Sziasztok!
Ez itt a reklám helye: Praktikerben vette apuci a párátlanítót, 27990 ft, Több helyen megnézte, ez volt nekünk megfizethető.
Tegnap ment 3 órát, az eredmény 4 dl víz, ma megy reggel 9 óta, kicsit több van benne már, mint tegnap és nem folyik az ablakokon a víz. A penész nálunk az ágy mögött volt, domestossal lemostam, azóta nem jött elő.
Jaffa: gratula a fogacskákhoz!
Bende: dehogy generáltál vitát, csak mindenkinek vannak kellemetlen élményei is a kórházzal kapcsolatban, bár szerintem mindenkinek több a pozitív és igazad van, azokat is le kell írni!
Hát én el is kezdem: Ha újrakezdhetném sem mennék más kórházba, pedig nekem km-ben ugyanannyi Pest, mint Fehérvár. A dokibácsimat sem cserélném le semmi pénzért és a szülésznőket sem. 2x 11 órás vajúdás során találkoztam pár szülésznővel, mindenki nagyon rendes. Kipróbáltam a régi és az új szülőágyat is és azt mondom, tök mindegy melyikben szülsz. Talán annyi, hogy a magentásban apuci szórakozhatott a gombokkal, próbálgatta melyik mira való. Mondtam is neki nehogy összecsukjon, mert kiköpöm a gyereket!
Soha nem voltam kórházban a 2 szülés kivételével, így összehasonlítási alapom sincsen, de meg voltam elégedve mindennel, még a kellemetlen dolgokkal együtt is, azok nélkül nem is lenne igazi!
És itt van 2 gyönyörű, egészséges gyermekem, akiket imádok és a születésükre jóízűen emlékszem vissza!!!