Témákhoz:
Séta babával kézenfogva: nálunk még ilyen nincs, mert Marci - ahogy látom nagyon "lemaradva" - még csak mászik. Olyan bőrkeményedés van a térdén, hogy ilyet nem is láttam
Vezetve szépen megy, de ha csak az egyik kezét akarom fogni, akkor félve sikít....nem sűrgetem, főleg, ahogy olvalak Benneteket, majd rohangálhatok még utána eleget
Altatás: háát én nem tudom, hogy képes lennék - e erre
, bár azt hiszem, hogy minden könyv nélkül, valami hasonlót csináltam Kristóffal, amikor 8 hónap után kapott külön szobát, anno
két éjjel sírt, de már nem emlékszem mennyit, s utána egész jól aludt. Arra viszont emlékszem, hogy mellé kellett feküdni a szőnyegre, s úgy aludt el...
Marcit még mindig kézben altatom, kétszer nappal, ilyenkor jön általában, szemét dörzsöli vagy látom, hogy nyűgős, s akkor 10-20 perc alatt alszik. Este a szokásos rituálé után tápi, aztán bohóckodunk a félhomályban a mi szobánkban (ilyenkor előjön a "repertoárja"), s egyszer csak bealszik. Ez változó, hogy mennyi idő. Mostanság 1x-2x ébred éjjel, ekkor adok neki inni, s alszik tovább. este 1/2 10-től reggel kb 8-ig (7 és 9 között bármikor).
Kb. 1 hónapja sokkal rosszabb volt, volt egy időszak, amikor mi sem tudtuk lerakni, úgy, hogy ne ébredjen fel.....kb. 1-2 hét után az esti lefektetéskor, amikor így felsírt, erőt vettem magamon, s a hátát simogatva mondogattam neki, hogy nagyon szeretem, de most akkor sem veszem fel.....azóta nincs ezzel gond
lehet ám, hogy csak szerencsém van
Sírás társasházban: háát szertintem ne az befolyásoljon, hogy más mit gondol!!! Szerintem a szülőnek sokkal jobban fáj, ha a gyereke sír, mint a szomszédnak...Apukával nekem ilyen "bajom" nincs, akkor is kel(t) Marcushoz, ha másnap dolgozik. Na azért azt hozzáteszem, hogy ha Kristófnak suli van, akkor is 7-kor van ébresztő....
Hír viszont, hogy megtört a jég, s jön a 7.fogunk
Nálam szintén nagy öröm, hogy lassan jobban eszi a darabos, falatos kaját, mint a pépeset
Cas: gratula Csillának az önálló evéshez! vagy inkább Neked kéne gratulálni
Popsira csapás: pár napja egy olyat harapot belém, hogy önkéntelenül rácsaptam a popójára
még mindig furdal a lelkiismeret
de utána pár napig nem harapott, most már megint kezdi
Kriszti
Nem lesz így Dominak kicsitesója
Kia
Húúú, azt hiszem, hogy most már te is érzed, hogy jó nagy fába vágtátok a fejszéteket! Apát meg lehet érteni, ha idegesebb volt, még talán az is lehet, hogy ő fogja nehezebben bírni az anyukájáéknál
Bár, hogy őszinte legyek nem irigyellek
Nálunk most itt vannak anyósék + szomszéd....hááát semmi pénzért nem költöznék hozzájuk....de azt hiszem, hogy már ennyi év különélés után, anyukámékhoz sem költöznék viszonylag hosszú távra
Tesó kérdés: hát akkor előre!!! lehet, hogy tényleg jobb lenne, de ezt csak ti tudjátok!
Apropó: Gem??????? Nálatok mi a helyzet???
Babák nagyon szépek egytől egyig!!!
Nálunk a picasa-n vannak képek, de előbb-utóbb lesz ízelítő itt is, ígérem
Na megyek, mert már nagyon hiányzom Marcusnak, megyünk fürdeni...
JÓ éjt!