Új privát üzeneted érkezett!

mancsa: mennyibe került a páraeltüntető készülék?
És hol vettétek? Nálunk is penészesednek a falak, és folyik az ablakon a víz. Mi is gondoltunk a Ceresit-re de így kb mind a négy sarokba kellene.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ne értsetek félre, nem akartam vitát generálni, csak úgy éreztem túl sok negatív dolog hagzott el. Nálam a pozitív irányba lendül a mérleg nyelve, de mindenki a saját tapsztalai alapján ítél.
szerintem sokan olvasnak bennünket, akik nem is jelentkeznek be, csak majd kopogtatnak a fehérvári szülészeten. Ha elolvassák a sok- sok negatívumot, duplán elszorult torokkal lépnek majd be. Az pedig nagyon rossz. Én csak le akartam írni, hogy jó is lehet.
bende
 
 


na lépek, szopi, aztán séta.
bende
 
 

 
 

Bende: persze, hogy pozitívum is van. Sőt, naná. És a legpozitívabb, hogy a babócáink megszülettek, és imádhatjuk, szerethetjük, dédelgethetjük őket.
Ez egy jó topik, és mindig ki is panaszkodhatjuk egymásnak magunkat, de a jót is ugyanígy le lehet, le kell írni. Azt hiszem Gólyanéni úgy mondta, hogy szépen segítjük egymást. Ami a jó és rossz élményeket is jelenti szerintem.

Lara: ez a csecsemős nővérke pl. tök aranyos volt. Mikor aggódtam, hogy Dorka éhes, mindig megméregette nekem szopi előtt, és után, és mondta, hogy ne aggódjak, eszik ő ügyesen, és eleget.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Tegnap délután írtam egy nagymonológot, mikor el akartam küldeni, akkor elszállt. :evil: :evil: :evil:
Utána már nem volt kedvem újraírni, este meg férjecském kijelentette, hogy övé a gép és meg se merjem kérdezni, hogy mikor fejezi már be! :shock:

Gégéé! Emma nagyon cuki! Éjszakáitok hogy tellnek? Tudsz pihenni rendesen? Bár a hozzászólások számából következtethetnék. :wink:

Arról az emlegetett virágról én is szívesen néznék képeket!

Milunak kijött 2 foga fölül!!!! Nem marad kétfogúúúú! :lol:
Remélem nem duplázza tovább: most négy van, aztán lesz 8, 16 ...stb

Sarmon! Csodálattal gondolok rád, hogy lehet 3 gyermeket egyedül elterelgetni. Nagyon szófogadóak lehetnek. Mi is hármat tervezünk. 2010-ben a második, 2017-ben a harmadik. :)

Kép
jaffa4
 
 


Gyorsan elküldtem, nehogy gond legyen.

Pestre genetikai és haematológiai vizsgálatra megyünk, hogy kiderítsék nincs-e összeférhetetlenség kettőnk között. Nem ez okozta-e a bibit a terhesség során. Már nagyon kíváncsi vagyok, meg kicsit félek is az eredménytől.

Engem is érdekelne a párátlanító készülék, mert a kanapé mögött penészesedik a fal és az nem megoldható, hogy sokszor kihúzom a faltól.

Szosz! Jobbak már az éjszakáitok?

Kép
jaffa4
 
 


Hettuli!

Lehet már tudni, hogy kisfiú vagy kislány? Szeretnétek egyáltalán tudni?

Remélem nem tellik el megint sok hét, mire válaszolsz! Gyere gyakrabban!

Kép
jaffa4
 
 


Zsófi!

Hogy sikerült a fodrászkodás? Nálunk is lassan aktuális lenne, de annyira sajnálnék belevágni. Csatot sajnos nem tudok belerakni, mert nincs mibe! Csak pár hajszál ami nagyon hosszú neki. :)

Jó neked, hogy a párod ennyi ideig otthon tud lenni. Nálunk tegnap megkezdődött a verkli. Tegnap sikerült időben felkelnie Apának, ma már 20 percet késett a melóhelyről, mert elaludt. :?

Kép
jaffa4
 
 


Ancsi:Az a csecsemösnövér volt a legaranyosabb :D :D :D
Pont akkor jött vissza szabiról nekünk akkor volt a harmadik éjszakánk a párom bennt volt igy a Hannus kicsit az örzöbe volt estefelé aztán mikor mentem érte akkor olyan komolyan megkérdezte hogy biztos el akarom-e hozni én meg majdnem frászt kaptam aztán kérdeztem hogy valami baj van a Hannussal aztán mondta hogy dehogyis csak úgy eldajkálgatná olyan aranyos de aztán kivittem magamhoz :D este ő fürdette éjszaka egyszer felsirt a Hannus és már be is jött hogy segíthet -e valamit de még akkor nem volt tejem akkor mondta hogy én csak maradjak kiviszi és ad neki vizet szóval nagyon aranyos volt elöző este a szobatársam babája szinte egész éjjel sírt mégse jött be senki megnézni hogy mi történt.

Bende:Megkérdezhetem hogy miért volt térdmütéted?

Megkaptuk a szurit Hannus csak 20 másodpercig sirt most meg alszik a drágám.Most kettesben vagyunk a párom majd csak csütörtökön jön haza :cry:

Mancsa:Mi még nem tudjuk hogy mikor szeretnénk kistesót egyenlöre ha eszembe jut a császár összeszorul a gyomrom.Majd pár év mulva most még csak a Hannus az első :D Levi hogy van???
Vendég
 


Sziasztok!
Ez itt a reklám helye: Praktikerben vette apuci a párátlanítót, 27990 ft, Több helyen megnézte, ez volt nekünk megfizethető.
Tegnap ment 3 órát, az eredmény 4 dl víz, ma megy reggel 9 óta, kicsit több van benne már, mint tegnap és nem folyik az ablakokon a víz. A penész nálunk az ágy mögött volt, domestossal lemostam, azóta nem jött elő.

Jaffa: gratula a fogacskákhoz!

Bende: dehogy generáltál vitát, csak mindenkinek vannak kellemetlen élményei is a kórházzal kapcsolatban, bár szerintem mindenkinek több a pozitív és igazad van, azokat is le kell írni!

Hát én el is kezdem: Ha újrakezdhetném sem mennék más kórházba, pedig nekem km-ben ugyanannyi Pest, mint Fehérvár. A dokibácsimat sem cserélném le semmi pénzért és a szülésznőket sem. 2x 11 órás vajúdás során találkoztam pár szülésznővel, mindenki nagyon rendes. Kipróbáltam a régi és az új szülőágyat is és azt mondom, tök mindegy melyikben szülsz. Talán annyi, hogy a magentásban apuci szórakozhatott a gombokkal, próbálgatta melyik mira való. Mondtam is neki nehogy összecsukjon, mert kiköpöm a gyereket!
Soha nem voltam kórházban a 2 szülés kivételével, így összehasonlítási alapom sincsen, de meg voltam elégedve mindennel, még a kellemetlen dolgokkal együtt is, azok nélkül nem is lenne igazi! :lol:
És itt van 2 gyönyörű, egészséges gyermekem, akiket imádok és a születésükre jóízűen emlékszem vissza!!!
Vendég
 


peeerszeee, alszunk...

inkább koraeste van a nyűglődés, a kaki+puki nyomás ezerrel...bár most déltől 2ig is nyomta....úgy sír olyankor, hogy: jajajajjjj ejejejejjj :) olyan édi, megzabálom. Most kiütéses lett a fejünk a tejtől...mármint Emma bébi pofija:)

na ma vagyunk ám 3 hetesek juhúúúú...lehet kádban fürdnöm...hehehehe juhúúúúú

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Lara: Levi egész jól viseli, van egy tuti jó habunk a pöttyeire, így nem viszket neki. Inkább az a rossz, hogy nem mehet sehová, nem sétálhat velünk, mamáékhoz sem engedtem még, így unatkozik már bent. Társasozunk, gyurmázunk, festünk, mesét nézünk, bírkózik apával. Nehéz elfárasztani estig így. Most éppen vándorlást épít az állataiból! Jégkorszakot néztünk.

Mi Levinek 2 éves koráig nem akartunk kistesót, aztán meg így sikerült, hogy 3 év van közöttük.

Bende: Neked aztán kijutott a kórházakból!

Gégéé: este kipróbáljuk a szódabikarbónás fürdést, mert kifogy a habunk és holnap reggel lesz csak másik.

Nemrég jöttünk be a sétából, hát én szétfagytam. Pedig nagyon-nagyon felöltöztem, lehet nekem is overál kéne! Kisleányom még utána fél órát aludt kint a teraszon!
Vendég
 


Akiket érdekelt:

Nekünk Duracraft párátlanítónk van.(netes ár 43000)Állítható a páratartalom-mérője,mi 65 %-ra tettük.Az első három nap megállás nélkül ment(napi kétszer ürítettük a 3 literes tartályt).Most már időnként bekapcsol, megy egy kicsit, aztán ha lemegy az általunk beállított értékre ,akkor megáll megint.
tünci28
 
 
 


Mancsa:Szerintem az a 3 év az tök jó :D a barátnöm júniusban szül és az elsö baba most lesz egy éves szerintem igy kicsit korai ők sem igy akarták csak becsúszott de ha nekünk igy lenne biztos hogy én is megtartanám nem lenne szivem elvetetni megoldanánk elvégre lenne 9 hónap ráhangolódni :D de a spirál mellett remélem ilyen nem lesz.
Szegény Levi még jó hogy nem viszket neki,Dorka nem kapta el?
Jó lehet a vándorlás.... :D

Gégéé:bizony rohan az időőőőő úgyhogy minden percét élvezd ki :D Én is úgy vártam már a fürdést :D
Vendég
 


Lara: jövő héten lesz spirálom nekem is! Az unokatesóméknál is becsúszott a második nagyon korán. 13 hónap van a 2 lány között, hát azért nehéz ám neki! De sokat segít anyukája, egyedül nehéz lenne neki egész nap, a férje későn jár haza és persze korán megy.

Duracraftot mi is néztünk, csak nem engedte a pénztárcánk! 52 ezer volt a boltban.
Vendég
 


külön fürdő van a szobákban és nem kell a folyósóra mászkálni és 100 embernek 2 zuhanyzót használnia????? és csak 4 ágyasok a szobák??? juhéééééééééjjjjjjjjjjjjjjjjj :):):):) Zsót pesten szültem inkább nem is mesélek, összesen 3 hetet voltam benn és sok mindent láttam ...

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


én nagyon örülök, hogy mindent leírtok! szeretek ebben a topikban lenni :D! örülök, h "ismerlek" Titeket! (ez most nem tom mér jött ki belőlem :D?!?!)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


írtam Nektek 3-4 hete, hogy fogytamm na most annyit híztam, hogy már nem férek bele az egyik gatyámba :(:(, nagyon szomorú vagyok, sok volt a karácsonyi zaba illetve a sütike, merthogy arról nem tok lemondani, pedig próbálok helyette gyümit enni, de nem megy .... brühüühüü

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


mi is örülünk neked:)
2ágyas, 3 ágyas, négyágyas szobák, és igen nagyon szép, és KAPASZKODÓVAL ellátott zuhanyzó van a szobához, plussz wc :)

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


nem te híztál, csak nagyon nagyot nő a baba ennyi idősen...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Köszönjük az érdeklődést, a ma éjszakánk jó volt. Fürdés, evés után pár óra ringatás+simogatás után már éjfélkor elaludt a Manó, és fél 7-ig aludt, aztán ettünk, és megint visszaaludt 10-ig. De ebből az egy éjszakából nem akarok levonni még semmit.

Jaffa, tök jó, hogy így megterveztétek! A férjem is 3 gyereket akar, én eddig elzárkóztam tőle, nagyon féltem a szüléstől, de most már nem vagyok annyira ellene. Persze előbb egy kicsit nevelgetjük Rékát, aztán jöhet a második, aztán majd meglátjuk.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Wicca: Nemsokára értetek izgulhatunk! Tök jó, már alig várom!
A kilókkal ne foglalkozz, majd ha már nem szoptatsz. Tényleg nagyfiad sokáig szopizott?

Szösz: legyen ma is ilyen jó éjszakátok!

Winchi: Dorka sem issza meg a teát, már mindenhogyan próbáltam, cukorral, anélkül, laevolaccal, langyosan, hidegen és nem kell neki. Félek hogy ebből megint lázmérő lesz. De hát eddig megitta, akkor most mi van? Matykó megitta végül?
Vendég
 


Bende! Igazad van!!! De az már csak úgy alakul mindig, hogy valaki elkezdi a rosszat, a többi meg rákontráz. Pl én azt is mesélhettem volna, hogy a vetélésemkor az egyik szülésznő mellett órákig bőgtem a pultnál este és ő szó nélkül tűrte, végig vigasztalt kb 2-3 órán át. Azóta is agyalok mi lehetett a neve. Emlékszem ezerszer elolvastam a kitűzőjét, de mégis elfelejtettem. Na meg a szép szobák fürdővel ugye. Annak idején azon röhögtem, hogy Fehérvárról Siófokra, Siófokról meg Fehérvárra vándorolnak át az anyukák szülni és akikről mi Siófokon negatívan nyilatkoztunk azokat istenítették a Fehérvári anyukák. A szülés után meg pont az a csecsemős nővér segített nekem a legtöbbet, akit kismamaként bunkónak tartottam és az a szülésznő, akit nagyon szerettem meg eléggé furán viselkedett velem a szülőszobán.

Lényeg, hogy mindenki kapjon képet arról milyen az élet a kórtermekben, hogy ne érje készületlenül a dolog. Aztán mindenki maga döntse el, hogy neki jó volt-e vagy sem. Biztosan számít az is, hogy ki melyik dolgozónak szimpatikus és nekünk ki az.

Kép

Kép
hettuli
 
 


Igyekszem majd gyakrabban jönni, de most a kívánós időszakomat élem és a sütést-főzést és a konyhában szöszölődést kívánom. Férjem már rámszólt, hogy mit alkotok folyton miközben agitálom a fogyásra. De jelenleg ebben élem ki magam. Nagy örömömre kisfiam is lelkesen segédkezik nekem. Szilveszterre a 2,5 éves nagy lázasan vágta apróra a kemény tojást és a póréhagymát a salátába egy hatalmas késsel. Egyszerűen nem tudtam nemet mondani neki, amikor örömtől átitatott hangon kiabált az apjának, hogy apa, ata nekematta a készt!!! és átszellemülten aprított egyedül. Természetesen szoros apai felügyelet mellett, mert anélkül a nagyujja is belekerült volna a tálba :lol:

Még nem mondott a doki biztosat a baba neméről, de az apja nagyon kíváncsi rá, úgyhogy fejet hatok, mert én inkább a végén a biztosat szerettem volna tudni. Annyit viszont tudok, hogy nagyon kislányt érzek. A fiamnál meg nagyon kisfiút. Majd kiderül, hogy jók-e a megérzéseim. Tegnap megkérdeztem, hogy milyen kistesót szeretne elsőszülöttem. Ő azt mondta kislányt. A sógorom meg nem zaklat folyton azzal, hogy fiús hasam van, mint előzőleg. Ki tudja...

Már nem tudom kié volt az a 30 hetes pocifotó, de szerintem az enyém már majdnem akkora 19 hetesen. :oops:

Kép

Kép
hettuli
 
 


Ma megvolt a hajvágás. Imádom olyan jól áll neki :lol: majd holnap rakok fel képet. Holnap még oltás is lessz.
Jaffa remélem minden rendben lessz majd írd meg.Ja és gratula a fogacskákhoz :lol:
Megyek felébresztem a picurt mert amióta megjötünk alszik a hordóban és igy meg este nem fog aludni :shock:

Kép

Kép
s. zsófia
 
 


sziasztok!

Csak olvasni volt ma időm írni most is kevés. A kórházzal kapcsolatban nekem is van jó és roosz élményem is de vannak ezerszer rosszabb helyek is és én örültem hogy itt szülhettem ide megyek legközelebb is :D :D :D

Teát végül úgy itta meg hogy pipettával spriccelgettem a szájába jó móka volt :lol: De végül én győztem :lol:
Kaki is volt szerencsére :oops:

Voltunk a védőben mérlegelni Matykó 5 kiló :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi
 
 


Matykó nagyon szépen gyarabszik ügyik vagytok :lol:
Mi tea nélkül is olyanokat kakilunk,hogy majdnem minden nap van ruhabalesetünk :oops:

Kép
Kép
s. zsófia
 
 


Kb: 1 hónapos kora ota nappal nem igazán akar aludni csak rövid idökre elbobiskol, de nem alszik 2-3 órát :cry:
Nem tudom mit lehetne csinálni,hogy aludjon :?
Kép


Kép
s. zsófia
 
 


Voltam 6 hetes kontrollon, minden oké, mindenre kaptam engedélyt. :D

Winchi: Neked is Cerazette-t írt fel a doki? Majdnem dobtam egy hátast a gyógyszertárban mikor fizetni kellett. Persze lehet, hogy a többi fogigátló is ilyen árban van, csak már nem emlékszem rá? Azt mondta, hogy szoptatás alatt szedhetem, de 8-10 hónapnál tovább ne. És hogy májusban menjek vissza rákszűrésre. Téged előbbre visszarendelt? Úgy emlékszem. Örülök, hogy végül Te győztél tea-ügyben. :)

Nekünk nem kell tea. Így is legalább 3-4X van kaki egy nap. Szerintem ezért nem hízunk, vagyis csak nagyon lassan. :(

Zsófia: Réka sem alszik napközben, csak ha sétálunk. A babakocsiban szinte rögtön elalszik, de legkésőbb 5 perc után biztos. Még nem látott semmit a városból. Múltkor a Tesco-ban voltunk legalább egy órát, azt is végig aludta. Aztán sokszor éjszaka sem alszik. Nem tudom, hogy bírja?

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Érdekes, hogy milyen sokan szenvedtek párásodással. Nálunk meg olyan száraz a levegő, hogy nekünk párásítót kellett vennünk.

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Sziasztok!

Jaffa:Szorítok hogy minden rendbe legyen a viszgálaton :wink: Neked a toxémián kivül volt más gond is?Ez a toxémia elég gyakori fiatal anyukáknál általába hormonhatás miatt van.A barátnömnek is ez volt a 32-ik héten Ádi 1210 gramm volt.Nekem szerencsém volt mert a doki bácsi adott rá gyógyszert igy mi kihúztuk a 38-ik hétig.
Gratula a fogacskákhoz!Milu hogy viseli?

Zsófia:Nagyon kiváncsi vagyok a képekre :D Bizti nagyon csini lett a lánykád :D

Winchi:Nem semmi Matyi hizása Hannus éppen fél kg-ot hizik havonta.
Vendég
 


Hettuli!

Ha van valami tuti kipróbált sütirecepted (és még kép is róla) azt szívesen kipróbálnám. Mostanában zabálhatnékom van. :oops:
Megtaláltam a megoldást, hogy mivel tudom a konyhában lekötni tündérkémet. A kezébe adott babapiskóta csodákat művel... :D
Szóval akár apukája nélkül is tudnék sütögetni!

Tünci! Köszi az infót, majd utánanézek a neten.

Reggel már feltűnt, de most este jobban átnéztem a Milu testét, és ekcémás foltokat találtam. Kézfején, felkaron és a mellkasán. Lenor fehérről váltottam most sárgára, és sztem attól lehet. Legszívesbben a falba verném a fejemet. Most megy a második adag mosás és van még egy hátra. :(

Mancsa! Neked sajnos van tapasztalatod. Mennyi idő alatt múlik el?

Szösz! Örülök, hogy jobb az éjszakátok. Remélem nem csak átmenetileg! :wink:

Zsófi! Remélem az oltással nem lesz semmi!

Kép
jaffa4
 
 


Lara!

A következő volt a sorrend: toxémia, praeeclmpsia és HELP-szindróma. Toxémiámra én is egy rahedli gyógyszert megettem, ennek köszönhetem azt a 4 hetet, ameddig bent tudtam tartani a kiscsajt.
A praeclampsia már a toxémia súlyosabb változata, végül is emiatt császároztak meg sürgősen. Gyakorlatilag fájásom sem volt. A HELP-szindróma meg a legsúlyosabb. Nagyon ritkán alakul ki, de én annyira "mázlista" voltam, hogy összejött. :?

Az egész a lepény miatt van. Valami miatt egy anyagot termel (az orvostudomyány nem jött még rá és ki sem tudta mutatni,de feltételezik) ami a magzatra nincs hatással, viszont az anya szervezetére méreg, ami az idő előrehaladtával kikezdi a szervezetet és tünetei lesznek: magas vérnyomás ...stb. Ennek a vége a HELP-sz, amikor szétesnek a vérlemezkék, a máj és a vese nem működik megfelelően...stb.
Szóval ezért kell a kivizsgálás, mert lehet, hogy a következő terhességnél is előfordulhat, és most nagyon szerencsések voltunk, mert a 34. héten "szállt" el a szervezetem és nem a 23.-on. Plusz túléltem.

Annyira kiképeztem magam a témában, hogy kiselőadást tudnék tartani! :D :oops:
Bocs, ha sok voltam....

Kép
jaffa4
 
 


Jaffa:Dehogy voltál sok,tényleg sokkal jobb hogy megnézik nálatok!
Ma találkoztam a védönönél egy Anyukával egy éves a kislánya ő 31-hétre született mert leállt a méhlepény müködése azonnal császározták nagyon sok koraszülés van.Én is féltam töle már 28-ik héten összepakoltam a cuccom :oops:
Sajnos a Hannusnak is van egy piros folt a pofiján mi azt hittük hogy a hálózsák csatja nyomta meg(Azóta nem használjuk)De most azt mondta a doki néni hogy ekcéma szerü :cry: kaptunk rá krémet meg a babe testápolójával kenem.
Milunak már volt elötte is?
Vendég
 


Lara!

Nem volt semmi piros foltja előtte, így én tényleg csak az öblítőre gyanakodok.
Végiggondoltam a kajákat is, de nagyon újat nem kapott.
A Babe termékeket mi is használjuk. Nagyon szeretem.

Kép
jaffa4
 
 


Én "csak" a 30. héten pakoltam össze. Akkor volt a Milu 1200g-os az UH szerint. Itthon úgy döntöttünk, ha beindulna, akkor felmegyünk Bp-re.

Kép
jaffa4
 
 


Mi is babe fürdetöt sampont testápolót használunk az elejétöl én is nagyon szeretem igaz hogy drága de sokáig elég.
Mi most kóstolgatunk nem tudom ettünk már almát sütötököt barackot tejbedarapépet lehet hogy valamelyik okozhatta?
Mosószert nem váltottam azt a folyékpny mosószert és öblitöt használjuk amit a brendonba lehet kapni.

Kicsit utánnaolvastam hogy mi az a help-szindróma.
Szegény,nem volt egyszerü de meglátod hogy a másik két babánál nem lesz semmi gond!!!
Vendég
 


Én azért pakoltam össze mert a 28-ik héten 1-es stádiumba volt a méhlepény a 30-ik héten meg már 3-as stádiumba nagyon megijedtem persze a vérnyomásom is magas volt aztán a végén a fehérje a vizeletbe úgyhogy az összes tünet összejött a toxémiához akkor próbálták levinni a vérnyomásom infúzióval de nem sikerült és vérvétel is volt,úgy emlékszem hogy a májfunkciót nézték de nem lett jó az eredmény akkor császároztak.
Vendég
 


gégéé:Megfogadtam a tanácsod és vettem a Hannusnak egy hajpántot de olyan kis selymes a haja hogy kicsúszik belöle.
Vendég
 


Jaffa: 2-3 nap alatt múlt el, de átmostam mindent a régivel sőt most már csak mosódióval mosok neki. Sanatopic testápolót használunk minden este fürdés után, ez illatanyagmentes és 14-16 órán át megköti a vizet a bőrben. Ekcémás csecsemőknek találták ki, hogy ne legyen száraz a bőrük, mert akkor jönnek a foltok. Aztán kisebesedik, nedvedzik, vérzik, begyullad, felülfertőződik... ezeket magamról tudom, szenvedek vele sokat.
Szóval az elején meg kell fogni és kenni, kenni, kenni. Rajtam most tombol az ekcéma sajnos, de szerintem a hormonok miatt. Levi születése után is kb 4 hónappal így néztem ki! Utálom!
Remélem nem lesz gond a vizsgálaton, azt néztem, hogy pont a szülinapomon mentek.

Szösz: megcáfolom az elméletedet, Levi napi 5x kakilt és minden hónapban több, mint 1 kg-ot hízott, Dorka nem kakil, csak heti 1-2x és mégis kevesebbet hízik. De azért nem panaszkodok, vannak hurkák bőven. Holnap megyünk méreckedni, meg oltásra, az ünnepek miatt most kapja a 3 hóst.
Vendég
 


Lara!

A tejbedarapép az lehet kiváltója ekcémának. A Milu kb. 8 hónapos volt, mikor először adtam neki ilyen pépeket. Egyedül a Humana alma pépet adtam, mert az tejmentes volt. Próbálj meg neki adni 2-3 napig ugyanazt és figyeld a bőrét. Utána kezdj el próbálgatni más ízeket és akkor is figyeld. Hátha így kizárható, hogy mi okozta.

Tejről: Tründike! Mancsa! Zsófi! Ti mikortól adtatok a gyerkőcöknek tehéntejet?
Anyukám állandóan ezzel csesztet, hogy miért nem adok már neki, én meg még teljesen idegenkedem tőle. Most Humana HA 3-as tápszerbe keverek neki kakaót és a reggelire ezt issza + szilárd kaja.

Még 34 perc és lejár a mosásom!!!! Mehetek aludni!!!! 8)

Kép
jaffa4
 
 


Mancsa!

Hol veszed a mosódiót?

Kép
jaffa4
 
 


Tehéntejet ha jól emlékszem már majdnem 1,5 évesen adtam, addig csak babatejet. De Dorkának még később fogok adni, mert már tudom, hogy érzékenyebb, mint Levi. Levi apa bőrét örökölte, idáig semmi kiütés nem volt rajta és minden kaját bír.
Vendég
 


Én is arra a pépre gyanakszom az van ráírva hogy babatejjel készült.Most írt fel a doktornö HA tejpépet.Köszi a tanácsot kétszer kentem be azzal a krémmel és sokkal szebb lett töle annyi látszik hogy piros kör kb 5 ft-os nagyságu és kicsit száraz a közepe.
Én kaptam a védönötöl egy papirt a hozzátáplálásról azon egy éves kortol írja a tejet de ha tartasz töle akkor várj még egy kicsit.
De majd jönnek az Anyukák tanácsot adni. :D
Vendég
 


sziasztok!
nem volt időm csak olvasni. de most egy picit apája mesél piroska és a farkast Zsófinak így tudok egy kicsit írni. de fura egy átdolgozás, mert a farkas nem eszi meg piroskát és a nagymamát sem, mert elbújnak a szekrénybe.

jaffa! nem semmi! nem irigyellek, de az a lényeg, hogy mindketten jól vagytok!
Vendég
 


Neten rendeltem kataboltja webáruház, vagy mi a szösz.
Jófajta diójuk van, nekünk bevált. A fehér ruhákhoz kell külön fehérítő, de még így is olcsóbb, mint a mosószer+öblítő.
Vendég
 


használjuk a chamomilla vulgaris 15ch-t, muszáj, mert amikor nem kapja, tegnap már nem volt, és volt egy másfél órás nyűglődés, nyafi és végül bőgés. ma egész nap nyafi, délután párom hozott, kapott is, és aludt hirtelen 3órát, csak megint rosszkor, mert túl későn ébredt.

a fogacskákra is gyanakodom, mert két ujját sebesre rágta, meg mindent rágcsál, amit ér. alul kicsit ki is van pirosodva az ínye.

de ma megint nemevős napunk volt. reggel evett rendesen, éjszaka is felébredt egyszer, akkor is evett egy kicsit, napközben pár falat ebédre, kicsit gyümölcs, kicsi tápszer, mert már alig van tejem, már csak egyszer fejek le egy nap. nem is kell apasztanom, elmúlik magától.
ha a fagyasztott tejcsi is elfogy, hivatalosan is tápszeresek leszünk.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Igaza van Larának, 1 éves kortól lehet adni, én azért vártam még vele mert én ilyen allergiás hajlamú vagyok, meg azért ezek a tejek már nem igazi tejek.
Vendég
 


a kórházas témához visszatérve:
amikor elvetéltem, csak pozitív tapasztalatom volt.
amikor eddig háromszor kellett bemenni dinnyeméretű csomókkal a mellemben, ráadásul mindig elég későn, szintén pozití tapasztalaom volt. kaptam szurit, aztán minden rendben is volt, a végén itthonra is írtak fel jópár adagot, és volt is rá szükségem.
a szüléskor is pozitív, mert ügyeletesnél szültem, aki nagyon jó munkát végzett.
a szülészettel sem volt különösebb bajom, csak az idióta látogatókkal, akik tolattak be a szobába.
akikben viszont csalódtam, azok a csecsemősnővérek, és a gyerekorvosok. folyamatosan azt mondták, nincsen semmi gond, mégis amikor hazaértünk, fel sem tudtam a gyerekemet ébreszteni, sárga volt. azzal a lendülettel vissza is mentünk még 4 napra. kapta is az infúziót. a dokik meg azt mondták, hogy annyira nem is sárga, pár nap alatt el fog múlni. nem múlt.
Vendég
 


Anyany:Addigra már nem is kell sok tápszer Zsófinak,Zsófi már mindjárt 7 hónapos,igy is nagyon nagyon kitartó vagy szerintem nem sokan csinálták volna utánad.
Hannába is úgy kell néha beleimádkozni a kaját legalább ő vigyáz a vonalaira :D
Akkor lehet hogy fogacska lesz.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?