Sziasztok!
Nymalac!
Köszi! Na majd taktikázok…az a baj, h én csak este horrorfejek egyet, miután Lillus evett mindkét ciciből, ezért ilyenkor csak 15-20ml jön össze, úh ennyi a tartalmas tejcsi (legalábbis remélem, h az az), a többi csak csöpögtetett….ezért gondolom, h túl sok, így nem merem az összeset egybe önteni. Néha a mosogatóban landol ezért a híg tejcsi. Legutóbb pl 40ml csöpögött ki a jobb ciciből, miközben a balból evett…és szegény a végére csak 60-at tudott enni összesen mind2-ből, így adnom kellett még pótlást.
Mindig elfelejtem írni, h a 2hós adataink 4,5kg és 56cm.
Lassan, de biztosan…
Lányok! Mindenkinek csöpög a másik cici, miközben eszik a baby az egyikből? Én igaz így sokat összegyűjtök, de egyrészt bajom van vele a fent leírtak miatt, másrészt jobban szeretném, ha Lillus inkább kiszopizná, mivel mostmár én mindig 2 ciciből etetem, mert nem elég 1, meg az lll lapján is olvastam, h így jobban termelődik a tejcsi, és így sokkal jobban is eszik már 2 napja.
Szöszke!
Nagyon sajnálom az eredményt!
De szerintem is ess túl rajta minél hamarabb, aztán felejtsd el az egészet!
Hogy viselitek a szurit?
Tercsi!
Sajnálom, h anyukád így áll hozzá, de remélem, h sikerül majd elintézni valahogy, és megvehetitek a házat!
LKata!
Próbáld ki a sört, nekem úgy néz ki segít! Meg az esténkénti horrorfejés is… Na meg igyál sokat!
Éva!
Hogy bírja Áron az oltást?
Gratula a kontrollhoz! És nagyon édesek a gyerekek! Áron nagyon hasonlít az ikrek baby képére!
Borkaby!
Én nem merem hagyni Lillust, mert akkor napközben 3-4, akár 5 órákat is aludna, így nem fog eleget enni, és akkor meg féltem az éjszakákat, mert talán a sok nappali alvás miatt nem fog aludni, meg hogy akkor fog rájönni, hogy ő marha éhes.
De lehet, h egyszer majd kipróbálom vmkor hétvégén, amikor mindenki itthon.
A suttogóban igaz azt olvastam, h minél többet alszik napközben, annál többet fog éjszaka…én nem igazán látom benne a logikát, de lehet, h igaza van.
Nagyon édes Tomi!
Ildi!
Na ez az, h én már cipelni sem tudom pár percnél tovább, kicsi is vagyok, meg a terhesség alatt nagyon elgyengültek a karjaim, mert nem nagyon emelgettem semmit.
Gratula az 5kg-hoz!
Már hogy lenne gáz, h Lottika jól el van magában? Örülj neki!
Ha nem lenne jó, úgyis sírna!
Gratula nektek az önálló nagylányhoz!
Szeretném, ha nálunk is tovább tartana, mint 10-15 perc…
Dazsi!
Ne aggódj, nem minden gyerkőcnek kell papírforma szerinti időben csinálni a dolgokat, menni fog nektek is, csak lehet, h rá kell gyúrni majd egy kicsit! Egyébként nekünk sem megy még a hasalás…emelgeti a fejét, de nem bírja sokáig, 2perc kb. De ez az én hibám, nem raktam időben hasra…remélem utolérjük majd magunkat.
Anhel!
Dóri hogy viseli a szuirt?
Zsuzsu!
Jaj, ez borzalmas lehetett!
De örülök, h mostmár jobban vagy, és a gyerekek is biztos érzik, h most jónak kell lenni, kis tündérek!
Marek!
Ne aggódj tényleg, ha azt mondja a doki, h nem kell! Lehet, h egy hétig terpeszpelusoznotok kell, aztán kész…az semmi!
Gratula Bori nagylányos viselkedéséhez! Dejó, h még tornázni is elkísért, és még támogatta is egy alvással a dolgot!
Kriszta!
Segítenék, ha tudnék…de talán Nymalac!
Hogy sikerült? 5ös??
Bettike!
De ügyes Máté, szépen emeli a buksiját!
Képzeljétek!
Lillus tegnap elaludt kb 10.30-kor, apukám elaltatta, letette, és nem ébredt fel. És VÉGIG ALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!
6.30kor kelt kajcsizni….persze én felébredtem 5kor, mert 4-5 körül szokott általában kelni…tökjó!
Ezután 7től 9.30ig aludtunk tovább. Igaz kicsit sírdogált, meg nyögdécselt, sztem kakilni akart, vagy beszorult egy bubi, nemtom…de végül elaludt megint. Én ezt betudom annak, h tegnap elég jól evett a drága, úgy néz ki segít a sör, meg az esténkénti horrorfejés. 6.30-ra már kőkemény volt a jobb cicim, amiben általában sokkal több van, és a következő etetésre a bal is szinte kemény volt, ami sajnos egyébként elég szegényesen produkál.
Az utolsó etetésre még mindig pótolni kell, meg néha délután is, de ilyenkor csak 30-30ml-t adok, és így a napi pótlás megvan az egész nap összecsöpögtetett tejcsiből és az előző esti horrorfejésből. De én ennek már örülök. Persze jobb lenne, ha tejcsárda lennék, és nem kéne görcsölni ezen a tejcsi témán, de ez van…
Remélem ma este is vm hasonló lesz, mint tegnap…nemsokára ébresztem fürcsihez.