Halihó!
Köszönöm a kedves fogadtatást!
Szeder,
Hát, ezt a gép előtt töltött idő proplémát meg tudom érteni. Én is néha rá tudok kattanni, főleg ha ráérősebben vagyok.
Humanka,
Gratula a 8 kilóhoz! Jól nyomjátok Ti is. Andorunk is nagy baba, olyan 7800 gr volt pár napja, de ő már 4 hónapos
Szóval vezettek.
Mondjuk nekünk nincs babaamérlegünk,szóval ezt csak kíváncsiságból mértük legutóbb úgy,hogy a kezembe volt és ráálltunk a mérlegre. (végeredmény ugyanaz mondjuk
)
Sziszi,
Nagyon remélem,hgy most már hamar meggyógyul Réka! szegényke! Annyira rossz mikor ilyen pici babák betegek, még olyan kis tehetetlenek.
Andor most esett át egy enyhébb kötőhártyagyulladáson - szerencsére tényleg nem volt annyira vészes, de a kamillázással nem múlt el, szóval kellett szemcseppet kérnem,de így másnapra már jó volt.
Minyu, Nagyon édes Csongi.Micsoda vigyora van! gyönyörűek a szemei!!!de mindkét kissrácnak.
Gwini,
Kitartás az etetéshez!Úgy látszik megérett Lalu az új ízekre, hjogy így bekanalazta az alma-őszit
Ügyi!
Ági,
Nagyon cuki Dávid, ahogyan játszik. A forgás miatt szerintem ne aggódj, minden babának más a ritmusa. Lehet egyszercsak rákap Dávidka is az ízésre és akkor majd csak lesheted
Rólunk:
Hol is kezdjem...
Andor nagyon békés, nyugis baba, egy rossz szavam nem lehet rá. (remélem így is marad-lekopogom) 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát,(ami este 8tól reggel 7 körüliget jelent), amit gondolom szép kis súlyának is köszönhetünk, mert 6 hetesen már meghaladta a 6 kilót. Most olyan 7800 körül van,de ezt már említettem. Dec. 13án voltunk szurin utoljára, akkor 64 cm-nek mérték. Ha megnézitek az "Andor oldalT", aminek a linkje a vonalzóm alatt van, akkor ott az van, hogy 60 cm-rel született. Azt a 60 cm-t, tudjátok, olyan mindenhova begörgetve mérték, ahogyan a kórházakban szokták. Szóval most a decemberi 64 cm,az a tényleges hossz.
Múlt hétig én is csak szopiztattam,de elkezdett kevesebb lenni a tejcsim, ami szerintem annak köszönhető,hogy már a 2. hónapra nekem megjött
És mensi alatt 2 hóanposan is észleltem,hogy Andor többször akar kajálni, meg rángatta a cicit, de ez akkor még nem volt jelentős,mert még kisebb volt, mint most. A következő mensivel jöttem erre rá, mikor lehet ez pont egybeesett egy növekedési ugrással és muszáj volt neki este fagyi tejcsivel pótolnom. Ekkor olvastam,hogy a menstráció alatt igenis lehet vizesebb, kevesebb és más ízű a tej,szóval valszeg ezért cibálta Andorom a cicit. Akart enni,de nem ízlett szegénykémnek.
Szóval most már jópár hete valahogy esténként pótolnunk kell a fagyasztóból,ami ha így haladunk lassan elfogy, ezért kezdük el mi is a gyümi kóstolást.
Először almát kapott, mait én csináltam meg neki,de valszeg nem volt vmi édes alma, szóval eléggé fintorgott. de azért nyelt. Utána jó kis szorulása is lett és csak a 4. napra kakilt, de akkoráááááát....Gondolom Gwini Laluja is ilyesmit produkálhatott
Vittem én is füröszteni.
Átfordulással,támasztással nekünk szerintem nincs bajunk. Andor 10 hetesen produkált egy hasról hárta pördülést, amjd úgy döntött, hogy most akkor örüljek neki és ő pihizik. Ez után 13 hetesen ismételte, de általában elég nagy szüneteket csinál a művelet között
Most már nagyon ügyi nyúl a játkokért, amit adok neki,vagy ami a keze ügyébe kerül, és hason himbálózik,ahogyan el akarja érni a játékát
Tök mókás!
A hozzátáplálásról még annyit, hogy a napokban kóstoltuk az őszilevet és szerintem ez nagyon bejön neki
Tegnap, tegnapelőőt csak kanállal próbálkoztam, de mivel ez lé és nem pép, így ma beletöltöttem neki egy csőrös pohárba és úgy húzta a szájához, hogy alig bírtam tartani,hogy ne borítsa az egészet a nyakába. Nyelte is rendesen,de ezt még tanulnia kell,mert ugye jobban jön, mint a ciciből vagy a cumisüvegből. Azért szépen megfestette a pártedlijét.
Azt hiszem magunkról gyorsban most ennyit, mert még besokalltok
teszek fel most ide pár képet, de mondom az alul levő linken van soook-sok kép, meg cuki videók
Ilyen voltam 3 naposan
3 hetesen
Amikor elkezdtem pocin aludni
Majd 4 hónaposan
Támasztós
Kicsi mosoly
Sanda mosoly, haverral
őőő, szintén haverral
Család
Csjúúú,kicsit megszaladt a kezem
A karácsonyfás tegnap készült, mert utólag jöttünk rá,hogy tök jó, nem csinaáltunnk közös képet Szenteste
Szép délutánt mindenkinek!
Gabi