Új privát üzeneted érkezett!

csige hát nem volt olcsó, én nem is akartam ezt de párom azt mondta hogy az előzőeknél nem engedhettük meg magunknak hogy ilyet megvegyünk most igen, így ő ezt akarja. Hát én meg nem ellenkeztem, mert amúgy meg nekem is tetszik.

Kocsi 20 ezerrel volt most olcsóbb 70 ezer. A mózes 59 ezer. És a hordozót még régebben megvettük, mert akciós volt, az pedig 32 ezer volt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Párodnak igaza van. Ha most van rá keret akkor meg kell venni. Szerintem nagyon jó választás volt :) És piros. nekem nagyon bejön most. Az unisex. Jó kis járgánya lesz a babótoknak:)

Kép
csucsu05
 
 


én is kinéztem már egy babakocsit d addig nem foglalkozok vele amíg nincs utban a babó...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Nita: Addig nem is szabad nem jelent jót. Meg kell várni mig jön a babó. Hisz mindennek eljön a maga ideje :)

Kép
csucsu05
 
 


Huu Gabi, nagyon szupi a babakocsitok, nagyon fontos hogy a Mamanak is kenyelmes legyen a seta!! :lol:
Aki koran kel, aranyat lel! :wink: Nagyon koran keltunk, igy nem zavartunk senkit :oops: nem is a szamlalo miatt... mar nagyon rank fert!
Vendég
 


Jaj, hát a babakocsi már nekem is megvan a fejemben, viszont én eldöntöttem, hogy ha babás leszek, akkor minden majd csak az utolsó két hónapban veszek meg. Addig szépen kinézem miből mit szeretnék, viszont addig semmit nem veszek.
Hát nem volt olcsó Gabi, de való igaz, ha telik rá, akkor miért ne. Bár ennyiért már egy ladát is kaphatott volna a babó :lol: Bizti kényelmes lesz és valóban unisex, még jó lehet a következőnek is :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige azér ne az utsó két honapra halassz mindent...akkor már nagyon megerőltető és fáradékony is leszel.....szépen lassan apránként kb a 4-5 hónaptól érdemes.....ano én ekkor kezdtem a máténak vásárolni.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi!

Szupi a babakocsi!!!Ilyet még nem is láttam!

Én tesómtól kapom,de csak azt tudom róla h chicco,a pontos típust sajna nem...próbáltam megkeresni a neten,de ezek mind olyan egyformák :lol: Amúgy képem van róla,csak unokaöcsim is benne van,na meg úgy semmi sem látszik belőle...hiszen a gyereket fotóztam :wink: :lol:
Arra emlékszem h mikor vették kb 1,5-2 éve akkor volt 120 körül....van hozzá mózes meg hordozó is!Meg azt hiszem elég könnyű a váza.

annus11
 
 


Na végre sikerült találnom képet a babakocsiról meg a kiságy+pelenkázó(a szekrény nincs hozzá)!Eszembe jutott h anno elküldte nekem tesóm :lol:
Kép
Kép

annus11
 
 


Annus szerintem ez is nagyon jó. Amit mi kinéztünk kiságyat meg szekrényt pelenkázóval az is ilyen csak nem kék

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Szióka mindenkinek!
Csige: mi Októberben volt 1 éve,gogy próbálkozunk! Aztán tudod,veled egyszerre ill.2 héttel előtted vetélés! Aug-Szept-Októbert kihagytuk. Most ahogy kis szünetet tartottunk teljesen jól érzem magym,nem híztam vissza a 11 kg-ot amit fogytam,így sztem lassan nekiállunk újra! Hidd el,megújultam,nincsen a csakazértis érzés,nyugodt vagyok! Ez a hónap kimarad,Februártól viszont go....
Te,hogy vagy? Minden ok! Sokat nem írtam mostanság,de próbáltam az eseményeket követni...
misszike
 
 


Gabi: Ha nem kék akkor tudat alatt kislányt érzel??

Kép
csucsu05
 
 


csucsu kislányt érzek, de nem is rózsaszín a bútor, hanem semleges jó ennek is meg annak is. Az oldala bükkszínű, elől az ajtó része pedig ilyen vanilia színű, vagy krémszínű. Szerintem nagyon jól néz ki.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 



Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Gabi: Hát igen ez a bútor kisfiúnak és kislánynak is szuper. Afal szinével lehet majd variálni vagy egy függönnyel vagy szőnyeggel.
Érdekes már írtam neked , hoyg én is azt érzem lányod lesz. Ne kérdezd miből csak valahogy jön. De gondolom mindegy milyen nemű nem?? Én úgy vagyok vele mindkettő egy csoda és mindegy milyen nemű gyereke születik valakinek.
De azért kiváncsi vagyok mikor mutattja meg magát a babátok, hogy kisfiú vagy kislány e??
Amúgy a bútor tetszik mert szép világos . Mostanában nagyon tetszik a vanilia szin nekem.

Kép
csucsu05
 
 


Misszike: örülök hogy jól vagy és hidd el sokat fog segíteni, hogy nem görcsölsz a dolgon. Én megvagyok. Dokit váltottam és jártam hormont nézetni, ahol mindent rendben találtak, szépen 20 fölött volt a progiszint egymás után kétszer is. Szóval most beszedtem a 2. adag clostit és reménykedem. Most karácsonykor jött meg és hát eléggé rosszul esett, mert annyira bíztam benne, hogy karácsonyra babásodom. Már megemésztettem. Még van egy adag clostim és ha az után sem babásodom, akkor vissza kell mennem a dokihoz. Remélem arra nem lesz szükség.
Annus: tök jó babakocsit kaptok, szerintem az mindenképp előnyös, hogy nem egy nehéz babakocsi és összecsukható. Ari a szobabútor is.

KépKép
csige-bige
 
 


Csige: 20-fölötti progiszinttel miért kapsz clostit??
Szuper a 20 as eredmény. Én 6,1 es eredménnyel kaptam.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu!
Nekemis 20 felett volt a progi,mégis szedtema clostyt!Az nem csak a peteérésre jó!Nálam pl a ciklust kellett beállítani a vetélés után!És így is az 5.hónapban jött össze a baba!!!Tehát önmagában a jó progi nem garancia....

Csige!
Én örülök h ezeket mind kapjuk!Lehet jobb is,mert nem tudnék választani :lol: Tegnap kinyomtattam a listát hogy mi kell még...hát jó hosszú :roll:

annus11
 
 


Csucsu azért kapom a clostit, mert a closti nélküli hónapban 13,5 volt a progiszint és azt mondta a doki, hogy bár van spontán pém és teherbe is tudok esni, de ha sikerül, akkor igen magas a vetélés kockázata. Szóval akkor elkezdtem szedni a clostit, mert az megemeli a progiszintet és így sikerült feltornázni 20-ra. Így szednem kell még a clostit, hogy maradjon szépen a progiszint. Sőt azt mondta a dokim, hogy ha nem lett volna ilyen szép a hormoneredményem a closti mellett, akkor még valami mást is kellett volna szednem. Szóval muszáj volt felnyomni a hormonszintet, hogy nehogy megint vetélés legyen a vége.
Annus: hát igen, szerencsések vagytok. Annyira drágák a babacuccok és hát van még mit venni ezeken kívül is. Szerintem a babakocsi nagyon szupi, főleg így hogy a belvárosban laktok. Oda szerintem tipikusan ilyen járgány kell. Én is úgy terveztem, hogy ha akkor lettem volna babás amikor még bent pesten lakunk, akkor ilyen babakocsit szerettem volna. Most már változott a helyzet, már terepkocsi kell itt vidéken :lol:
Nekem elkezdett fájdogálni a hasam, de messzemenőleg nem olyan erősen mint szokott. Viszont most fáj a jobb oldalam is, ami elég ritka. Inkább csak a bal szokott. Az elmult héten, vagyis mióta vége lett a menzimnek, kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel és szeretném is ezt tartani. Kipróbáltuk hogy egynaponta vagyunk együtt és nem jött be. Hátha most ez a stratégia meghozza az eredményt :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!
El sem tudom mondani,milyen boldog vagyok!Dec 31.-i tesztem kétcsíkos lett! :D Másfél év próbálkozás,vizsgálatok,closti szedés-petevezeték átfújás-closti (most,egy hónap) szedés után..,sikerült!És megtörténhet,hogy az volt a legnagyobb baj,hogy együttlét után közvetlen,felkeltem,zuhanyozni,és az összes kiskatona vissza folyt :oops: !Rákérdeztem a doktornönél,hogy mi a véleménye,azt mondta,felhúzott térdekkel feküdjek egy darabig,akkor vesz fel a vagina olyan helyzetet,hogy a kiskatonák nem kifelé haladnak...Bocs az öszinteségért,de hátha valakinek jól jön az infó!
Annus:neked mikor jelentkezett róka koma,néhány illat nagyon ütös nekem,de eddig semmi rosszabb!
cgabi
 
 


Cgabi: Jó hogy leirtad neked mit tanácsoltak. Köszi. Azért vagyunk, hogy tanuljunk egymástól:)

Csige: Na igy már értem. azt hittem closti nélkül 20-as eredményed volt. Mennyit szedsz amúgy belőle?


Annus: Igazad van másra is jó a closti tudom csak automatikusan a pé-re gondoltam.

Kép
csucsu05
 
 


Én 2*1-et szedek belőle a menzi 2. napjától.
Cgabi: nagy gratula nektek és vigyázz magadra.
Ezt már én is hallottam, hogy ezt a pozit kell felvenni együttlét után. Semmi zuhanyzás, bármennyire szeretné is az ember és nagyon fontos, hogy ha babát akar az ember, akkor semmi hüvelyöblítés különböző lötyikkel, mert kell a hüvely természetes környezete ami segít a fiúknak feljutni a helyükre. Együttlét után egy párnát kell a medence alá tenni és felhúzni a térdeket. Hát hosszú távon nem túl kényelmes, de egy 10 percig ki lehet bírni. Én ezt szoktam. Ezzel segítem a fiúk útját a cél felé :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Cgabi!

Gratula!!!!Megérdemeltétek már ti is!!!
Nekem a hányinger először csak akkor volt ha éhes voltam,de ez kb az 5-6.héttől.Aztán egész napos lett a hányinger,nem volt étvágyam se,szagokra érzékeny voltam.Hányni csak párszor hánytam.Aztána 12.hét után fokozatosan csökkent.Egy ideig csak délután volt,majd megint ha éhes voltam.Kb a 16.héttől nincs gondom evvel.Viszont 2 napja néha megint van hányinger.....remélem nem jön vissza :shock:

annus11
 
 


cgabi:Gratulálok nektek!Tényleg ideje volt már nektek is,hogy sikerüljön! :D
Akkor jó szilveszteri ajándékot kaptatok,meg újévit!

Kép

Kép
syl100
 
 


Sziasztok

cgabi én is gratulálok nektek. Szép újévi ajándékot kaptatok. Vigyázz magadra, és pihizz sokat.

Lányok kinek lesz most esedékes a tesztelés?

A 8 hónap alatt mi is sok mindent kipróbáltunk a párommal, többek között nem fürödtünk melegvízben, inkább zuhanyoztunk, nem keltem fel rögtön hanem fekve maradtam. A kocsiban nem engedtem páromnak bekapcsolni az ülés fűtést nehogy az is meleg legyen stb.
Aztán együttlét után nem mentem el zuhanyozni, de semmi az ég világon nem volt jó.
Aztán az utsó hónapban mikor siekrült, baromira nem fogalkoztam semmi ilyennel, fürödtem kádban előtte, utána együtt fürödtünk, felkeltem, sőt több kilométert gyalogoltunk utána, jól éreztük magunkat. Úgy látszik nálunk ez jött be.

Lányok ma megyek este dokihoz, remélem uh is lesz. Bár eddig mindig volt.

Vettem magamnak két felsőt, majd csinálok róla képet és felteszem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


Hát Gabi amiket írsz, mi is mind betartjuk. Egyáltalán nem fürdünk kádban, sem én sem pedig a férjem. Mi általában este vagyunk együtt, ami előtt már szépen van tusi és wc-zés, így után én már ki sem kelek az ágyból, hanem szépen vízszintesben maradok és párnával a medence alatt trónolok egy darabig. És persze mérsékelten fogyasztunk alkoholt is. Szóval tényleg mindent betartunk. Ja és szigorúan kétnaponta vagyunk együtt, majd kiderül, hogy meglesz e az eredménye. Én ma vagyok a 15. napon, szóval még hátrébb van a tesztelés, de az elmult két hónapban nem is volt szükség rá, mert megelőzött piri.

KépKép
csige-bige
 
 


Gabi: Ez igy igaz. Ha nagyon figyeli az ember mit tesz és hogyan él biztos, hogy nem jön a baba. A lányomnál semmit nem figyeltem és elsőre össze jött.
Ez a net is bünős ám mert mindig olvasunk valamit ugye.

Kép
csucsu05
 
 


Csucsu:Nem lőttél még el véletlenül egy 10-es tesztet?

Kép

Kép
syl100
 
 


Hát nekem már mondta a férjem, hogy nem kellene jönnöm a babanetre, mert csak sztresszelem magamat, de hát csak itt vagyok :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


Na most már elkezdett fájdogálni a hasam rendesen. Bár nem igazán a fájdalom a rossz most, hanem valahogy mindenem fáj. Ebéd után annyira hányingerem volt, hogy küzdöttem a rántotthússal a bentmaradásért. Hát nem tudom, hogy ez miért van most. Lehet hogy most a ciklusom is hosszabb lesz, mert a 15. napon fájdogál a hasam. Majd kiderül.

KépKép
csige-bige
 
 


Lassan indulok haza, de olyan hideg van kint basszus és mire haza bkv-zok, jobb nem is belegondolni :evil:

KépKép
csige-bige
 
 


:lol: :lol: :lol:

Nem a babanetre nem kell jönni!Hiszen mi is itt voltunk végig,nem ez hátráltatott!

Azt hiszem azt már írtam h nekünk sátras babánk van!Amúgy a hónap elején összeszedtünk vmi bacit,canestent használtunk mind a ketten!Aztán ugye ott volt a nagy meló is,iszogatások(1-2 pohár sör),szülinapok,torokgyulladás,allergia!És most járok a 24.hétben :lol: De semmit nem csinálnék másképp most se.Ez ezzel jár!Az ember megtesz mindent érte,aztán amikor már nincs mit tenni akkor "becsúszik"a baba!Na de arra nincs bizonyíték h ha az elötte levő hónapokban nem ezzel foglalkozunk,akkor is jött volna e a baba!

Szóval vannak trükkök,praktikák...de azt hiszem ez vmi más.Szerencse,mázli...egy csoda!! :wink:

annus11
 
 


sziasztok.
cgabi nagy gratula a babóhoz!!!!!
gabi várjuk a képeket!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Syl: nincs itthon:) ÉS ez a jó mert akkor tesztelnék. De most a hasam mensi szerűen fáj. Tehát nekem holnap lesza 28. napom. Lélekben felkészülök a pirire igy nem ér csalódás.

Kép
csucsu05
 
 


Hát lányok nekem iszonyúan elkezdett szúrni a bal oldalam, nem is tudom mihez hasonlítani és ebéd óta olyan hányingerem van. Elég kellemetlen volt így hazabuszozn, már alig vártam hogy hazaérjek. A buszon elaludtam és elfelejtettem leszállni :roll: Ahogy hazaértem muszáj volt ledőlnöm egy kicsit és betuszkoltam egy szelet kenyeret magamba, kis sonkával, de csak ezt tudtam megenni. Tele van a hűtő finomabbnál finomabb sütikkel és rosszul vagyok ha rágondolok. Elmostam a kukoricasalátás tányért és felugrott a hasam a torkomba. Hát lehet hogy összeszedtem valamit. Hiába ettem, már ismét kezdődik, de csak ilyen hullámokban jön.
Ja tegnap este a pizsimet véletlenül kifordítva vettem fel, de nem fordítottam meg. Ma a pólómat vettem fel fordítva és azt is úgy hagytam. Kutyagumiba még nem léptem, de ami késik nem múlik :lol:
Na azt hiszem megyek tusizni és lefekszem, mert talán úgy jobb.
Csucsu: megy a drukk ezerrel :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


csige szerencséd lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok

MEgjöttünk a dokitól, hát 3/4 óráig voltunk bent. Megvizsgált. És csinált uh-ot is. Minden tövire hegyire végig mutatott. Még az ujjait is megszámoltuk. Láttuk a gyomrát, hogy nyitva volt a szája és még a nyelve is látszódott. Annyira édes volt. Egyfolytában mozgott, kapirgált az ujjaival. A nemére annyit mondott hogy talán fiú, de annyira nem látszódott jól, hogy azt mondta ezt inkább ne vegyem készpénznek. CRL 10 cm. De a combcsont hossza szerint és a fejkörfogata szerint már 16 hetes mérete van. A szerint a szülés június 24 és 27. De minden maradt a régiben, nem változtattunk semmit. AFP-re 15-én kell mennem. A genetikai uh-ra pedig 5-én megyek. Úgy döntöttem hogy 4 D uh-ra pedig még a genetikai előtt elmegyek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi csudajó hírek!!!!!!!!gratula a 1 centis "legényhez" :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: ezek jó hírek nagyon. Mondjuk a ha fiúcska akkor a megérzésünk nem jött be. Bár még bármi lehet. Bár ha kicsit nagyobb a babó akkor van remény a lányra .A lányok általában nagyobbak. Na jó ez is csak általánosítás. Igaz szerintem mindegy is csak egészséges az a lényeg. :)
Majd a 4D-n megmutatja mi van a lába között:)

Kép
csucsu05
 
 


Gabi örülök, hogy minden rendben van veletek :lol: előbb-utóbb majd kiderül a neme, a lényeg, hogy minden rendben legyen vele.
Hát nekem az éjjel hőemelkedésem volt és sajnos a hányinger megmaradt. Nem állandó, hanem csak úgy előjön néha. A bal oldalamon elmult a szúrkálás, most a jobb oldalam szurkál. Hát kezdek már kikészülni ezektől a havi rosszullétektől. Tuti biztos, hogy ez is mind a clostitól van és a brutál peteérésemtől. Reggel is annyira hányingerem volt. Lehet mielőtt beszedem a harmadik adagot előtte megkérdezem majd a dokimat hogy ez normális, hogy így rosszul vagyok félidőben?! Egyébként más tünetem egyáltalán nincs. Nem fáj semmim, se torkom, se semmi. Csak ez a rosszullét.

KépKép
csige-bige
 
 


csige szerintem is jo ha megkérded a dokid hogy ez jó e.....nekem hála égnek semi ajom nincs tőle.....kop...kop...kop :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát Nitácska eddig nekem sem. Szerintem lehet hogy egy vírust kaptam össze, de akkor jó fura vírus :lol:

KépKép
csige-bige
 
 


reméljük semmi komolyabb......csak rakoncátlankodik a szervezeted :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: nekem sem volt/van a clostitól bajom. Max az, hoyg nagyon intenzívnek érzem a peteérést.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu:mizus?? 8)

Kép

Kép
syl100
 
 


Syl: Semmi .

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok

Csucsu ugye nem jött meg? Teszt?

Én hoztam nektek egy uh-os képet, meg a pocakos képet az új felsővel.
És bejelentkeztem 4 d-re, 21-re reggelre. Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1
 
 


gabi nagyon csinos vagy!!!!!!!!!
és naggyon cuki a kis pocilakó......... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Gabi: Csinos kismami vagy: ) Jó a felsőd. Hol vetted??
Nem jött még meg de szerintem megfog. Annyira mensisen fáj a hasam.

Kép
csucsu05
 
 


De a gynevac már megvan a hütőnkben. Tehát ha meg is jön akkor elkezdem beadatni.

Kép
csucsu05
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?