Csucsu azért kapom a clostit, mert a closti nélküli hónapban 13,5 volt a progiszint és azt mondta a doki, hogy bár van spontán pém és teherbe is tudok esni, de ha sikerül, akkor igen magas a vetélés kockázata. Szóval akkor elkezdtem szedni a clostit, mert az megemeli a progiszintet és így sikerült feltornázni 20-ra. Így szednem kell még a clostit, hogy maradjon szépen a progiszint. Sőt azt mondta a dokim, hogy ha nem lett volna ilyen szép a hormoneredményem a closti mellett, akkor még valami mást is kellett volna szednem. Szóval muszáj volt felnyomni a hormonszintet, hogy nehogy megint vetélés legyen a vége.
Annus: hát igen, szerencsések vagytok. Annyira drágák a babacuccok és hát van még mit venni ezeken kívül is. Szerintem a babakocsi nagyon szupi, főleg így hogy a belvárosban laktok. Oda szerintem tipikusan ilyen járgány kell. Én is úgy terveztem, hogy ha akkor lettem volna babás amikor még bent pesten lakunk, akkor ilyen babakocsit szerettem volna. Most már változott a helyzet, már terepkocsi kell itt vidéken
Nekem elkezdett fájdogálni a hasam, de messzemenőleg nem olyan erősen mint szokott. Viszont most fáj a jobb oldalam is, ami elég ritka. Inkább csak a bal szokott. Az elmult héten, vagyis mióta vége lett a menzimnek, kétnaponta vagyunk együtt a férjemmel és szeretném is ezt tartani. Kipróbáltuk hogy egynaponta vagyunk együtt és nem jött be. Hátha most ez a stratégia meghozza az eredményt