkodva áll és lépeget.

Most ennyi rólunk

Ági

Kép

Kép
ágic
 
 


Huhh, jó hosszú lettem, bocsi.
Eszembe jutott mit akartam írnio:

Egyik, hogy hihetetlen, mennyit esznek a gyerekeitek! :lol: :oops:
De ezt nem úgy értettem, ahogy hangzik.
Barnus hozzátok képest rendkíxül keveset fogyaszt. gyümölcsből, tápszerből 70-80 g-nál többet nem lehet beletömni, tápszerből is max 180 ml-t. Bár ha belegondolok, még szopizik az evések között. :D

És lekri:
A bátyámék nagyobbik fia kelt rendszeresen éjjel, hasonlóan mint Kristófod. Megelégelték, és hagyták sírni. Két éjszakánál tovább nem tartott, utána rendesen végigaludta mindig.
Ezt nem azért írtam, mert ezt kell csinálni, csak velük így esett.

Ági

Kép

Kép
ágic
 
 


Hát nem egyszerű leszoktatni egy éjjel többször kelő gyereket az biztos! Mi is szenvedtünk/szenvedünk vele...

Ági,
Tájépítész, de jó nagyon szép szakmád van!!!! Van kereslet rá???
Én kutató vagyok (mezgazd., állatok , takarmányok élettani ilyenek), és ebben specializálódom, és a munkához muszáj is a tudományos /áltudományos :lol: fokozat.
Akkor mit vásárolsz? ha nem akarsz beállni a fogyasztó társadalom soraiba???? :roll: :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Emi: Lilinek nagy nagy gratula!!! :wink: :wink: Igazán ügyes!

Ágic:
egyetértek ám én is Litukával.Nekem sem esett múltkor túl jól mikor írtad nem kell egy gyerekre 40ezret költeni.Mi költünk rá simán annyit...Mi nem kapjuk a zöldségeket,gyümölcsöket,a húst meg pláne nem!!!!!!És alig fél kg csirkemell kb.800ft mifelénk.Itt kezdődik a dolog.Az én lányom tartósan beteg,hetente 2ezer ft gyógyszert kell venni neki,ami havi 8ezer.Textilpelust akartunk használni,csak ő olyan husis,hogy kicsi rá a pelenkakülsője.Illetve pont passzentos!!És nem akarom szenvedtetni benne.Így eldobhatósat használunk,és ez havonta minimum 10ezret felemészt,és ettől csak több lehet mert sokat iszik,így sokat pisil.Na!!És én nem tudom te mikor csatlakoztál hozzánk,mert nem ismerlek így pláne rosszul esik a stílusod.Baromira szegények vagyunk mi is,de ezeket amit fent írtam muszáj megvenni Blankának,ettől alább nem bírjuk adni,és mégsem él luxusban!!!!!És a 40ezres költséget valaki konkrétan megnevezte??Mert én nem találtam,és gondoltam azért írtad pedig....

Most nekünk is rossz éjszakánk volt.Blanka 2x ébredt úgy hogy utána fent is volt.Pelenkát is kellett neki cserélni,és éjjel megevett 1egész adag tápszert!!!Ki vagyok!!Nem tudom miért csinálja!És szinte folyamatosan felébredt,csak általában elég volt odamenni hozzá nyugtatgatni.De 2.ébredése hajnal 5-kor volt,és miután 6.15ig sem tudott visszaaludni odavettem magam mellé,és úgy aludtunk 9ig!!Azóta már megint fent van,és csak morog,nyekereg.Nem tudom miért ilyen :?

Kép

Kép
mezsó
 
 


Mezsó,
Szerintem hidegfront lehet, mert Alma is így aludt, mint Blanka. Most remélem végre elaludt, mert mióta fent van csak nyűgösködött. De most csend van a szobájában :lol: . Ha tudod tedd le aludni Blankát, mert szerintem csak az a baja, hogy álmos, mert nekik is hiányzik nagyon, ha éjjel nem tudják rendesen kipihenni magukat.

KépKép
kisfruzsi
 
 


lekri! csak így tovább! én is elkezdtem éjjel a Suttogó módszer szerint leszoktatni a kajcsiról. fél 3-kor kelt , sírt. cumi, felvettem, letettem, simi, sírás, felvettem, pár korty tea (meglepődött), megnyugtattam, visszatettem. kb. 20 percembe telt, de nem evett, és elaludt! fél 6-kor ettünk. (ahogy régen), és reggel fél 9-ig aludt.
Szóval leszoktatom, ha bele gebedek is! A könyv szerint is ha ez az éjjeli evés pár napnál több, akkor rossz szokás lesz belőle!!! Ekkora gyereknek 5-6 órát ki kell bírni kaja nélkül éjjel. Ki is bírta. Szóval Zsófinál is egy rossz szokás kezdődött el 2 hete.
Légy erős! Állítólag ez csak 3 nap, és leszoknak róla. Remélem. Nem kiabálok el semmit. Majd kiderül!

Kép
gabo001
 
 


Sziasztok Mamapajtik!

Lili nevében köszi a gratulációkat

Fruzsi,
örülök is meg nem is. Örülök, mert szépen fejlődik, de félek, hogy megüti magát. Nálunk már asztal sincs, minden bútor a fel mellé van tolva, de ettől függetlenül még simán meg tudja ütni magát... és mi lesz tavasszal?... ha elesik a betonon, vagy megbotlik a lépcsőn... jajj bele se merek gondolni :(

Csajok,
Szerintem sem akart senkit megbántani Ágic, azzal amit írt. Tény, hogy sok kiadással jár egy kisbaba. Én nem számolom, hogy havonta mennyit költünk Lilire, de azt tudom, hogy sokat, és én sem költök luxus dolgokra, bár igyekszem mindent megadni a lányomnak.
Mondjuk nekem van időm főzni Lilinek és szerencsére meg is eszi a főztömet, azzal azért elég sokat lehet spórolni. De tápira, meg pelenkára, meg popsitörlőre nekünk is sok elmegy.

Mezsó, Fruzsi
sajnálom a rossz éjszakát. Nekünk meglepően jó éjszakánk volt. 9 felé aludt el Lili és reggel 1/2 7-kor kelt, de elég volt egy simi és már aludt is tovább 1/2 9-ig :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára emi29 2009.01.09 12:11-kor.

Kép
emi29
 
 


És még annyit akartam írni, hogy mindenkinek köszi, aki szavaz ránk. Lili nagyon jól áll a versenyben, és ez nektek is köszönhető!

Kép
emi29
 
 


Hát Emi irígyelem Lili jó alvókáját! De Almára sem lehet azért rosszat mondani, mert ha nem jön éppen a foga, vagy nem dugul be az orra akkor ő is alszik rendesen. :lol:

Arra már én is gondoltam, hogy elteszem az asztalt, de akkor meg a kanapéba kapaszkodik bele (mondjuk az nem kemény és éles) és ott áll fel. Ha elesik akkor azért még be-be ütheti a fejét, mert még nem tökéletes a fenékre huppanása :lol: :lol:

Popsitörlő, tényleg na az jó sok fogy nekünk is! Almának jó az emésztése szerencsére!


Emi remélem a férjeddel mind rendben, jó kedvűnek tűnsz! :D

KépKép
kisfruzsi
 
 


Fruzsi,
nem mindig alszik ilyen szépen Lili. Van, hogy 3-4-szer is felébred éjjel.
Köszi kérdésed megvagyunk a párommal (nem a férjem :) ). Olyanok vagyunk, mint egy nyugdíjas házaspár :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


Sziasztok!

Még egy hsz erről, aztán bedugultam :D

Szóval, Mezsó!
Mea maxima culpa!
Tényleg nem akartam megbántani seknit. Nem gondolkodtam, csak meglepődtem, s mivel épp lekrinek írtam, hát ide is jutott belőle. :D

Nem kapcsolódtam be a topicba, bár nagyon rég olvasom. Igen ritkán szóltam hozzá, pl. most. és eddig. De aszittem, lehet. :oops:

Lituka számszerűsítette az összeget, ezért reagáltam hirtelen. De ha visszaolvasod, az első hsz-ben már írom: "bár én pl textilpelust használok". Közben rájöttem, hogy aki ne,m, annak az is jelentős kiadás lehet.
Én részben családi örökség, részben anyagi okok miatt döntöttem a textilplus mellett. Az előző 8 unoka közül a többség allergiás volt az eldobható pelusra. Kipattogtak tőle. És olvsóbb. egyébként lehet nagyobb nylont venni. Mi most 8-11 kg-os babákra valót használunk. Nem szorítja.

Az egyebek, popsitörlő, kenővs, stb tényleg drágák, nem hiszem, hogy luxusban élnétek, de én pl. mindenből gyógyszertárit veszek, kiv. a popsikrémet, abból sudocremet. az én fiam a johnson termékektől pl kipattogott.

Azt hiszem, ti különben is spevkó helyzetben vagytok, mivel Blanka sajnos beteg, amit nagyon sajnálok. Hidd el, sejtem, it éltek át, az anyagiakról nem is beszélve. A bátyáméknál másodszorra ikrek születtek, de az egyik szívbeteg volt. A sógornőm 120 km-t tett meg naponta három hónapon keresztül, hogy szoptatni tudja a kórházban. és a másikat is otthon. Ill. vitte a lefejt tejet. A harmadik hónap végén meghalt. :cry: Ezt is túl kellett élni. ... A többit most hagyjuk.

Plusz, calszeg félreérthető voltam. A zöldségek ugyan a szüleim kertjéből valók, de mi termeljük azokat. Pestről szoktam lejárni tavasztól őszig, és segítek mindenben a veteményezéstől a betakarításig. A húst pedig nem kapjuk. Annyit segítenek a szüleim, hogy megvesszük mi a kisállatokat, baromfit, malacot, ők pedig felnevelik nekünk. Kukoricát, búzát, luvernát szintén termesztenek a földjükön, ebben a sógorom segít nekik. Bár napraforgót együtt kapálunk. Én csak a múlt nyarat hagytam ki, mert Barnus akkor volt 2 hónapos. Azután ősszel-télen folyamatosan vágjuk az állatokat, és mennek a fagyasztóba.

Mi így élünk. Ezért akarok nagy kertbe költözni. :lol:

Fruzsi!
Igen, én is szeretem, szerettem csinálni, csak nemtom lesz-e még munkám, a "gyerekek" után. Lehet, hogy magánba kezdek. Egyébként van kereslet, a múlt évben egészen sok közparkra, köztérre volt megrendelés. Többek között Eu-s előírások és pályázatok következtében. Ha emlékeztek, a játszótéri játékok lecserélése projctre, az is éintett minket, mert tájépítészeknek kellett áttervezniülk a tereket.

Gratu, hogy ennyi energiád van, hogy megtudtad rni Alma mellett! Érdekes lehet, amit csinálsz.

És mindenkinek, aki nem értett félre, nagyon köszi.

Végezetül, ha megengeditek, én is írogatnék nektek rendszeresebben, hátha akkor nem bántok meg senkit. :wink: :lol:

Ági

Kép

Kép
ágic
 
 


Ági,

szerintem egész nyugodtan írj amikor kedved tartja!!! És mindenki akinek van kedve!!!!
Fú, kertészkedés, állattartás. Hát én megmondom őszintén biztos azért mert Bp-i voltam eddig, de nekem ehhez nincs energiám...pedig a munkámból fakadóan rengeteget mozgok/tam állatok között, szóval nem büdös az ilyen munka kicsit sem :lol: . De én ennél kényelmesebb vagyok! Persze az tök jó, amikor kapunk valami finit azoktól a rokonoktól, akik még vágnap csirkét, disznót, vagy saját kertben termesztenek zöldségeket!

Energia Alma mellett?! Az meg mi??? :lol: Anyum segített sokat, voltunk nála 2-3x pár hetet és akkor tudtam igazán írni, alkotni, mert napközben elfoglalta Almát, én csak etettem :lol: .

Miért ne lenne munkád a gyerekek után??? Talán nem akarnak visszavenni???

KépKép
kisfruzsi
 
 


Emi,
tényleg írtad is már többször, hogy nem vagytok összeházasodva, bocsi elfelejtettem :oops: . Mint a nyugdíjasok :lol: :lol: ez jó! Akkor van morgás, de egymás nélkül se tudtok élni :lol: !

KépKép
kisfruzsi
 
 


köszike a biztató szavakat.
remélem a mai éjszaka is ilyen lesz vagy könnyebb.mert ha nehezebb akkor ugy is megetetem :oops: :oops: :oops:

Ágic
gondoltam.azért ilyen "olcsó" a ház és mégis lehet,hogy nehezen fog elmenni.de azért reménykedünk :wink: :wink:

a rossz éjszakák véget kitartás.én már majd 8hónapja csinálom.bár meg lehet szokni :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:

Emi
betennéd újra a linket.nem találom :oops: :oops: :oops:

hu még szeretem volna reagálni pár dologra de ma valahogy nincs kedvem irni.inkább csak olvasgatni. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


emi: nyugdíjasok?? :lol: :lol: hát ha ez azt jelenti,hogy morgás van,de egymás nélkül meg nem tudtok meglenni,hát valahogy mi is ilyenek vagyunk!! :lol: :lol: :lol: csak mi házasok,és nem élettársak. 8) :lol: De imádnivaló a férjem. :wink: Tök jó,hogy Lili jól áll a szépségversenyen! :wink:

kisfruzsi:
hála istennek Blanka végre elaludt. :wink: Kb.1 fél órája eszegetett egy kevés tejpépet,és közben elaludt!Remélem hatalmasat alszik,mert bevallom kissé már idegtépő volt a nyűgössége... 8)

ágic: Nyugodtan írjál,nincs azzal semmi baj,meg nem is haragszok én,csak tényleg az esett rosszul,hogy azt sem tudtam ki vagy mi vagy,és egyszer csak olyan stílusban kezdtél írni itt a gyereknevelés körüli anyagi helyzetről,hogy azt bárki könnyen magára vehetné.De ha írnál közénk rendszeresebben,és ismernénk a személyiségedet,valószínűleg ezt a dolgot sem értettük volna félre tőled. :wink: Szóval írj csak,és ne csak olvass!!! :D :D :wink: Vonalzót nem csinálsz a kissrácodról??Egyébként még textilpelus...a mi pelenkakülsőnk elvileg 15kg-os gyerekre is jó...Blanka kerekítve jelenleg 13kg,és mégis passzos neki. :cry:

Kép

Kép
mezsó
 
 


lekri,gabo: kitartást nektek!!Kemény dolog a suttogó módszerét betartani,elismerésem!!! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


én nem Suttogózom :)
miért igy irja "ő" is?Levinél megvettem de erre a részre nem voltam "rászorulva". ő 2,5hós korától átludta az éjszakát.azóta meg eladtam a könyvet :wink: :wink:
Vendég
 


lekri! fel ne add!!! állítólag 2-3 nap alatt le lehet szoktatni a babákat! Igen a Suttogó módszere a felveszem-leteszem módszer. Lényege, hogy meg kell nyugtatni a babát, nem szabad magára hagyni. ha megnyugodott azonnal letenni a saját kiságyába, hogy maga aludjon el! akár százszor megismételve egy éjjel. de kaja nuku (vagy cumi...stb. éppen amiről le akarjuk szoktatni)

Kép
gabo001
 
 


megpróbálom én sem feladni... remélem nem lesz nagyon nehéz. ilyen éjszakával mint ami most volt kiegyeznék még pár napig, ha tényleg bejönne.

kisfruzsi! azzal én is tök egyetértek, hogy ha a főzibe van valami plusz pl. husi akkor laktatóbb. csak már mindennap nem akarok húst adni neki, így bevezetem én is amit szabad: túró, sajt, hal. meg a gyümit is amit adok már szinte mindig vagy gabonás, vagy rizses. pl. alma-őszibarack teljes kiőrlésű rizzsel nagyon fini! én is kóstoltam!

Kép
gabo001
 
 


na megyek, hunyok egyet Zsófival! :P

Kép
gabo001
 
 


Gabo001,
igen én is így csinálom. Én főztem már neki rizst és azt is adok néha a gyümihez nem csak a főzibe. Csak nem sikerül soha olyan szétfőtten puhára csinálni, mert ahogy leturmixolom mindig maradnak apró kemény darabkák benne. De ha elég apró, akkor Alma azt még megeszi. De a bébikajában a puha egyberizstől öklendezik...nem tudom mikor fog darabosat is elfogadni végre :roll:

KépKép
kisfruzsi
 
 


na megyünk sétálni, állítólag nincs csak -1 fok most.

KépKép
kisfruzsi
 
 


Lekri,
íme a link:
http://palyazat.picibaba.hu/kicsi-maszat-mit-ettel/?sorrend=szavazat

Fruzsi, Mezsó,
mi olyan "nyugdíjasok" vagyunk, akik mégcsak nem is morognak :lol: :lol: Mostanában tök jól kijövünk egymással. Talán azért mert Lili ad nekem munkát bőven, és így nincs energiám őt szekálni :lol: :lol: :lol:

Kép
emi29
 
 


Nálunk -5 fok van, úgyhogy én a mai sétát kihagytam. Ez még nekem is sok :roll:

Kép
emi29
 
 


Sziasztok Anyucik!

Együttérzek az éjszakázókkal. Mostanság mi is ezt csináljuk. Óránként ébred és eddig ő sosem volt éjjel éhes. MA már hajnal 4-kor adtam neki enni,mert nem bírtam. Se ő sem mi nem alaudtunk.

Akiket érint a herelehozatal műtét! Azt hiszem Medina az egyik!
Tegnap voltunk a Heim Pálban. Ugye Milunak a bal heréje van fönnakadva a lágyékcsatornába ( így született )
A doki azt mondta 1 éves koráig le kell hozni. Mi március 10.-et beszéltük meg akkor műtik. Doki szerint ha lehozzuk sem biztos,hogy 100%-an működni fog,de nem kell aggódnunk lesz unokánk :D
Szóval szegénykémet megvágják. Altatni fogják.Addig el kell vinnem vérvételre,előtte nap a kórházba kell lenni az aneszteziológusok fogják vizsgálni.De egynapos műtét,így a műtét napján ha nincs semmi baj hazajöhetünk,csak nagyon vigyázni kell hogy ne kapjon el semmit és steril körülmények legyenek.
Már előre félek annyira sajnálom.
Ígértem,hogy ha visszamegyek a kórházba vele megírom,hogy mi volt. Ezért írok. Remélem nem haragszotok hogy leírtam.

Szerdán megkaptuk az utolsó prevenart mi is. Még jó,mert műtét előtt 6 héttel nem lehet beoltatni a gyereket.

Minden baba annyira cuki!És annyira gyorsan nőnek.

Akik hasanló cipőben eveznek azok hogy állnak a műtéttel?

Kép

Kép
mannogab
 
 


Sziasztok Anyucik!

Nitácska: Fel a fejjel,pozítívan állj a dolgokhoz,mert az nagyon fontos!!

Ma voltunk ringatón ( hazay féle ).Milucinak nagyon tetszett,mert imádja a zenét. Gitározozz,furolyázott a nénike és ettől teljesen elájult a fiam. Népdalokat énekeltünk,játszottunk ölben,tapsoltunk és nagyon jól éretük magunkat. Mindenkinek ajánlom!

Tegnap voltunk a Heim Pálban. Ugye Milunak a bal heréje van fönnakadva a lágyékcsatornába ( így született )
A doki azt mondta 1 éves koráig le kell hozni. Mi március 10.-et beszéltük meg akkor műtik. Doki szerint ha lehozzuk sem biztos,hogy 100%-an működni fog,de nem kell aggódnunk lesz unokánk
Szóval szegénykémet megvágják. Altatni fogják.Addig el kell vinnem vérvételre,előtte nap a kórházba kell lenni az aneszteziológusok fogják vizsgálni.De egynapos műtét,így a műtét napján ha nincs semmi baj hazajöhetünk,csak nagyon vigyázni kell hogy ne kapjon el semmit és steril körülmények legyenek.
Már előre félek annyira sajnálom.

Szerdán megkaptuk az utolsó prevenart mi is. Még jó,mert műtét előtt 6 héttel nem lehet beoltatni a gyereket.

Minden baba annyira cuki!És annyira gyorsan nőnek.

Kép

Kép
mannogab
 
 


bocsi :shock: ezt a másik topikba akartam küldeni.Én egy jahn ferences topiknak vagyok még a tagja. Bocsika mindenkitől :D

Kép

Kép
mannogab
 
 


mannogab: semmi baj,hogy leírtad Milánod milyen műtét előtt áll!!Blanka is műtét előtt áll/vagy nem áll :roll: még a doki se nagyon tudja...Talán picit bízik abban hogy ahogy nő Blanka magától helyre rázódik annyira a vesemedencetágulata hogy nem kell műteni.Egyébként nekünk is műtét előtt 1nappal kell befeküdni.A műtéttel együtt 10napos bentfekvésre számíthatunk HA minden rendben megy.HA!!!minden rendben megy.+2napig fel sem vehetem majd,mert infúzióra lesz kötve,és 8cső fog majd kilógni belőle.Remélem valami isteni csoda folytán megússzuk mert ez ami Blankára vár tényleg nem lesz semmi....De én megértem hogy Milánért is izgulsz...Én is izgulnék!! :roll: De bizti nem lesz semmi baj!!!Főleg ha már a műtét napján hazajöhettek!!! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


hu tartok az éjszakától nagyon :( :(

szerintem a tegnapi csak ilyen mutatós volt és ma sokkal nehezebb lesz. :? :?

Mannogab
a multkori képeken nagyon szépek vagytok.te olyan ismerős vagy nekem:)
Milán nagyon helyes kispasi :lol: :lol:
a műtétig ugyis nagyon fogsz izgulni én tudom.de nekünk Levi észre se vette és mai napig nem tudja mi az a vágás.
fogok rátok sokat gondolni :) :)
hidd el ő semmit nem fog érezni belőle.szerintem nálatok is hasonlóan csinálják,mint nálunk csak máshol vágják
Vendég
 


lehet fogtól,nagyobb büdős kaki?nem kaki szagú hanem ilyen szúros szagú.egésznap van valami hig valami a pelusba.de nem annyira hig mint a hasmenés.meg jó kedvű.
szerintetek????????????????
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ollem 2009.01.09 22:10-kor.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem
én kiteszem az Iwiwemre.de jól át gondoltad?ismeretlenek fognak zaklatni telefonon.
tudom nincs más megoldásotok,megértelek csak nehogy zaklassanak titeket.remélem érted,hogy gondolom és nem érted félre.elég hülyén tudok fogalmazni :oops: :lol:
Vendég
 


Lekri!

köszönöm.
Nem félek attól, hogy zaklatni fognak. Van egy olyan számom, amit csak párom tud és egy barátnőm ja meg a nővérem...úgyhogy....
"van másik"

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


ja,viszont ha jól átgondoltad akkor az NLC-N szerintem nyithatsz egy topikot.ott láttam már sok segitő kérős topicot és segitőket is.de ott is vannak olyanok akik belekötnek az emberbe.
csak egy tipp :wink:
Vendég
 


oké
akkor én kiteszem az iwiwemre:)
Vendég
 


Lekri!

Mi az az NLC-N???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Nők lapja Cafe
www.nlcafe.hu
Vendég
 


ott van,hogy Forum.kell regisztrálni.
Vendég
 


Köszi Lekri!

kipróbáljuk...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


ha valamit nem tudsz,kérdezz.azt hiszem miután regisztráltál 2-3óráig még nem tudsz irni
Vendég
 


Mary,
bocs, nem akarok beleugatni a dolgaitokba, de arra még nem gondoltál, hogy esetleg visszamenj dolgozni? Alapvetően én bölcsi ellenes vagyok, de ilyen szituban azonnal munkát keresnék. Nővéred nem tudna nap közben vigyázni Bogira? Mit fogtok tenni, ha nem kaptok adományt?

Kép
emi29
 
 


Emi!

Én egy kis városban lakom. Bölcsi kb. 40 km-re van tőlünk. Nővérem 120 km-re lakik tőlünk. Minden rokonom messze...
Mert mi Szentendréről költöztünk ide 12 évvel ezelőtt.
Persze nem csak várjuk a sült galambot, hogy a szánkba repüljön. Mi is teszünk azért, hogy jobb legyen nekünk, ahogy tudunk.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?