Sziasztok!
Jó sűrűre sikeredett az elmúlt két nap, kicsit lemaradoztam.
Kedden kakiproblémák voltak, bevetettem az általatok dícsért Mecsek baby-t, be is vált, kihozta, amit ki kellett.
Addig viszont kézben baba volt Nati, vagyis kézben-sétálós baba. Próbáltunk egyet levegőzni is, de amint megállt a kocsi, elsírta magát, nem mellesleg pedig szétfagytam, pedig nem kicsit öltöztem fel, úgyhogy egy nagy kör után hazamentünk. Ráadásul reggelre lemerült az autóban az aksi, mert a riasztó lámpája beragadt, a babakocsi meg belül volt a garázsban, amit csak akkor realizáltam, amikor kezemben Natival bementünk. Gyerek a motorháztetőre, kocsi kinyit, gyerek a kocsiba, kocsi épphogy kifér a fal és az autó között - na és mindezt azért a kemény 20 percért, ami utána jött.
Tegnap meg oltásra mentünk, kettesben Natival, mert a barátaink pont akkor estek be, amikor indulnunk kellett, így Apa meg Lili itthon maradt velük. Soha többet nem is megyek segítség nélkül.
Hiába volt időpontunk, nem hívtak be, ráadásul tök előzékenyen bement előttünk egy pasi a 6 éves kisfiával (vajon mit kerestek a csecsemő-tanácsadási időben). Mire ránk sor került, Nati persze végleg elvesztette a türelmét, ráadásul fázós is a lelkem, nem igazán bírta a meztelenkedést. Szóval már az oltás előtt keservesen sírt, onnantól megnyugtatni sem tudtam, cumi sem kellett, a váróban is végigbőgte az öltözködést, sőt, az autóban is csak félúton aludt el. Közben pedig a mérlegelésnél kiderült, hogy egy hónap alatt sikerült 40 dekát hízni, ami szerintem nem valami fényes. Bár semmit nem szólt rá a dokinéni, igaz, elég káosz volt a rendelőben. Úgyhogy jól elkeseredtem, hogy biztosan kevés a tejcsi.
Most fejek ezerrel, meg homeopátiázok, meg most bontottam egy sört is. Bár éhezni szerintem tuti nem éhezik, akkor nem aludna 8 órákat éjszakánként meg napközben is nyügi lenne, márpedig nem az. És hurkái is vannak. Meg mondjuk én is 52 kiló vagyok, Lili 4 évesen épphogy 15. Szerintetek nagyon kevés a 40 deka így is?
Mancsa, remélem, mégsem lett belőle migrén. Lili is alapvetően szófogadó, simán lehet vele is vásárolni, inkább itthon engedi el magát. Főleg mióta Nati megszületett, így próbál több figyelmet szerezni magának, pedig amúgy is igyekszünk. Pizzafa
, na, az a férjemnek is bejönne!
Gégéé: nagyon jó volt a sztorid, simán elképzeltelek Benneteket öltözködés közben meg a postással, nem semmi lehetett.
Hozzánk is mindig akkor csengetnek, amikor a felső szinten pelenkázok, a múltkor is úgy futottam a kéményseprő után - aki utána tök aranyos volt, egy fiatal srác, kérte, hogy mutassam meg neki Natit, mert még sosem látott élőben csecsemőt.
És tök boldog volt, nagyon tetszett neki.
Nekünk is ugyanilyen cumink van és ez a kedvenc. Az eggyel nagyobbat nem szereti annyira.
Ja, nekem a "vérzés" nagyjából 5 hétig tartott.
Lányok, a chamomilla tényleg nagyon jó, Lilinél is nagyon bevált.
Anyany, tök édi lehet Zsófi, ahogy így mocorog.
Hettuli, a kórházban voltál uh-n? Nálunk összevissza engedték be a hozzátartozókat, Anyu a 12. héten bejöhetett, meg a férjem valamikor az utolsók egyikére. És naggyon jól néz ki a torta.
Tej: Lilivel 13 hónaposan kezdtük boltival, először keveset, kakaóval, aztán mivel nem lett gond, azóta is nagy kedvenc.
Winchi: én sem kenem semmivel Natit, Lilit sem kentem, szerencsére szép bőrük van. A kis száraz részeket a popsikenőcs (koleszterinest használunk) szépen rendbehozza. Boldog szülinapot öcsikédnek!
Lara: sapit mi is utáljuk, úgy látszik tényleg féltik a gyönyörű hajukat a lányaink.
És azt a csecsemősnővért én is nagyon bírtam, most is meg négy éve is.
Jaffa: garatula Milunkak a fogacskákhoz!
Lilinek is tök későn jöttek ki egyébként.
Na, lelövöm magam.
További szép napot!
Katinka