Új privát üzeneted érkezett!

Anyany: de van egy csomó tejed fagyasztva, és különben is nagy nagy gratula, hogy idáig is tartott a tejcid.
Azt a mesét én is meghallgatnám! Mi is folyton átköltjük a meséket, de a legjobb, amit kitalálunk és mindig folytatjuk.
Vendég
 


Jaffa:Mindjárt mehetsz aludni :D
Vendég
 


Mehetek aludni, elaludt a csajszi! :lol:
Jóéjt mindenkinek.
Vendég
 

 
 

Anyany! Sztem az dobja rád az első követ, aki ezt utánad tudta volna csinálni. Több mint 6 hónapig fejni....

A gyerekorvosok néha az anyukák kívánságát próbálják szem előtt tartani, hogy minél előbb hazamehessenek, amiből néha gond adódik.
Sajnálom ami veletek történt.

Mi is rendszeres fogyasztói vagyunk a Chamomillának! :wink:

Kép
jaffa4
 
 


Már csak 11 perc!!!

Lara! Mivel kendted be a kis bőrét?

Kép
jaffa4
 
 


Valami gyógyszertári krémet kaptunk de én hülye nem néztem meg a recepten a nevét mert nem tudtam hogy gyógyszertári lesz.

Anyany:A Hannus is sárga volt mikor hazajöttünk de nem volt vészes igy hazajöhettünk.

Mancsa:Jó éjt !!!A Hannus is megébredt de ilyenkor ügyesen visszaalszik magátol reggelig.
Vendég
 


Jó éjt mindenkinek!

Megyek teregetni!!!!!!!

Kép
jaffa4
 
 


Jó éjt Jaffa!Remélem Milu böre is hamar rendbejön.
Vendég
 


Na én is megyek aludni!Jó éjt Anyany!Remélem Zsófi hamar elalszik!

Olyan rossz hogy nincs itthon a párom :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


mostmár alszik...
csak az orra hegye látszik ki a takaró alól :lol:

nekem is van még mit mosni. kaptunk páromtesójáéktól meg anyós turiszenvedélyéből kifolyólag egy nagy rakás ruhát. no meg 2 hétig odavoltunk. 8 adag mosás, ebből még 3 hátravan.

mi is vettünk sanatopic testápolót. Zsófin száraz foltok vannak azokra kentem meg az arca is ki van száradva, ahogy kaja után lemosom róla a maszatokat. nekem meg a kezem sebes a mosogatástól... remélem jó lesz.

lara! kitartás!
Vendég
 


Évi és Emma első útja

Pont tegnap kellett a férjemnek dolgozni menni, és pont tegnapra hívott meg minket a védőnéni egy kis méricskélésre. Falu ugye, nincsenek nagy távolságok, kb. 10-15 percre van a házunktól a rendelő gyalog.

Igenám, de Évi és emma eddig csak úgy mentek ki, hogy amíg Emma evett, addig apukája, Norbi bepakolt a babakocsiba, meg előkészítette azt, meg a ruhákat, és amíg Évi öltözött, addig Emmát felöltöztette...

10-re kellett mennünk. Ami alapból hülyeség, hogy én úgy gondolotam, hogy nem késhetünk el...nem is késtünk, nem mintha számított vaolna, mert hatan vártak még konkrétan.

Szóval: 8:00: Emma eszik. 8:20 Emma büfizik. 8:25 Emma még sohailyengyorsan nem aludt el, hát most igen. Szóval: Évi fej, majd felöltözik: bugyi, melltartó, melltartóba köralakú izék, vastagharisnya, feszülős alsó pulcsi, melegítőnaci, cipzáros felsőpulcsi. Persze a felöltözés előtt volt még mosakodás, fogmosás, fésülködés stb. Okés: gyors reggeli, kávé.
Betenni egy mosást, mosogatógépbe bepakolni (ezt nem sikerült befejezni)...9:20: lerohantam kioldoztam a babakocsit, beletettem a plédeket, majd felrohantam...lennt 3 szor is hallottam, hogy Emma sír, de aztán rájöttem, hogy csak egy kecske mekeg...(ki tart kecskét, és minek? )
Na felrohantam...aludt szegényke :( kivettem az ágyból, és átpelusoztam, ami király volt, mert mihelyst ráragasztottam a második csíkot is, elrottyintotta magát...kopognak....áááá...mondom egy pillanat...kopogna, emma ordít, évi ordít: EEEEGY PILLANAT...közben már a lakásban, aki kopogott, kiabál, hogy hahó, van itthon valaki? (nem...magnóról szól az oááááááááááááá,oááááááááá...) amúgy megjegyzem, hogy MINDIG zárom az ajtót, mert itt frankón az a szokás, hogy kopp, és benyitnak...és nálunk nem valami előrészbe lépsz, ha belépsz, hanem igenis nagyonis be a lakásba...a postás volt...bepánikoltam,. hogy ki a jó @&@łŁ$ß jött már be, és felkaptam a babócát egy szál pelusban, és kirontottunk a szobából. Nagyon vadul néztünk ki, mert rólam ömlött a víz, Emma feje helyén meg egy nagy nyitott száj volt csak, ami csupán addig csukodott kicsit összébb, míg próbáltam aláírni azt a&@Đ$-t, ő meg elegánsan ráküldött a pulcsimra egy kis savanyútejcsit:)...

és bónusz: még be is szólt a postás, hogy már ezredszer hozza ki ezt a levelet, és én meg sosem vagyok otthon...háááát mondtam neki, hogy szoptatás közben nem nagyon tudok kimenni...aztán nagyon rondán néztem, és elment.

jó...oké...átvettem a pulcsit, és Emmát felöltöztettem...egy body-t kapott, egy hosszúujjú zsákot, egy bundazsákot, két sapkát...ordított, és bukott...
gyorsan felvettem a kabátom, és lerohantunk. betettem a kocsiba...útközbe elhagytuk a királylányos cuminkat, így csak az elefántos volt, azt meg annyira nem szerette...szóval még ordított egy kicsit, aztán elindultunk és elaludt...én a 42es pici lábacskáimmal párszor belerúgtam a babakocsi kerekébe...valahogy nem tudok olyan kicsit lépni...na mindegy...nagy nehezen odaértünk, durván izzadtam...na ott mind a hat anyuka, meg 3-4 egyéb hozzátartozó nagyon megörült nekünk, és megcsodálták Emmát, aki mint egy angyalka rezegtette a szempilláit és cumizott, és odaültettek a radiátor elé, hogy Emmácska nehogy megfázzon....ömlött rólam a víz. Kábé egy órát vártunk. emma csak akkor ordított, amikor már csak mi voltunk a váróban, addig megtartotta a jógyerekvagyok imidzsét :) (és tényleg az, egy tündérke), aztán bejutottunk: kiütéses a fejünk a tejcsitől, és 4450grammok vagyunk :) juhúúúú

hazafelé szinte rohantam vele, mert simán etetési idő volt, persze még aludt itthon egy jó fél órát, mielőtt enni kértr volna...és evett és onnantól estig csak sírt :( és kakilt és büfizett, és bukott, és pukizott, de ha a kezemben volt, vagy magam mellé fektettem, akkor bealudt, de mihelyst letettem ordított....ilyet még sosem csinált....és ordítás közben nyögött, meg erőlködött, meg húzkodta a lábait, meg úgy sírt, hogy jajajjjajajajajjjjejejejejjjejjjejjj, de akkor kérdem én: a kezemben, vagy ha melléfekszem elmúlik a hasfájás?

na, megyek, mert annyira király, hogy tudok mozogni, hajolni meg minden, és végzek egy kis házimunkát :)
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


:lol: :lol: :lol:

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Gégéé te mindig megnevetetsz :lol: :lol: :lol:
Nekem is volt már ilyen startrakészen a gyerek persze akkor bukik szituáció, de aztán azóta sem bukik.
A védőnő meg hívhatott volna titeket máskorra vagy mittudomén, miért kellett a többiek között várakozni egy 3 hetes babóval???
A gyarapodáshoz gratula!

Anyany le a kalappal előtted, hogy eddig is volt szépen tejcid én lehet hogy nem tudtam volna ezt végigcsinálni

Szösz nekem is azt írta fel de én végül nem váltottam még ki :oops: Nem tudom miért de idegenkedek tőle. Matyi előtt szedtem gyógyszert szóval nem ez a gond hanem a szopi miatt tartok tőle. Tudom nem megy át a tejcibe de akkor is. Hibásan vagyok összerakva...
Én is március április környékén kell menjek rákszűrésre.

Csajok irtátok a fürdetőket meg a testápolókat: Nagy hibát követek el hogy én semmivel nem kenem Matyit??? Fürdetőkrémmel fürdünk és csak a popsikrémet használjuk semmi mást. Még hintőport sem mert kiszárította a bőrét. A múltkor a fülecskéje mögött furi volt a bőre oda kapott kétszer olajat és ennyi.
A bőre finom puha nem száraz, nem foltos egyszerűen tökéletes! Hiába az enyém! :lol: Na most nagyképű voltam :lol: :oops: :lol:

KépKép
winchi
 
 


szerintem ne használj semmi mást:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Winchi: Levinek én sem kentem semmit a bőrére, nagyon jó kis bőre van, 6 hónapig fürdettem a fürdetőkrémmel és az elején heti 1x pár csepp olajat raktam a fürdővizébe. Viszont Dórinál ha 1 nap kimarad a testápoló, másnap reggelre piros, száraz foltokkal van tele leginkább a mellkasa és a fejbőre. Így viszont még a doki is megdícsérte, hogy milyen szép bőre van.

Gégéé: hihihi! :lol: :lol: :lol: Hát kérem igen bonyolult először a dolog!
Nem is olyan régen én is eljátszottam ezt, csak a nagy készülődésben még benne volt egy féltékeny, síró nagyfiú, aki ki volt akadva, hogy miért nem őt készítem előbb, miért a kicsit.
Mert a kicsit kitolom a teraszra, amíg Levit elkészítem, de ha fordítva csinálom, Levi nem marad kint nyugton és minimum tökig összesározza magát.
Ez a lerohanás sok sok lépcsőt jelent?

1 órára megyünk oltásra!
Vendég
 


annyira nem sokat, egy emeletet...ezért is hittem a hülye kecskére, hogy Emma sír :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Hát azért az éppen elég babakocsival+ gyerek+ cuccok!
Vendég
 


Sziasztok!

Gégéé:Ilyen nálunk is volt már hát igen bele kell jönni vagy ebbe nem lehet??? :D Hozzánk az elsö pár hónapba kijött a védönő csak a gyerekorvoshoz kellett menni 1 hónaposan ott mérték meg.Nagyon szép kis súlya van Emmának :D
lunk ha öltözés van akkor olyan üvöltést csinál a Hanna ha rákerül a sapka a fejére :( tegnap is a dokinál a váróba jobban sírt a sapkánál mint a szurinál :roll: aztán persze mindenki minket nézett.

Anyany:Akkor a vasalásér nem irigykedem :D :D :D

Mancsa:1 oltást kap Dorka?Bizti nem lesz semmi gond.
Vendég
 


Köszi Mancsa akkor továbbra is nem csinálok semmit a gyerek bőrével :lol: Én is azért nem tudtam igazán hogy mit csináljak mert az öcsikém meg extra érzékeny hófehér bőrű volt és nála már nem is emlékszem annyi mindennel kellett kenegetni.
Az előbb említett öcsikém ma 13 éves!!! :D :D :D

Hannus biztos azért sír a sapinál mert félti a hajkoronáját :lol:

Matyi ma extrán hisztikés, sikerült viszont teát innia most alszik, borul a napirend rendesen de nem érdekel ha mire felébred nyakig összesz@rja magát, akkor boldog leszek :lol: Mi kell egy anyai szívnek :lol:
Leszedtem a karácsonyfát mindenhol tűlevél van :twisted:
Ma sóskát csináltam krumplival meg sült virslivel de mi legyen holnap? Javaslatokat várok, egyre nehezebb kitalálnom hogy mit együnk.

KépKép
winchi
 
 


Én ma túrógombócot csinálok,nagyon szeretem :D
Tényleg lehet hogy a haját félti :D :D :D Úgy nem szeretem mikor úgy sír :cry: Sokszor nekünk is borul a napirend de azért próbáljuk tartani.Igy most már jók az éjszakáink :D Tegnapelött mi is leszedtük a karácsonyfát nem akartam addig várni mig Apa hazajön nekünk nem hullott mert a miénk 23-án lett kivágva.Olyan furcsa hogy nincs itt a fa.
Vendég
 


krumplistészta, csubival :D

rántott hal, rizs, tartár

cézársali

mélyhűtött vagy rendelt pizza

dióstészta

krumplislángos

rántott pipi

sült pipi

melegszendó

sárgaborsófőzelék

más nem jut az eszembe:) :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sarmon:Olyan aranyos képeket tettél fel az iwiwre nagyon édesek a gyerköcök,szép kis családod van :D :D :D :D :D
A ringató az ott van a faluba?

Gégéé:Jaj ne is mond a lángost most úgy megennék egy jó kis sajtos-tejfölöst :D :D :D
Mikor kismami voltam állandóan lángost ettem mikor mentünk a doki bácsihoz mindig elöbb indultunk és a media markt elött meg kellett állni lángosozni :D Na meg csopakon a strandon itt veszprémbe meg az állatkertnél :D életembe nem ettem annyi lángost mint a 9 hónap alatt na a másik gyengém meg a dinnye volt tavaly már januárba dinnyét ettem :D
Vendég
 


Sziasztok!

Légyszi segítsetek! Új vagyok itt, most költöztünk Székesfehérvárra. Próbáltam átnézni a topicot, de annyi a hozzászólás, hogy nem tudom átolvasni az 1 éves lányom mellett. Megbízható, elérhető nőgyógyászt keresek, akinek van magánrendelése is. Légyszíves ajánljatok néhányat.

Előre is köszi!

Kriszta
kiss krisztina
 
 


Gégéé a legjobban a negyedik ötleted tetszik abból is a rendelt fajta :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi az ötleteket!

Szia Krisztina!
Én Dr. Blaskó Ervinnél szültem és még páran itt a topikos anyukból is. Én bírom, lelkiismeretes, fiatal és nagy tudású. Az orvosok házában van hétfőnként magánrendelése ha kell megírom a számát.
Ja a díja is átlagos.

KépKép
winchi
 
 


Ja gyerek a fagyasztóban :lol: elmosogattam és felfüggesztettem a tűlevél kommandót, biztos van még pár beépített ügynök a szőnyegben :twisted: :lol: :twisted:
Csináltam egy kis finomságot, kekszes sütit még kicsit pihen a hűtőben de már alig várom hogy együnk belőle. Nyami :D

KépKép
winchi
 
 


Megjöttünk!
Hát a kislányom egy tündér! Nem is sírt az oltásnál és előtte kapott a dokibácsi egy nagy nagy mosolyt. Pár napja kacagni is tud, de ezt még nem mutogatja mindenkinek.
1 oltást kapott csak, meg méreckedtünk. Hááát nagyon nem sokat hízott. 5670 gr és 61 cm. Utánanéztem, Levi 3 hónaposan 7 kg volt. De azt mondta a dokibácsi 1 percig se aggódjak ilyen hurkák mellett, mert nem úgy néz ki, mint aki éhezik.
Nálunk tegnap volt túrógombóc, ma bolognai spagetti és holnap még rakott krumpli lesz. Nálunk is bejön a lángos, szombaton sütöttem. Levi az előbb mondta apjának, hogy ültessünk pizzafát! De jó lenne!!!

Krisztina: Schwarczinger Zsoltnál szültem mindkettő gyerkőcöt, türelmes, barátságos, van magánrendelője és minden alkalommal megkérdezi van e valami kérdésed, csak jókat tudok mondani róla.

Dorkát oltás után kint hagytam a teraszon 1 órát, behoztam, levetkőztettem ugyanúgy alszik tovább, már 2 órája.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!:)))

Látom jól vagytok és új Tagokkal is bővült a csapat, nagyon örülök! :lol:

Igyekszem visszaolvasni,de még nagyon nem sikerült!Látom továbbra is szépen segítitek egymást..csak így tovább,büszke vagyok Rátok! :D

Válaszoltam a privát üzenetekre,Akit érint, nézze meg!
A privikhez mindig odaérek,írjatok,ha kell segítség, de igyekszem majd ide is gyakrabban visszanézni!

Vigyázzatok magatokra!

Üdv.: Gólyanéni :D
szuleszno1
 
 


Hát nehéz kitalálni mi legyen a kaja nálunk rizses husi volt.
A nagylányom olyan ügyesen viselkedett nem sírt mikor megszurták igaz elötte megbeszéltük mi fog történi.
Lefényképezni meg nem hadja magát ahogy észreveszi elfordul,rohan élvezi :( Elmosodott képeket gyártottam.
Majd ha alszik :lol: :lol:

Nekem a 6 hetes konrolon csináltak rákszürést.
Akinek spirálja van milyen fajta?

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Hát sziasztok,nagyon sokat írtatok,látom elég jól ráér mindenki,nálunk meg kész bolondok háza van.Elég xar egyedül a 3 gyerekkel,de talán kezdek már igy szerdára belerázódni,mert bele is kell,hiszen előreláthatólag nagggyon sokáig apának délutánosnak kell lennie.
De ennek is örülni kell,mert csak a tegnapi napon 8 embernek nyújtották át a felmondó levelet,ehhez képest apát csak másik műszakba helyezték át...

Gégéé sztoriján még a könnyem is kipottyant,mert nagyon sok helyzetre magamra ismertem mi is mikor reggel indulunk,nahát az kész cirkus.
annyit akartam kérdezni milyen márkájú cumit használtok amit Emma elvisel a szájában.Jó lenne nekünk is néha,mert Írisz folyton csak a cicin lógna sehova nem lehet elmenni vele,mert ha megébred,hiába ette magát tele fél órája akkor is ordid és a szájacskájával kereső mozdulatokat végez.És azt mondják sokan nem mindegy milyen a cumi.Mi vettünk egyet MAM márkájú,na attól öklendezik.Többet már nem akartam,minek sorakozzanak itt ha nem fogadja el.

Lara kérdezte tán a ringatót,havonta egyszer jön a nőci a falunkba ilyen ringató foglalkozást tartani.Mózes rühellte,Jázmin imádta,Írisszel még nem voltunk...majd ha meggyógyul,vele is kiakarom próbálni.700 ft.kb fél órás foglalkozás.

Hettuli rakj fel friss pocifotó hadd lássuk azt a nagy hasat! :wink:

A kórházzal kapcsolatban én 3 éve Jázit épp ugyanitt szültem,igazából majdnem ugyanezek a szülésznők,orvosok és csecsemősök voltak,tehát tudtam mire számítsak,meglepetés nem várt.Úgy vagyok vele volt jó és volt rossz élményem is,de összességében csodás dolog hogy egészségesen (veséjén kívül)megszületett a kislányom,és én is mostmár tök jól vagyok.

hétfőre már be is jelentkeztem a dokibához a 6 hetes kontrollra.
Csipőszűrésre is akartam kérni beutalót de a kórházi kartonozó egész nap nem vette fel a telefont.

Valaki ezt is kérdezte:én Berzsenyi Tibor főorvosnál szültem,hétfőn és csütörtökön rendel magánban az Ady utcában.Nagyon preciz,alapos,de mellette jópofa doki.Totálisan megvoltam vele elégedve,pedig a 28dik héttől játram csak hozzá.

Voltunk mi is ma védőbe a beutaló végett,Írisz 4450 gramm és 62 centi.Végig orditotta az egészet ezé lenne jó a cumi... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Én Mózes születése után szedtem foggátlót,2 hónap alatt hiztam 10 kilót...Jázi után spirálom volt,két három hétig tartottak a mensijeim,olyan görcsök kiséretében,hogy csillagokat láttam.A gumi meg sokszor okozott álmatlan éjszakákat...voltak balesetek... :oops: de még szerencsére sosem csúszott be véletlen gyerek,ezért is döntöttünk most hogy elköttetem magam.

Ja meg a tej:Mózes 13 hónapig csak szopizott utána váltotta fel a kakaó,sima bolti tejből.Először csak kis adagokban,nem allergizál-e.
Jázi 10 hónapig szopizott,tápszert én akkor már nem adtam házi tehéntejből kapta a kakaót,tejcit.Neki se lett baja tőle.Mostmár mindkettő bolti tejezik.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sarmon mi is ugyanigy voltunk. Nem fogadta el a cumit és ha fent volt sokat sírt féltem elmeni bárhová.
Kb 1 hete elfogadja a cumit mi (nuk) és azóta az esti elalvások sem olyan segrázosak

Kép

Kép
s. zsófia
 
 


Na ezt már láttátok??? Ez is jelenlegi állapotom szüleménye, amikor csak kevés tojás volt itthon...

Kép

Kép

Kép
hettuli
 
 


kedvence az a mam-os, ami volt a csomagban is...szivecskés meg virágos, az egyiket anyukémtól kapta másik volt a csomagban...még a NUK-osta is szereti, de az kicsit hosszabb, és néha öklendezik tőle... Kép íme a kedvenc királylánycumi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Gégéé!
Remélem nem hagyod abba ezt a sztorizgatást!!! Szerintem mindenki nevében beszélsz, de majd belejössz!!!

Tipp: ilyen esetekben MINDIG tegyél előkét a gyerek elé, jó nagyot, az én fiam is mindig a legszebb ruháját bukta le. Így csak kicsit tudta. Ja komplett váltás rucit vigyél a védőbe a gyereknek, a lekakiltam/lepisiltem magam esetek kivédésére. Egyik barátnőm csak állt a gyerek mellet első alkalommal amikor a teljes ruháját lekakilta a védőben és nem volt másik :D

Ma voltam megint uh-n hát egy hét alatt 17-ről hirtelen 19 hetes lett a kis drága. Tudjátok, hogy már hozzátartozók nem mehetnek be uh-ra??? Én ma tudtam meg amikor apjuk és fia bevonult utánam. Na jó nem rakták ki őket, meg jól is viselkedtek. Így szerencsére apa nem merte megkérdezni fia lesz é vagy leánya. :D AFP-m meg 0,45 lett :? ez már az alsó határ. Utálom az ilyen eseteket, de semmi eltérést nem talált a doki. Remélem nincs is.
hettuli
 
 


tényleg: timmivel mizu, nem jön mostanság...

szia Gólyanéni :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


hettuli, köszi a tippet, eszembe se jutott volna ruhát vinni :oops:
oksi folytatom, majd szerintem holnap.

Ma itt volt a barátnőm, meg a féléves kisfia. jajj, hogy egy féléves miket tud már :D

aztán elmentünk, és egy csomót sétáltunk, Emma aludt, mint a bunda, és én is jól elfáradtam:)

sarmi: grammra pontosan ugyannyiak vagyunk mi is:)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


jaaaaaa: winchi: hol/mennyiért vettétek a hintát? bejön matyimanónak??? hogy működik? van teljes képed róla?

köszi :lol: puszi :lol:

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sarmon: hát nem irigyellek, a mi apánk 3 műszakos, 6-14, 14-22 (vagy 11-19)és néha éjszakás is, bár ez csak 2 havonta 1x, ja ez úgy megy, hogy 2 hét de, 1 hét du. A délutános hetet utálom, főleg mikor 10-kor jön haza. Neked a nagyok elalszanak egyedül? Nekem Levit nem lehet otthagyni a szobában, mese, éneklés, aztán megvárni, míg elalszik. Dorka meg nem alszik akkor és dumál, ezért Levi nehezebben alszik el...
Sokkal könnyebb, ha itt van apa.

Gégéé: Levinek a pótruha még mindig ott figyel a táska alján, mert ha 1x nem viszek, akkor leissza magát, vagy lepisili, szóval ez már mindig kell.

Hettuli: receptet kérünk! Úgy megkóstolnám!!!

Timmi tényleg régen írt és Sophie is! Mi lehet velük?
Vendég
 


hááát...
mostmár csak este kap tejet, napközben tápszert, reggel meg fagyasztott tejet.
egyelőre 1es tápit kap, hipoallergént. 2eshez meg van receptem.

lara! Hanna nem bukik a tápszertől? Zsófi ma szépen akkorát bukott, hogy szőnyeget súroltam és mindketten mentünk átöltözni. még az orrából is folyt a cucc.

gégéé! sarmon! a lánykáitok hatalmasak!

mancsa!
Zsófi most alig több mint 7kiló, és lassan már 7 hónapos. de a lába hurkás.

rengeteget mozog, hátrafelé kúszik és feltérdelve, négykézláb rugózik. néha meg mászó mozdulatokat végez. körbe körbe araszol, ha leteszem, pörög, forog össze vissza, hasra, hátra.
néha ki van akadva, hogy "még csak " ennyit tud. olyankor kiabálva méltatlankodik.
Vendég
 


winchi!
nekem megírnád, hol van ponosan Blaskó-doki rendelése? meg mennyibe kerül, mikor van rendelés és milyen számon lehet időpontot kérni?

Zsófi is nála született, mert ő volt ügyeletben.

6hetes vizsgálaton meg az ifj. nagy vizsgált, kicsit megnyomkodott és azt mondta, rendben vagyok.
de hogy rákszűrés is kellene? azt nem mondta.
ja és minden áron fogamzásgátlót akart felírni.
Vendég
 


Zsófi apája is két műszakban dolgozik. délelőtt és délután. néha jó, néha azért nem bánom. na megyek felébreszteni.
Vendég
 


nekünk is gumi van, spirált nem merek, tablettától meg agresszív vagyok. bár Zsófi is kis szökevény volt...
de nem bántuk :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


ma végre kimentünk sétálni. hiába voltunk otthon, kézben levegőztünk negyedórát és kész. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
kapott előtte chamomillát, pici vízben, aludt is egy kb 20percet, vásároltunk egy kicsit és utána irány haza enni.
a nagy bőgés meg elmaradt!!!
bendével is összefutottunk :lol:
Vendég
 


anyany.akkor jól telt a nap :lol:
blaskó doki nekem is nagyon szimpi volt!

tényleg: a kúpot kipróbáltad már?

lányok: szülés után meddig van a "vérzés" ?
puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Anyany írtam privit!

Gégéé ez a legjobb képem a hintáról, most is ebben kumik :lol: Matyi nagyon szereti. Az ajtófélfába tett apa akasztót, mind a két szobánál van, hogy mindenhol tudjuk lógatni a gyereket :lol:
egyébként meg adamo.hu korrekt oldaluk van
Mi a babacityben vettük meg végül a Jancsárnál
Kép

KépKép
winchi
 
 


köszike, nézem :)
jó kép nagyon :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Az árát megírtam priviben :)

KépKép
winchi
 
 


mancsa,igen az az egy szerencse hogy a nagyobb gyerekeim elalszanak egyedül,és egyébként is nagyon szófogadóak.rengeteget magyarázok nekik,hogy halkan legyenek,meg ezt csinálják,azt ne csinálják stb.estére kirojtolódik a nyelvem. :?

Jó az a hinta de sztem nem sokáig használható nem?mert később már kipottyan belőle a gyerek,és ahhoz képest meg drága,de ez csak az én véleményem.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Hát igen, az én nyelvem is rojtos már 3 éve folyamatosan, de mióta Dorka van különösen. Levi is okos kölyök, tudja mit szabad és mit nem olyan huncutul jó kölyök, vagy nem is tudom, hogyan mondjam. Van hogy egész nap egy angyal, de néha belebújik a kisördög és vadóc lesz, de kezelhető. Egész nap be nem áll a szája, olyan nincs, hogy neki 2 percig nem akad mondanivalója ( tiszta anyja ), de soha nem hisztizett még boltban, vagy nem szaladgált el tőlem. A boltban mindig meg is dícsérik, hogy ő nem szaladgál, nem pakolja a polcokat. Nem mondom próbálkozott vele, de akkor nem kapott semmit, így nem volt érdekes.

Nekem most már kezd nagyon fájni a fejem, azt hiszem ebből migrén lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap este megint kisajátította a netet férjecském. Mindegyőnknek van laptopja, meg van wifink is, de ha egyszerre vagyunk fönt a neten, akkor valamelyikőnket állandóan ledobja. Így tegnap net nélkül maradtam.

Milu bőre nem javult sokat, sőt inkább semmit. Ma veszek olyan krémet amit Mancsa írt és este bekenem neki fürdetés után. Kipróbálom azt is, hogy nem adok neki tejes dolgokat, de nagyon remélem, hogy nincs semmi ételallergiája, mert az borzasztó dolog!

Én már alig várom, hogy csacsogjon a Milu. Annyira édesek amikor csak mondják-mondják-mondják. Néhány anyuka pedig benyögi ilyenkor, hogy akkor majd azt kívánom, bár maradna csendben, élvezzem amíg nem beszél. Nem szeretem az ilyen anyukákat. Amikor pocakos voltam, akkor meg azt mondja, hogy addig örülj amíg meg nem születik !?!?!? Idióta! Imádok anyuka lenni. Mondtam is a páromnak, hogy ha mindegyik ilyen lenne, akkor még 10 gyereket szeretnék (+ a lottó 5-öst)! :lol:

Kép
jaffa4
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?