Sziasztok!
Velünk minden ok hál istennek. Nem betegek a gyerkőcök (végre). Már kb. 3 hete nincs gond velük.
Nálunk is már kb. másfél hónapja végig alussza Bence az éjjeleket, de vannak kivételek, ha korábban eszik este mondjuk. Akkor van, hogy hajnalban eszik. Cicizik még intenzíven, bár múltkor volt kb. két hétig, hogy éreztem, kevesebb már a tejem, utána egy hétig nagyon sok volt, most megint kevesebb. Remélem azért még pár hétig tud szopizni, nagyon szeret a cicin csüngeni.
Dórika kis elevenség. Sokat mozog. A legújabb, hogy ridikülözik, mint Emese. Úgyhogy vettünk neki is kistáskát. Benne van a cumija, alvónyuszija. Tök ari vele. A bébi taxit, amit kapott, nagyon szereti, használja, de még meg kell tanulnia gyorsabban hajtani, de ezt majd lent tudja csak.
Sokszor felsír éjjel (2-3), ha kell a cumi, vagy szomjas. Nálatok is szokott ilyesmi lenni?
Bencus szépen fejlődik. Tök ügyes, forog minden oldalról, a kezünkben ha van, nem dől már hátra, hanem felül magától. Még ülni nem tud, az még korai, de ügyeskedik. A kezünkben kilöki magát és állni akar. Nagyon erős kisfickó. Majd jövő héten viszem őket megint oltásra, akkor megméreckedünk.
Lenyírtam géppel a haját, 3 miliméteresre. Amúgy is nagyon kopasz volt, így legalább egységes, és nincsenek foltok. És erősödik. Olyan jó a két lány után ilyen dolgokat is csinálni
Nincs copf, gumi stb....
Emesének holnap kezdődik a suli. Tegnap kisikáltam a táskáját, tolltartóját. Gyakoroltunk két délelőtt egy kicsit matekozni, írni, olvasni, hogy visszarázódjon.
Játszik a társasokkal, amiket kapott.
Nálunk minden gyerek tőlünk egy ajándékot kapott karira, de nagyobb értékűt. Férjem fia is itt van ugye, négy gyereknek nem egyszerű. Meg itt volt Emese szülinapja, férjem fiának a névnapja.
Mi szilveszterkor a barátnőméknél voltunk itt Sárberekben. Ott is van két gyerek. 6,5 éves lány és 4 éves fiú. Nagyon jó volt. Már kettőre átmentünk, ott ebédeltünk és kilenckor hazajöttünk a kicsik miatt. Nagyon megfájdult Emese és az én fejem is. Lefeküdtünk 11-kor, de én felébredtem éjfélkor, hogy koccintsunk. A gyerkőcök hál isten nem keltek fel a durrogásra.
Aztán háromig maradtunk fent.
Amúgy ebben a két hétben nagyon nehezen mozdultunk ki. Hideg volt, meg túl kényelmesek voltunk ahhoz, hogy a két picit egy órát öltöztessük. Sokat voltunk együtt. Apa már holnap megy dolgozni. Hát... azért megint sokkal nehezebb lesz. Jó volt, hogy besegített itthon.
Na megyek, majd teszek képeket, de megyünk anyósékhoz ebédre. Apósom szülinapját ünnepeljük. Ha délre oda akarunk érni (ők is sárberekben laknak
), akkor lassan nekiállunk készülődni.
Sziasztok
Szilvia