Sziasztok!
Itt vagyok a barátnőmnél.
Nóciról:
Tegnap beszéltem vele telefonon. Volt dokinál, látták a petezsákot. Már több mint egy centis a babája. Mostmár látszik a dobogó szivecskéje is. A barnázással nincs gond, pihennie kell. Azt mondta, hogy már csak ma dolgozik, holnaptól táppénz. Holnap megy terhesgondozásra, vérvétel ilyenek, és utána feljön.
Puszil mindenkit.
Kitty
Végül a helyi járattal jöttem ki. Nagyon hideg van.
Ti tényleg nagyon rendik vagytok, hogy megvettétek nekik. De abban igazad van, hogy az anyaságit költhették volna másra is.
Kata
Jobbulást neked! Ill. nektek!
Nem semmi kislány. Csak melletted alszik el?
Biztosan nem egyszerűek a napjaid.
Nektek is buék!
Várjuk a képeket.
Bridget
Nem lesz ünneplés, mert apa megy dolgozni. Én kijöttem a barinőmhöz, apa meg alszik. A torta meg csak hizlalja a seggemet.
az a torta bőven jó amit küldtél. Legalább attól nem hízok.
Végül a helyi járattal jöttem ki.
Barátnőm nézte meg a neten, de aztán én is megtaláltam.
Az ágyneműk meg nagyon rossz minőségűek voltak.Lepedő meg nem volt.
"Az ember lanya elmegy aztan mindig minden mast osszevasarol csak azt nem amiert megy...majdnem veled is ez tortent
Hát tényleg majdhogynem így jártam.
"Jah en meg azt szamoltam,hogy mennyi mindent toltottem le ITUNES-on mert azt kifizeti a parom a szobatarsnak
Mi az a ITUNES?
A pörihez nyugodtan pótold a vizet, csak kóstold is,hogy az ízeket megtartsa. Lehet, hogy ízesíteni kell még.
Ha nem akar puhulni, a barátnőm azt mondja, hogy tegyél egy szem kockacukrot bele. De az ízén nem fog nagyon változtatni, ne ijedj meg.
Csucsu
Már megint nem bírtad ki??? Nem szeretném, ha úgy járnál mint a múltkor. Bár most a szomszéd néni is látja. Na majd térjünk erre vissza mondjuk egy hét múlva.
Addig is nagyon drukkolok. De szép is lenne, ha minden hónapban lenne egy babásunk.
MIlyen az a sztapacska??
MI ez a tesztelési láz??? Csajok! Mostmár majdcsak zebrás lesz az egyik!!!!!!
Mi a múltkor amikor volt a munkahelyi bulink, kapros-túrós galuskát ettünk a marhapörihez. Nagyon fini volt.