Sziasztok!
Levinek nagyon boldog hófordulót!
Turi: Jó nektek, hogy van olyan turi a környéketeken, ahol jó rucikat lehet kifogni kicsiknek, nagyoknak. Itt Békáson tényleg nincs ilyen, asszem 2 vagy 3 helyen voltunk Andócával, de mindenhol csak agyonhordott cuccok voltak
Illetve van egy jó kis angol használtruhás bolt, de az egy kicsit drágább... Igaz ott nem a "nagy áruházas" dolgok vannak, hanem tényleg minőségi bébiruhák.
Receptek: akkor majd bőszen nézegetem a honlapunkat, hátha találok vmi nekünk valót
Én egy gyors gombás-baconos mártást szoktam a tésztához vagy rizshez összedobni, ha nagyon nincs itthon ebéd... (bacon pirit, gomba bele, megpárol, némi fűszer ízlés szerint, a végén tejszínnel sűrűre főzöm és rengeteg petrezselymet dobok bele...). Mondjuk már ezer éve nem csináltam, mert apa nem nagyon csípi a gombát, így max magamnak csinálnám meg
Sztem még husit is lehet beledobni és akkor tartalmasabb, nem mintha így fogyókúrás étel lenne
Vikianyuja: Bundáskenyér??? Idejét sem tudom már, mikor ettem utoljára, pedig imádom
Ja és a gyerekszoba...
Nagy kópé a fiad már most
Szurit hogy viselte?
Asszem Te adtad a 8 kerekes tippet a bébikomphoz. Köszi, akkor úgy válogatok
Piri: Csongi is nagyon édes!
ParaBari
Ne aggódj, minden megy a maga idejében
Dávidod is szépen fogja majd csinálni, amit kell. Előbb biztosan fejben megtervezi a mozdulatokat
Nekem most azt mondta a konduktor hétfőn, hogy Bencét tegyem többször keményebb helyre, ne az ágyunkon ficánkáljon, hanem pl. a padlón némi szőnyegen vagy habtapin. Hátha nálatok is beválik ez a módszer. Segíteni nem igazán kell neki, max annyit, hogy fordítsd a fejét balra, rögzísd a kezeddel finoman és a kezével szépen arrafelé fog lendíteni és megy utána a popója és a lábai is. Persze az érdekes játékot (popsitörlődobozt) tedd arrafelé, hogy had küzdjön érte. Azért érje el, ha ügyes
Remélem érthetően írtam le
Ebédet/vacsit feldobtam gyorsan, ma lecsós alapon megpárolok pár szelet karajt. Semmi extra cucc, rizs lesz hozzá.
Jaj, Hékás a kép mindig kimegy a fejemből...
Most még van lehetőségem, gyorsan nekiülök és küldöm
Egyébként hogy vagytok?