Sziasztok!
Zsanka: na látod, érdemes hallgatni a három gyerekes anyucikra
Megjósoltam én Neked ezt a kiscsajszit!!! Figyu: nekem Emesével volt kinyílva a méhszáj és ott le voltam tiltva az ilyen mozgásoktól. Konkrétan kismama tornára akartam járni, de nem engedte a doki. Szerintem Te is hanyagold most...
Babakocsi: a graco-k ilyenek, abba lehet hordozót beletenni. Nekem Dórival is ilyen volt (illetve meg van még, mert Bencusnak jó lesz, meg már vittem benne őt is, mikor Dóri itthon maradt apával), illetve a tesó kocsink is graco és nagyon imádom! Mindkettőt használtan vettem és szuperek! Ja, egyikkel sem volt mélybabakocsim, pedig Emese decemberi gyerek. Sportos jellegű a kocsim (nem a pici esernyő), de teljesen jó. A lényeg: lábzsák, esővédő, takarók legyenek és akkor minden ok.
Ne pánikolj!! Sok rucit ne vegyél, nekem nagyon sok 56-som volt most Bencusnál, kaptam rengeteg szépet kölcsönbe, hát a felét sem tudtam kihasználni. Ugye 3,5 kilóval született, kb. 1 hónapig tudta azokat használni, a 62-seket is kb. egy-két hónapig, a 68-as méretet szinte átnőttük, alig hordtuk és most már 74-set hord a kislegény és vasárnap lesz még csak 5 hónapos.
Bodyból hosszú - rövid ujjúból 8-8 darab, rugiból 3-4 darab szerintem elég. Overál vagy kabát, ezt el kell dönteni. Szerintem akkor már jó a vastagabb kabát, bélelt nacival, abból is elég 1-2 darab, pulcsi 2-3 darab. Inkább csak azért, ha baleset éri (pisi, kaki, böfi) legyen csere. De a babakocsiban, takaró alatt aztán nem tök mindegy, hogy hányszor adod rá? Pl. én most Bencének a héten mindennap ugyanazt a pulcsit adtam rá az overál alatt. Bodyt persze naponta cserélek, van, hogy többször is, de az ilyeneket...
Rongypelusból én 10-et vettem, a bukás miatt kell is. Sapka kell egy vastagabb, vékonyabb.
Hát nem egyszerű, de szuper lesz!!!
Eagleszem: Nagyon sokat nőtt Matyi is, főleg a hordozós képen látszik. Nagytesó hogy viszonyul hozzá? Karifa tök jó, nagy.
Bencusnak is ilyen márványos volt a bőre, amikor megszületett és sokáig ilyen volt. Mostanában már nem látszik rajta, csak ha fázik. Úgy látszik, ez pasi "betegség".
Na megyek, Bencus alszik, még be sem ágyaztam
Aztán elmegyek a picikkel a tescoba. Kettőre meg Emeséért.
Mit szóltok, hogy nem lesz szombaton munkanap? A gáz miatt és a hideg miatt is... szörnyű helyzetek ezek. Kezdjünk pánikolni??
Szilvia