Új privát üzeneted érkezett!

Folyt.köv.

Bejci!
Ezek a Bius szemek mindg megbabonáznak. Tündéri kiscsaj. Jobbulást kívánok neki.Nem irígylem a porszívózást. Gyuzsika már nagyon rosszul tűrte legutóbb. :( Sajnálom,hogy az a szép játék nem jött be a valóságban :(

Csehi!
Nagyon tetszik Luca baba. Főleg a második képen az előző oldalon. A csattos képek meg elbűvölőek.

Ági!
Koszmó ellen Babe sampont használunk minden nap. Nincs is semmi gond. Gyógyszertárban lehet csak kapni.dávid nagyon szépen tud már mosolyogni. NAgyon szép kicsifiú.

Blűmi!
Sajnálom a fogyást.Remélem rendeződik majd és nincs semmi gond.Nálunk az elején volt ilyen.

Strark!
Nagyon édes Doni.Az első kép a kedvencem! :D

Márti!
Drukkolok a kicsi Kamillának,hogy mileőbb a bátyjai nyomdokaiba lépve ő is meggyógyuljon.

Netti!
Nagyon édes Alíz baba.NAgyon csinatos volt karácsonykor!

Röné!
Jó,hogy látjuk a kis Danit is. Nagyon kis csibész a 3.képen.

Kép
Kép
a.m.

Csehi!
Én nagyon sokáig minden szopi után horror fejtem még az elején, azonban nem volt látványos változás még 1 hónappal később sem, pedig reménykedtem. Így most csak este lefekvés előtt és reggel a nagy szopi után horror fejek. Meg akkor, ha azt érzem, nagyon nem szívott ki , de akkor is csak a kétszer 7 percet. Minyu! Ez lehet, hogy egyén függő, hogy nekem nem hozott látványos változást? Amúgy minden szopi után kéne csinálni?

Allergia, távozz !!

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Séta:
Mi is minden nap mentünk mielőtt ilyen hideg lett,de nem merem most kivinni. Én is a -5 fok-ról tudok,hogy alatt nem ajánlott kivinni a babát.

Hozzátáplálás:
Én tegnap adtam neki 1-2 korty almát,de nem-nagyon van oda az ötletért Gyuszika.A baj csak az,hogy a tápit sem nagyon szetei az utóbbi 1-2 hétben és kész kínszenvedés őt megetetni. Nyüszök,forgolódik,majd kiugrik a kezemből stb...pedig már 2 félét is kipróbáltunk hátha azért,mert megunta.Ezért kezdem én is az alát adni...Ja és azt nem értem,hogy nincs leve az alának ha lereszelem spec. almareszelőn????Már 2 fajtát is kipróbáltam.Valami ötlet???

Szilveszter: Mi a párom szüleinél voltunk.Oda hívtunk pár barátot. Én 3/4 2-kor dőltem ki miután Gyuzsika evett. Csak beszélgettünk,tévéztünk,de így is jól telt.

Éjjeli evés:
Sajnso 2 hete Gyuszika is felébred éjjel 12-2 között és 4-6 között is. Ez nekem azért fura,mert 1 napos korától 1 evéssel kibírta az éjszakát és egyhuzamban kibírt 8-10 óra alvást is. Most meg max. 5-6 órát. Biztosan az evéssel is összefüggésben van,mert mióta kevesebbet eszik napközben azóta ébered éjjel is. Hát remélem,hogy ezt is megoldjuk majd valahogy. :wink:

A 2008-as év mozgalmas volt.
Én 7-én teszteletm pozitívat úgy hogy dec. 27-én még a teszt negatív volt :roll: ezt nem értem azta sem...Így 5-én kiborultam,hogy már mindenki terhes csak én nem...Képzelhetitek,hogy örültem 7-én.
Jan 9-én van az évfordulnk így ezt is megünnepeltük tavaj. :D
Most lezsünk 5 évesek úgy,mnit Ágiék!
A férjem munkahejet váltott és így sokkal nyugisabb az életünk.
Augusztuban egy nyereményjátékon egy nyertünk egy autót,rá egy hétre megszületett szerelmünk gyümölcse. Ez volt a legszebb hónapunk.!!!
A legjobb barátnőm anyukája rövid betegség után elhunyt ami nagyon megviselt.( 23 éve vagyunk barátnők és 3 ház volt köztünk az utcában)
Egy másik barátnőm decemberben adott életet gyönyörű kisfiának.És végül a legjobb bartnőmről kiderült,hogy babát vár!!! :D Egy kicsi kárpótlás az élettől. A teremtő elvett,de adott is...

Bocsánat,hogy ilyen hosszú voltam.

Jó éjt.
ui:Hone!Gratulálok az 1. házassági évfordulótokhoz kicsit megkésve!

Kép
Kép
a.m.

Minyu!
Drukk,hogy meglegyen az oka miért ilyen Csongi bőre. Sajnálom! :(

Altatás:nekünk is van nappal rituálénk.
Játék közeben hallom,hogy elkezd nyüszögni+ásít. Akkor felveszem simizem egy kicsit,néha büfi is van még.Bekapcsolom a baba zenét és leteszem a kiságyba. Beteszema cumit kitámasztom én is pelussal és pár pecen belül elalszik. Ha nem elég fáradt/túl fáradt akkor nyüszög még avgy néha sír,de mindi magától akszik el. Ez nekünk bevált. Nekem is muszály volt kitalálnom valamit,mert 1 hónappal ezelőtt ordított ha a kiságyba tettem.Pedig sosem aludt kézben. :shock:
Szerintem is fontos egy kialakított rendszer a babának az alváshoz.Biztosan nem lesz egyszerű,de minél hamarbb annál jobb.

Képzeljétek szombaton voltunk moziban végre. Olyan jó volt...anyuk vigyázott addig Minkére :D kicsit feltöltődtünk.
Ja és 30-n anyukáméknél aludt a kicsi fiunk,hogy ki tudjam mgam pihenni,mert már eléggé ingerült voltam a nemalvástól. Persze sokszor ébredtem fel éjjel :roll: ,mert hiányzott Gyuszika.

Kép
Kép
a.m.

Visszajöttek rám a kiütések, Bius tökre náthás, meg tüsszög is és ma kellene vinnem oltásra :evil: :evil: :evil:
Vendég

A.m!

Biztos az alma nem elég lédús! Én tegnap sütöttem almás rétest és a lereszelt almának több mint 2dl leve lett! Egyébként a Nestlének van szűrt almaleve babáknak,én mindig azt adtam előszőr kóstolgatni,csak utána a reszelt alma levét!

Bejci!

Jaj,ez nem jó hír! Akkor gondolom halasztódik az oltás! Calciumot iszol? Az most jót tenne a kiütésednek és Bius náthájának is!
Mi végre gyógyulunk! Kamillának nem hörög a tüdeje és lement a láza is!

Márti
borossné becz márta

Megjöttünk: atópiás dermatitis. Kaptunk spec kérmet, spec fürdetöt + még megy 1 hónapig a linola fett is. Szerencsére a kis arcáról ma reggelre lement a pir, igy azt valszeg csak a tegnapi paradicsom evésem ütötte ki.

horrorfejés: jaj, annyiszor akartam ám irni, hogy ezt nem én találtam ki, csak alkalmaztam anno. De nagyon okos ember volt, aki kitalálta, mert sok embernél bejön. Én csak esténként csináltam anno, és próbáljátok ki, hátha bejön, ha egymás után több napig megy a dolog.

bejci :)
oh, szegények, gyógyuljatok. Akkor mégsem a sokféle kajától volt a mostani kiütés? Megint kell szedned zyrteket?

am :)
tényleg jó mozgalmas évetek volt.
És nekem is sok barátnöm lett babás (pl legkedvencebb netes barátném Bkrioszta is, akivel akkor ismerkedtünk meg, mikor elözöleg kismamik voltunk, egy napra voltunk kiirva, csak aztán Nándi 2 nappal elöbb, Ákos pedig 6 nappal késöbb született. Most 6 háét van a kisebb csemeték között :D )

Kép
Kép
Kép
minyu

Ééééés megalakult a 2009.szeptemberi topic! Olyan jó! Mire Ők szülnek,a mi picikéink már az 1.szülinapi tortájukat fogják kóstolgatni! :lol:

Márti
borossné becz márta

Honey,Holka,Eszike???

Tessék jönni!

Szeder!

Ma még Te sem voltál! :wink:
borossné becz márta

Sziasztok! :lol:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Úúúúgggy fáj a fejem.. ááá ez a melegfront kicsinál engem :(
Már 2 bogyit be vettem, mert az őrület határát súrolom jelenleg.. majd jövök remélem elmúlik hamarosan.

szeder74

Tavirózsa!

Neked is BUÉK! Hogy telt a szilveszter?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

hol vagytok többiek????

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!
Végre újra visszarázódhatunk a „régi” kerékvágásba. Alíznak nagyon felborult a napirendje az utóbbi időben! :shock:

Köszi mindenkinek a hozzászólást a hidegben-séta témában. Nekünk is van gyapjúzsákunk (kölcsönbe kaptam a barátnőmtől), abban viszem ki Alízt. Az óvoda oda-vissza-Balu öltözéssel kb. fél óra, úgyhogy szerintem bevállalom minden nap….

Altatás: este fürdés és szopi-böfi után 2-3 altatódalt éneklek, majd berakom a kiságyba, cumit a szájába betámasztom, betakarom és kijövök. Ha cumi kiesik vagy egyéb okból sír, akkor újra bemegyek. Ha végképp nem tud egyedül elaludni, akkor a csípőjénél paskolgatom (háton alszik). Napközben kb. ugyanez, csak altatódal helyett egy zenélő kisegeret húzok fel neki.

Gwini, milyen ételeket eszel, ami esetleg gázosodást okozhat Launál? Én semmi puffasztót nem merek enni még mindig, lassan el kéne kezdeni próbálgatni…
Bár erre van egy aranyos sztorim: férjem hazahozta a maradék babgulyását és nagyon megkívántam, mivel istenien csinálják ahonnan rendelik. Szóval nekiálltam megenni (persze babot nem ettem) egy jó nagy sajtos pogival. Aztán rá egy hétre mesélem a doktornőnek, ő meg nagyokat mosolyog, hogy ha nem eszem a babot, csak a levet amiben főtt, az is fúj!!! :lol: Még jó hogy Alíznak nem lett baja tőle!
Látom hozzátáplálás ügyében már többen segítettek… Még annyit, hogy ami a kiskönyv közepében van táblázat, az is nagyjából egybevág a Kismama újság naptárjában lévővel…. Az idén azt hiszem nincs naptár a januári számban…. (de ha kell, megpróbálom fényképezni a tavalyit)

Starlark, a barackkal nálunk is gond volt az elején… jó zöld kakija volt Lizinek, ha én baracklevet ittam!
Pilates DVD nekem is itt figyel a polcon, de egyenlőre még szemezünk egymással…. :oops: A szobabiciklimet már kipróbáltam, 10 perc után alig kaptam levegőt… :(

Csehi, tündéri Luca ezzel a csattal!!! :D Ti vágtatok már a hajából? Én még nem mertem. Azért van mindig oldalra fésülve, mert különben belelógna a szemébe! Ja, és nem tudom kitől örökölte Alíz (és Balu is) ezt a hajmennyiséget, mivel apával mindketten kopasz babák voltunk!! (valószínűleg az én rokonságomból, mert ott mindkét ágon volt a unokatesóim között sűrű-hosszú hajú újszülött)

Röné, sajna az én hajam is nagyon hullik, de már nem ijedtem meg, mint anno Balázsnál. Ja és persze Alíz is hullatja rendesen. Hátul a fején szép nagy kopasz folt van már neki!
Daniról nagyon jók a képek!!! (Alíz is Dani lett volna, ha fiú lett volna…. Úgyhogy lehet hogy ezért, de a te fiad az egyik kedvencem)

A.m, tényleg jó mozgalmas évetek volt!!!
Mozi jó lehetett, 29-én mi is eljutottunk a késő esti előadásra! Nagyon jó volt végre kimozdulni gyerkőcök nélkül! Alízt még vásárolni is vinnem kell magammal, mert mire beérek Győrbe, az fél óra + fél óra vissza…. És ő még 3 óránként cicizik.

Na, megyek, mert éhes a kisasszony…

Kép
Kép
netti77

Sziasztok!

Végre vége az ünnepeknek, mniden visszaáll a rendes kerékvágásba + Dorka is oviba jár, talán most már lesz időm kicsit fórumozni is!
Próbálok visszaolvasni majd!

Betegeknek jobbulást!

Márti, örülök, hogy gyógyulgattok már!

Tavirózsa, jó látni Téged! :wink:

Bejci, Rátok is jól Rátok jár a rúd! Oltás akkor elmaradt ma gondolom!

Minyu, Ádámnak is atópiás dermatitisze van! KAptunk rá Hidrocortizonos gyógyszertári kencét + buksijára a felrakódások felszedésére pakolást. Ha a pofija helyrejött akkor pedig jó zsíros illatmentes krémmel kell kenni. Nekünk a Lipobase-t ajánlotta a doki, az jó és viszonylag megfizethető, gyógyszertárban lehet kapni.
De iszonyú makacs ez a pörsögés, egyik helyen elmúlik a gyógykencétől és kijön máshol. Most éppen a homlokán
:evil:

Csehi, annyira édes Luca a hajcsattal! Igazi kis hajas baba! :lol:

Röné, hajam nekem is nagyon hullik! PÁr hét/hónap és jobb lesz a helyzet! :wink:

A.M. a Ti tavalyi évetek tényleg nem volt semmi! Mozi miatt irigy-irigy mindenkire! 8) Úgy volt hogy 2-án megünnepeljük az évfordulónkat, gyerekeket anyura bízzuk és beülünk valahová + moziba emgyünk, erre anyu lebetegedett... :?

Szeder, jobbulást! Valami hüle front lehet mert én is érzem hogy valami nem OK, Ádám egész délelőtt aludt a délelőtti fél órás alvása helyett....

Hoztam két képet! Birkózott a Nagy Kék Medvével :lol:

Kép
Kép

Kép

Kép
anyoooka

Sziasztok!

Köszi a segítségeket. :lol: Vettem neki espumisant. Az almát egyre jobban szereti. És mióta adom neki, azóta gyakrabban kakil. :lol:
A szopinál meg rájöttem, hogy addig kell próbálkoznom nála a szopival, amíg meg nem eszi a min. 100-at. 2 ciciből nem akar szopizni és amikor a jobb van soron, abban max 50 van és akkor ő megelégszik annyival de nem akarja elfogadni a másikat. Inkább szopja az ujját.Ma is szopizott a jobból 40-et és utána csak sírt amikor kínáltam neki a balt, de addig erőltettem, amíg csak elfogadta és evett még 60-at. Szóval most ez a taktika.

gwini

Nem birom ki,hogy fel ne tegyek 2 képet. Ma készültek az én kis Huncutkámról :D Kép Kép

Kép
Kép
a.m.

csajok, használ valaki pamperst? van 3 db 400 ft-os kuponom, szivesen elküldöm valakinek, aki hasznát veszi :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Hogy tudok videot feltenni ide?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

ági :)
sztem ide közvetlenül nem tudsz, csak felteszed valamelyik videos oldalra, noni pl a www.videok.hu ra szokta rakni a videokat, vagy a youtube-ra is teheted, és azt a linket irod meg nekünk :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!!

B.Ú.É.K Mindenkinek!!! Én is ideértem végre! Átolvasni nem hiszem hogy lesz időm! Nem könnyű a csajokkal! Illetve Kornéliával! Nagyon anyás lett, egyfolytában kézben akar lenni! Amúgí nem tom emlékeztek-e mikor utoljára voltunk mi is a betegséggel küzködtünk ami még a mai napig meg van. Bár már enyhébb változatban! Ramónának is elmaradt a decemberi szurija annyira köhögött meg! Elméletileg most csütörtökön megyünk mindkettővel!!! Ramóna kapja a 3 hósat a Prevenarral, Kornélia meg a második Prevenart! Hát nem lesz egyszerű! Már most félek tőle!!!Amúgy az ünnepek jól teltek! Mentünk-jöttünk!! Voltak olyan napok, hogy még a gép sem volt bekapcsolva. Megpróbálok visszakapcsolódni a beszélgetésekbe!!

A képeket visszanéztem, nagyon szuperek! Tündériek ezek a babócák!!!

Hajhullás az Nekem is van sajnos. Gyűlölöm nagyon. :)

Kilókkal Én is hadilábon vagyok! Tegnap kezdtem el, hogy legalább a nasit kihagyom az étrendemből! Hát nem lesz egyszerű!!

Séta Én örülök ha kijutok! Két csajjal nem egyszerű az elindulás.

Atópiás dermatitis. Ismerős. Kornéliánál 4 hósan küzdöttem vele és csak a hidrokortizon mulasztotta el. Most Ramónának is két este látom, hogy kipirosodik az arca már bekentem A-vitaminos krémmel, remélem még elég az is és nem lesz durvább a helyzet!

Ja Én már levágtam Ramóna haját tegnap előtt este és iszonyú koszmós szegénykének illetve volt! Tegnap szépen lekezeltem a nagyját. Ahol nagy volt a haja és sűrű ott nagyon durva volt!!

Most még egy kép és megyek etetni :)
Kép

Kép
Kép
lanta

Hello!

Márti: köszi, hogy gondolsz rám, és hiányoltál. Én is sokat gondolkodtam azon, hogy pocakosan milyen sokan voltunk. Régen volt már itt Holka, Nostawen, kíváncsi lennék mi van velük.
Én az utóbbi napokban csak olvasgattam, jegyzeteltem, hogy majd tudjak reagálni.

a.m: nagyon jók a képek MiniGyuszi nagyon sokat változott!

Szeder: csini rucit a tesómtól kaptuk Karácsonyra Írországból. Már én is gondoltam rá, hogy jó lesz keresztelő ruhának, a cipő dobozára rá is van írva, hogy "keresztelő".
Ez a rityi-rötyi szopi közben nálunk is sokszor előfordul. Most már rájöttem, hogy ilyenkor egyáltalán nem éhes, csak játszik a cicimmel, aztán ahogy megszólalok, vagy bejön apa a szobába, úgy nagy szemekkel rámnéz, és olyan mosolyt levág, hogy majd elolvadunk. És sokszor ezt úgy teszi, hogy közben a mellem a szájában van. Aztán a nagy vigyor után elfordul és cicizik tovább.

Humanka: jó a videó, nagyon tetszett. Noémi is egész nap magyaráz. Nálunk is újabban a sikonyálás a fő attrakció. Néha már azt hiszem leszakad a csillár.

Bejci: Biának nagyon édes a mosolya, és azok a szemek!!!

Minyu: gratula a hasra forduláshoz. Noémi már 3 hete átfordul, de még mindig olyan csodaként élem meg... (első gyerek)
Mi használunk Pampers pelust, látom más még nem jelezte, priviben megírom a címem, előre is köszi.
Noncsi fején az a piros folt az egy haemangioma, magyarul érfejlődési rendellenesség. Az ér rossz irányba nőtt, és kifelé akar jönni, ezért növekszik folyamatosan, aztán egyszer csak felszívódik. Ez lehet 1-2 éves kora körül is, vagy előbb. 2 ilyen van Noncsinak, az egyik a homlokán, a másik az oldalán, de az hatalmas. Voltunk már vele szakorvosnál, de azt mondták nem szabad beavatkozni, csak ha zavaró helyen van (mondjuk szemhéjon) Régebben (a mi időnkben) ezeket hormoninjekcióval elinjekciózták, de akkor egy marha nagy mélyedés maradt a bőrön, ezért most már nem bántják.
Köszi, hogy felraktad a videókat a honlapra, bár még nem néztem.

Csehi: Luca gyönyörű kislány, nem akarom a többieket ismételni, de elképesztően szép! Kíváncsi vagyok évek múlva milyen lesz.
Kérünk még képekeeeet! Olyan jó gyönyörködni.

Starlak: Doncek tényleg olyan kispasis lett! Esetleg bevállaljátok a vőlegény szerepét? :D

Ági: Dávid nagyon huncut a képen! Nekem megvan a 2008-as Kismama naptár, és a hátulján a táblázat... ígérem bescannelem még a mai nap folyamán.

Bejci: sajnálom a kiütéseket. Reméljük hamar túl leszel rajta.

folyt köv, mert hosszú lettem
Vendég

Monee: Noémi akkor indul be, ha a pelenkázóra rakom, na és ha meztelen. Azt nagyon imádja. Bármilyen rossz kedve is van, vagy álmos vagy éhes a pelenkázón akkor is randalírozik. Engem állandóan mellbe rúg. Mert alacsony vagyok, és pont mindig eltalál pelenkázás közben, bárhogy is állok. Kezével, lábával úgy kalimpál, hogy szerintem lassan összedől a pelenkázó.
Újabb baba nekem nem jár a fejemben. Sőt, mostanában állandóan azon parázok, hogy nehogy egyszercsak elkezdjen nőni a hasam. Nem a gyerek ellen van kifogásom, csak MOST MÉG NEM érzem magam kipihentnek, és a szervezetem még nem áll készen. A vérzésem még nem jött meg, ezért állandóan izgulok. A terhesség alatt nem voltam paramami, de most az vagyok.

Csehi: nálunk az elalvás eddig viszonylag egyszerű volt, de az utóbbi pár napban csak szenvedés. Ebben közrejátszik szerintem, hogy Noémi már 5 hete beteg, náthás. És tuti valami fájdalmai vannak, mert tegnap este is úgy ordított, hogy marhára nem tudtuk mi a baja. Semmivel nem tudtam lenyugtatni hosszú percekig. De ha ezt a dolgot most nem nézzük, akkor viszonylag könnyen elaludt. Nálunk is van/volt egy bizonyos ritmus. A fürdetés előtti szakaszban Noémi már nem szokott aludni. Úgyhogy az utolsó 1-2 óra elég szenvedős, nyügizős. Ilyenkor van szükség apára is, mert egyedül nehéz átvészelni. Szórakoztatjuk, tartogatjuk, tornáztatjuk, masszírozom, hülyéskedünk ezerrel. Ez az egyetlen időszak amikor tartogatva van. 8-kor van fürdés, aztán rögtön szopi. Szó szerint kiköveteli a szopit ilyenkor, függetlenül attól, hogy mikor evett előtte. És ha nincs hasfájás, vagy pukigörcs, vagy orrdugulás, akkor szopi közben szépen lenyugszik, és szinte el is alszik. Szopi végén még annyira kitámasztja a szemeit, hogy böfizzen. Aztán irány az ágya. Legtöbbször el is alszik rögtön, de fél óra-óra múlva felsír, akkor a cumit a szájába kell nyomni és alszik tovább.

De mostanában ez felborult.
Ugyanis állandóan dugul az orra, és ordít, és nyugtalanul alszik.
Eddig a fürcsi utáni alvás általában garantált 3 óra volt, de most már ez sem igaz. Másfél óránként felkel, de olyan ordításba tör ki, hogy szerintem még a szomszédok is felébrednek rá.
Aztán újabb szokása, hogy az éjszaka közepén felkel (nem elég, hogy másfél óránként kelünk enni) és egyszerűen nem alszik vissza. Vagy sír, mert fáj valami, vagy csak néz és nyögdécsel.
Legtöbbször gázosodási problémája van, de komolyan mondom, hogy már nem tudom mit tegyek vele. Már szinte kenyéren és vizen élek, hogy nem puffadjon fel, de így is gondok vannak. Grippe Watert használom, de nem használ. Masszírozom is rendszeresen. És érdekes módon csak éjjel nyüglődünk. Eléggé ki vagyok készülve. Ráadásul beteg is vagyok még mindig. És persze éjjel jön rám a köhögés. Ha Noncsi véletlenül a sok nyügi után elalszik, akkor még köhögni sem merek, csak szenvedek, nyüglődök én is.

folyt. köv ha még nem unjátok
Vendég

Nem akarom annyira túlmagyarázni a dolgot, de ehhez az éjjel nyüglődéshez még annyit akarok hozzátenni, hogy nappal szinte alig alszik Noémi. Tehát nem pótolja be semmilyen szinten az éjszakai nemalvást. (én sem) Tegnap például nap közben összesen 15 azaz tizenöt percet aludt!
De ez mellett teljesen vidám, éber, eszik, hízik rendesen, és délelőtt annyira jókedvű, hogy folyton mosolyog, sőt hangosan hahotázik, ha játszok vele.
Talán a foga jön? Állandóan tapperolom az ínyét, de semmi különöset nem érzek!

Gwini: azt mondta a dokink, hogy ha ritkán van kaki (mint nálatok és nálunk is), akkor csak az almának a levét szabad adni, az almapépet nem, mert az is fogja a székletet. (meg a sárgarépa is)
Úgyhogy mi az utóbbi napokban csak a levet esszük. Nekünk felírták ezt a Laveolac-ot hashajtóként, és ahogy beadtam először pár órára rá kakilt Noémi, sőt következő nap is, és azt követő napon is kakilt. Ma megint kellet neki adnom, mert eltellt 2 nap kaki nélkül.

Hozzátáplálás: (Gwini és Röné kérdezte) a Kismamablog oldalról le lehet tölteni a nagy babaszakácskönyvet, amiben nagyon sok érdekes dolog van a hozzátáplálásról. Mikor, mit, hogyan, mennyit? Ide nem tudom felrakni, mert pdf. formátumban van, és nagy terjedelmű.
Itt a link hozzá: http://www.kismamablog.hu/konyvek
Beleolvastam már, és nagyon jó! Remélem megtaláljátok a választ a kérdéseitekre.

Szilveszter: az pocsék volt

2008-as évem: életem legszebb éve. Nekem ez végig a boldog terhességről szólt. Nekem csak 2 problémám volt egész 9 hónap alatt: rettentően sok volt a savam, még a vízből is sav lett a gyomromban, brrrrrr. A másik gond, hogy cukros lettem és koplaltam, mint állat június végétől! De összességében nagyon szép terhesség volt, jó rá visszagondolni, végigcsinálnám még 100-szor.
Dolgoztam ugyan június elsejéig, de már olyan kellemes volt bejárni dolgozni, mert tudtam, hogy hamarosan vége-vége-vége!!! (10 éve dolgoztam a melóhelyemen, és már nagyon tele volt a hátizsákom)
Nálunk is sok ismerős szült idén. Egy rokonom januárban szült, kislány lett. Az unokatesóm májusban szült, szintén kislánya lett. Barátnőm októberben,kislány, másik barátnőm novemberben, kisfiú.

A pozitív teszt napján: előzmény, hogy nekem Karácsonykor kellett volna menstruálnom, de nem jött meg. Igazából nem is foglalkoztam vele nagyon, gondoltam 1-2 nap és bizti megjön. Aztán el is feledkeztem róla. Mentek a napok, és azon vettem észre magam, hogy Január van és megyek dolgozni első munkanapon. A kocsiban nagyon elgondolkodtam... Jézusom Karácsony már 2 hete volt, és akkor kellett volna megjönnie. Elhatároztam, hogy munkába menet beugrok a drogériába tesztért, bár egyáltalán nem éreztem magamat terhesnek.
Hozzáteszem, hogy marha nagy hó volt az utakon, de én csak agyalok-agyalok, nemhogy az utat figyelném! Ment előttem egy kocsi, de lemaradtam tőle, nehogy bármi legyen. És nem láttam, hogy az előttem lévő kocsi előtt megy egy bringás (nem is gondolná az ember, hogy a legnagyobb hóban bringával közlekedik valaki az úton) És az előttem lévő kocsi ki akarta kerülni a bringást, de jöttek szembe, így satu fékezett (nekem úgy tünt legalábbis), úgyhogy nekem is satufék jutott! Láttam, hogy bele fogok csúszni a kocsiba ha nem kormányozok valamerre. Hát kormányoztam, és megcsúztam, és átcsúsztam a szemközti sávba, ahol éppen jöttek szembe. Szerencsémre ki tudott kerülni engem a szemközti autós, én meg össze-vissza kormányoztam, na meg nyomtam a féket, nem akartam elütni a bringást. Úgyhogy egy marha nagyot pördültem és majdnem becsúsztam az árokba. De szerencsére megállt a kocsi, és alig tértem magamhoz. Na és akkor ott éreztem, hogy görcsbe rándult ott lent a hasam, és úgy pulzált! Ilyet még soha nem éreztem. Akkor tudtam: terhes vagyok! Meg is vettem a tesztet aznap.

Remélem nem voltam túl uncsi, de végre szakítottam egy kis időt rátok!
Vendég

Gwini,Eszike!

Ha már hozzátápláltok,akkor vegyetek őszbarackot-gyümölcsdesszert gyenánt bébiétel-formában,az adható legkorábban,az almával egyidőben és picit meghajtja a babát!

Márti
borossné becz márta

Anyooka! Ádám imádnivaló! Ő az egyik kedvencem (bár általában úgy vagyok, mint a nagymamák, mindig az a kedvenc, amelyik ott van, úgyhogy nekem is az a kedvenc, akit nézek.)

Gyuszika nagyon huncut az első képen!!!! Szépen megnőtt már a haja! Büszke lehetsz rá, jól sikerült kiskölyök!!

Lanta! Végre új kép a picikről! (ilyenkor az ember nehezen hiszi, hogy nehéz velük, olyan bájosak)
blúmi

hajhullás: sajna nekem is nagyon hullik :evil: , igy apája megkért, hogy vágassam le, mert mindenhol az én "bundámat" szedi össze. Igy az uj esztendö nekem új frizkót hozott. Még szokom :oops: :roll:
Kép

és az év első tesós képe nálunk (mostanában Nándi minden nap kéri, hogy tegyem az ölébe csongit :) )
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Hello lányok!

Gyors leszek, mert nem tudom mikor ébred Bius.

A.m: De jó, hogy Ti már moziba is mentek! Én nem tudnék. Egyszerűen még fél órára is nehezemre esik másra hagyni Biankát! Pedig meg kellene már próbálnom. Köszi a Bianka dicséretet, de azért meg kell mondjam, Te sem panaszkodhatsz! Nagyon jóképű kispasid van! Imádom! :)

Röné: Nekem is hulli a hajam! Sőt, tincsek jönnek ki egy-egy fésülködésnél. Pedig már direkt vágattam belőle, de még így is mindenhol az én hajam van!

Márti: De jó, hoyg Kamilla jobban van! Örülök neki! :)
Igen iszom Calciumot, de annyit ér a kiütések ellen,mint halottnak a puszi!

Minyu: Akkor legalább már tudod, hogy mit nem szabad enned! Remélem Csongi bőre hamar rendbejön!

Tavirózsa: Neked is Boldog Új Évet!! :)

Szeder: Remélem elmúlt a fejfájásod! Mi van Veled?

Netti: Séta: Eddig levittem Biát minden nap jól beöltöztetve, cumi a szájba, a kocsiból csak két nagy szem pislogott ki..tök vicces volt..- de most, hogy megfázott a sétát nem eröltetem.

Anyoooka: Ádám nagyon édi a kék medvével. Nekünk is van ilyesmi plüss macink, hozta a Jézuska. :)

Lanta: De jó, hogy jöttél! A kép nagyon jó! Jó nagyot nőtt Ramóna. Kornélia meg kész kis hölgy már! :)

Eszike: Sajnálom az éjszakáitokat! Tegnap nekem is volt részem benne és én már ettől is kikészültem. Olyan jó lenne, ha valaki tudna napközben vigyázni kicsit Noncsira... legalább addig pihenhetnél. Egyébként szerintem szimplán a nátha miatt nem alszik Noncsi. Bius elég jól szokott aludni, de amióta megfázott állandóan felébred éjszaka...szerintem nagyon zavarja a nátha. :( Húú és nem semmi az autós kalandod... még olvasni is borzasztó! Viszont szerencse, hogy akkor még nem tudtad biztosra, hogy babás vagy, mert akkor tuti rohantál volna a kórházba, hogy mindne rendben van-e.

Rólunk: " A helyzet fokozódik"... :(
Bianka oltása tegnap elhalasztva. Éjjel állandóan felébredt a nátha miatt, férjem és én felváltva keltünk hozzá. Sajnos már köhög is, úgyhogy kihívtam a dokinénit, aki meghúzta a derekát és csak holnap tudna jönni. Remélem már nem kell, mert Bius jobban lesz!
Az én kiütéseim meg annyira ragaszkodnak hozzám, hogy nem karnak elmúlni. Már hiába vettem be Zyrtecet, még mindig ott égtelenkednek rajtam..nem elég, hogy kövér vagyok, még a bőröm is randa.
Holnap megyek allergia vizsgálatra, anyukám marad itthon Biussal.Azért örülök, hogy ilyen anyukám van... csak emiatt utazik 110 km-t.Imádom!
Vendég

Minyu! Klassz az új séró!! :wink: Én is rövidre akartam vágatni, de a férjem nem engedtem a fodrászom meg nem tanácsolta. :oops: csak nem a tokám miatt :?: :roll: :lol:
A srácaidért még mindig odavagyok!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Minyu!
Szerintem jó a hajad! És a srácok is nagyon édesek! :lol:

Márti!
Én már vettem, de még nem adtam neki. Most a Hipp almát próbáljuk. Akkor lehet, hogy ez is megfogja majd? Még csak egy 30 gr-ot evett belőle.
Én még mindig nem tudom,hogy jól teszem-e, hogy adok neki gyümit, dehát Laura olyan sokszor nem akar szopizni, hogy így nem gyarapszik rendesen.
Amikor szopik rendesen, akkor max 600-at eszik meg 24 óra alatt. Ez elég neki? Csakhát ezt nem eszi meg minden nap. Van, hogy csak 450-500-at eszik. Van, hogy csak 40-et eszik és utána ordít, hogy nem akar szopni. Ki érti ezt? Nem ízlik neki a tej? :roll:
Még mindig csak 5350 gr. :oops:

gwini

Minyu: jó az új frizkód!
Nekem is hullik, én is levágattam... úgy látszik most mindenkinek ez a heppje!!? :D

Gwini: tényleg töltsd le a könyvet, sok okosság van benne számotokra!
Vendég

Gwini!

Szerintem a súlya nem olyan kevés és Te is vékony vagy,lehet,ilyen alkat! A Kecskemétinek van Alma-őszibarack gyümölcspépje cukor nélkül! Ha már úgyis kóstolgat gyümölcsöt,szerintem inkább azt add terápiás céllal mint a hashajtót! Egyébként nagyon finom és,ha ízlik neki,szopni meg nem akar annyit,akkor szopi után megkínálhatod szerintem,végülis 4 hónapos már elmúlt,inkább ezzel pótolj kicsit mint tápszerrel!

Minyu!

Hú! Ez a 2 kis pasi,de imádom Őket! Én Csongi-fun vagyok!

Márti
borossné becz márta

Eszike!
Köszi, megnézem!

Márti!
Neked is köszi. Pont a kecskemétit vettem. De a sima őszibarackjában van cukor. De mindegy, a Nórinak is ezeket adtam.

gwini

Sziasztok!

Na visszatértem én is az élők sorába. :D
Kicsit kiborultam, kicsit besokalltam... de már minden ok.

Gwini,
Jaj annyira át tudom érezni a problémádat a szopi-hisztit illetően!! Nálunk minden este ez megy fürcsi után. A többi szopi zökkenőmentes, de az az egy lidércnyomás! Elhiszem, hogy ki tudsz tőle borulni!
Sajnos ötletem nincs, mert 2 hónap alatt még én sem jöttem rá, hogy mi baja van ilyenkor. :shock:
De csak úgy megnyugtatásul, a fotók alapján nem úgy tűnik, mintha Lau éhezne. :wink:

bejci,
nagyon sajnálom a kiütést és ezt a makacs náthát is! :(
A tornával hogy álltok? csináljátok minden nap?

márta,
kemény lehetett a karácsony 4 beteg gyerkőccel! :( Amikor téged olvaslak, én úgy elszégyenlem magam, hogy hogy "merek" kiborulni 1 gyerek okozta problémától.... :oops:

starlark,
szuperek a képek!!!! :D Az apánbealvós a kedvencem!
El kezdted már a sportolást? ( ha jól emlékszem te vágyakoztál a spinning után )
Nekem iszonyatosan hiányzik ( van, hogy azzal álmodom ), de a tejci miatt én nagyon nem merek semmit sem csinálni. :?
Pedig a férjemtől már jönnek az apró megjegyzések.... :oops:

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

csehi,
a lányod gyönyörű! Igazi nő! :D ( nekem ő a kedvencem a csjok közül, fiuk közül pedig minyu Csongija )

a.m.
Huuu mennyit változott Gyuszika! :D egyre pasisabb! Nagyon látszik, hogy ő a topic "legöregebb" babája!
Köszi a köszöntést! :wink:

Rólunk:
A 2 hét kemény torna megozta az eredményt! :D Flóra annyit fejlődött tőle, mint az elötte való 3 hónapban összesen. Meg kaptunk egy járókát... és szerintem az is sokat segít.
Simán kinyomja magát és nagyon sokáig meg is tartja. Nyúl mindenért és töm mindent a szájába.
Sajna a dumával nagyon leállt, mivel a 2 ökle állandóan a szájában van. :) És hát teli szájjal nehéz beszélni...
1 Hete átalussza az éjszakát. aminek egyfelöl örülök, másfelöl viszont nem, mert így 2-3 kaja is kimarad, és így áll a súlya + a tejem is kvesebb. ( ő este 9-től másnap 10-11-ig alszik )
A cumisüveg továbbra sem játszik, így teljesen feladtam a próbálkozást. :cry:
Sőt! A Szoptanít sem nagyon műköik, mert azonnal kiszúrja a csövet és csak akkor hajlandó tovább szopizni, ha leveszem. kicsit erőszakos a drágám.... :oops:
Úgyhogy valószínűleg a betöltött 4. hónap után én is megkezdem a hozzátáplálást.

Szerencsére minket a nátha eddig elkerült. Így most csütörtökön megyünk oltásra.
Ja, amúgy én, ha nem nyirkos az idő -10 alatt mindig kiviszem. Van hogy csak 20 percre, de pl -5-ig akár 1 órára is simán.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Kép

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Szia Honey!

De jó, hogy jöttél! Örülök, hogy már jobban vagy! :lol:
Nagyon édes Flóra! Ő sem éhezik! :wink:
Milyen ügyes Flóra, hogy ennyit alszik! A Lalu nem alszik ilyen ügyesen. Persze, mert nappal nem eszik eleget, így éjjel is éhes.
Este 10 körül alszik el és 5 körül kel szopizni, de ez csak 5 perc, aztán alszik reggel kb 8-ig. Én már ennek is örülök. Mostanában én is jobban alszom. kb 7-8 órákat. :lol:
Én a szoptanítot meg sem vettem, mert ha a Lalu nem akar enni, akkor csak még mérgesebb, ha beindul és ömlik a szájába a tej. :wink:
Ma is eszik nekem 40 meg 70-eket! :evil: Ma eddig összesen hajnali 5 óta 350 gr-nál tartunk. :? Hogy lesz ebből még estig 600? Sehogy. Tegnap legalább annyit megevett.

gwini

MINDENKINEK NAGYON NAGYON BOLDOG UJ EVET KIVANUNK MI IS A PINCUR REKUCCAL!!!!

Jo regen jartam mar itt, de nem feledkeztem meg Rolatok, Rengeteget gondolok mindenkire!!!

Nezegettem a kepeket, hat fantasztikus hogy mennyit fejlodtek, nottek szepultek ezek a csemetek! Szebbnel szebb edesebbnel edesebb kepek vannak. Valahogy en is ugy vagyok vele mindig az tetszik a legjobban akinek a fotojat epp nezem.

Sajnos nalunk is gondok vannak egeszsegugy teren.... a fiuk nathasak mar jo ideje, es Rekanak nagyon sulyos bronchitise van. KApott mar egy fajta antibiot de nem segitett, igy most egy meg durvabbat kap... ha az sem segit irany a korhaz ugyanis veszelyben a van a kis tudoje... NAgyon NAgyon remelem hogy most az amoxacilin megteszi a hatasat es helyrejon tole. Annyira kohog a kis dragam hogy nem tud lefekudve aludni csak fuggolegesen vagy ulve. Szoval a nap nagy reszet vagy olben vagy a hordozojaban tolti. Az ejszakak meg rettenetesek. Mikor meghalja a porszivo hangjat mar uvolt es hadakozik KI nem allhatja... de hat muszaly... mert fullad meg ha nem./.. Az en nagyetku lanykam most alig eszik...

Az altatas mikor nem voltunk betegek nalunk is csak kezben tortenik. MAskepp abszolut nem hajlando, elaludni barmit csinalhatok. A ket fiam ugy aludt hogy beletettem az agyba es kesz. MOst tessek, pedig nem csinaltam semmit maskepp...

Seta, hat mi nem jarunk ki mar egy ideje. Most meg hogy beteg plane nem. Mega fiuk sem jarnak oviba -27 -28 fok hidegek vannak, ha kivinnem szerintem total megfagyna.
Irigy Irigy Irigy Humankara hogy naluk meleg van...nem tudom ki hogy van vele de en ruhellem a hideget plane az ilyen nagy hideget mint ami itt van

Abigel jol van, szepen no, ugyeskedik. Apaja dolgozik tegnap kezdett egy csaladorvosi rendeloben mindenkit udvozolnek!

Holnap hozok kepeket is.

Szeder koszonom :D !!!

szisziKép
sziszi7

Sziszi!

Jobbulást! Már én is tudom,mi az ,ha egy ilyen pici babának Bronchitise van,szörnyű,hogy nem tudják rendesen felköhögni a váladékot és kínlódnak! Pedig nálunk nem is volt ilyen súlyos a helyzet,mégis nehezen viseltük! Egy áldás most a pihenőszék,mert azt be tudom állítani,hogy ne legyen teljesen vízszintes,így mégsem pang úgy a váladék a tüdejében.
Abigélnek puszi,Apájának meg gratula az új munkahelyhez! Ki van a kislánnyal,míg dolgozik?
Hú,nálatok aztán tényleg bekeményített a tél! Én se vinném ki a gyerekeket a házból!

Honey!

De jó,hogy itt vagy,már komolyan aggódtam érted! Lényeg,hogy rendben vagy! :lol:
Flóra nagyon ügyes!!! És a kitartó anyukája is!
Nem tudom,milyen megjegyzéseket tesz a férjed,meg főleg,hogy mire,hisz azon a karácsonyi fotón is tiszta manöken vagy! Én meg azon vitázom a saját párommal,hogy szerintem kövér vagyok,szerinte meg egyáltalán nem!
De én is tornázom már,mondjuk nincs rajtam sok felesleg,de nyárra becéloztam az 50kg-ot és hát addig még van mit letornázni! :oops:
És igenis merjél kiborulni! Én se rég (alig 6 éve) voltam 1.babás anyuka,tudom,milyen az,én is sok dolgon kiakadtam ám! Most meg,hogy betegek voltak a gyerekek meg a férjem is,kezdődött dec.23-án és talán végre most befejeződik,hát őszintén,volt,mikor sírtam a tehetetlenségtől! Totál felborult a napirendünk,össze-vissza aludtak a gyerekek,nem ettek semmit,felsírtak éjjel,nem volt elérhető gy.orvos és az az iszonyú aggódás Kamilláért,mert soha nem volt egyik gyerekem sem ilyen picin ilyen beteg! De,végre túl vagyunk a nehezén és most borzasztóan tudom értékelni az "esménytelen" hétköznapokat!

Eszike!

Na,de jó,hogy jelentkeztél! Megértem ám,nehéz lehet kialvatlanul,fáradtan egy beteg babával! Jobbulást és kitartást!
Köszi a linket,én már le is töltöttem,tényleg jó dolgok vannak benne!

Márti
borossné becz márta

Gwini,
Gratula az alváshoz!!! :D
Pont te jutottál eszembe 2 hete, mert amikor úgy ki voltam borulva én sem nagyon tudtam aludni. Az elalvás még ment, de az éjjeli szopi után soha nem tudtam visszaaludni.

Mi pont most vívtuk meg az esti harcunkat Flórával evés fronton.
A védőnőt vagy gyerekorvost nem kérdezted erről az evés sztrájkról? 350 gr az tényleg nem túl sok egy napra.... :?
Flóra 6220 gr. De még így is aggódok, ha csak 100 körül eszik.
Bár mostanában voltak 220-230-as teljesítményei ( 1 ciciből!! :D )

altatás: nálunk sosem volt kézben. Vagy elelszik kapásból, vagy ha nem akkor hagyjuk picit sirdogálni. Max 2 perc, aztán bemegyünk popót rázni... aztán megint hagyjuk... aztán megint bemegyünk. És ez így megy, amíg el nem alszik.

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Ja, az altatáshoz még annyit, hogy mióta a gyerek rájött, hogy van saját hangja, azóta magát altatja. :D Sírás helyett mostanában már csak dünnyög, monoton hangon "mantrázik" :D nagyon cuki!! Ha ez bármikor el kezdi csinálni, akár napközben is, akkor már tudom, irány a kiságy!

márti,
elhiszem, hogy iakadtál a sok beteg gyerkőc láttán. :(

nem is annyira a kilók a vészesek, mert csak 3 kg maradt rajtam, És a régi rucik is mind rámjönnek. De az "állagom" nem a régi. (narancsbőr, puha has )
És hát a hasam sem nevezhető kockásnak a legjobb indulattal sem.. :D
A férjem csak apró (szerinte) poénokat mond, de nap mint nap. Én annyira nem röhögök ezeken. Amikor rászóltam, akkor annyit mondott, hogy "annyira nem zavarja, csak hát ő nem ehhez van szokva tőlem!"

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Sziasztok!

Starlark: kistesó egyelőre még csak tervben, még védekezünk :) Azért az 1 éves korkülönbséget durvának találnám :D

Bejci: Biusnak jobbulást! Kiütésekért nem irigyellek :(

Starlark, Ági, Netti, Csehi, Röné, Anyoooka, A.m, Lanta, Minyu: édesek a babák (és a tesók is, akinél van :) )!

Márti: szörpös-joghurtos gyerekorvost nem kommentánám. Viszont az ügyeletes doki jófej lehetett :D Nálunk is bocsánatot kért a doki Zalántól, amikor oltotta. :) Remélem nemsokára teljesen meggyógyul ő is!

Blúmi: én nagyon ritka kivételektől eltekintve mindig két ciciből szoptattam. Ha így elég, hát így elég :)

Altatás: nálunk Zalán szinte csak és kizárólag a kiságyban vagy a babakocsiban alszik el (meg a gyerekülésben, ha ringatja az autó a hátsóját). Kézben eddig talán kétszer vagy háromszor aludt el. Ha fáradt, kézben még jobban ordit. Úgyhogy én betszem a kiságyába, cumi a szájába, nyula a kezeügyébe, néha kicsit paskolgatom a popsiját, mert az imádja. Ha nagyon nyűglődik hosszabban paskolgatom, illetve felhúzoma fókás zenélő játékát. Mondjuk beletelt 2-3 hétbe, amig ez a fektetési szertartás kialakult. Ha elkezd orditani és nem hagyja abba némi hátsimogatásra kiveszem, cicire teszem, ha bekakilt átpelenkázom, majd viszateszem, megint fenékpasoklgatás, zenélőfóka felhúzás. De szerencsére ritkán kell a fókának sokat zenélnie. Viszont ez szvsz az én "mázlim" hogy Zalán nem alszik kézben, különben ő is el lenne kapatva. Ja, és abban egyetértek Ágival, hogyha időben észreveszem, hogy álmos, sokkal könnyebben elalszik!

Moziba mi is voltunk 31-én :)

Eszike: vérzésem még nekem sem jött meg, bár nagyon ritkán telik el nálunk 4 óránál több két etetés között, szóval meglepve nem vagyok.

Honey: üdv újra az élők sorában :D Flóra nagyon ügyesen tartja magát!

Sziszi7: huh, mihamarabbi jobbulást Rékának!

Kép
kistiggrincs

Zalán ma 100 napos :):) Meg Flóra is :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de ha mi már kinőttük, Nektek még jól jöhet. Eladok hosszú ujjú pólókat, pulcsikat, mellényeket, nadrágokat, kocsicipőket, rugikat.....
Egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Mindenkinek BÚÉK!

Kép
an°°di

Sziasztok!
Üdv a rég nem látottaknak! (Lanta, Honey, Sziszi...)

Most önző módon nem reagálok senkire.
KÉpzeljétek, mellgyulladásom van! :( Pillanatok alatt alakult ki! :shock: Délben még nem volt semmi bajom, 1/2 2-kor meg már a csillagokat láttam, annyira fájt.... Valószínűleg reggel megnyomtam, mert véletlenül hasra fordultam és úgy ébredtem (max. 1 órát aludtam így). Úgyhogy most kűzdök rendesen...
Majd ha kikeveredek belőle, jövök újra, de most el vagyok rendesen kenődve, mert az egyik ismerősömnek így végződött a szoptatás a 2,5 hónapos fiánál.... Ja, és ez új nekem, mert Balázsnál semmi ilyen jellegű problémám nem volt....

Kép
Kép
netti77

Kép Flóra koketál a kukaccal

Kép 6 kg sonka :)

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Jó reggelt!

Be jöttem míg a reggeli tejeskávémat iszogatom.. :) és akkorát nevettem:

Ági:
Dávid olyan csörgő-börgő-pörgő kisfiú. Annnnnyira cukin kever :) :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon aranyos!!!!!

Elég gáz éjszakánk volt! Adél óránként fent volt, és fél kettőtől hajnali négyig nem is aludt vissza.. vörösek a szemeim annyira fáradtak.. hát ez van, most ezt dobta a gép.
A fejem ma hajnalban ismét el kezdett fájni, szerintem a fáradság miatt.

Nagyon fel dobta a kedvem ez a Dávid hallod-e Ági???

Honey!
Örülök,hogy minden oké veled!
Milyen nagy már Flóra!
Nagyon ügyesen támaszt!!! Mennyit fejlődött.

Lanta!
Nagyon szép kislányaid vannak! Tünemény mindegyik! Nagyon szépek! Kedvelem őket nagyon! :)

Gyuszika meg.. megint megdobogtatta a szívem! :)

Anyooka!
Ádám olyan nagyon szép kisfiú!

Uh... tuti ki hagyok valakit, mert most nem jegyzetelve írok.. előre is bocsi. Csak a képekre reagálnék.. majd később olvasok is..

Rólunk, illetve Adélról:
Tudatos meg fordulás karácsony reggelén volt Adélnak :) Azóta tegnapi napig semmi. Viszont tegnap le tettem a játszószőnyegére és megfordult hasról, hátra :) :) :)
Vissza fordítottam és megint.. :lol: :lol: :lol: :lol: úgy örülök!!!
Este a masszírozást már nehezen tudtuk kivitelezni, mert, amikor a hasára fektettük, hogy akkor jön a hátmasszírozás, állandóan billegett.. meg akart fordulni.. nagyon muris volt, ugyan akkor megható is!!!
Olyan ügyes, sokat fejlődött.
Jaaa és lehet meg fogtok kövezni.. de eddig kizárólag szopott ugye, viszont pár napja adok neki egy -egy kanál almát.. és miután el fogadta az almát, tettem neki bele banánt is.. most ott tartunk,hogy alma - banán turmix, és volt a kis tálkájában és már nincs is... remeg, ha meg látja a kis tálkáját, tudja,hogy jön a fincsi falat. :)
A párom szerint azért remeg, mert tetszik neki a tálka :lol: :lol:
Hát nem tudom, minden esetre cuppogva eszik.
És alig van a kis előkéjén gyümölcsmaradvány :)
Ezt úgy csinálom,hogy adok cicit neki, miután el kezd vele játszani.. utána adom a leturmixolt almát-banánt, és ismét cici.
Nem hiszem el,hogy férhet bele ennyi minden.
Egyébként nem szopik sokat egyszerre, reggel, amikor kell, akkor eszik a legtöbbet, és az sem több, mint 110mili.. hát nagyon kevés..
Most 6400gr kereken, tegnap mértük. 6 hét alatt hízott 1kg!
Szerintem tuti benne van, hogy szedem a terhes vitamint, a vas pezsgőtablettát, és a c.sandozt is. A vastól hízhatott.. át ment a tejbe.
Létezik????????
Én csak erre tudok gondolni, mert nagyon kis lassú gyarapodásunk volt eddig.
Az utóbbi 2 hétben hízott 350gr-ot. Eddig heti 100 gr volt nála az átlag.
Bocsika csajok, hogy ilyen sokat írtam magunkról :oops:

Ki kezdte már el a hozzá tápit???
Lehet írtátok, de még nem olvastam .. majd délelőtt olvasok is!!!!

szeder74

Sziasztok!!

Kemény éjszakánk illetve esténk volt Nekünk is! Este nem akart Ramóna elaludni 1/2 11-kor sikerült mikor máskor már 8-kor aludni szokott! Szerintem kicsit túlpörgött a Nővérével együtt :) Nekem még mindig éjjel is másfél-2 óránként kel enni :( Nem tudom ez mikor lesz jobb!!! Lehet neki is kevés már a cici???? Egyszerűen nem tudom. Tegnap megmértem már Ő is 6,20 kg itthon, védőnőhöz csütörtökön megyünk!!

Ági nagyon jó a videó :lol: Nagyon ügyes Dávid :)

Szeder nagyon ügyes Adél, hogy már most ilyen szépen eszik!! Aranyos lehet ahogy remeg a tálkáért :) Gratulálok a megforduláshoz is!!! A vastól hízást nem tudom :?

Honey nagyon kis cuki Flóra és nagyon ügyesen kinyomja magát!! :)

Eszike akkor Nálatok sem könnyűek az éjszakák. Sajnálom!!

Bejci sajnálom a náthát és a kiütéseket is! Remélem gyorsan átvészelitek mindkettőt!!!

Minyu nagyon jó az új séró a képek is szuperek!!

Gwini örülök a jobb éjszakának! Reméljük Lalu is hamarosan már helyre rázódik!

Kistiggrincs gratu a 100 (ma már 101) napos Zalánhoz :lol:

Sziszi sajnálom a nehézségeket és a mínusz fokok nagyon durvák lehetnek!!! Jobbulást!!

Márti nem lehetett semmi az ünnepetek így. De le a kalappal előtted!!! :wink:

Netti sajnálom a mellgyulladást!! Biztos nagyon kellemetlen lehet!! Mihamarabbi jobbulást!!

Na mennem kell, Ramóna felébredt!!

Kép
Kép
lanta

Ami még az előbb lemaradt:

Netti!
Nagyon szép hajas baba Alíz! Olyan szép arcocskája van. Az első babás kép tetszik nagyon.. olyan kis töprengő pofit vág!!

CSehi!
Igen :) Azok a kis csatos képek :) Csupa-csupa boldogságot tükröznek!! Szeretem nézni!

Röné!
De rég láttalak itt. Dániel mekkorát nőtt! Édes fejecskéje van! Most ugyan nem olvastalak, csak képet néztem... majd a mai nap folyamán nézem, hogy mit is írtál.

Minyu!
A fiaid csupa életet sugároznak a képeken!
A hajad... ugye nem sértődsz meg??? Nekem a hosszú a zsánerem.. mert nekem soha életemben nem volt olyan hosszú, mint a tiéd, mielőtt le vágattad volna.. tehát csak ezért nem jön be most a rövid.. különben jó.. de a hosszúúúúú..
Mindig hosszú hajra vágytam.. az enyém haj nagyon nem akar a vállamnál hosszabbra nőni.. valamiért addig van kalibrálva.. már gondolkodtam, hogy egy időre majd tetek fel póthajat. Hát középig érő haj az álmom.. ami soha nem lesz, hacsak nem tetek fel a fodrásszal.
Ugye nem sértettelek meg?? -csak őszinte voltam.

Ugrok etetéshez.. :)

szeder74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?