Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!
Örülök hofgy jól sikerült a bulitok:)Én is pityergős lettem Emili óta :roll:
Mennyire hasonlít Pannika "régi" önmagára:D
Láztom ízlett neki a torta:)

Andi!
:( Rucikat sajnálom, de igazad van, lehet hogy Emilire a nyáron kicsi lenne.Lassan összenőnek :wink: De érdeklnek majd nyárára pólók :wink: Szóval skypon szóljak ha kell vmi, okés. :wink:
Na hogy még időben szóljak :wink: , ami most volt Dorkán a koris képeken, vastag gatyó, az mekkora?Mert látom fel van hajtva a szára.Esetleg jövő télen jó lenne Emilire?Kantáros?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Andi! De jók a koris képek! :D A Csónakázó-tó ilyen jól be van fagyva, hogy így rá mertek menni? :shock: Nem is gondoltam volna.... Dorkának hogy tetszett a korizás? :D Pannika kapott 3 kötényruhát (ezek kb 1 év múlva lesznek jók, ha így nő... :) ), 2 felsőt (ezek már talán a tavasszal...), egy tavaszi kabátot. Egy húzós kutyát, egy keljfeljancsit, és egy mesemondó-zenélő manót. Ezt fogja a kezébe , és táncolnak együtt.... :lol: :lol: :lol: Plüss cicát, meg a múltkori hátizsákot is, csak a hugom hamarabb odaadta, mert most nem tudtm jönni, nincsenek itthon. Tőlünk meg az asztalt 2 székkel.

Panka! Igen, ízlett neki! :lol: Hasonlít, de azért olyan sokat változott.... :)

Képzeljétek, nagy esemény van nálunk, a hugom menyasszony lett, karácsonykor megkérte a kezét a barátja. :D Így nyár végén vagy sz :D eptemberben esküvő, és ki lesz a koszorúslány? Hát az én kis Tündérem! :D

Kép
zsuzska81

Panka!
Szétnézek póló ügyben. :wink:
Igen az a gatyó amiben ma kint volt Dorka kantáros, és egyébként van dzsekije is. Bencusé volt. Fogjuk is vinni sielni, mert jó meleg. 122-128-as méret van beleirva egyébként, de mint látod erre nincs mit adni. Igaz, hogy a szára hosszú még Dorkára de derékban és minden máshol meg jó. Lemértem, a szára belső hossza 40 cm. a Kantáros részen két gomb van, ha még nő akkor lehet a felső gombot gombolni.
Azt nem tudom, hogy jövő télen mekkora lesz Dorka, jó lesz-e ez rá, vagy Emili mennyit nő, de meglátjuk kire lesz végül megfelelő. :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Zsuzsi!

Igen, a Csónakázótónál minden évben koriznak, jégkorongoznak, szánkóznak, csúszkálnak, hógolyóznak gyerekek , felnőttek egyaránt. Jól be van már fagyva. Mi még csak most mentünk ki először, egyből össze is futottunk egyik munkatársunkkal és családjával. Ingyen van , így van aki nem a Jégcsarnokot, meg a Műjégpályát hanem ezt választja. Nyilván itt azért nem sima a jég, nem a legmegfelelőbb korizásra, dehát a semmitől jobb.
Dorkának már jobban tetszett a korizás mint tegnap a jégpályán. Igaz neki még csak kétélű korija van amit a saját bakancsára kell rácsatolni. De ma már jobban hagyta hogy húzzuk,toljuk és csússzanak a kis lábai.
Bencének nincs egyedül korija, neki tegnap kölcsönöztünk. Igaz pár percig volt csak a lábán, mert minő meglepő... nagyon csúszott a jég és alig tudott megállni, nemhogy haladni. De nem adjuk fel, próbálkozunk. Mondanom sem kell én is tudtam hajdanában lánykoromban korizni, de kb. 7-8 év után tegnap volt rajtam újra kori. Hát.... úgy jártam mint Bence. :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P Feladtam pár perc után. Nem akartam, hogy rajtam, óriáspingvinen röhögjön mindenki ha elesek. :oops: :lol: :lol: :roll: :roll: :P :P De holnap (talán) kitartóbb leszek én is. :lol:
Arra mindenesetre jók ezek az órák, hogy szokjuk a hideget ha már sielni megyünk. :wink: :wink:

Huuuu , de sok klassz dolgot kapott Panni baba.
Hugicádnak óriási gratula !!!!!!!!!!!!!!!!
A kis koszorúslányt már látom is magam előtt.... édespofi lesz nagyon. :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Andi!

Az albérlet a Komlossy utcában van. Sajnos még mindig vannak dobozok, amiből ki kell pakolni, de azért már nagyjából kész vagyunk. Bár én nem sokat csináltam az egészből, inkább a férjem meg a szüleim jöttek segiteni. Na meg tegnap anyósomék, de ők leginkább útban voltak plusz még bele is szóltak mindenbe. :?
Amúgy a vesetágulatom nem azért idegesit, mert nekem valami bajom lehet miatta. Most az a legkevesebb.... :(
Csak mondta a doki, hogy ilyenkor nagyon könnyű összeszedni valami hugyuti fertőzést, ami meg ugye beindithatja a szülést.
Erre lenne megoldás a katéter, azzal meg az a baj, hogy ha felteszik, akkor kb. 2 nap alatt befertőződik, és ugyanott tartok. Az urológus is mondta, hogy ez egy elég ördögi kör, és ilyenkor nem igazán van jó megoldás sajnos.
Vendég

Lilla!
Óh, már értem ezt az ördögi kört, ami nem is csodálom, hogy idegesít. Megértelek , és sajnálom . De hátha a fertőzés jó messze elkerül, végülis nem törvényszerű, hogy összeszedj egy ilyet. Pozitívan állj a dolgokhoz, nem lesz semmi baj, a legjobbat fogod kihozni az egészből, gondolj erre. :wink:
Komlóssy? Az jó kis hely (lehet) közel a klinikához. Onnan még gyalog is besétálhatsz szülni. :lol: Na jó, ez csak egy vacak poén volt.
És egyébként a ház amibe befizettetek az merre lesz?
Babádnak kiderült már a neme? Vagy csak én vagyok lemaradva róla? Nevekkel hogy álltok? Ezt már kérdeztük Tőled páran.
Ne idegesítsen most hogy még dobozban is vannak cuccaitok az albérletben, amjd szép lassan a helyükre kerülnek. Minden felesleges izgalom kerülendő drága kismami!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Zsu!
Tegyél majd képeket a asztalról is!Gratula a húgodéknak, én imádom a lagzikat:DPannika biztos magyon fogja élvezni az eseményt:D

Lilla!
Az én véleményem:a katéter biztos hamarabb befertőződik,mint egy esetleges fertőzés, nem?Meg ugye az sem biztos hogy kapsz fertőzést, vagy ha mégis, akkor mikor lesz az.Meg az sem biztos hogy komolyabb fertőzés lenne, ami kihatna aterhességre.Vagy ha időben elkapják, akkor gyógyszerrel kezelhető lenne.De hát te vagy a dokinéni, biztos jobban tudod, de ÉN nem mennék bele a katéterezésbe, ami egy biztos fertőzést jelent!Nem tudsz otthon maradni?Hogy ne kelljen a munkahelyen pisilni, meg otthon meg is tudsz mindig mosakodni, így csökkenne afertőzés veszély.Nem?Gondolom cickafarkfű teát iszod.
Nem vagy egy könnyű helyzetben, de már csak min. 8 hetet kell átvészelni :roll: Remélem nem lesz semmi gond!!!

Kép
pankaa

Köszi lányok a biztatást!!!

Panka!

Pontosan én is úgy gondolkodom, mint te. A katéter biztos befertőzödik, én meg nem biztos, hogy elkapnék valami fertőzést.
Szóval csak akkor jöhet szóba, ha már végképp nincs megoldás. Sajnos muszáj még egy hónapot ledolgoznom, mert nem mehetek el táppénzre. Ráadásul jövö héttől tanfolyamom lesz másfél hétig, aztán meg vissza kell mennem a szülészetre....

Andi!

Kislányunk lesz, de nagyon nagy bajban vagyok a névválasztással. Olyan nehéz jót választani.
Eddigi lehetőségek: Anna, Fanni, Lili, Emma
Csak nehogy addig bénázzunk, hogy még a szülőszobán se tudjak nevet mondani. :D
Vendég

Lilla!
Ne hülyéskedj, a szülőszobába kerülésig csak lesz végleges neve a kicsiteknek. :lol: :lol: :lol:
Szép nevek jöttek eddig számitásba, (legalábbis a 4-ből 3 nekem is bejön :wink: ,de a lényeg egyébként is, hogy nektek tetszen ) ugyhogy bárhogy döntötök végül nem neheztelhet rátok később a lányotok. :lol: :lol: :lol:
Ja és gratula a kis puncishoz!!!! :P :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Boldog Új Évet Kivánunk Mindenkinek!!!!!!!!!!

Pannikának meg nagyon nagyon nagyon boldog első születésnapot igy utólag is!!!

Na megyek fotókat nézegetni. A karácsonyiakat már megnéztem, nagyon jók mindenkinél.

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!

Először is B.U.É.K. mindenkinek!

Nálunk csendes volt a szilveszter mármint a mi részünkről.A szomszédokban rengeteg tűzijáték és egyéb hangos fényes szépségek.Szasza végig aludta mi apával kb 00:10 ig voltunk ébren utána mi is szunyáltunk.Nem bírtunk ébren lenni se mozogni mert tele ettük magunkat.Mi így köszöntöttük az új évet :lol:

Lilla!
Nagyon sajnálom hogy gond van a veséddel :cry: szorítok neked hogy ne kelljen katéter és minden rendben menjen.
Gratulálok a kislányotokhoz!Nagyon szép neveket választottatok.Szerintem mindegyik szép :lol:
Én emlékszem szülés előtt ebben a csapatban eddig szinte mindenki költözött.Fészekrakás :lol: Hidd el minden a helyére kerül mire megérkezik a kicsi.Anyóssal pedig ne törődj.Ti lakásotok ti ízlésetek nem ő fog ott lakni.

MONTÁZS
Nos én nem egyszerű módon csinálom :lol: simán a Paint-tel.Lekicsinyítem őket egyesével (Kép-nyújtás/döntés menüben) majd kivágom és egy új lapon beillesztem össze vissza.Sajnos nem mindig jön össze elsőre és tudom vannak programok erre a feladatra de én így csinálom.Ha van kérdésetek szívesen segítek.

Puszi
Évi

Kép
awe

Lilla!
Nekem az Emma volt a másik név Emili mellett. :wink: De ha a 2. is lány lesz, akkor ő már nem fogja ezt a nevet kapni, mert igen hasonló a 2. :wink: Én úgy gondlkoztam, hogy kislánynak lehessen becézni, de a teljes név ne legyen gyerekes, ha komoly felnőtt válna belőle:D(pl. dr. Kis Málna/Eperke/Napsugár, stb. furán hangzana 60 éves korában is, legalábbis nekem;))
Hát akkor kitartást, reméljük nem kell a katéter!
Hová lett a vonalzód??

Kép
pankaa

Sziasztok az új évben!!!

Nagy nehezen idekeveredem én is, olvasgattalak benneteket, csak írni nem tudtam. Nagy betegen telt a karácsonyunk, Olivér kezdte, majd Nelly , én és most László( bár ők tudtak gyógyszert szedni szeni, én nem tudtam a szopi miatt, így jól el is húzódott)
Hányásig fajuló köhögés, majd sírás, nemalvás. Durva volt. :shock:
Plusz nekem hangszálgyull. is lett, egy hang nem jött ki a torkomon, bár ennek örült a családom :lol: :lol: :lol:
Egy kép sem készült rólunk, úgy néztünk ki , mint akit agyonvertek.
Azért a karácsonyfát megörökítettük. Az ajándékoknak nagyon örültek, ügyesen játszottak együtt.
Ma már húzgáltuk egy kicsit a pulyákat szánkón, örültek neki.
A szilveszter is lájtosra sikeredett, egy ismerős családnál töltöttük, inkább kajáltunk, na meg egy kis karaoke :lol: :lol:
Nelly szépen alukált, csak a tüzijátékra ébredt fel, majd visszaaludt és 6-ig durmolt. Ennek nem nagyon örültem, tekintve, hogy majd fél 4-kor kerütem ágyba. Szerencsére visszaaludt és csak fél egykor keltünk fel.

Panka, Emikének gyors gyógyulást, nehogy így teljen már ez az év!

Évi, ne haragudj elfelejtettem neked boldog névnapot kívánni, szegénykém, tényleg rossz lehet ez a 2 in 1 ünnep.

Andikám, írtam neked p.ü.-t, biztos nem kaptad meg, de már mindegy, azt a két rucit szerettem volna , amit Pintyuska is kiválasztott.
Nem baj, majd a következő körben, úgy emlékszem kapott Dorka pár ilyen csodaszép rucit.

Lilla, ne izgulj a veséd miatt, én végig hólyagfertőtlenítővel (most nem jut eszembe a neve) éltem, mégis Nelly majd 4 kg lett és egészséges.

Puszilok mindenkit, megpróbálok sűrűbben jönni, lassan kikeveredünk a kórságból!!

Kriszti

Sziasztok!
Olvasgattalak benneteket de nem volt időm irni igy bocsi ha rövid leszek.
BOLDOG UJÉVET MINDENKINEK:

Encike 2.Nekem novemberbe töltötte a fiam a 2 évet és szept ota dolgozom ami azt jelenti hogy májustol voltam szabin mert a gyedet megkelett szüntetnem mert gyes melett lehet igénybe venni.Igy kaptam a havi fizut +gyest.Tehát nekem kiadták a szabit a munkába állás elött de lehet munk hely válogatja.

Patrikomal 19 én kell mennem allergia vizsgálatra mert csak kiütéses,bár van rá kenőcsünk.Gönczyhez kell mennünk,nem ismeri valamelyikötök?

Sokat beszélűnk mostmár.Az utcán minden suzukira mondja hogy apajé.Kikaptam végül a szabim is igy itthon voltam 2 hétig szabin megoldodott a bölcsi szünet.2 hét tp-igy 1 hónap lett belöle.Már hétfön kezdünk.Bár azt hiszem Patrinak is hiányzik már a bölcsi. Mi 2-en voltunk szilveszterkor mert a fiuk dolgoztak.

Na most ennyi mert vennem kell agéphez modemet mivel a fiam hordja a leptophoz.Remélem utánna sürübben leszek.
cilamila
Debrecen

Sziasztok Lányok!

Kriszti!
Jajj, miket olvasok, betegeskedtek? Hát az nem jó, gyógyuljatok mihamarabb.
Nem a legkellemesebb betegen tölteni az ünnepeket, na meg persze egyéb napokat sem, szerencsére mi Dorka 1 napos vírusával megúsztuk. (kopp-kopp)
Azért a fátokat mi is megcsodálhatjuk?
Tényleg nem kaptam Tőled privit. :( Valahol elszállt az éterben. :roll: De az is tény, hogy Zita egyből lecsapott a kis ruhákra. De lesznek még, valóban többet is kaptunk. :wink:

Panka!
Lehet én vagyok kattant de nekem tetszik pl. a Napsugár név. :lol: :lol: :lol: És egyébként meg ha belegondolsz, már most is annyira sok "érdekes" nevű gyereket anyakönyveznek, hogy mire ők felnőnek egyáltalán nem lesz szokatlan ami most még az.
De persze ízlések és pofonok... azért nekünk sem Napsugár a lányunk. :P :P :P :P

Cilamila!
Sajnálom, hogy Patrikkal menni kell Gönczyhez, de ha vigasztal, nagyon jó szakember, jó kezekben lesztek. Mi is jártunk hozzá, ő kezelte ki Bencét az asztmatikus hörghurutjából. Érti a dolgát, ugyhogy biztos talál megoldást a problémátokra. :wink: Egy dolgot nem nagyon szerettem csak vele kapcsolatban, de azt majd esetleg ha gondolod priviben megírom. :P
Magánrendelésére fogtok egyébként menni a Gyógyszállóba? Vagy a Kenézybe a gyerekallergológia szakrendelésére?
El is hiszem, hogy Patrik vágyik már a bölcsibe, mi még csak 2. hete, a szünetben vagyunk itthon, de Dorka is egyre többet emlegeti, és kérdezgeti mikor fogunk menni. Már vágyik kicsit.

Évi!
Ezek szerint nálatok is csendesen telt a szilveszter? Nem gond az, az a jó, ha a kis Szasza tudott aludni a petárdásoktól. Vagy felétek nem volt annyira vészes? Mert itt éjféltől hajnal 1-ig szinte megállás nélkül ment a tüzijátékozás, csodáltam is hogy Bence nem ébredt fel, és Dorka is csak 1x.
Na majd megpróbálom én is a montázskép készítést. Ha elakadok és a férjem sem tud segíteni, majd sikítok Neked, oké?
:lol: :lol:

Jóéjt!!!

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Gyors bekukk, amíg alszanak.

Eladó holmik:

-Avent isis mellszívó
Avent mikrós sterilizáló+3 125 ml-s cumisüveg
Avent tejgyűjtő kagyló 2 pár, együtt 10 e FT.

-Piros Peg perego P3 lábzsákkal 40 e Ft.

Skék Quinny Buzz+ Maxi cosi hordozó 80 e Ft.

Próbálok képet feltenni a gmailre, talán sikerül. :oops: :oops: :evil:

csókica

Sziasztok!

Andi!
jajj, dehogy vagy kattant, én is érdekesnek tartom a Napsugarat, csak a gyerekemnek nem adnám:)Egyébként sok ilyen név van, ami tezszik, meg jópofa, de nem adnám neki.Abban is iagazd van, hogy 18 év múlva már a Katalin, Erzsébet, stb lesz furcsa :? :( Dehát változnak az idők... :wink:

Kriszti!
Köszi, Emili jól van, bár tegnap volt egy hígabb kaki, emésztetlen borsófőzivel :oops: .Lehet mégis vmi lightos vírus ment át rajta.
Jobbulást akkor nektek is!

Kép
pankaa

Sziasztok!

Jelentem én is tettem fel újra eladó cuccos képeket. Bocsi, a játékokat a fiam fényképezte,míg én pakolgattam a ruhákat, és csak későn vettem észre hogy egyesével , mindről csinált képet. :roll: Így kicsit sokat tettem fel. :P

Panka!
Nem tudom érdekel-e, de egyből Rátok gondoltam:
Láttam a Domus helyén nyílt kínai bolt emeletén katicás ülőpárnát, plüss, egész jó volt. 1590-ért. :wink: :wink: :wink:
Jajj, remélhetőleg tényleg nem lesz már semmi betegség Emikénél.

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

NAGYON BOLDOG ÉS SIKEREKBEN GAZDAG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!

Pannikának SOK SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Évinek BOLDOG NÉVNAPOT!!!

és köszönjük Kamillával a köszöntéseket!!!!

Pusszzz

Kép
dinaedo

húúú csajok!!!

nézem a képeiteket és hihetetlen h hogy telik az idő, de ezt csak a gyerekeken lehet észrevenni!!!
mi még nem vagyunk ugye 3 hónaposak, de hamarosan azok leszünk, de el vagyok hülve hogy 4 hónaposan már milyen kis érdeklődőek a gyerekek, gondolok jelen pillanatban Annára, Patricira és Szaszára, nagyon sokat nőttek és változtak!!! nagyon édesek!!!!
Nekem Kamilla még nem szeret öltözködni, kifejezetten utál, már sirásra áll a szája, ha több ideig adok rá egy rugit, és csak abban érzi magát a legkényelmesebben, ilyen kis aranyos szoknyákat, harisnyával nem is tudok ráadni, egyszer próbáltam, de hamarosan vissza is vettük a megszokott rugit, mert ugy az etetés sem ment a legjobban :roll: :lol:

Emili, Dorka, Balázska, Pannika is rengeteget nőtt és változott!!! de jó látni ezeket a friss képeket!!!!
Lassan majd én is teszek fel, csak kicsit sok idő átméretezni és feltenni őket.

Na most megyek....további szép estét és kellemes hétvégét mindenkinek!!!!

Kép
dinaedo

Jó reggelt!

Tüncsikének nagyon-nagyon boldog első születésnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zsuzsi és Pannika

Kép
zsuzska81

Tündike!
Kívánunk nagyon sok boldog születésnapot és gyönyörű, hosszú életet!

Évi és Szasza

Kép
awe

Sziasztok!

Isten éltesse Tündikét!!!

Kép Szülinapos baba

Tündikének nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánunk[/b]
Vendég

Tündikének nagyon-nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk sok puszival!!!!!! Vidám gyermekkort kívánunk egészségben, szeretetben, boldogságban!!!!!

Kép Kép KépKép

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!!!

Mi is kívánunk Tündikének:
Nagyon sok Boldog Születésnapot!!!!!

Kép

Kép
aliza

Tündikének és utólag Pannikának is boldog szülinapot kívánok!!

Lilla! Nagyon sajnálom, hogy csak baj lett a veséddel! Remélem, megúszod a katétert! Egyébként azzal feküdni is kellene?
A Komlóssy jó hely, mi a Poroszlayn laktunk 4 évig, én nagyon szerettem.
Gratula a kislányhoz!!!

Nekünk egész jól telt a szilveszter. A tüzijáték nagyon tetszett a gyerekeknek, nekem is, csak elég hideg volt, úgyhogy csak gyorsan kiszaladtunk, ellőtünk pár rakétát, aztán én már rohantam is be . Sajnos ismét fázós lettem :( A kandallóban sütés is jól sikerült, meg csináltam hozzá puncsot, a gyerekeknek alkoholmenteset, de a miénkben is alig volt alkohol, mert sokáig főztem direkt a bort, hogy nekem se legyen nagyon alkoholos. Játszottunk egy nagy Catan partit, meg az Irigy hónaljmirigyet néztük meg a TV-ben. Már ezer éve nem láttam szilveszteri TV műsort, de úgy látom, nem veszítettem semmit. :?

Andi! Középiskolás korom óta én is akkor koriztam először, amikor Bogi 6 évesen korcsolyát kapott. Nem mondom, hogy egyből remekül ment, de szerintem igaz, hogy nem lehet elfelejteni teljesen. Hamar bele lehet jönni. Mi nagyon szeretünk korizni, bár nem tudom, ezen a télen én kijutok-e. Amikor Gergőt először kivittük úgy 3 évesen, többet voltunk a büfében, mint a jégen :D . De mostmár ő is szeret korizni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsebi_baba 2009.01.04 15:42-kor.

zsebi_baba

Sziasztok!

Nagy most itt a csend, kivéve a Tündike köszöntését.
Isten éltesse a kis drágát.

Zita!
Levettem a képet. :wink:
Ti a Bocskai suli környékén laktok, ugye? Decemberben tudatosult bennem, ( Bencét Tibi oda hordja fociedzésre) mikor én is mentem velük, hogy ti onnan pár méterre lakhattok. Egyszer majd elmegyünk mi is Dorkával és felugrunk hozzátok, ha nem gond, meg majd ha egyeztetünk természetesen előtte. :wink: Meg persze remélem tudod, Ti is bármikor jöhettek. :wink:

Ma ismét voltunk a Csónakázótavon, nagyon jól éreztük magunkat. Gyerekeket húztuk csuszkán, na nekik az tetszett a legjobban. :lol: :lol: Naná, hogy fényképezőt is vittünk.... tettem ismét fel képeket. :oops: :oops: :P :P :P
2 hét pihi után holnap ismét menni kell dolgoznunk, bölcsibe, oviba. Vissza a mókuskerékbe, :roll: pedig jó volt kicsit lazítani. :wink: Na nem gond,
jövő hétvégén Bence szülinapja, utána hétvégén megyünk ismét Békéscsabára focitornára, utána hétvégén pedig indulunk sielni. Így talán kibírjuk. :P :P :P Amint hazajöttünk Dorka névnapjára készülhetünk. Buli az élet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak pozitívan !!!!!!
Kép

Kép
Kép
bendor

Andi! Az jó, hogy Dorka már vágyik bölcsibe! Te biztos kevésbé a dolgozóba. :wink:
Bogival most kezdődik a hajrá a felvételi előtt. 23.-án lesz, már nagyon izgulunk. Nagyon szretne bekerülni a Kossuthba. Meg az aerobicon is most van a válogatás, hogy az idei versenyen hogy lesznek a csapatok, és egy egész jó csapatra van kilátás, de a 6 helyre 7-en vannak, úgyhogy most ott is drukkolok neki, hogy benne legyen a6 főben. Szerencsére jó teherbírása van, most a szünetben is minden munkanapon 10-13-ig edzése volt, utána pedig felvételi feladatokat csinált. Meg sütött, főzött :wink: .

zsebi_baba

Zsebi baba!
Büszke lehetsz Bogira, megállj a helyét minden téren. Ügyes csajszi!
Drukkolunk neki mi is hogy minden összejöjjön amire vágyik, suli is, aerobic verseny keretbe is beférjen. :wink:
Képzeld, férjem úgy hivja, hogy Búvár Bogi. :lol: :lol: Első képen- amit mutattam neki Bogiról - éppen az új búvárruhájában volt, így azóta az alapján azonosítja. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Sziasztok!

Tündikét Isten éltesse nagyon sokáig, erőben, egészségben, boldogságban!

Olgi:várjuk az élménybeszámolót a buliról, és persze a képeket is:)

Andi!
Nálatok tényleg buli az élet:DDe ez így van jól :wink:
Szilveszterkor nem volt alkalom megkérdezni Donovalyt, de majd még rákérdezek.
Majd benézek lehet abba akínaiba, köszi.

Zsebi!
Tényleg stramm lányod van, hogy ennyi mindent bír!Drukkolok neki, hogy inden sikerüljön!!!Megérdemli!!! :wink:

Megyek képeket nézni.

Emike csak hasmenős lett, szerintem a gyulai fürdőzsétől:(Tegnap éjjel is volt egy adag:(De ma már jobb a helyzet, adtam neki Normaflort, meg evett sok étcsokit:)Meg adtam még neki egy db szén tablettát is.

Kép
pankaa

Sziasztok!!!
Nagyon köszöni a kis csajszikám a köszöntéseket!!! Na meg én is :D
Képeket holnap megpróbálok felrakni, aranyos kis családi buli volt, torta, tűzijátékkal meg minden :D
Hihetetlen, hogy már 1 éves :shock: Ez az év még gyorsabban eltelt, mint Zolcsinál az első. Hová rohan az idő :?: :lol:
Puszika

Kép
Kép
Kép
olik22

NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK TÜNCSIKÉNEK!!!!!!!!!!

nagyon gyorsan telik az idő lányok
még emlékszem amikor először voltam babatalin Bendornál és a kezemben fogtam Tüncsit, olyan apró volt és most meg . . .

Kép

Kép
lolita_78

Sziasztok!!!

Itt ténleg buli van egyfolytában, hol ennél hol annál!!! :lol: :lol: :lol: Igazad van Andi, Buli az élet, csak élni tudni kell. De úgy látom ebbe mindenki Ász!!!

A mi szilveszterünk is nagyon jól telt, 30-án jöttek rokonok, uncsim a férjével, 2-án mentek el, olyan hamar eltelt. Szilveszter napján sütöttünk főztünk egész nap, így estére kicsit elfáradtunk, de hamar átestünk a ló túl oldalára és fél 4 kor feküdtünk le. Ettünk, ittunk, activityztünk, pokereztünk 8) :lol: (gyufaszálban), én nyertem. Mondtam is ha pénzben játszottunk volna jól meggazdagodok, de így is megtette, mert van egy évre való gyufám. :D :wink: :lol: :lol: :lol:
A menü: lencseleves, mézes narancsos chilis sült oldalas, krumplisali, padlizsánkrém, erdélyi zakuszka, majonézes kukorica, Anita féle nagyon fincsi csokoládés pite, rántott velő.
Patrícia este 1/2 10től aludt 1/2 8ig. Jól bírta a sok vendéget.

Tegnap este pucérkodás közbe megfordult végre. :lol: :lol: Nagyon vártk már mert régóta próbálgatja. De azóta megint nem sikerült neki. Nagy lány már, 6600 gr. pucéron, van már olyan rugi amibe 74es van beleírva és jó rá :shock: . Kapott almalevet is és anyira szerette hogy követelte miután elfogyott, üvöltött amig nem kapott még. :D Viszont a tegnap voltunk sógórnőméknél és sokan voltak körülötte, kézről kézre ment és amikor kaja idő volt elkezdett visítani, orditani és nem akartv enni. El kellett jönnünk anyira üvőltött. lehet nem tetszett már a sok ember neki.

Andi Turi: Köszike a rucikat, valaahogy összehozzuk a talit is, bármikor jöhettek, csak szoljatok elötte. Én nem tudom hol van a Bocskai suli, de jó ha közel van hozzánk. Itt van egy suli , lehet ez az. Nagyon jók a képeitek, látszik hogy élvezik a gyerekek és ti is persze. Élvezni kell a telet mert nem sokáig van szép hó. Biztos jó lesz a "nyaralásotok" is. Én is szerettem korizni, utoljára vagy 8 éve volt kori a lábamon, szerintem majd csak Patríciával lesz megint következőnek.

Panka: szegény Emike, ez a vírus nagyon kikezdett vele, remélem hamar túl lesz rajta teljesen.

Zsebi: nagyon jól sikerült szilveszteretek volt, Szabika hogy viselte? Boginak szurkolok hogy sikerüljön minden célja. De nem hiszem hogy félteni kell, mert nagyon ügyes.

Olgi: ténleg nagyon hamar eltelt az időő, én még arra emlékszem hogy novemberben mikor az első tali volt Andinál akkor mg pocakban volta Tüncsi is és Pannika is, és most már megünnepelték az első szülinapjukat. :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom most azért érzed hogy hamarabb eltelt mert 2 gyerkőc körül forgott a világ.

Holnap kidobjuk a fát is mert már nagyon hulik és a helyet is foglalja már. Ti már leszedtétek?
Vendég

Sziasztok!

Zita! Mennyi finomságot főztetek! A szilvesztert Szabi nagyon jól bírta, bár még nem sokat érzékelt belőle, de míg máskor 10-kor alig bírjuk elaltatni, akkor 9-kor elaludt :) .
Mi még nem szedtük le a fát, még nem hullik, szerintem majd hétvégén fogjuk.

Mit szóltok a hóeséshez? Kár, hogy nem hamarabb esett, mondjuk karácsonykor, hangulatosabb is lett volna, meg a gyerekek is többet élvezhettek volna belőle.

Ja, még azt elfelejtettem írni, képzeljétek karácsonykor Szabi a hasáról a hátára fordult! Na jó, még nem megy ez rutinszerűen, de ha nagyon dolgozik, akkor sikerül.

zsebi_baba

Zita!
De kis ügyes a láynkád!Sok finomságopt főztél!!!
Igen, néha nem bírják a sokadalmat.

Zsebi!
Aszta, Szabika is nagyon teper, már forog!! :shock:

Én tél és hógyűlölő vagyok, így nem akarok negatívkodni:)
Karifát majd a héten szedjük le, nem hullik még.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Egész jól telt az év első munkanapja ma mindannyiónknak, és még a fogorvost is "túléltem". Igaz szerdán mehetek újra. :roll: :P

Zita!
Tényleg sok finomságokat sütöttetek, főztetek szilveszterkor, igazi kis bulit csaptatok.
Tényleg hamar elteltek az ünnepek, és valóban hangulatosabb lett volna ha karácsonykor hó is lett volna. De talán majd köv. karácsonykor. :lol:
Ügyes a kis Patrícia, nem baj az ha most megint pihen pár napot és csak utána fordul újra. Meglátod ha beindul majd annyira fog neki tetszeni, hogy körbe kell majd párnázni , le ne guruljon pl. az ágyról.
Zita, jövő kedden kezdődik Bencének újra a fociedzés. Akkor csak Dorkával leszünk itthon, nem jöttök akkor el Patrickóval? Szívesen látunk Benneteket. :wink: Kb. 3/4-4 között érünk haza, utána itthon leszünk, így utána bármikor jó nekünk. És valamelyik másik edzés alkalmával meg elmehetünk mi hozzátok. :wink: De a hozzátok közel levő Bocskai Általános Iskolában péntekenként van edzés, keddenként máshol tartják, így nekünk esetleg pénteki nap lenne majd a jó.
Karácsonyfát ma szedte le a kedves férjem, mert nekünk már nagyon hullott, igaz szegény 25-26 fokban volt majdnem 2 hetet, nem messze a radiátortól. Nem csoda hogy elkezdett hullani a tűlevél.Nem volt még annyira vészes, egyébkénbt is normand fenyőnk volt, ami egész jól bírja , de nem akartuk megvárni míg több lehullik. Meg mint nálatok, itt is a hely kevesebb volt a fa miatt. ÍGy megváltunk szegénykétől, sajnáltam is, mert majdnem plafonig ért, és szép, formás volt. :?

Zsebi baba!
Szabika valóban nagyon teper, ha már ennyi idősen megfordult. Nem semmi kislegény, lakozik benne bőven erő. :lol:
Csak így tovább!!!!

Panka!
Ne légy hógyülőlő,olyan szép. Friss ropogós hóban sétálni, hógolyózni, szánkózni..... nagyon tuti. Szerintem.
A mi gyerekeink élvezik , velünk együtt.
Emilinek nem tetszik? :shock: :shock: :shock: :shock: A gyerekek általában élvezik. :wink:

Olgi!
Várjuk a képeket, örülök, hogy jól sikerült a szülinapi buli. :wink:

Zsuzsi, Évi, Alíz!
Szuperek az újonnan feltett képeitek!!!!!!!
Pannika édes ahogy szald fürdeni és utána hideg volt a parketta-kép. :lol: :lol: :lol:
Évi a Te kis Szaszád pofija már nem is babás, hanem igazi kisfiús a képeken. SZép baba, nagyon. :wink:
Alízkám!
Szépen kerekedik a pocid, nő a kis Viki baba.
Tök jó lehetett a szilveszteretek a képek alapján, nagyon jó a közös szilveszteri kép a férjeddel. :wink: Majd gyere és mesélj a buliról. és ha tudsz hozz 4D-s képet a kislánykádról. (bocsi, örök telhetetlen vagyok. :oops: :oops: :oops: :P :P :P Cuppantom a kis Balázska pofiját, édes tündér kismanó ő is. :wink:

Kép
Kép
bendor

Andi!
Mutattam Emilinek a havat, megfogta majd undorodva lerázta akezéről :lol: (anyja lánya).Hideg volt, bár vizes-.azt hittem ez majd tetszeni fog neki, de aztán ment tovább,mintha ott sem lenne.Az is zavarta, hogy az orrára esett a hó :lol:
Havat csak képen szeretem, a meleg szobában nézni:)
Legszívesebben átaludnám az okt.-áprilisig tartó időt :oops: :lol:
A hó csak a hegyekben szép,a városban egyből fekete, latyakos lesz aztán éjjel szépen ráfagy a járdára, és utána hónapokig csúszik a jég :evil: Csak a bosszúság van vele :? Legalábbis ÉN így látom.Gyerekkoromban sem szerettem, mindig vizes lett a nadrágom alja is, a suliban meg állandóan a hógolyókat kellett kerülgetni a szünetben :twisted:
Én már csak ilyen vagyok, nekem csak a tengerpart való :lol: , meg a nyár 8)

Kép
pankaa

Panka!
Akkor vígasztaljon:
A tél sem tart örökké, és lesz még 40 fokos, nyári, nászéjszakai forróság. :lol: :lol: :lol: :lol:
Olvastam a blogon, hogy a kis Emili még mindig hasmarssal küzd. Szegényke. :( Jobbulást neki!!!!!!!!!!!!
Olvastam, hogy tej helyett most éppen ezért tápszert adsz neki.
Nem akarok belekotyogni, de nekünk tartósabb hasmenésnél azt mondta a gyerekorvos, hogy azt se adjak neki és semmilyen tejterméket. Egyszer egy hétig egyáltalán nem is kapott Dorka és kibírta. Na nem okoskodni akarok, csak úgy megjegyeztem. :wink: :lol: :P

Kép
Kép
bendor

Andi!
Igen, engem is ez éltet, hogy nemsokára tavasz lesz :wink:
Tudom, igazad van, hogy nem kéne neki semmilyen tejtermék.Ki vagyok én is ezen akadva, de Emili úgy működik, hogy ha vmi baja van, beteg, akkor alapból több tejet iszik :roll: És persze ez most is így van, naponta 3x is issza.:(Pedig pont most nem kéne!Szerencsére a hangulatán nem látszik hogy beteg lenne, így nem is lehet lebeszélni róla.Mert amikor levert,lázas, akkor könnyebben elfogad mást helyette. :? Most pedig üvölt ha nem kapja meg, más nem kell neki, a hasa meg hangosan korog. :lol: :twisted: Nehéz anyaként azt mondani neki hogy nem adok enni amit szeretnél.Tudom, keményebbnek kéne lenni, de sajnos nem megy. :oops: Meg szerencsére a hasmenés sem vészes, az étcsoki jól fogja! 8) Meg tápit is azért adom, mert talán nem olyan rossz,mintha tejet inna, az csak "erősebb". :roll:
Popója is javul talán, tegnap vettem Canesten plust.

Kép
pankaa

Sziasztok!
Katasztrófa éjszakánk volt, már épp ecseteltem skype-n Pankának.
Dorka 2 napja nem kakált, végre tegnap este úgy volt, hogy na majd talán most... de félt és állandóan visszatartotta. Pedig már sírt is, mert inger volt, de nem akart nyomni. Sírtam vele én is. :(
Így feküdtünk le aludni. 20-30 percenként üvöltve ébredt, így küszködtünk reggel 5-ig, mikor végre produkált egy nagyot.
Aztán fél 7-kor csörgött az ébresztőóra. Kb mint egy zombi, ugy mentem ma dolgozni, és a bölcsiben is felkészítettem a gondozónőket, hogy nem aludt Dorka biztos nyügös lesz. De szerencsére nem volt, sőt délután bilibe is kakált. Ugyhogy most happy a lányom, végre. Bence szerencsére az éjszakai történésekből semmit nem érzékelt, békésen aludt a szobájában. De mi a férjemmel............ááááááá....... ma szerintem hamarabb el fogok aludni mint Dorka. :lol:

Panka!
Mint irtam, igen, az anyai szív már csak ilyen, én is nehezen tudom megvonni Dorkától azokat a dolgokat amiket megszokott, pedig már ideje lenne leszoknia róla (cumisüvegezés, éjszakai tejivás...)De mint te is irtad hogy Emili üvölt, ha nem kapja meg amit szeretne, Dorka szintén. Az éjszaka közepén panelben, másik alvó gyerek mellett ez nem igazán engedhető meg. :lol: :lol: :lol: Meg egyébként sem szoktam hagyni sírni, nagyon nem szeretem. :wink: De ezzel szerintem az anyák nagy többsége így van.

Hello Márti!
De jó, hogy már legalább picasán megjelentél, örülök neki.
Jók nagyon a képeid, édes fiadnak klassz tortái voltak. Isten éltesse így utólag is nagyon-nagyon sokáig!!!!!
Kész nagylány már a lányod is, csinos csajszi. :wink:
Majd gyere ide is és mesélj magatokról. Okés?
Lábad? Fájdogál még mindig? Vezetni tudsz már vele?

Kriszti!
Apropó vezetés.... Te mersz már a volán mögé ülni??? Vagy még mindg tartasz a sávváltásoktól? Gondolj arra hogy csak rutinnal fogod tudni legyőzni a félelmedet, máshogy nem nagyon.
Meggyógyultatok már teljesen?
Olivér jár oviba?

Pusssz

Kép
Kép
bendor

hahóóóóóóóóóóóóóó

Merre vagytok????????? Ebbe a nagy hidegbe senkinek nincsen kedve semmihez??????? még ide se írtok????? Lassan meg fogunk fagyni..... :evil: :evil: :evil: :evil: mit szóltok ehhez a gáz témához? Komolyan mondom, egyszerüen borzasztó!!! Mi jöhet még ebbe az országba??? :evil: :evil:

Zsebi: Húhaaaaaa, nem semmi Szabikád, ha már fordulgat. Patrícia még csak egyszer tudta megcsinálni tegnapelött este, azóta is csak gakorolgat.
De most a legújabb szórakozása hogy feláll ngykézlábra és rugózik előre hátra, a fejével löki magát, isteni, olyan édes és közbe zümmög.
Én szeretem a telet, főleg ha van hó, de az idén nagyon nem bírom elviselni mert nem tudom kiélvezni. Mivel nem megyünk se szánkozni se síelni, se hógolyozni. Babakocsi nem bírja ezt a nagy havat, csúszik. Szóval az idén nem élvezem anyira a telet és a havat. Amúgy nagyon tetszett mikor hulott, néztem az erkélyről. Majd inkább jövőre lesz érdekesebb mikor már Patrícivel mehetünk ki szánkozni.

Én sem bírom sírni hagyni a kicsit, megszakad a szivem mikor mar 2 perce ordit. De sajnos igy meg tudja hogy ugyis eléri a cxélját. Mostmár kis akaratos lett. Néha olyanja van hogy itt kell legyek mellette a szonába, egyébként nem hajlandó ellenni. Ahogy kimegyek üvölt. Be jövök elmosolyodik. Megzabálom ilyenkor.

Andi: Bencének kedden és pénteken van edzése? Lehet kedden jönnek vendégek, de ha nem akkor el jövök hozzátok. Valamelyik péntek meg jó lesz hogy ti eljöjjetek.
Ténleg eléggé közel van hozzánk a Bocskai suli, kb 7 perc.
Mi is leszedtük tegnap a fát, már tiszta tüske volt minden, nekünk is eléggé közel volt a radiátorhoz. Most megint nagytakaritásba kell kezdjek. Fujjj de utálom.
Hogy van a kakai ügy? Nagyon sajnáltam Dorkát mikor olvastam hogy megit ezzel küzdöttök.

Zsuzsi:
Anyira édes Pannika a képeken, mutattam is Sanyinak hogy nézze meg Pannika babát hogy szalad fürcsizni és hogy hideg volt a parketta. Nagyon tetszett neki.

Aliz: Nagyon szép kis család vagytok, Vikike nagyon szépen fejlőődik. gyönyörü kismama vagy, Eddig is szép voltál, de most sugárzik rólad a boldogság. Csak így tovább. Nagyon kiváncsi vagyok a 4Dre. :D :D

Panka:
Hogy van Emike? Meggyógyult mar? Popoja? Használt a Canesten? Megvontad tőle a tápit? Csodálkozom hogy nem szereti a havat Emike. :shock: Anyja lánya :lol: :wink:

Márti: Megnéztem képeidet. aNagyon szpek vagytok. Fanni igazi nagylány, nagyon csajos, Fiad meg már nagy fiu, nagyon édes kis szeplős gyerek. Szp torták, nagy buli volt? A kardiganos meg mindig var rad. :wink: :wink:

Na puszika, Holnap jönnek Anitáék hozzánk, majd teszünk fel képeket a csajokról. :D
Vendég

Halihóóóóó!!!!

Ma nem írt senki?????
Hol vagytok???Pedig azt hittem elsz egy csomó olvasni valóm:(Vagy másoknak sem volt ma gépe, úgy mint nekem?
Tegnape ste átestem a noti kábelé, szerencsésen kirántva belőle avezetéket, ami széttört :twisted: Ma megcsinálta Tomi, így csak most tudtam jönni.
Emili katasztrófa, elviselhetetlen, nekem sincs már türelmem hozzá, annyira követelőző, akaratos, afektálós, hisztis, kibírhatatlan! :cry:
Ma lehet eltört egy csontot a lábfejemben, legalábbis eléggé meg van duzadva, papucs nem emgy rá, fáj.Most bekentem Diclaccal.Hogy történt?A kisasszony megint a hűtőt nyitogatta, mint aki hetek óta éhezik(nem szokta megenni amit kikér :evil: ), és most épp tejszínhagbra fájt a foga, de kiejtette a flakont, pont a lábamra :( És még neki állt feljebb! :twisted:
És nem lehet a figyelmét semmivel elterelni, max. 5 pőercre, aztán folytatja ahol abbagyta.De mint a verkli,mondogatja hogy hamma-hamma....nekem meg már zsong a fejem, és persze jön az üvöltés is. :( Tudom hogy unja magát bezárva, dehát ilyen hidegben, meg sötétben nem lehet egész nap kint lenni.Ma is egész délelőtt csavarogtunk, de üzletbe sem lehet már vele bemenni, mert ordít, hogy ki akar szállni:(Délután már sötét van, hováé menjünk??
Lehet hogy tényleg jó lenne neki bölcsiben :roll:
De nem akarom "lepasszolni" :?
Reménykedem benne, és ez éltet, hogy egyszer(remélhetőleg) értelmes felnőtt lesz belőle :lol:

Ma voltam bent a MÁK-nál, de csak a nyomtatványt hoztam el a GYES-hez.Most azon morfondírozok, hogy Tomi menjen el gyesre, én meg megyek vissza munka nélkülire, így nem kéne bölcsibe adni, bár lehet hogy jobb lenne, nem tudom. :roll:

Más:vettem ma egy Tommee, tippee cumit Eminek, de nem fogadja el:(Pedig az előző típusát megszüntették, így nem is lesz már :evil: :(
Szóval ha vkit érdkel, eladom, majd felteszem a képét az eladósba.
3-6 hós méret, szimmetrikus, tehát nem az a csapott fogszabályozós féle, de ez is fogszabályozós
:lol: Piros, csajos :wink:
http://www.tommeetippee.co.uk/product/c ... her_0-3m_/
alsó képen a bal oldai, rószaszínes, szivecskés az, a fentebbi képen látható a cmi formája.A redők belül vannak, nem kívül, de hogy minek...???
2 db. van egy csomagban, én 1200 ért vettem, 800-ért odaadom.Csak az egyiket próbáltuk ki, ha vkinek csak a másik kell, úgyis jó.

Kép
pankaa

Zita!
Akaratos Patrícia?Na akkor csak várj pár hónapot... :twisted:
Ez a szeparációs szorongás első része, később piócává válik a ded, és csak azt veszed észre, hogy a gatyádba kapaszkodik, miközben te a wc-re próbálnád bemászni :twisted: :lol:
Ma már jobb volt a kaki állaga.Canesten csodákat művelt!!!Csak ajánlani tudom!

Gáz:hát ez gáz..., tényleg.:(Hihetetlen, hogy az oroszok gondolnak egyet, és megáll az élet európában!!! :evil: De az a baj, hogy ők hasalnak a nagy gázmezőkön, és nem kötelesek a szomszédoknak is adni belőle, simán megtarthatják maguknak!persze lehet érte háborózni, de vesztettek már valaha is??? :twisted:
Szóval szívás az egész!Persze ha nincs gáz, akkor nem lesz majd áram sem.A többibe meg nem kell belegondolni:(De szerintem ez az egész csak pár napig fog tartani ők is tisztában vannak vele, hogy milyen következményeik vannak ennek, de lehet hogy tojnak rá magasról. :twisted:
Most egy kis ízelítőt kapunk abból, hogy mi lesz ha elfogy a gáz a földből úgy 20-30-40 év múlva!És ezt mi még megérjük!!!
Szóval sürgősen ki kéne találni vmit, különben gyorsan az őskorban találhatjuk magunkat, és elfelejthetjük kényelmes életünket! :cry:

Kép
pankaa

Még egy:nézte vki a mai vacsoracsatát??Mi betegre röhögtük magnkat rajtam szerintem ezt a csókát csak a vicc kedvéért rakták be a műsorba:DÉn be sem mentem volna abba lakásba, csak ha az ÁNTSZ engedélyt ad rá :lol: De erre semmi esély :twisted:

Kép
pankaa

Picasa nem enged képeket feltenni :roll: , és lassú is...
Szóval annak aki szereti a havat, én csakis így szeretem :wink:
Kép Kép Kép

Kép
pankaa

Sziasztok Lányok!

Tényleg nem sokan irogattatok a mai nap folyamán.
De legalább Zita és Panka jelentkezett.
Jaj, képzeljétek, ma fél 11-től fél 3-ig a fogászati székben ültem. A végére már nagyon nehezemre esett tátott szájjal ülni. :lol: Na jó a 4 óra alatt egyszer felállhattam, de csak azért mert röntgenbe kellett menni. :lol: :lol: :lol: Fél 3-kor rohantam vissza dolgozni, még jó, hogy előző nap számítottam erre a kiesésre , így a munkám nagy részét eklőző nap megcsináltam. Munkahelyről rohantam bevásárolni, onnan Dorkáért, majd vissza Bencéért és férjemért. Fél 4-kor ettem ma először (na nem mintha ez látszana), nem is panaszkodásként írom, csak tényként, de nem csodálom , hogy a fejem is fájt már. :roll: :roll:

Zita!
Oké, gyertek nyugodtan, várunk.
Ó, 7 percre van tőletek az a suli? Hát akkor mégsem pontosan ott laktok ahol én gondoltam. :lol: Milyen utcán laktok? Megnézem majd a térképen, hátha úgy okosabb leszek. :lol: :lol:
Igen, kedden és pénteken van edzés Bencének.
Édespofi lehet Patrícia is, ahogy kiköveteli magának hogy vele egy szobában legyél. Milyen kis rafkósak tudnak lenni, általában el is érik amit akarnak. :lol: Huncut csibészek. :P :P
Bizony-bizony, jövőre már együt szánkózhattok Patríciával, ő is nagylány lesz már akkor hozzá.
Gázügy: szó szerint gáz..... belegondolni is rossz, hogy mi lesz ha nem lesz. Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... :evil: :evil: :evil: Azért remélem nem gondolják komolyan, csak szívatnak kicsit bennünket. :lol: :lol: :lol:
Kakaügy: Tegnap 2x is volt, minden gond nélkül. Ma megint nem volt. Holnap ettől függetlenül remélem nem lesz ismét ordítással, hányással egybekötött akció, mert ez már sok lenne. :roll: :roll:

Panka!
Hűha, látom Emike is próbálja érvényesíteni az akaratát. :lol: :lol:
Hát azt nagyon bírom Dorkánál is, mikor pl. Bence elvesz, vagy nem ad neki oda valamit és jön a hiszti, megfeszíti magát, kinyomja a hasát, és úgy üvölt. Ha megkapja amit akar abban a pillanatban véget is ér. De persze azt meg nem lehet főleg ahol 2 gyerek van, hogy mindig csak a kicsi akarata érvényesüljön. Így jó kis "bulik" vannak nálunk néha. :twisted: :twisted: :twisted: Szerencsére nem rendszeresen, mert van mikor olyan szépen eljátszanak együtt hogy élvezet nézni őket. :P :P :P
De ha jön a hiszti....átérzem most a helyzetedet, főleg most a lábujjad is kárát látta. Azért remélhetőleg nem tört el a csont benne. :roll:
Vacsoracsatát neten szoktam nézni, (meg minden mást is), mert nálunk állandóan meseadókra van kapcsolva a tv. Különben megy a hiszti. :twisted: :twisted: Olvastam hogy nagyon gáz volt a Benkő lakása,meg úgy az egész ember, de a tegnapi és mai műsor videoja nem indult el ma nekem. :roll: Csak a Horváth Éva főzését láttam, de ott is többször is "remekelt" Benkő. :evil: :evil: :roll: :roll: De majd megnézem a többi adást is. :wink:
Szépek a feltett havas képek!!!! Na , az is valami, ha így legalább szereted a havat. :lol: :lol: :lol: :lol:

Edina!!!!
Isten éltessen nagyon sokáig szeretteid körében, boldog születésnapot kívánok Neked!!!!!
Kép Kép

Kép
Kép
bendor

sziasztok!Megint végre tudok irni is!
Ti még nem tudjátok mi az, ha a gyerek örökké a gépen ül! ahhoz még a tieitek kicsik.Nálunk mindig megy a harc, mert általában egyszerre érünk rá, és persze mindig én maradok alul, mert van más teendőm is, mint a várni amig a csaj csetel :cry:
Andi !
A lábam már nem lesz101es ,de mostmár vezetek ,mert a párom kezd kiborulni ,amiért neki kell mindenhova elhordani a kicsit/ torna uszás ,ijjazás /és persze a suliba is .Fanni már önálló lett nem engedi h kisérgessük,a felvételi nagyon izgi lesz Ady vIrinyi német emelt szintűre szeretne menni !Ugy látom eléggé magabiztos ,reméljük sikerül is, amit szeretne! :roll: Mit olvasok !ez a éjszakai szenvedés :oops: vajon miért nem volt két napig kaki?
Szegény Dorkád ,meg Te is, másnap dolgozni! :cry: kemény lehetett! De mostmár akkor minden oké hál istennek!
Zita!Ti is hatalasat nőttetek gyönyörü Patriciád és milyen jó kislány, hogy bulizni is enged !Remélem nem megy férjhez, mire én a pulóverért eljutok hozzatok!
Évi!
Megnéztem a képeiteket Szasza is nagyon helyes nagyfiu és Te nagyon jól nézel ki!Mosmár tényleg benézek ,ha arra járok sms ben elküldöm mikor!Jo?
Zsebi!
Nahát Szabika már fordul?Igen a 3.baba már mindent ügyesebben csinal ,igyekszik a többiek után!Szoritok én is Bogiért, most együtt izgulunk majd, Bogi biztosan nagyon ügyes lesz!
mártid

Sziasztok!

Én is megjöttem. Egész héten hülye tanfolyamra kell járnom. Dög unalom az egész, ráadásul nem birok sokáig egy helyben ülni, itt meg muszáj. Délutánra már alig érzem a fenekemet. :)
Én holnap megyek vissza urológia kontrollra, aztán kiderül, hogy nőtt-e tovább a tágulatom.

Andi!
Biztos láttad, hogy felvettelek skypen, hátha történik velem valami.
Remélem nem baj, mert meg se kérdeztelek. :oops:
Vendég

Edina!
Isten éltessen nagyon sokáig!Boldog születésnapot kívánok!

Andi!
Megnéztem ma a katicás ülőpárnát, de vastag is, meg van a Musha belli, az is hasonló, így nem vettem.:)

Lilla!
Milyen témájú a tanfolyam?Meddig tart még?Kitartást hozzá!:)
Na akkor drukkolok , hogy ne legyen nagyobb a tágulat, meg azért is, hogy kisebb legyen! :wink:
Ki fog híradózni nekünk, ha majd szülni mész?

Ma voltunk a Malomparki játszóházban, Emilit lepasszoltam :lol: .Már itthon is mondtam neki, hogy hová megyünk, kérdeztem tőle hogy akar-e menni, és rázta a fejét hogy nem :roll: Bár szaerintem annyira nem volt vele tisztában hogy hová is megyünk.Nem is volt még ott más gyerek, kicsit nehezen akart bemenni, kapaszkodott belémDe aztán csak sikerült becsábítani, utána jól elvolt 2 óráig:DÍgy tudtam egy kicsit mászkálni nélküle :wink:
Megpróbálok képeket feltenni a picassára.
Csináltam ma 1 óra alatt 3 fogásos ebédet is!:D Persze mirelitt volt a hozzávaló, így azért könnyű;):zöldség leves májgombóccal, gomba pöri tésztával, és vaníliás kifli :P
Tegnap lebontottuk a fát, alig potyogott le róla levél, így jövőre is nordmann fenyőt veszünk :wink:

Kép
pankaa

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: