Sziasztok Lányok!
Tényleg nem sokan irogattatok a mai nap folyamán.
De legalább Zita és Panka jelentkezett.
Jaj, képzeljétek, ma fél 11-től fél 3-ig a fogászati székben ültem. A végére már nagyon nehezemre esett tátott szájjal ülni.
Na jó a 4 óra alatt egyszer felállhattam, de csak azért mert röntgenbe kellett menni.
Fél 3-kor rohantam vissza dolgozni, még jó, hogy előző nap számítottam erre a kiesésre , így a munkám nagy részét eklőző nap megcsináltam. Munkahelyről rohantam bevásárolni, onnan Dorkáért, majd vissza Bencéért és férjemért. Fél 4-kor ettem ma először (na nem mintha ez látszana), nem is panaszkodásként írom, csak tényként, de nem csodálom , hogy a fejem is fájt már.
Zita!
Oké, gyertek nyugodtan, várunk.
Ó, 7 percre van tőletek az a suli? Hát akkor mégsem pontosan ott laktok ahol én gondoltam.
Milyen utcán laktok? Megnézem majd a térképen, hátha úgy okosabb leszek.
Igen, kedden és pénteken van edzés Bencének.
Édespofi lehet Patrícia is, ahogy kiköveteli magának hogy vele egy szobában legyél. Milyen kis rafkósak tudnak lenni, általában el is érik amit akarnak.
Huncut csibészek.
Bizony-bizony, jövőre már együt szánkózhattok Patríciával, ő is nagylány lesz már akkor hozzá.
Gázügy: szó szerint gáz..... belegondolni is rossz, hogy mi lesz ha nem lesz. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
Azért remélem nem gondolják komolyan, csak szívatnak kicsit bennünket.
Kakaügy: Tegnap 2x is volt, minden gond nélkül. Ma megint nem volt. Holnap ettől függetlenül remélem nem lesz ismét ordítással, hányással egybekötött akció, mert ez már sok lenne.
Panka!
Hűha, látom Emike is próbálja érvényesíteni az akaratát.
Hát azt nagyon bírom Dorkánál is, mikor pl. Bence elvesz, vagy nem ad neki oda valamit és jön a hiszti, megfeszíti magát, kinyomja a hasát, és úgy üvölt. Ha megkapja amit akar abban a pillanatban véget is ér. De persze azt meg nem lehet főleg ahol 2 gyerek van, hogy mindig csak a kicsi akarata érvényesüljön. Így jó kis "bulik" vannak nálunk néha.
Szerencsére nem rendszeresen, mert van mikor olyan szépen eljátszanak együtt hogy élvezet nézni őket.
De ha jön a hiszti....átérzem most a helyzetedet, főleg most a lábujjad is kárát látta. Azért remélhetőleg nem tört el a csont benne.
Vacsoracsatát neten szoktam nézni, (meg minden mást is), mert nálunk állandóan meseadókra van kapcsolva a tv. Különben megy a hiszti.
Olvastam hogy nagyon gáz volt a Benkő lakása,meg úgy az egész ember, de a tegnapi és mai műsor videoja nem indult el ma nekem.
Csak a Horváth Éva főzését láttam, de ott is többször is "remekelt" Benkő.
De majd megnézem a többi adást is.
Szépek a feltett havas képek!!!! Na , az is valami, ha így legalább szereted a havat.
Edina!!!!
Isten éltessen nagyon sokáig szeretteid körében, boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!