Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Levinek nagyon boldog hófordulót!

Turi: Jó nektek, hogy van olyan turi a környéketeken, ahol jó rucikat lehet kifogni kicsiknek, nagyoknak. Itt Békáson tényleg nincs ilyen, asszem 2 vagy 3 helyen voltunk Andócával, de mindenhol csak agyonhordott cuccok voltak :( Illetve van egy jó kis angol használtruhás bolt, de az egy kicsit drágább... Igaz ott nem a "nagy áruházas" dolgok vannak, hanem tényleg minőségi bébiruhák.

Receptek: akkor majd bőszen nézegetem a honlapunkat, hátha találok vmi nekünk valót :) Én egy gyors gombás-baconos mártást szoktam a tésztához vagy rizshez összedobni, ha nagyon nincs itthon ebéd... (bacon pirit, gomba bele, megpárol, némi fűszer ízlés szerint, a végén tejszínnel sűrűre főzöm és rengeteg petrezselymet dobok bele...). Mondjuk már ezer éve nem csináltam, mert apa nem nagyon csípi a gombát, így max magamnak csinálnám meg ;) Sztem még husit is lehet beledobni és akkor tartalmasabb, nem mintha így fogyókúrás étel lenne :)

Vikianyuja: Bundáskenyér??? Idejét sem tudom már, mikor ettem utoljára, pedig imádom :) Ja és a gyerekszoba... :lol: Nagy kópé a fiad már most :) Szurit hogy viselte?
Asszem Te adtad a 8 kerekes tippet a bébikomphoz. Köszi, akkor úgy válogatok :)

Piri: Csongi is nagyon édes!

ParaBari :lol: Ne aggódj, minden megy a maga idejében ;) Dávidod is szépen fogja majd csinálni, amit kell. Előbb biztosan fejben megtervezi a mozdulatokat :) Nekem most azt mondta a konduktor hétfőn, hogy Bencét tegyem többször keményebb helyre, ne az ágyunkon ficánkáljon, hanem pl. a padlón némi szőnyegen vagy habtapin. Hátha nálatok is beválik ez a módszer. Segíteni nem igazán kell neki, max annyit, hogy fordítsd a fejét balra, rögzísd a kezeddel finoman és a kezével szépen arrafelé fog lendíteni és megy utána a popója és a lábai is. Persze az érdekes játékot (popsitörlődobozt) tedd arrafelé, hogy had küzdjön érte. Azért érje el, ha ügyes ;) Remélem érthetően írtam le :oops:

Ebédet/vacsit feldobtam gyorsan, ma lecsós alapon megpárolok pár szelet karajt. Semmi extra cucc, rizs lesz hozzá.

Jaj, Hékás a kép mindig kimegy a fejemből... :oops: Most még van lehetőségem, gyorsan nekiülök és küldöm ;) Egyébként hogy vagytok?

Kép

Kép
bettica

Az én kis fogatlan Malackám :lol:

Kép
bluebox

Márti, két egyforma könyvünk is van :lol: A Micimackós is megvan nekünk, meg a tehenes is :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bakker, kihagytam pár hozzászólást :oops: Nem igazán vagyok komplett ma (sem)...
Húztam olvasni

Kép

Kép
bettica

Brigi: ez is tömegcikk lett :D :lol:
bluebox

De hogy nekünk semmi egyedink nincs... Mindennek lassan meglátom a párját valakinél :lol: :lol:
Na majd lefényképezek minden játékot, hogy kiderüljön, hogy mi az, ami nem tömegcikk :lol: :lol: :lol: :lol:

Én nem olvasni húzok, mint Bettica, hanem TORNÁZNI :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Csajok,40 percen keresztül "altattam" Mátét. :cry: Letettem a kiságyba és kb. 10 percig ordított (mostanában nélkülem nem alszik el),de gondoltam megunja és most amúgy sem zavar senkit,ha ordít.Hát,én hamarabb meguntam.Bementem megsimiztem és már aludt is....volna.De totál be volt dugulva az orra.Orrszívás.Újra kiságy.Megint sírt.Kivettem és a pihenőszékben 5 perc alatt elaludt.
Ettől végem van. :cry:

Kép
melike

Melike, cseréljünk. Én 2-kor kezdtem altatni Marcit, végül 5-kor aludt el. De már kivettem játszani közben, de annyira nyűgös volt, hogy döbbenet. Én is hulla vagyok... Ma már nem akarom sírni hallani. Mit sírni... Nyöszörögni... :twisted: :twisted: :twisted:

Na tényleg indulok, mert sosem lesznek jók a régi gatyák :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

hékás őszintén szólva én az örök kételkedő el sem hittem,hogy ,marci ennyi mindent csinál,ha nem látom a videót :roll:
naggyon jó...így már tényleg nem unatkozik,elfoglalja magát.

földrerakással nálunk az a baj,hogy valahogy húznak az ajtók,de nagyon hideg van odalent...pedig maga a lakás meleg...
úgyhogy dávid nem igen van a földön,félek,hogy megfázna..mégis csak fekszik

súlyt illetőleg a mi dokinénink nagyon laza...a 6hós mérésen a 8,5 kilóra azt mondta,hogy neki sem kell már hízni 1 éves korig!

schopin:mi is hintának használjuk holdkompot...de egyenlőre így sem a kedvence :? 2-3 hét múlva megpróbálom újra gurulósan,végülis a dobozán az van ,hogy 8hónapos kortól.

(védőnő marhára ellenzi,de nem izgat :oops: )

márti édi a fogatlan kiscsávó :wink:
barika2008

A fiam még mindig alszik!Jól elaltattam. :lol:

Ti mire rakjátok a földön a gyereket?Én úgy félek,mert egy nagyon vastag takaróra rakom,de tuti,hogy mindig legurul és koppanna a feje,ha nem vagyok ott.

Kép
melike

Habtapira :wink:
bluebox

De az mekkora?És ott nem koppan a feje?

Kép
melike

Ott nem hallani, ha koppan a feje :? Csak tompán :wink: De nem fáj nekik, legalább felkészűlnek a nagyobb esésekre :wink:
bluebox

1 csomagban 12 db kocka van, és 1 kocka, mindjárt lemérem. Pill: 32x32 cm-es :wink:
bluebox

128x128 cm
bluebox

Melike, én vettem 3 csomaggal, és az egész szőnyegünket beteríti szinte. Elég nagy, az egész család elfér rajta. :wink: :lol: És tényleg nagyságrendekkel csökkent a fejbevágások miatt visítások száma.

Bari, tény, hogy elfoglalja magát. Ettől én néha frászt kapok. Amikor pl. beül a virág alá, és cibálja a levelét. Vagy tegnap nagy suttyomban, csendben rosszalkodott. Úgy bukott le, hogy hangosan felkacagott, és elkezdett rohanni. Hát leszedett egy gömböt a karácsonyfáról, és azt kezdte kergetni... Vagy bejön a hálóba, és kipakolja az ágy alatti részt. vagy elkezdi alaposan megismerni a mosógépet. Szóval vannak már ötletei :wink:

Ja, és hogy hideg van lent. anyuéknál is. De én ott is lepakolom. Csak vastagabb rugit adok rá, meg plusz zoknit is. Nem lehet, hogy Dávid esetleg azért nem mozog annyit, mert a kiságy keménysége nem tetszik neki? Marci is akkor kezdett rohamosan fejlődni mozgás-ügyileg, ahogy a habtapin kezdett játszani. Ez persze csak tipp, lehet, hogy tényleg csak lusti még :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="bluebox"]1 írta:bluebox28x128 cm

Márti, nem akarok kötözködni, de ez hogy is jött ki? :lol: :lol: :lol:
Mert ehhez 16 db kellene, de csak 12 db van egy csomagban. Tehát csak 96x128, nem? :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon ráérek, úgy látszik, ha ilyenekre is odafigyelek...

Brigi

Kép

Kép
hékás

HÉKÁS,(BRIGI!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZ A MARCI,HIHETETLEN.
VÉGZETT A DOBOZZAL,ÉS RÁ MÁSZIK,MAJDNEM FEL ÁLLT. JAJJ NEKED,NEMSOKÁRA ELINDUL.ÉN UGY LÁTOM. :lol: :lol: :lol: :lol:
MÁR NEM LÁTOK OLYAN HULLA VAGYOK,MENTEM.HOLNAP JÖVÖK.

Kata&Milán

oszman777

hát ha őszinte akarok lenni én kb 5 nagyszobányi habtapit dobtam ki a kukába..volt is kaptunk is!!az utolsó adagot kb2hónapja dobtam ki fölbontatlanul...de már bánom, na nem magam miatt hanem ha tudtam volna,hogy ennyien használjátok elküldtem volna!!
ÚÚÚÚTÁÁÁÁLÓÓÓÓM!!!!!!!összerakni ,szédszedni,kiesik a közepe fúúúj!!
én inkább egy ágyterítőt szoktam lerakni(amikor még nem volt zima)

amúgy anyu szerint azért nem csinál semmit dávid mivel a síróssága miatt ébrenlétének 75-80%-át kézben tölti(váltjuk egymást vagyunk elegen).így nincs mi ösztökélje mert álltalunk eljut ahova csak akar.

mert alkatilag abszolult alkalmas mindenre hiszen csak a kisújjamat fogja és stabilan áll. szóval nem gyenge...
barika2008

Sziasztok,

Én lerakom a földre, egy vastag gyapjúplédet belehúztam egy takaróhuzatba és az a játszószőnyeg. Lemászik ugyan róla, de nem olyan gyorsan hogy ne tudjam visszapakolni.
pironya

Tényleg elszámoltam magam :oops: Erre a BK közben jöttem rá :lol: Hogy miért ugrott be :?: :?:

Kristóf is azóta próbálgat mászkálni, négykézláb rugózni, mióta letettem a habtapira. Addig semmit nem akart csinálni. Mostmár bárhol van, azonnal hasra teszi magát és már négykézláb áll :wink: Pedig utált hason lenni, szinte soha nem is volt :oops: Mostmár pipa, mert már nagyon haladna, de szegénykém mégcsak hátrafelé tud mindig :roll: :roll: Sebaj, szorgalmasan gyakorolgat :lol:
bluebox

[quote="barika2008"]
írta:
barika2008amúgy anyu szerint azért nem csinál semmit dávid mivel a síróssága miatt ébrenlétének 75-80%-át kézben tölti(váltjuk egymást vagyunk elegen).így nincs mi ösztökélje mert álltalunk eljut ahova csak akar.

Akkor még csak nem is lusti. Nagyon is okos és rafkós kiskrapek :wink: :lol: :lol: :lol: hát nem igaza van? Minek törje magát, ha mindent megkap így is? :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bari: nem akarsz vonalzót csinálni?
bluebox

jó reggelt!!
márti de csinálhatok...de csak dávidnak...elég az...valaki ??
kinek küldjem a jelszót?

brigi:igen az tény,hogy már most úgy ugráltat minket ahogy akar...így harmadszorra sokat gondolkodok rajta,hogy mikor kéne megfogni ahoz,hogy ne nőljön a fejemre mint a nagytesói....

a fogyis topikban van egy kalkulátor ideális testsúly...megkeresem,bemásolom ide,és akkor ki tudjátok számolni mennyinek kéne lenni...
mindenki megírhatná,hogy hány kilóval több vagy éppen kevesebb jelenleg,mint amit a kalkulátor mutat ok??
barika2008

http://www.hazipatika.com/tools/weight

én 4 kilóval vagyok több.
barika2008

Jó Reggelt!

Bari: :shock: :shock: :shock: :shock:"Az Ön ideális testsúlya:61.2 kg" Ehhez képest vagyok 67,5 a reggeli állapot szerint! Tehát több mint 6 kg! :shock: :shock: :shock: Atyám! Tegnap elkezdtem én is normálisan kajálni, és tornázni! Kíváncsi leszek meddig bírom, de nyárra szeretnék valahogy kinézni! Utálom magam! :cry: :cry: Mondjuk 10-et tervezek ledobni, de ha több az se baj! Vagy majd meglátom,nem a kilók számítanak, hanem hogy hogy nézek ki! Vagyis hogy hogy fogadom el magam Én, mert Apának jó vagyok így is azt mondja!

Betti: köszi a köszöntést! Levim most meglepően jól viselte a szurikát, nem sírt! Kis türelmes volt. A 8 kereket Bari írta azt hiszem. :lol:

Csajok ki cserélte le már a gyerekülést a kocsiban? Nekem is lekéne, mert már igencsak nem fér bele Levim a hordozóba, főleg overállba, de Apa azt mondja míg nem ül fel egyedül nem kéne. Szerintem már berakhatom, legfeljebb döntve, és akkor nem nehezedik annyi súly a gerincére, nem? Nem is tudom ezek a hordozók hány kilóig használhatóak biztonságosan, nem találom ráírva. :roll:

Kristóf is nagyon baba! :lol: :lol:

Jah az Én Levim tegnap csajozott a tanácsadáson. Mellém ült egy apuka, a 2 hónapos kislányával, hát úgy néztek egymásra, meg Levim megfogta a kezét! (hozzáteszem apuka sem volt rossz) :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Bari: én kihagyom köszi! :roll:

Én is leteszem Mercit (az ágytakaró van 4-be hajtva, és azon van a játszószőnyege). Szerintem még így is hüvi, de tegnap közelebb húztam a fűtőtesthez, csak melegebb van ott, mégha csak 1 fokkal is.
Mondjuk itt a padló alatt elég vastag a beton.........
De! nekem sem ezért kezdett el jobban "mozogni". Volt hogy hetekig nem csinált semmit rajta, csak hason feküdt. Most már forog ide-oda, ugye rájött ez a térdeléses hintázás, és imád legurulni róla.
bszilvi25

viki:én is ezen gondolkozok,hogy már hordozónk nincs csak ülésünk..
de még nem tud ülni!!!!
de már nem fér a pici hordozóba!!és már el isajándékoztam.
és ha bele is teszem az ülésbe,amikor kiszálunk azt nem vehetem ki!!akkor kézben vigyem mindenhova?
én az auchanban láttam,hogy még 1-1,5éves gyereket is hordozóba cipelnek...nekem meg már nincs fasza.
barika2008

na majd még jövök.már naggyából kitakarítottam...
addig hátha lesz jelenkező vonalzó ügyileg :oops:
barika2008

Na igen, ez a másik hogy vinni kell kézbe ha kiszállunk. :shock:
Akkor most hogy viszed ha nincs már hordozód?
Mondjuk ha bevásárolni megyünk bele tud ülni a kocsiba, bár akkor nagy harcok lesznek mert Viki is mindig beleül. Azt hiszem megvan a megoldás. Egyedül megyek vásárolni! :lol:
Azért a 1- 1,5 éves hordozóban az már durva szerintem.

Jah és nyugodtan szólíts Vikinek, régen is mindig úgy hívtál, de Anna vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megcsináltam a BMI indexet is ahhoz gratulálnak mert jó, nem kell se fogynom, se híznom! Hahahaha :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Bari Megcsinálod csak be kell illeszteni? Szívesen segítek ha akarod!

Megtaláltam a hordozót 13 kg-ig jó. De azért kényelmesebb lenne nem overállba! :oops:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hát igen, ez a 13 kg érdekesen van kitalálva. Merci alig lépte át a 7 kilót és ő is mókásan fest már benne.......
bszilvi25

Sziasztok!

Elnézést, hogy csak úgy ismeretlenül írok, a nyáriaktól vagyok. Eladnám a megmaradt Yadine bogyóimat, összesen két havi adagot. Sajnos én nem tudom beszedni, mert mindenféle problémát okozott, de ha valakinek szüksége van rá, szívesen átadnám.
Megnéztem, a három havi adag 7660 ft, én a kettőért postával együtt 4000 ft-ot kérek. Ha valakit érdekel, küldjön privit!
Vendég

Jó reggelt!

Hát tegnap biztos úgy állt a hold vagy nem tudom,de ma felkelt éjszaka Máté! :cry: De nem gáz,csak evett és aludt tovább.
Látnátok hogy közlekedik a komppal...Tegnaphoz képest nagyon ügyi.Már előre is megy neki. :lol:

Kép
melike

Jó reggelt!

Bari, segítek, ha gondolod... ;)

Tanácsadáson nekünk sem kell sokat várni, időpontra megyünk mindig.

Kompot én sem akartam, de kezdek megbarátkozni vele és sztem venni fogunk egyet használtan.

Bence már "ezer éve" kinőtte a hordózóját :( Ülése van, amit lehet dönteni... A hordozók általában 13kg-ig jók, legalábbis a mi Graconkra és a rokon hordozójára is ez van írva...

Hékás, hogy a te csemetéd miket tud :shock: Nagyon okos, fejlett csöppség. Behalok rajta :lol: Nagyon édi ;)

Kép

Kép
bettica

Kép Kép Tegnap esti hancúr

Kép
melike

Azt ügye tudjátok hogy csak a 03, 04 számú üléseket lehet használni elsejével? Büntet érte a rendőr!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!!!

Hát én is megcsináltam a kalkulátort :cry: Azt hiszem nyertem :? 12,20 kg-tól kell megszabadúlnom :cry: :cry: Tudtam én, hogy kövér vagyok :oops: :oops:

Kristóf is hamarabb kelt mint tegnap, de már reggel volt. Na jó hajnal :wink:
bluebox

Ja, és én már lecseréltem :wink: Mármint az ülést.
bluebox

No pakolásért nekünk sem kell a szomszédba mennünk :wink:

Kép
bluebox

Kristóf is nagy betyár, kis huncut! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Istenem,de édesek!Most születtek....

Elkezdtem vasalni és a Manóm unalmasnak találta és bealudt. :wink: :lol:

Kép
melike

Sziasztok!

az ülést mi is lecseréltük már. Dönthető, így simán belerakom. Kibírta benne az utat Gyuláig is, pedig az nem itt van... Ha meg vásárolni megyünk, viszünk valami hordozót. Ha Auchanba vagy tescoba megyünk, akkor a hordozót viszem, ha plázázunk, akkor meg a babakocsit. Kicsit macerás, de hát ez van... Lassan elkezd majd járni, és kevesebb lesz a faxni vele...

Én nem csinálom meg a kalkulációt. Így is tudom, hogy rengeteget kell leadnom :cry: Jó úton vagyok, 3 nap alatt már lement 1 kiló. Holnap meg megint alakelemzés lesz a tornán, majd meglátjuk. Nekem a célom a második baba előtt nem az ideális alak, hanem a régi gatya...

Ha a hold befolyásolta az alvást, akkor maradjon mindig ilyen!!! Csak 2x kelt fel éjjel Marci!!!

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én sem amiatt aggódom hogy nem bírja ki hanem hogy mennyire tesz jót a gerincének! :? :?

3 nap alatt 1 kiló??? Nem lesz ez egy kicsit gyors? :shock: :lol: Vagy ez csak vízveszteség? De ügyi vagy! Csak elkezdeni nehéz basszus. De mennyire nehéz! Olyan izomláz van a vádlimban hogy alig bírok járni. De nem ott kéne az izomláz hanem mondjuk a hasamba! :? :shock: :cry: :roll: :wink: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Gyönyörű idő van itt,ezerrel süt a nap!Du. séta.
Ti nem sétáltok?
Ma nem kell főznöm. :wink:

Kép
melike

Én is most gondolkodom az ülés cserén.Annyira utálja ha felöltözve beleteszem a hordozóba.

Kép
melike

Nem tudtok véletlenül valakit aki Römer ülésekre varr huzatot? Vagy hol lehet kapni? Az eredeti üléshuzat 20ezer ft. :oops: A nyári is 8ezer!:shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én sajna nem,Anna.

Hallottátok,hogy mégsem lesz szombat munkanap?

Kép
melike

Anna, szerintem ez csak víz :( Jó is lenne, ha ennyi zsír ment volna le ennyi idő alatt. :wink:

Én nem tudom, ki varr ilyet...

Anna, több nyújtás kell a végén, és nem lesz izomláz :wink: vagy legalábbis csak elviselhető mértékű. Nekem nincs is. Pedig csurom vizesen fejezem be az edzést :lol: :lol: :lol: :lol:

Melike, én úgy mennék sétálni, de hát még mindig nem vagyok teljesen láztalan :cry: Nálunk is szépen süt a nap, de baromi hideg is van mellette... Ja, és ma én sem főzök. Jó ez a nap. Már csak ki kell teregetnem a mosást, és letudtam a mai teendőimet :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

[quote="melike"]
írta:
melikeHallottátok,hogy mégsem lesz szombat munkanap?

Én igen, és nagyon örülök neki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Legalább itthon lesz apa, és szombaton is tudok menni tornázni :lol: :lol: :lol: És nem csak 1 nap a hétvége :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?