Madárfüttyös jó reggelt mindenkinek!
Rambóka!
Köszi a kencét! Azt nem mondtad meg mivel jövünk érte. (Vagy Norbi kifizette?)
Tegnap miután idegrohamot kaptam itthon az elindulástól -inkább nem részletezem- sikerült megvenni minden kelléket a takaró cucchoz. Sőt, tegnap még egy kabátot is vettem 1200jér, amire lesz ráapplikálva a cucc. A régi kabátomban sajna olyan vagyok mint egy kötözött sonka.
Csakegy!
Na akkor mégegyszer.
Az előre megkötős verzió kicsi babáknál szerintem tutibb, meg olyankor ha nem kell kikötni és nincs sok ruha a gyereken és el tudod mindig találni, hogy milyen szorosra kell húzni. Én nem használom/tam eddig olyan rendszerességgel a kendőt, hogy ez mindig sikerüljön.
A másik, amikor a takaró rész belül van és elől kereszteződik az anyag, jobb akkor, ha már tartja valamennyire magát a gyerek. Ákos már tartja, szóval egyszerűbb megkötni. Meg aztán szerintem ez jobb, ha ki kell kötni a babát valamiért és talán még szoptatni is lehet benne.
Nekem egyébként nem lycrás anyagom van, hanem vastag pamut. Pont azon gondolkoztam valamelyik nap, hogyha elbírom, akkor 20 kilóig simán cipelhetem benne Ákost, mert annyira erős a tartása. A videon látható nőci kendője is tuti valami vékonyabb anyag, mert az enyémet nem tudom ilyen jó esésűen átdobni a vállamon, mint ő.
Zazzy!
Kérdezzük meg Betticát, hogy a majd 4 kilós gyerek mikor is fordult meg?
Bízd ezt Lara babára.
Izé... bár minden oké volt nálam, de amikor a szülés kezdetén ott toporogtunk a kórház folyosóján és kitolták a 30 perce még pocakos, de már a kisbabáját ölelő anyukát, akkor elgyengültem és szívesen feldobtam volna magam bármelyik műtőasztalra.
Csaszi után is van élet.
Emésztgesd.
+++
Kiderült hogy végülis van-e szülésfelkészítő a kórházban vagy sem?
A páncit használd nyugodtan, ha kényelmes. Szerintem ennyi idő alatt nem tudod összenyomni laposra
, de ha mégis, tudok gyolyót küldnei bele.
Hunci!
Az ilyen képek láttám úúúúgy sajnálom, hogy nincs kutyánk! De lesz!
Addig anyuéknál barátkoztatom a kutyákkal a gyerekem.
Tetszik neki, mindig nézi őket ahogy rohangásznak.
Kincs!
Micsináltál?
Címkék: Én is hagytam. Szintén nem tudnám eldönteni a fehér bodyk közül, hogy most melyik mekkora.... Ákost nem zavarja.
Pelus: Lila tecsóst használunk mi is és teljesen jó. Szerintem. A Pampers amit most kaptunk sem tud jelenleg többet nála. Mondjuk az is tény, hogy Ákosnál naponta legalább kétszer van kaki és ilyen formán teljesen mindegy, hogy mondjuk esetleg valami drágább pelus jobban nedvszívó lenne, mert a kakis pelust úgyis ki kell cserélni.
Volt ez az tesók együtt aludjanak-e vagy sem dolog szóban valamikor... Anyoo is jó lenne ha valamikor hozzá tudna szólni, mert ha jól tudom náluk Dorka és Ádám ágya egymás mellett van és úgy alszanak egy csöppnyi szobában.
Na ennyi. 3 óta fent vagyok és bár baromira fáradtnak érzem magam, de aludni nem tudok. Tegnap nagyon nagyon fájt a fejem és korán elaludtam, ezért ez a hajnali kuvikkolás. Ákos 1 óra múlva kel. Remélem lesz annyira kíméletes hozzám, hogy eljátszik mellettem a franciaágyon és hagy még kómázni kicsit.
Ma jön a mamám segíteni. Ahhh.... már csak ez kellett nekem!