Sziasztok!
Vagyok Én is,csak a vizsgák mellett nehezebb jönnöm.
Talán még nem olyan régi téma,de leírom.
Karácsony:
Nagyon szép volt,csak az a baj,hogy hamar elment.Nálunk a fadiszítés is ajándék.Danit Apósom elvitte sétálni,Laura meg aludt,míg feldiszítettük a fát.Majd együtt elmentünk Jézuska várást megnézni,majd hazaérve az ajándékok már a fa alatt voltak.Laura nagyon élvezte az egész dolgot.Karácsonyfát csak golyófának hívja.A gömbőket próbálja leszedni,szerencsére ki van kötve a fa.
Ajándákok:babák babakocsival,táncoló-éneklő pingvin,mesekönyvek,cirkuszos dupló,laptop.Még idáig mindegyikkel játszik,kivéve az egyik rongybabát,mivel annak a szája zárt és a cumisüveget nem tudja belerakni.Mindig mondja rossz baba.
Szilveszter is jól sikerült.Fél 10-ig bírta,Majd Zsolti és Dani elmentek éjfélig szánkózni./itt az egyik dombra mesterségesen fújnak fel havat/
Szánkózást Laura is szereti,ha nem pont a fújó gép felé érünk le a domb aljába.
Körkérdés:
Nálatok az esti alvás zökkenőmentesen megy?
Laura 1 hete,nem nagyon akar elaludni.Eddig beraktuk a kiságyba és 10 percen belül aludt,most meg van hogy 1 óra múlva.Addig ha Én cica volnék...,hinta palinta...,és a zsipp-zsuppot énekli,megunja akkor kiszol nekünk.Ja és járkál a kiságyba.Még mindig húzom így a kiságyból kiszoktatást.
Sno
Sebi szereti ha jól emlékszem az Anna és Peti könyveket?Megtaláltam a honlapját,ahogy hangoskönyvként ha jól tudom az összes kötetet lejátsza.Esetleg érdekel küldöm a címet.
Pann
Nagyon jó az UH-s kép.Mikor néztem gondoltam milyen jó lenne megint terhesnek lenni és egy pici babát dédelgetni,csak az a baj gyorsan nőnek.Jó szemed van,ha így ki tudod nézegetni a képekből,hogy fiú lesz.Gergőnek említettétek?Ő hogy viszonyul hozzá.Megérti egyáltalán?
Újjas bábokkal bábozol Gergőnek vagy plüss állatokkal találsz ki valamit?
Mmóni
Írországra irigy vagyok.Hogy vagy?Meggyógyultál?
Kditke
Én is megkérdezem mit tud a pórszívó?Gondolkodtunk rajta,hogy veszünk,de az volt ráírva,hogy 30 mondókát mond.Nem nagyon akartuk elhinni.Hangzása milyen?Érthetően beszél?
Panka
Emili szilveszter óta jól van.Mintha megéreznék ezek a gyerekek,hogy a szülők kicsit ki akarnak mozdulni.
Meli
sok sikert a babaprojekthoz.Remélem hamarosan írod a nagy hírt.
Nem akarom elkiabálni,nálunk fogzáskor még éjszaka nem keltem.Nyügösség meg sokszor van,így nem tudom mikor melyik miatt van.
Lora
Igen járunk csiribiri tornára.Laura nagyon élvezi,és itthon a mutogatós mondokákat kell neki mondani,mutogatni.Köszi a mondókákat,sokat segítenek.
Rita
Mi is szopizunk,de néha Én is gondolkodok drasztikus elválasztáshoz.Mostanába elkezdte,hogy ebéd után,este fürdés után jön és kérdi cicizünk?MIre mondom mindjárt csak Anya még ezt-azt csinál.Erre Ő egyfolytába a sarkamba van,míg le nem ülök.Ja meg elkezdte simogatni,puszilgatni,orrával puszilgatni.Éjjel szerncsére nem kell neki.
Beszéd:
Szerintem ne izgulj,Én 3 éves koromig csak mamát mondtam.A háziorvosunk Anyunak mondta közösségbe kell rakni és majd megtanulok beszélni.Karácsonyra folyékonyan beszéltem és azóta is alig tudnak lelőni.
Kéz és lábtörést az államvizsgához!Majd számolj be.
Helga
Ne idegeskedj,bizti késöbb majd játszik velük.Esetleg beszélős,énekes játék nem érdekli.PL:tappancs mesét mond....
Laptop Laura is kapot,nyomkodni szereti,de hamar megunja.
Timo
Pedig azt hittem a vasaló érdekli Lillust.A képen annyira jól néz ki,hogy gondolkodok rajta,veszek egyett.Olvastam voltatok templomba.Nálatok Lillus nem beszél hangosan?Laura Jézuskaváráson állandóan karattyolt.
Sok sikert a babaprojekthez.
Lorcának nagy gratula és emlitsd meg azért jöjjön és írjon ha van ideje.
Május
Ha Apa megy fürdeni Kelével az se tetszik?
Fürdést Laura imádja,kiszálni nem nagyon akar,de mindig lekenyerezzük.Múltkor a szekrényből húzta pont elő a karúszóját,hogy Ő megy nagy medencébe.
Ágiboldi merre vagy???
Megkérdezném valaki nem gondolkodott a korcsolyázáson?
Danival voltam kinn a szünetbe többször is ott láttam egy Anyukát 2 éves lányával,korcsolyázni.Igaz a kislányt inkább még tolták.