Új privát üzeneted érkezett!

jajjj és most vettem csak észre, hogy az avatarod is új! :oops: :oops: az is tök cuki :)
Vendég
 


Jó reggelt.

Bridget: na hát haza értél :) Jól van mostmár akkor nem lesztek betegek a kajától:)
Idán azaz 2008-ban nem voltunk csak a balcsinál nyaralni mert tudod nyár elején tavasz végén költöztünk az új házba és sok volt a tenni való. 2007-ben Olaszországban volrunk nyaralni 4-ben. A férjem nagy fiát is vittük nyaralni. Repülővel voltunk és Szabina élvezte a repülést. Azóta is azzal nyaggat mikor megyünk repülni. Én annyira nem szeretek reopülni ha lehet kihagynám inkább. Tény, hogy Riminibe hamar oda értünk 1óra 20perc volt az út. Kocsival meg lett volna 15óra. Busszal meg egy nap. Nagyon jó volt mi nagyon Olasz imádók vagyunk. A párom már január1-én olaszutakat nézett. Mondtam neki én már voltam 2X nem lehetne máshova menni?? Mondjuk tény, hoyg imádom én is mert az emberek barátságosak szertik a gyerekeket és a tengerpart is homdokos ami jobb mint a horvátoknál. A cégemnek van a horvát tengerparton üdülője oda is mehetünk de ott sziklás a tengerpart.
Pedig olcsóbb is igy hoyg ott dolgozok de valahogy mégsem mennék oda.
Várjuka képeket majd ha leszi időd.

Pendi: Jaj nem voltam skypon láttam, hoyg irtál de mennem kellet a férjemért a melóba mert nálam volta kocsi.

Kép
csucsu05
 
 


laptetű!!!!! :) :)
És nem is tudtam, hogy laptetű lesz. :) De rég volt laptetűm :)
Bocsi Lányok, hogy elhappoltam :oops: :oops: :oops:
Vendég
 

 
 

Jó reggelt Csucsu! :)

Hú de korai ma mindenki :)

Nem gond. Milliom egy időnk van még dumcsizni. De tudod mi tünt fel most így az ünnepek alatt? Hogy mi nem váltottunk még telefonszáámot valamiért. Megadom az enyémet priviben, és ha te is megadod, szívesen veszem. :)
Vendég
 


hová tünt mindenki????? :? :? :? :roll: :roll: :roll: :( :( :( :( :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Itt vgyok csak kerestem a megfelelo avatart 8) Mindegyik nagy :evil:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


szia!! :)

az a szivecskés is aranyos volt :)
Vendég
 


Bridget
gyere skypra
Vendég
 


Csucsu
Olasz se rossz en is sok jot hallottam rola en is voltam parszor 8) Mondjuk 10eve vgy tobb de voltam :wink: :lol: A horvat partrol is hallottam,hogy sziklas megis sokan szeretik a Magyarok :roll: Nem is tudtam,hogy parodnak van nagyfia :shock: :oops: lehet csak en olvastam figyelmetlenul :oops: Az biztos,hogy szep olasz de annyi mas szep hely is van mast is kikene probalnotok :wink: Mondjuk en nem vgyok europa parti de azsia utan meg is ertheto szerintem :roll: A barinom Kitty lanya Lau is ngyon elvezi a repulest 8) :lol: Mindig szamolja vissza a napokat hanyat kell meg aludni :lol: Hat en sem szeretem a repziket de te ezt tod :x :roll: Es az idegen nyelvre mit szolt Szabina? :lol: Erre van egy erdekes tortenetem ha erdekel.. :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nem azt akartam hanem egy masik sziveckest csak osszekevertem :oops: de amazt meg nem engedte feltolteni :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A történet engem is érdekel! :) :oops: :oops: :lol:
Vendég
 


Bridget: persze hogy érdekel a történet.
Szabina nem nagyon illetődőtt meg az idegen nyeltől. A recepción volt egy csaj aki állandóan puszilgatta meg csokit adott neki. Őt pl reggel mikro mentünk reggelizni mindig megpuszilta Szabina. Beszélni még nem nagyon tudott csak szavakat de nem zavarta, hogy nem érti mit mondanak. A szállódában a konyhába is bemehetett mert kaja közben néha sétált. De az Olaszok imádták. Na ja van élet Európán kívül is sok szép hely van de az nem a mi pénztárcánknak való. Ig yis az Olasz nyaralás egy vagyon volt 4főre. Thaiföldre pl: magyar ember ritkán jut el hacsak nem a felső tizezerhez tartozik.
Nekünk marad a jó kis Balaton és Európa.Vagy ha nyerek a lottón akkor mehetünk más földrészekre is. :)

Pendi: Megkaptam privit. Vissz is irtam:9

na megyek mert indulás van oviba.

Kép
csucsu05
 
 


ja.....
ezen az oldalon is van nagyon sok. És vannak képek is a vonalzó helyére.
http://www.glitter-graphics.com/
Vendég
 


köszi Csucsu :) válaszltam is. :)
Várunk vissza :)


Lányok! de jó nektek, hgoy már ilyen messzire eljutottatok. Én egyszer voltam életemben külföldön. Belgiumban. Oda én is repcsivel mentem. De nagyon jó volt. :)
Olaszban volt az osztály annó, csak hát ugye mi nem engedhettük meg magunknak. Anyu egyedül nevelt bennünket, mert akkor váltak el. Végigsírtam azt a hétvégét. :( De nagyon aranyosak voltak az osztálytársaim, mert hoztak nekem egy kis kalapot emlékbe. Nagoyn jól esett.
Vendég
 


Pendi
-Thaifoldon a gyogyszertarban kapsz mindent 8) meg xanaxot is mindent :wink: Ez meg egy jofajta nem tul eros de megis hatekony antibogyo amit csak 3napig kell szedni es jolvagy :wink:
-Borondugyileg meg jaj a tarolast ne mond mert a masik 2borondom is az erkelyen van :? Nincs hely :oops: De valamit kellett venni...nem egy draga valami volt mert ott minden olcso :wink:
-A tekire a szobatars vigyazott :wink:
-Koszi a reszletes leiras a laptoprol :idea: Csak azert kerdeztem mert tod itt olyan hiper szuper legujabb gepeket adnak ki es meg igy is olcsobb itt mint otthon csak azert voltam kiwi az arakra :arrow: Nekem is van egy regi hasznaltan vettem de mar kitette az arat nem hasznalom tele van geppel a lakas minek nekem meg egy laptop?Pedig mar 2007ota szeretnek vegre egy uj normalisat venni :roll: Nekem van kamom is es fulhallgatos beszelom egeret nem hasznalok :wink:
-En mar csak ilyen vgyok...nem tudnek nyugodtan ugy ledolni hogy ne csinaljam meg amire az erombol futtya :wink: Delutan 2ig mostam...a szaritonk meg marha jo mert kulon van igy sokfelekeppen programozhato es nem gyuri a cuccot...de ha gyuri se baj mer jon a bejarono es vasal :wink: 8) :oops: Amugy van olyan ruha amit kezi mosason mosok es azokat teregetem azert nem lehet mindent abba dobalni :roll:
-Hat a szigetriol az ut volt 50perc aztan ott 2oras kihagyas utan ment a gepunk este 11kor es asszem 6 es fel oras volt vgy 5ora 45perc ma nem tom :roll: Ettem egy kis csipszet aztan megneztem egy filmet...es mire ledoltem volna mar oltottak fel a villanyokat :twisted: dE en azert ledoltem csak hat 1orara mert utana leszalltunk...a razos ut meg azt jelenti tudod olyan ugros mintha buckakon menne a gep a turbulance-ok miatt legorveny asszem :roll:
-Ti merre jartatok mar europa szelessegben? vgy europan kivul vgy ugy amugy?Ha jol emlexem aszontad 7eve nem nyaraltatok :?: :!: :idea: :shock: :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


A tortenetet majd minnya meselem

Csucsu
Azt mondom,hogy europaban menjetek mashova :roll: merthogy van mashol is elet 8) Tudom,hogy europan kivulre jutni mas luxus...bar nekunk innek azsiabol meg europa a luxus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Pendi
Kocce igen tudom mar ismerem majd azert atnezem meg :wink: Belgiumban is jartam 8) Imadtam azt a helyet :wink: Foleg ott is van a tengerpartos nyaralos varos...jaja de szep az is :D

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, alig győzöm visszaolvasni :shock: Helyes :wink:

Én tegnap suliban voltam, aztán anyuéknál, majd Tesco, aztán barátoknál, és este értünk haza 8)
Ma meg már begyújtottam nagy nehezen a kandallóba, kibeleztem a karalábét, ugyanis töltött karalábé lesz az ebéd, meg póréhagyma leves :wink:

Pendi, gratula a laptetőhöz! Kellett ez már Neked :wink:
Az Acer jó márka, biztos nem lesz gond a laptopoddal.

Bridget, jó lehetett a nyaralás, irígy is vagyok rendesen :lol:
Tök cuki az új vonalzód, ilyet még nem is láttam :P Az avatar is aranyos!
Vendég
 


Szia Kitty!

épp nagy dumcsipartiba vagyok Bridgettel! :9)
Töltött karalábé?? Na még olyat sem ettem. :)
Vizsga mikor lesz?
Vendég
 


Kitty
Koszi ari vgy van ngyon sok fajta 8) csak korul kell nezni :wink:
Tesco-ba en is imadok menni :lol: Mar megint fozol :shock: Azt a mindenit...ngyon jol jart veled a parod...remelem tudja :lol: :lol: Nyaralni meg te is mesz majd mikor en nem megyek :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi, jövőhéten lesz vizsga, de a héten még angol is, és nem tanultam rá egy szót sem, meg a házik sincsenek készen :oops: Na de csüt-ig majd kész lesz :wink:

Bridget, tudja :lol:
Nyaralni majd szeretnénk menni, de csak pár napra a Balatonra 8)

A miniatűr kutyám meg úgy dörömböl az ajtónál, mintha egy bernáthegyi lenne :lol: Már azt hittem, betörő van itt :oops:
Vendég
 


Kitty
Balatonra meg en leszek irigy :twisted: IIIImadom es tavaly 1napot tudtam lemenni :( A Bernathegyit meg engedd be mer betori az ajtot :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kutyussal addig mi lesz? :shock:

Pendi
Neked gratula a laptetuhooooz :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bernáthegyit nem engedem be, mert múltkor is megsajnáltuk, aztán bepisilt :evil: Meg én azon az elven vagyok (meg párom is), hogy állatoknak kint a helyük.
Egyik ismerősünknél bent lakik a házban a macska, mindenhova bemehet/felmehet, én meg allergiás vagyok rá - na szóval én ilyet nem akarok, mert ez kicseszés a másikkal szemben...

Kutyára addig anyósék vigyáznak, vagyis kutya itthon, aztán ők meg eljönnek etetni - mert nekik meg van egy nagy farkaskutyájuk, és nem szívesen engedném össze a két kutyut. :roll:
Vendég
 


jajj bocsi, hgoy közben ide elfelejtetem írnni. :oops: :oops: :oops: :oops:
De annyira belemerültem a Bridgettel való dumcsiba., hogy elszaladt az idő
Vendég
 


Bridget
tök jó, hogy nálatok lehet mindenféle orvolsnál sorbanállás nélkül gyógyit kapni. Itt ugye doki írja fel az ilyesmit.
-laptop ügyben,meg ennyi gép közül kapd elő az egyiket,és tudod vinni magaddal. :) Nálatok persz, hogy olcsó, hiszen ott a javát csinálják. :) :)
- olyan sok idő volt az út??? én azt gondoltam,hogy csak ilyen 1-2 óra. de naiv vagyok. :)
-mi tényleg nem nyaraltunk azóta mióta együtt vagyunk. 2002-ben jöttünk össze. egyszer voltunk Zalakaroson 13 napot. gyógyüdülésen. Az nagyon jó volt. ennek is már 2 éve. egyszerüen erre valahogy sajnáljuk a pénzt, mert sok elmegy rá. És ugye a lakás még új, be kellett bútorozni, meg fizetni az áruhiteleket, meg a közjegyzőt, meg a többit. És ugye nekünk ez a kis lakás totál hitelből van. de majd bízom benne, hgoy vagy az idén, vagy jövőre el tudunk menni pár napra.
-Belgiumban Lieg-be jártam. egy családnál voltunk. Még az exxel.

Kitty
-ejnye bejnye! :) hát hogy-hogy nincs kész a doga? :) na majd meglesz az is. azért tényleg jó sokat kell tanulni. Le a kalappal előtted. Háztartás, meg suli, tanulás egy kicsit sok.
-köszi a laptetű gratulát :) tényleg régen volt. :)
-valóban jónak mondják az Acer-t. egyenlőre jól is működik. Már reggel óta nyomom. :)
-az állatoknak a mi véleményünk szerint is kinn a helyük. Én sem szertném benn őket. Ha alergiás vagy, akkor meg pláne.


na csajok, én most megyek, mert el akarok menni egy messzebbi boltba. a profiba jó akciók vannak. meg akarom nézni őket. Ágynemű, lepedő ilyeneket. Hozzánk elég messze van a bolt.
Még kellene zuhiznom, meg hajat mosni is. :)Jól eltraccsoltam az időt. :)

puszi
Vendég
 


KItty
En megertelek foleg ha hazban laktok ahol kint is lehet :roll: Talan egyedul van kikene menni jatszani velekicsit neha es akkor megszeret kint lenni :roll: A macsekszorre sajna en is allergias vgyok :? Dehat kinek a pap kinek a papne 8) Mindenkinek a sajat elvei alapjan kell eldonteni...pl Nocieknal is ha jol tom bent vannak a macswekok vgy csak 1....parom szuleinel is :roll: Nalam meg a kutyam van bent :oops: Mondjuk en lakasban lakom szal nem tom kitenni max az erkelyre :lol: De az enyem amugy is oleb kutya es nem hullik a szore!!!! :wink: Ha hazam lenne es nagy kutyam en is kizarn am :roll: Az egyik exemnek meg volt cicuja es imadtam vele aludni mert ugye hianyzott a kutyim...de akkor jott ki az aszmam ra ugyhogy sajna meg ha akarnek se lehetne :?

Pendi
Remelm talatal szep agynemuhuzatokat :wink:
Itt nincs gyogyszer thaifoldon vettem :wink: A nayarlasokat meg majd a gyerkocokkel bepotoljatok :lol:

Na en is megyek apa megjott :P :P :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: an aj nem mindegy holél az ember ember. Nektek Európa a drága. De nem csak olaszban voltunk. Spanyolország , Görögországban is meg Németországban is . Igaz Olaszország anyerő nálam. Én most idén a eljutunk akkor görögországba mennék. De meglátjuk mi lesz. Férem kap 100ezer Ft utazási csekket meg van tavalyról is 40ezer szóval már van kezdő tőkénk is:) Hát majd meglátjuk.

Kép
csucsu05
 
 


Pendi, bátor vagy ilyen hidegben elmenni olyan messzire :shock: (mert hozzátok tényleg messze van, de útközben van néhány üzlet, lehet nézelődni :lol: )

Bridget, kutyi nem is akar bejönni - már nem, mert leszoktatttuk róla, és megértette :lol:
Amúgy elég sokat foglalkozunk vele, amikor persze itthon vagyunk, de egyedül is feltalálja magát :lol:

Csucsu, párom is igényelt üdülési csekket, mi is azzal akarunk majd menni Balatonra :wink: (eddig is abból nyaraltunk).
Vendég
 


Csucsu
Hat ez az...nekunk itt vannak a kozeli helyek nektek meg ott :roll: Egy europai jegy foleg most pl ha itt vennem a jegyet otthonra meg vissza lenne tuti 400-ezer ft :shock: Thaifold meg pl oda vissza atszallassal azaz 2jegy is 140ezer korul van...azert nem mind1 :roll: Gorogbe en is elmennek az szep latod az erdekel engem is...Spanyolba meg nem is voltam :shock: de hallottam az is ngyon szep 8) Az utazasi csekk meg marha jo dolog :!: :!: :shock: Es 100ezret adnak az tenyleg jol jon foleg harmotoknak :?

Kitty
Na meg te vgy meg Noci te merre jartal szerelmetes paroddal :?: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Olaszországban úgy voltunk 4-en repülővel, hogy a 100-dik foglalást csináltuk az évben. Már január elején lefoglaltuk a repülőjegyeket igy mivel a 100dik volt a miénk jelképes összegért mentünk. 10Ft volt /fő oda vissza. azaz 40 Ft ért mentünk 4-en. Mi is meglepődtünk sé örültünk is neki. Kivéve az illetéket kellet kifizetni de azt is 3-főre mert szabinának ingyenes volt. Szóval összesen 40 40Ft volt a repülőút. Azt hiszem még egy ilyen szerencsénk nem lesz :)

Kép
csucsu05
 
 


Bridget, mi csak belföldön voltunk még: tavaly Abádszalók, előtte Balaton, előtte Abaliget.
Nálunk ami szempont: legyen hegy és természetes víz (nem strand, uszoda, stb), viszonylag közel legyen, ne kelljen sokat vezetni, és persze az ára sem mindegy :wink:

Csucsu, így könnyű :lol: Tényleg ritka az ilyen szerencse :wink:
Vendég
 


Jó reggelt lányok!!

Kép
csucsu05
 
 


szia Csucsu!
Én is itt vagyok! :)
Vendég
 


SZia. Mindjárt oviba megyünk de utána cseveghetünk. Tegnap délután értem csak ide a géphez és nem voltál már:(
Na csak össze jön egy csevegés végre.

Kép
csucsu05
 
 


:) na ma már úgy hozom ösze, hgoy tudjuk cseregni. délután nem voltam már túl jól. Lefeküdtem. de nem tudtam aludni. megfáztam a fene egye meg. :(
Vendég
 


Pendi: megfázásra jó a páros izzadás:)

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Bridget
Hát nem találtam ágyneműt, illetve találtam, csak nem olyan a minősége. Gondoltam én, hogy nagyon olcsó ez, de azért egy próbát, és egy eü sétát megért. :) Lepedő meg egyáltalán nem volt. Viszont láttam nagyon helyes kis kenyér kosárkát, de csak ezért nem akartam sorba állnni a pénztárnál.

Csucsu
De jó nektek, hogy kaptok utazási csekket. Mi nem. :( Pedig olyna sok helyen beváltják. És ha már azzal is kevesebbet kell fizetni, az már jó lenne. Nálunk már volt róla szó, hogy az évek óta elmaradt béremelést így kompenzálnák. Én benne lennék. Legalább el tudnánk menni nyaralni.

Az éjszakám volt olyan rosz, hogy elmondani nem tudom. Már 8-kor bealudtam, a fejem nagyon fájt. Aztán 10-kor felébredtem, és nem tudtam visszaaludni. Néztem megint a tv egy órát, aztán nagy nehezen visszaaludtam, de fél 3-kor megint felébredtem. Nem tudom miért. Szerencsére vissza tudtam aludni, de megint bekapcsoltam a tv-t, mert megint vagy egy órát fenn voltam. Iszonyatos éjszakém volt. :( de szerencsére nem érzem magam annyira kábán, mert azért összeadva nem volt ez olyan rövid alvás.
Vendég
 


[quote]P írta:endi: megfázásra jó a páros izzadásSmile


Hát nem igazán vagyok most erre a "gyógyszerre" rákattanva. :)
Most olyan hagyjanak békén hangulatom van. :( :oops: :oops: :? :? De estig még összeszedem magam. :)
Vendég
 


Csajok reggel elkzdtem bnetezni irtam is elobb a masik topikba aztan jottem volna ide mer ez hosszabb lett volna erre dolgom lett es csak most jutottam gep ele most is csak epp annyira,hogy gyorban :oops: Szal azert nem jottem reggel :oops:

Eloszor is:
Pendi draga az Isten ertessen sokaig a szulinapodon!!!
Kép Kép
Meg nem olvastalak minnya megteszem :wink:

Csucsu
Jo reggelt neked is :P

Kitty
Mjad mentek meg ti is kulfoldre :wink: masnem en nyerek a lotton aztan jottok latogatoba 8) (en allom :!: :wink: persze az egesz beszelgeto sarkot gepre ultetem akkor :lol: :lol: :lol: )Amugy meg otthon is annyi szep hely van es alig voltam valahol :oops: szerintem ez tiszta gaz,hogy Magyar letemre nem voltam egy csomo szep Magyar helyen :roll: :oops: :oops: Szal ebben meg akkor neked van elonyod :wink:

Noci
MI VOLT A DOKINAAAAL?!?!?!?Nem jott se uzi se netre nem irtal...ilyenkor mindig aggodom :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Ne hagyd,hogy inkfartust kapjak :shock: :lol: :lol: 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 



"Nem kívánok egyéb átkot,
Egyél meg egy hekto mákot.
Minden nap csak 1-1szemet,
Addig élj míg meg nem eszed!"

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!

Kivánom, hogy minden álmod és vágyad teljesüljön:)

Kép
csucsu05
 
 


Jah es Kép 27napos volt a ciklusom :wink: asszem multkor is :roll: Na meg a vegen ez is beall :) De pirinek nem orulok :evil:

Pendikem neked meg jobbulast...mi lelt teged :roll: csak nem a szulinapi izgulas :?: :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Csucsu szevasz huh 3man is itt vgyunk de izgi 8) de en nem vgyok skype-on mert kint ulok a nappaliban eszem meg szamolnom kell :oops: Aztan meg kipakolnom meg a maradekot :x Aztan meg foznom :shock: Ugyhogy n em tok csacsogni :(

De abban segithetnetek,hogy most kivetelesen nem csirkehusbol hanem marha husibol csinalok porkoltet es,hogy azt mennyi ideig kell fozni?! :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bocsi! Vagyok ám, csak közben jött sms, meg telefon, meg iwiw üzenet. :)

Nagyon aranyosak vagytok!!!! Köszönöm szépen!!!
Mostmár csak azon kesereghetek, hogy azon a vonalzón már nagyon jól látható a 34-es. :( Tesóm már úgy köszöntött, hogy "Jó reggelt vén banya! :) :)
Még egyszer köszönöm szépen!

Kép
Vendég
 


Igen en is neztem,hogy mar 34es jon majd 8) na de en se vgyok jobb nekem meg a 32-es jon :( :oops: :oops: :oops: :(

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Húúú azt a tortát most lehet, hogy be tudnám falni. De jó tejszínes lehet.....
Na igen, a korunk már nem visszafele megy.....
Piri monnnyon le!!!! de az tényleg jó,hogy múltkor is, most is jól áll a ciklus időd. Majdcsak beáll rendesen.
Nem tudom miért nem tudtam aludni. Lehet, hogy front van a dolog mögött. :(
Húú de sok dolgod van még. Mit számolsz? Csak nem a gonosz mostoha bízott meg a köles kiválogatásával? :) /Még nagyon él bennem a Hamupipőke meséje, mert épp tegnapelőtt néztem meg egy újabb változatot. :) /
A marha főzése a korától függ. nem mindegy mennyi idős volt a amrha. De lehet, hogy akár 3 órát is.

Csucsu
ez a vers nagyon jó!! :) jót nevettem rajta. :)
Már meg is jártátok az ovit?
Vendég
 


Pendi, itt is nagyon sok boldog szülinapot!!!

A születésnapodtól nem azt várod, hogy a korodra emlékeztessen, de azt mondják, a születésnapok jót tesznek az egészségnek. Azok élnek legtovább, akiknek a legtöbb van belőlük. Isten Éltessen Sokáig!
Vendég
 


nagyon aranyos vagy!!!!! Köszönöm az sms-t. :) ez a versike is nagyon jó!!! :)


na halljátok de jó, hogy vagytok nekem! :) Mindjárt jobb kedvre derítettetek. :) Amilyen szarul indult a napom, most olyan jó lett. :)
Vendég
 


mI jót csinálsz Kitty? mi a terv mára?
Vendég
 


Pendi, csak nem a tegnapi sétától fáztál meg? Jobbulást! Izzad ki magad, mire apácska hazaér, hogy együtt ünnepelhessetek :wink:
Lesz vmi ünneplés? Torta, vacsi?

Bridget, legalább beáll a ciklusod. Először beáll, aztán meg jön a bébike :wink:
Marhahusi főzés: amíg meg nem puhul :lol: Most erre időt tényleg nem tudok írni, mert függ attól, hogy a marha melyik része, mennyi idős volt a jószág, stb... De két-három órát nyugodtan számolhatsz!
A rep. jegyet meg behajtom ám rajtad, csak nyerd meg a lottót! :lol:

Csucsu, Szabina szereti az ovit? Én ebben a hidegben ki se dugom az orrom :oops:
Vendég
 


Pendi: Igen megjártuk az ovit. Lánykám nem akart ma menni és sirt mikro eljöttem. Úgy sajnáltam szegénykémet:(

Bridget: Sokáig kell főzni de ez attól is fühh milyne öreg volt az állat. Kostólgasd majd mert lehet hogy hamar meglesz.

Kép
csucsu05
 
 


Pendi, terv nem nagyon van, kis tanulás, mindjárt be kellene gyújtani a kandallóba, mert kezdek fázni :oops:
Meg lehet, kéne vmit főzni, mert a tegnapi elfogyott :oops: Vagyis leves még van, de az meg ugye kevés...

Te mit csinálsz ma? Mikor mész legközelebb melózni? Ja, akartam már kérdezni, hogy te melyik részlegen dolgozol (ez jöhet privibe is), van ott ismerősöm 8)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?