Sziasztok!
Timi!
Sanyika nagyon édes, szép család vagytok! Sajnálom a hűtőt!
Kata!
Tegnap nagyon nem jött be a technika (bővebben lejjebb), de nem adjuk fel…
Nagyon aranyosak az úszós képek!
Bettyna!
Nagy gratula a csak ciciből evéshez, örülök nektek!
Marek!
Bori nagyon édes, hihetetlen, h mennyit változott 1 hónap alatt. Dejó, egy hónap múlva már mi is ilyen szép nagylányok leszünk!
Huuu, a 12órás alvás miatt nagyon irigy vagyok! Lillus ezalatt legalább 3x fent van.
:S
LKata!
Huhh, asszem ezt a diétát most ráhagyom, pedig jónak tűnik. Nagyon aranyosak a képek! Remélem segít a bogyó!
Bettike!
Nagyon irigy vagyok az alvás miatt, szerintem attól sose félj, h túl sok! Szerintem nem tudnak túl sokat aludni.
Borkaby!
Szerintem ne aggódj, az a lényeg, h hízik Tomi, majd behozza, biztos lesz majd fordítva is ez, amikor meg többet hízik, mint az átlag!
Nymalac!
Köszi a segítséget! Akkor még annyit kérdeznék, h szerinted milyen arányban keverjem a híg és a tartalmas tejcsit? Tegnap felesben csináltam, mert csak 60-at tudott enni, és bevágott még 30-at üvegből. De én tényleg olvastam, h a túl sok előtejtől fájhat a hasa, mert sok benne a tejcukor. És nem tudod, h hány százalék lehet az előtej egy adag tejcsiben?
Gratula a tv-sztároknak! Jók a képek, és várom a videot!
Köszi a bcg infót is. Itt akkor tényleg nincs csak bcg, hanem kombináltban adják??? Az nem túl jó. Én is így tudtam, h tbc ellen való, csak múltkor egy állítólagosan egészségügyben dolgozó nő (daddynek vm rokona) azt mondta, h adassam be feltételen, mert ez gyermekbénulás, meg mittomén még mi ellen is van…sztem ő a kombináltról beszélt, amiben esetleg a bcg is lehet.
Sajnálom a mai napot, rossz lehetett ez egy álomszuszék Boritól!
Szöszke!
Örülök, h nem csak én vagyok ilyen kegyetlen!
Bár mi tegnap nem bírtuk fél óra után…és még azért Lillust kicsinek tartom még mindig…szegényke. De félek, h ha tovább altatjuk kézben, meg felkapkodjuk, később még rosszabb lesz neki leszokni róla.
A nappali babakocsiban beöltözve alvásról nem is beszélve, ami majd ezután következik…:?
Nagyon ari Gergő! Jót nevettem a fürcsis technikán!
Nekünk is ilyen kádunk van…és Lillus kezd végig érni benne…
Tücsök!
Nekem úgy néz ki, h talán az is segít, h sokáig hagyom cicin, akkor is, ha már nem nagyon jön belőle, akkor hagyjuk abba, amikor már ideges, h nincs több…előtte még vagy 10 percig próbálkozik és küzd szegénykém, amikor én már tudom, h nincs több. És ekkor még átrakom a másik oldalra is, ez is segít.
Ildi!
Pont te írtad nekem, h ha elalszik a leányzó, akkor nem igazán lehet már éhes, és ha még ki tudtál fejni belőle 15-20ml-t akkor az azt jelenti, h még volt benne, csak neki nem kellett, sőt, ő többet is ki tudott volna szívni, ha akar, mert ők ügyesebbek, mint a mellszívó vagy te.
Úh szerintem ne aggódj!
Nagyon édes Lottika, lehidalok ezektől a szemektől, gyönyörű!
És ari a rucija is!
Zsuzsu!
Jaj, nagyon sajnálom, hogyhogy ilyen hirtelen? Hogy voltak addig a fiúk otthon? Jobban vagy már?
Peva!
Jajj, én tuti rászóltam volna anyósra, szegény Dorka!
Csak akkor hagyjuk Lillust sírni, ha tudjuk, h tuti nem fáj a hasa, tiszta a pelus (bár ez miatt még sosem reklamált, órákig képes csücsülni a kakiban
bár most cserélem azonnal, mert volt egy kis hasmenés, és kicsiípte egyik reggelre a popóját, még nem gyógyult meg), nem éhes, nem fázik, nincs melege, és tutira álmos…úh ezek után már csak a rossz szokás lehet, amiről muszáj most leszoktatni, mert én egyedül nem fogok vele bírni. Daddy sajnos nem egy türelmes alkat ezen a téren, mivel ő reggel 5kor kel. Egyébként van bőven lelkiismeretfurdalásom, mert még olyan pici, csak 2 hónapos…de azt hiszem jobb most, mint később.
Nagyon édes Dorka!
Anhel!
Szerintem te se aggódj Dóri miatt, egyszer így, egyszer úgy…és nem úgy néz ki, mint aki éhezne, nagyon aranyos!
Éva!
Nagyon szépek a gyerkőcök! Neked jobbulást!
Jaj szegény kutyus! Csak remélem, h a tüzijáték miatt kóborolt el, és nem kidobták! És sajnálom nagyon!
Nálunk a tegnap este már nem alakult olyan jól. Vmkor 8 körül nagyon fájt szegénykémnek a pocakja, így nem is fürcsizett. Majd kb 10kor megpróbáltuk lerakni, kb fél órát hagytuk sírni, de nem nyugodott, így megkönyörültünk rajta, dajkáltuk kicsit, 11kor evett, megint letettük, és csak sírt. Apukám adott neki egy utolsó esélyt, így kb 0.30-kor aludt el a kezében, ezután sikerült úgy letennie, h nem ébredt már fel. 5kor keltünk enni, majd aludtunk tovább 8.30-ig. Innentől kezdve egész nap nagyon jó kislány volt, evett, közben, meg utána is egyfolytában vigyorgott, meg dumált, megzabálom.
Ezután betettem vagy a pihiszékébe, vagy a játszószőnyegre, és elvolt 15-20percet, majd elfáradt, beöltöztettem, be a babakocsiba, elringattam pár percet, be az előszobába, és aludt mint a bunda…délelőtt 2órát, délután 3 órát. De ezt is úgy, h mindig én ébresztem, h egyen, különben nem tudom mennyit aludna, egyszer kipróbálom.
A baj az, h ha nem keltem enni, akkor nem eszik eleget, ezért este csak nyűglődik, mert annyit akar enni, persze nem is fér belé, meg nekem sincs már akkor annyi tejem, főleg, hogy ha nem eszik eleget, akkor nem is termelődik rendesen. Most az 5órai kaja után volt egy kis sírás a pihiszék után, apukám eltologatta kint, de kb 10perc múlva felébredt az előszobában (ott szoktuk hagyni aludni beöltözve), de tologattam 2-3percet bent, és azóta alszik.
Nem tudom milyen lesz az esténk/éjjelünk…
Na megyek sörözni...