Bridget
tök jó, hogy nálatok lehet mindenféle orvolsnál sorbanállás nélkül gyógyit kapni. Itt ugye doki írja fel az ilyesmit.
-laptop ügyben,meg ennyi gép közül kapd elő az egyiket,és tudod vinni magaddal.
Nálatok persz, hogy olcsó, hiszen ott a javát csinálják.
- olyan sok idő volt az út??? én azt gondoltam,hogy csak ilyen 1-2 óra. de naiv vagyok.
-mi tényleg nem nyaraltunk azóta mióta együtt vagyunk. 2002-ben jöttünk össze. egyszer voltunk Zalakaroson 13 napot. gyógyüdülésen. Az nagyon jó volt. ennek is már 2 éve. egyszerüen erre valahogy sajnáljuk a pénzt, mert sok elmegy rá. És ugye a lakás még új, be kellett bútorozni, meg fizetni az áruhiteleket, meg a közjegyzőt, meg a többit. És ugye nekünk ez a kis lakás totál hitelből van. de majd bízom benne, hgoy vagy az idén, vagy jövőre el tudunk menni pár napra.
-Belgiumban Lieg-be jártam. egy családnál voltunk. Még az exxel.
Kitty
-ejnye bejnye!
hát hogy-hogy nincs kész a doga?
na majd meglesz az is. azért tényleg jó sokat kell tanulni. Le a kalappal előtted. Háztartás, meg suli, tanulás egy kicsit sok.
-köszi a laptetű gratulát
tényleg régen volt.
-valóban jónak mondják az Acer-t. egyenlőre jól is működik. Már reggel óta nyomom.
-az állatoknak a mi véleményünk szerint is kinn a helyük. Én sem szertném benn őket. Ha alergiás vagy, akkor meg pláne.
na csajok, én most megyek, mert el akarok menni egy messzebbi boltba. a profiba jó akciók vannak. meg akarom nézni őket. Ágynemű, lepedő ilyeneket. Hozzánk elég messze van a bolt.
Még kellene zuhiznom, meg hajat mosni is.
Jól eltraccsoltam az időt.
puszi