Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt kívánunk!

Kép

sziasztok
Máté, Zsanett, Zoli

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok

Isten éltessen minden ünnepeltet előre is meg utólag is.

Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk mi is mindenkinek .

Mi is sütögetünk Timivel itthon,de csak "lájtosan" mert nálunk nemigen fogy a süti. Mézeskalács már kész,bár Timinek persze hogy a kacsa meg a nyúl forma tetszett, így ő olyanokat csinált, én meg a fenyőt meg a csillagokat. Ma meg csináljuk az Évi féle islert,tavaly csináltam előszőr ilyet de nagyon bejött,mire karácsony lett el is fogyott :). Ajándékok nálunk is már be vannak csomagolva, ezt a részét szeretem a legjobban a karácsonyban. Én tök imádok csomagolni :) .
Nálunk holnap alvásidőben lesz a fa díszítés,bár marhára kell majd vele sietni, vagy nem tom mert Timi ma is csak 40 percet aludt. Majd addig az Apja el lesz vele.
25,26,27-én mi is megyünk a szülőkhöz.

Na ennyi voltan,üdv mindenkinek és jó készülődést.
Lívia

Kép
slivia

Mindenkinek békés,boldog szeretettel teljes karácsonyt kívánunk!

Vikinek és Lolának névnapja alklamából minden elképzelhető jót kívánunk!
puszi mindenkinek

Rita,Hanna,Attila,Atika és a Pocaklakó

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Na mégiscsak kikötöttem itt ma is:

Emesedorabenceanyu!
Úgy értettem, hogy nem én csinálom a lazacot, hogy ez ilyen készen vett kaja, bevágom a jénaiba a sütőbe, oszt kész. Én ilyenkor a szülinapok kajacsinálásába, sütisütésébe úgy kivagyok, meg amúgy sincs kedvem 24-én egész nap a konyhában robotolni... fogok 26-án egész délelőtt, az bőven elég, meg utána töltött kápit is szoktam főzni 2 ünnep között...
24-én én úgy izgulok, mint gyerekként, amúgy is sokáig lustizunk reggel, utána karácsonyi dalokat hallgatunk, koradélután 2-3 felé meg majd díszítjük a fát (tavaly óta együtt Somával).
Igazad van, én is bújni-ölelgetni fogom őket, amennyit csak bírom, meg az új játékokkal játszani. Ennyi.
Én ma takarítottam, de én is kivagyok, na nem baj délután már pihiztünk...

Cseriviola!
Úúú, jó sok töltelék van a beiglidbe, nem sajnáltad!A Barbi tortád fantasztikus, örülhet Viki neki, hogy ilyen ügyi anyukája van!

Lívia!
Igen, az islert azóta én is minden alkalomra sütöm...

Mégegyszer boldog karácsonyt mindenkinek ezzel:

http://karacsony.hu/manotanc.php?id=126 ... 05322#view

lola77

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Békés, Boldog, Szeretetteljes Karácsonyt Kívánok!

Üdv, V. Erika
v.erika

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Kép

E.

Kép
Kép
edi78

Emesedóra!

Emesének boldog szülinapot kívánunk így utólag is!

Kellemes Karácsonyi ünnepeket mindenkinek!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Sziasztok!

Most csak röviden a legfontosabbat (készülünk anyuékhoz):

KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK ÉS KEDVES CSALÁDJAITOKNAK! ELSŐSORBAN A GYERKŐCÖKNEK!!!

Szilvia és népes családkája

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, Gabi: köszi utólag is Emesém nevében.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

VIRÁG KÖLTÖZZÖN MINDEGYIK ABLAKBA,
GŐZÖLGŐ KALÁCSBÓL JUSSON AZ ASZTALRA.
LEGYEN SOK AJÁNDÉK SZÍVEMBŐL KÍVÁNOM,
S HOGY GAZDAGON, ÖRÖMÖKBEN TELJEN A KARÁCSONY!!!!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!!!!!!!!

Kép
Kép
newcdina

Fúúú, én nem tudtam jönni kari előtt pedig ígértem....

Remélem mindenkinél kellemesen (és bosszúságmentesen telt a karácsony).
Én már most utólag nevetek a nálunk történt dolgokon... bár a lényeg, hogy jól éreztük magunkat...

23-án tönkrement javíthatatlanul az automata kávéfőzőnk (4 éve volt kari ajándékunk), vettünk e-bayen egy újat Németországból, de csak az új évben érkezik majd meg.
24-én a mosogatógépünk nem fejetzte már be a mosogatást és végleg megállt. Szerintem javítható... majd kiderül...
25-én reggel nem volt vizünk... hoztam a tóból a wc-hez. Aztán később lett, csak nyomása nem volt.

Nálunk voltunk szenteste, már délután jöttek a vendégek. Anyuék, apósék és dédi.
Ebéd hortobágyi pali volt, ünnepi vacsi pedig narancsos kacsa. Anyu hozott sütiket, dédi pogit.
Gyerekek örültek az ajándékoknak.
Réka nagyon-nagyon jól eljátszik a babakonyhájával. Roli Legot kapott amit apa épített meg, játszik vele, de néha sír, hogy szétesik...

Másnap elindultunk (párom szerint haza se jöjjünk, mert még elromlik vmi) családlátogatásra: apóséknál ebéd anyóséknál vacsora, 26-án másik nagymamám és nagynénémhez mentünk. Rengeteg ajándékkal jöttünk el mindenhol. :lol:
Itthon nem győzök pakolni, hogy minden elférjen. Majd viszünk le egy zsáknyit az ovikba. Amíg nem voltak az új dolgok, Roli csak néhányat engedett...

És hogy tényleg ne történjen semmi gáz itthon velünk. Elutazunk.
Ma elmegyünk az anyuékhoz Móvárra. Az újévet pedig barátokkal a hegyekben töltjük az osztrák-német határon. Bérelt egy házat a barátunk és meghívott mindet is mert van még hely... Hurrá!!!
Házat beriasztjuk, áramtalanítjuk, vizet elzárjuk és elmegyünk. 1 hétig itthon sem leszünk! Teljesen váratlan az utazás. Gyorsan sikerült a neten biztosítást kötnöm a lurkóra, hogy ott se legyen gond. (nekünk van)

MINDENKINEK KÍVÁNOK EZÚTTAL BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Képek, remélem mire újra jövök mindenki feltesz egy csomót, hogy gyönyörködhessek... :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Nekünk is jól teltek az ünnepek,sok ajándékot kaptunk és adtunk,szinte mindenki kívánságát eltaláltuk :D
Viki sokmindent kapott:
-tőlünk herceg barbiet,kisfiút és kislányt barbieban hozzájuk varrtam ruhákat,cipőféléket a babákhoz
barbie hintó hercegnővel,Hófehérkés disney mesekönyvet,királylányos ruhát,hozzá koronát,pálcát
Apósoméktól egy játék pénztárgépet,játékkonyhát,gyémántkastélyos hálóinget,thomas síneket,ami sajnos nem jó a mi készletünkhöz,ha esetleg valakinek jó lenne akkor eladnánk....
anyuéktól orvosi készletet,játék pénztárgépet,szép törülközőket,fiú barbiet,lány barbiet sok kiegészítővel,harisnyát.....szóval volt választék :P
Én a férjemnek a Balance boltban vettem farmert,felsőt,két kardigánt,én kaptam Kenzo parfümöt,wokot,közösen vettünk egy tök szuper szobabiciklit,meg egy Rummikub társast :wink:

SAjnos egy kis baj történ 24-én délelött Pesten férjem nem fékezett kellően,és belerohantunk egy vonóhorgos szuzukiba :cry: lökhárítónk kicsit megsérült,meg a rendszámunk..
épp amikor mentünk a hercegnős előadásra,ami azért nagyon jó volt,szuper helyen ültünk,újra gyereknek éreztem magam :lol: :lol:

24-én itthon voltunk,25-én anyóséknál,26-án anyuéknál,ma pedig a barátnőméknél Vértestolnán,ott Viki kapott egy szép Barbie mesekönyvet.

Teszek még fel képeket,aztán még vasalnom kell melósruhát,holnap meló :evil:
Sziasztok:Erika

cseriviola

Jöjjenek a képek:

Viki névnapja
Kép
Kép
Hercegnők a jégen
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Karácsonyfánk
Kép
Viktória Lili
Kép
ajándék bontogatás....
Kép
:lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép
a legjobban eltalált ajándék :wink:
Kép
sógornőm allergia mentes tortája/tej,toj fehérje és búzaliszt mentes/
Kép
Oroszlányon,apósoméknál
Kép
játékkonyhájával
Kép
kicsi pohárból jobban ízlik :P
Kép
vendégségben
Kép
Csipet csapat :lol:
Kép
pasizik :lol:
Kép
anyósék ajándékai
Kép Kép
anyuéknál
Kép Kép

Bocs,hogy ilyen sok lettem :oops: :roll:
Várjuk a többiek élménybeszámolóit és képeit! :lol:

Sziasztok,jó éjt!

ERika

cseriviola

Nincs meg valakinek a Shrekből az angyal című film?????????

Köszi!!!!!

cseriviola

Szép is ez a karácsony...........!!!!!!!!! Olyan jó nézni a családi fotókat, tényleg tegyétek csak minnél többet!
Én az iwiwre már tettem, most jövök ide is!

Cirmike!
Jó pihit, kár ez a pechsorozat, megjegyzem én mindig attól félek, hogy mosógép,mosogatógép, hűtő elromlik hirtelen, ezek nélkül 1 napig sem lehet ellenni sajna!
Roli legó miatti sírása: értem miről beszélsz, Nálunk dettó most ez van! Összerakjuk, együtt 1 óra alatt egy közepeset, 5 perc múlva szétszedve jön, hogy újra rakjuk. Mondjuk rakja egyedül, csak legyünk ott vele, adogassuk az elemeket!

Cseriviola!
Jó sok ajándék Nálatok is, a lényeg hogy örült Neki Viki! a kocsiért kár, reméljük megjavítható, iszonyat ilyenkor úton lenni, mindenki rohan!
Elhiszem hogy elvarázsolt a Disney-s műsor, tök szép lehetett!

Nálunk nem volt pechsorozat, csak én bénáztam kicsit! Szenteste 1 mesekönyvet felejtettem el odatenni a fa alá Somának, aztán mikor Somát gyorsan kiküldtük a konyhába ollóért, hogy kikapjam a szekrényből, Noét leraktam a földre hasra, pont megfordult, rá a műanyag társas tetejére, aminek a kiálló bigyói végigkaristolták a koponyáját.... :x nagyon sírt, szegény! A béna anyja!
Másnap anyuéknál: bátyám 3 lánya közül az egyiknek az ajándékát itthon hagytam.... ááááá! Akkora a család, hát Istenem! :oops:

Na amúgy minden ok volt, Soma mindent megkapott, amit lerajzolt Jézuskának, sőt megkérdezte, hogy olyat mért kapott, amit nem is kért??? :) Ruháknak most sem igen örült...

Jöjjenek a képek:
dísziti lelkesen:
Kép

együtt is:
Kép

nagy öröm:
Kép

Ajándékbontás:
Kép

Noé baba új törölközője:
Kép

karácsonyi vacsi közben:
Kép

Trónörökös és kisherceg:
Kép

Karifánk idén:
Kép

Én sem akartam túl sok lenni!

lola77

Na bocsi, de Nálunk ugye volt a szülinap is, arról is tehetek fel képeket ugye???? Köszi

Ovis partiján:
Kép

Szülinapján kiesett a jobb felső egyese:
Kép

Családi tortával:
Kép

Kép

lola77

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, még mindig milyen pangás van itt .... majd jövök én is, de mindig megyünk valahova, vagy jön valaki :)

Csak egy rövid kérdés, tudom, hogy mindenki ki van fogyva az anyagiakból a karácsony miatt, de akar rendelni valaki a bookline-ról? Emesének van egy kis zsebpénze és régóta akar horseland-es figurát, itt meg van.

Nézzétek meg légyszíves. 9000 forint felett ingyenes a szállítás. Az enyém 2990. Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

sziasztok
Békés Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!

Kép
xytimi

Sziasztok!

Ancsáról nem tudtok semmit?Mi van velük,rég járt erre.....mostanában sokat gondolok rájuk!!!!!!!!!
Remélem,már jobban vannak,és most csak pihennek és azért nem jön!

Timi
mindig csak pár mondatra jössz.....pedig képeket is szívesen nézegetnénk Rólatok! :lol:

Lola
jók a képek!Csinik voltatok :wink:

Emesedora
holnap a család nem lesz itthon,akkor körülnézek a bookline oldalon :D

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

Rég nem voltam, jól vagyunk, Dávidka is már 4hós elmúlt, nagyon szalad az idő. Szerdán megyünk oltásra, szerencse 2 prevenáron már túlvagyunk, majd februárban, ha lesz oltóanyag, kapjuk a harmadikat.
Kép Kép Kép

Kismamáknak hatalmas gratula - ÁGI, ZSANETT, kellemes pocakosodást :D

Csak beugrottam :oops:, nem is olvastam. Képeket megnéztem, változatosak a karifák - tetszenek, színben is, mhol sok aji volt :lol:
Most a fa a kisszobában van, és nem nagyon látom sajnos, mert a nagyszobában vagyunk szinte egész nap. Katát sem érdekli már azt vettem észre, nem is mondja kapcsoljuk be stb...
Itt még a nagyszobában volt a fa, éppen a kék égő égett.
Kép

Egyébként kellemesen telt a Karácsony, de vhogy nem volt az igazi, évek óta nem az. Mamám, papám beteg lett, mamám még mindig az, így nem taliztunk velük, pedig 25-én anyukáméknál gyűltünk volna össze. Ajándékot így nem adtam át és Kata, Dávid sem kapta meg. Olyan üres volt a ház, hogy kevesen ettünk stb.

Alig vártam, hogy játszhassak a játékokkal. 3 doboz duplo, babaház, tesco favonat, könyvek stb....sok ajit kapott Kata és szerencse szépen eljátszik mindennel. Kapott kiskonyhai műanyag felszereléseket is. A konyha oldalán lógó kis habverő, merőkanál, lapát a kedvencem. Kata előszeretettel rak be a kiskonyha mikrójába igazi hamikat, múltkor tojást tett bele :lol:
Kép

Ki, hol szilveszterezik?

Anyánál a menü meg anyósnál 24-én halászlé, rántott hal volt. 25-én anyánál volt husileves, aszalt szilvával töltött ránott husi, párizsi husi, hu meg már nem is tudom. Nem főzött olyan sokat, mert csak 5 felnőtt volt. Másnapra kaptunk hamit, meg anyóstól is rántott csirkecombot, sült husit, krumplit, rízst, céklát, husilevest. Tegnapelőtt meg főzött Gyuri megintcsak husilevest, meg csirkét. Én a krumplipürét meg franciasalit csináltam. Ma rakott karfiolt. Fini lett. Holnap pizza rendelés.

Na mentem még körülnézek neten, meg írok leveleket. Majd teszek még képet, de a gépen van. Próbálok majd visszaolvasgatni.
Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok!

Nagyon eltűnt mindenki,hol vagytok,merre jártok??????????

Edi
szépek a gyerkőcök,Dávid is milyen nagy már!!!!!!!!!!!!!
Kata mit szólt a Kippkopp babájához?
Nagyon szuper a kiskonyhátok :lol:

Emesedora
küldtem privit,megkaptad?

Ancsa
ha olvasol és lesz egy szusszanásnyi időd,kérlek írj!!!!!!!!!!!

Most csak ennyi voltam,holnapra mindenkinek jó bulizást!!!!!!!! :lol:

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!
Kép

Sziasztok,jó éjt!

Erika
Kép

cseriviola

Sziasztok!

BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!

Erika! Tetszett Katának a kipp-kopp, finom puha plüss-szerű.

Kép

Edit

Kép
Kép
edi78

Sziasztok

Neharagudjatok,hogy rég nem írtam már, de annyira összekuszálódott az életünk mióta kiderült,hogy Liza milyen beteg.
És közbe beteg lettem én is, szóval pocsék minden.
Jelen pillanatban még keresgélek alkalmi munkát magamnak, vagy bármit, amiből tudnánk több gyógykezelést finanszírozni Lizának.

Annyi a jó hír, hogy itt helyben Tatabányán van egy rehabilitációs központ, ahol csinálnak ilyen DSGM gyógytornát, de sajnos hetente csak 1 alkalommal mehetünk oda, mert annyira sok a beteg kisgyerek,hogy nem tudnak ott több kezelést vállalni nekünk. És azt is csak január első hetében, minden héten Pénteken tudjuk csak igénybe venni. :(

De majd ott aki tartja a Lizának a gyógytornát, megpróbálok vele beszélni,hogy hol lakik, magán vállal-e ilyen kis beteget és mennyiért, és remélem nagyon, hogy összejön majd, légyszi drukkoljatok. Köszönjük.

Visszaolvasni nem volt még időm, neharagudjatok :roll:

Viszont a képeket megnéztem, :lol: a gyerekek Mind-mind nagyon gyönyörűek, szépek,édesek. :lol: :lol: :lol:

Amint lessz egy kis időm,megpróbálok vissza olvasni és ujra bekapcsolódni hozzátok.

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
Alexandra Vivien 2000.09.12
ancsa2727

És kép Lizáról

Kép

Kép

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Ancsa: nagyon örülök, hogy találtatok itt gyógytornászt. Igaz, biztos nem lesz olcsó, de legalább nem kell utazgatni. Nagyon jó lenne, ha vállalna a nőci magán úton is titeket. Gondolom minél több fejlesztés kell Lizának. A képeken gyönyörű, teljesen úgy néz ki, mint egy egészséges kis babóka. Ettől a táptól már jobb? Azon filóztam még múltkor, hogy ilyen esetekben a tejkonyháról nem rendelnek e ki anyatejet nektek? Azért az nem lenne jobb? Mi is Bencének ezt a tápot kapjuk már, amit Ti. Eddig nem akartam, hogy maradjon a HA-s, de most már simát kap.

Úgy néz ki, megeszi, ízlik neki, hogy banános, nincs tőle hasmenése, kiütése és kevesebbet bukik. Anyatejci még mindig van, a lányok ilyenkor már két hónapja nem tudtak szopizni. Éjjel is annyira bedurrant a cicim, mert végig aludta az éjjelt a nagyfiam, hogy fájt és alig vártam, hogy kiszívja. Olyan jó volt utána... :) De biztos nem elég, mert van olyan, hogy szopi után megeszik még a tápból 150-et.

Erika: megkaptam a privit, köszi.

Valaki esetleg BOOKLINE oldalról?

Edi: édesek a gyerkőcök. Nagyon egyformák.... :)

Majd én is teszek fotókat, de ma nem igazán érünk rá. Barátnőmékhez megyünk át délután, de estére már haza akarok jönni a picik miatt. De legalább délután kikapcsolódunk. Nemrég jöttünk haza, férjem mamájánál voltunk, meg pelenkáért, patikában. ISZONYAT HIDEG van!!! Mindenki öltözzön fel, ha kimegy...

BOLDOG ÚJ ÉVET NEKTEK!!!! És a kismamiknak egészséges babát, a pici babóknak jó egészséget, külön Ancsáéknak sok sikert!!!!

Szilvia és a család

Kép
Kép
Kép
emesedora

szilvia

utazni így is kell majd,mert személy autónk nincs sajna :( és hát busszal nem akarom majd hordani, mert nem hiányoznak a bacik :wink: így kénytelen leszek taxival hordani ,az is pénzbe kerül, de még mindíg olcsóbb, mint felutazgatni pestre :roll:
csak azért imádkozom,hogy vállaljon a nő magán is itt tatabányán, mert Lizának a heti 1 kezelés nem elég :(
Meglátjuk mi lessz, remélem jó hírekkel jövök majd :roll:

igen,így képről nem látszik,mert nála ugye a központi idegrendszernél van gondd és az miatt korlátozott s mozgása, ezért kell neki a dsgm torna,mert azzal tudják stimulálni neki a központi idegrendszerét, és így van rá esély, hogy a nem jól működő idegpályák szerepét átveszi egy másik idegpálya és akkor fog tudni ugy mozogni Liza korlátok nélkül, mint egy normális gyerek.

Ezzel a tápival kevesebbet fáj a hasa, mint elötte, és már naponta kakil, ez is nagy előre haladás , de 4-5 napja megint többet bukik :( pedig kapja az ulcogant is :?
Januárba kell vissza vinnem kontrollra a csecsemőosztályra a Heim Pál-ba, hát kíváncsi leszek mit fog csinálni a doktornője, h megint sokat bukik :wink:
Viszont hányni nem hány,én már ennek is örülök

Bukásra lehet kapni a gyógyszertárban 530 Ft asszem, colocynthis 9 ch nevű homeós bogyeszt. Mellette hasfájásra is jó :) Próbáljátok ki, hátha bejön :)

Én is vettem, mi 2 napja szedjük, igaz én a hasfájásra adom neki.
Meg vettem silicea 9 ch ez székrekedésre van , ugy néz ki nekünk bevát, 2 napja könnyebben kakil Liza :)

mennem kell, felébredt, éhes :) sziasztok

Kép
Bán.Barnabás 2002.12.11.
ancsa2727

Sziasztok!

Jó rég adtam már életjelet magunkról. Olvasni mindig betérek, de írni már nem marad időm.
Betegségből már kilábaltunk, ill. Gergőnek még szutyog az orra. Pár napja észrevettünk nála a cicije környékén egy tekintélyes csomót. Hál istennek másnap pont jött is a védőnő és megnézte. Megnyugtatott, hogy ez a cicijéhez tartozik és a női hormonok miatt duzzadt meg. Elvileg magától elmúlik majd. FIgyelni kell, hogy ne legyen piros, vagy nagyobb, vagy a bimbója ne forduljon befele, mert az nem jó. És akkor lehet, hogy antibiós kezelés kell. De én erre gondolni sem akarok. Elmúlik majd és kész. Nem kell gyógyszer.
Amúgy rendben van. Eszik ezerrel. 3 hetesen már 700 gr körüli gyarapodást mutatott a mérleg, így nála legalább a doki a súlyba nem fog belekötni. Éjszaka is kel 3-4 óránként. A hasa fájdogál, de ugye káposzta "szezon" volt. Remélem eztán már nem lesz neki olyan rossz.
Daninál előjöttek a féltékenység kisebb jelei. És nekikezdett a hisztizésnek is. Nem is igazán tudom, hogyan kezeljük. De egyik módszert sem látom hatásosnak. Majd alakul valahogy, de nagyon okosan kell csinálni.
Most be kell fejeznem. Majd még jövök!

Addig is Boldog Új évet kívánunk mindenkinek! Varga család

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

SzIasztok!

BUÉK MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁGI,DORKA,POCAKLAKÓ :D [/b]

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Eddig nem nagyon tudtam jönni,vagyis olvasni olvastam csak irni nem volt időm,férjem itthon van és ilyenkor osztozunk a gépen meg rámszól hogy mért ülök itt folyton.

Eddig egy kis szilveszteri buli volt nálunk,Hanna meghivta 3 osztálytársát most ment el az utolsó kislány is :roll: :shock:

Most felszaladunk anyuhoz aztán itthon pihi.holnap anyuék jönnek köszönteni a férjemet,bővebben majd jövőre,

Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK!!!

Rita,Attila,Hanna ,Atika és a pocaklakó

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

hű most nézem a vonalzómat már csak 10 hetem van :D

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita

Húúú Ancsa ez nem semmi, kívánom akkor Én is, hogy sikerüljön megoldani a több fejlesztést, bár Én meg úgy hallottam, hogy a túl sok se jó, de persze nem vagy doki, se gyógytornász!
Nincs a családban sem senki, aki el tudna hordani Titeket heti 1-szer?
Nagyon-nagyon szép kislány a Liza, hidd el, minden jól alakul és 10 év múlva csak rossz emlék lesz ez az első időszak!!!!Hízik is már egyébként?

Rita, szalad az idő, tényleg, akár 1 hónap múlva már babázhatsz is, bár persze maradjon benn még 8 hétig legalább!

Zsanka!
Láttam az iwiw-en tök jó képeket a babóról!

Edina!
Egyben vagy még?????

Na akkor én ezzel a mókás versikével kívánok minden családnak Boldog 2009-es esztendőt!

Sok örömet,boldogságot,jó levegöt,szép világot,
Hű szeretőt,jó barátot,százas szöghöz kalapácsot.
Bélsármentes csokoládét,másfél tonna szafaládét,
NIKE cipöt,strapabirót,PUMA pólót,nem rikítót.
Horgászbotot teleszkóppal,kanyarpuskát periszkóppal.
Hajcsavarót vagy száztízet,könnyfakasztó kölnivizet,
Szemfestéket kéket,zöldet,vadvizeldét,virágföldet,
Minimálbért jó százezrest.
Szimpatikus benzinárat,virágozzon a borászat,
Ne nyomjuk a betegágyat,kerüljön el mind a bánat.....
Kívánhatnék még vagy százat,de inkább befogom a számat.
Hogy mondókám hosszabbra ne nyúljék
már csak annyit mondok BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soma,Noé,Évi

lola77

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
tgabi80

Sziasztok!

Jó rég voltam, mindig mentünk-jöttek :D
Most értünk haza a Balatontól, nagyon-nagyon jó bvolt!!!!!!! Áron imádta. Fürödtünk, sétáltunk a parton, szaunáztunk... szval remek volt. Egy óriási, csendes apartmannt kaptunk balatoni kilátással. Mivel nyárra már nem volt hely, lefoglaltuk szilveszterre :D
A karácsony is jó volt, Áron élvezte a színes csillogó-villogó dogokat, sok fisher price játékot kapott :D
Most pihenünk egy kicsit...

Ancsa!!
Liza gyönyörű bébike, gyógyulást kívánok Neki :!:

Néhány kép...vagyis egy, mert a többit nem tudom átméretezni... :(

Kép

Sziasztok és BUÉK

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Idén most jövök először :) .
Kinek hogy telt a szilveszter?
Nem akarom elszólni,de a rosszulléteim kezdenek elmúlni...
Hasam egész szépen látszik már,sokkal nagyobb most ,mint Dorkával ekkor volt...Jövőhéten megyek uh-ra+vérvételre,na azt nem tudom hogy fogom kibírni...
Dokim elmlített genetikai vérvételt,valaki volt már ilyenen?
Én szeretném megcsináltatni,csak hát eléggé húzós az ára,és ha van valkinek tapasztalata,azt meghallgatnám,érdemes e,meg ilyenek....
Mi egyik batátunknál voltunk szilveszterezni+Angikáék+a 3 csajszi,hát mondnaom sem kell hogy elvoltak a csajok,Dorka 2-ig bírta,addig ott futkostak,pörögtek ,táncoltak.
Teszek is fel képeket,a karifánkról,meg a buliról :)

Kép

Kép
ági01

Sziasztok,

megpróbálok pár képet feltenni :D
Áron és Anya fürcsi előtt :D
Kép

Áron és Apa fürcsizik :D
Kép

szintén...
Kép

Jókedvűen
Kép

Apa sörére áhítozva :D
Kép

itt voltunk...
Kép

Most ennyi :D
További szép napot mindenkinek!

KépKép
szilvia1981

Sziasztok!

Edi!
Tündériek a lurkók, látom Dávid is jó nagy baba! Kata még mindig szereti az öcsit, látom... Jöhetnél gyakrabban is!

Ági!
Nem semmi meddig bírta Dorka, 2-kor én már aludtam, Soma fél1-ig bírta, mi itthon voltunk...

Szilvia1981!
Tök jó helyen voltatok, nem semmi hogy már idén nyárra nincs hely... látom Áron is fürdőjátékot kapott Jézuskától, Noé is, csak mi a másik F.P-t választottuk. Jó vékony vagy!

Nálunk a napirend eléggé felborult, 9-10 előtt alig kelnek fel a család hímtagjai... :D :shock: Noé szilveszter óta átalussza az éjszakát (kopp-kopp), reggel 7-7.15-körül eszik, aztán szunya vissza! Talán ennek is köszönhető, hogy napközben rövideket alszik, meg elég nehezen alszik el, pedig látszik hogy baromi fáradt... Most is nyög az ágyában, tekeredik, keresztbe fekszik, kitámasztja magát, nekinyomja a fejét a rácsnak, visit..... Túl aktív, jobban érdekli mindnen, mint az alvás.
Játszószőnyegen, pihiszékben sincs el igazán, állandóan az ökle a szájában, sokszor rettentően sír, szerintem összeszorítja nagyon és fáj Neki, hiába nincs még foga.
Este később fürdik, csak fél8, inkább 8 felé...
Remélem hétfőtől minden visszaáll a régi mederbe, ha elkezdődik Somának az ovi.... mert ő meg fenn van 11-ig is
:oops: :cry:

Na ennyi voltam, mert nem alszik a kishercegem....

lola77

Sziasztok!

Megérkeztem én is.. :) rossz volt a gépünk, a laptopról meg nem szeretek írni :) :)

Szépek a karácsonyi képek, aranyosak a gyerekek! Jó, hogy mindenkinek jól sikerültek az ünnepek!

Ági,
a 12. héten tényleg elmúlik a hányinger! :) kiváncsi vagyok mit mond majd a doki! Majd ha lesz időd tegyél fel egy pocakfotót is! :)

Edi,
jól megnőtt a Dávid, tisztára mint a Kata! Jó hallani rólatok, gyere gyakrabban!

Ancsa,
a Liza baba szerintem gyönyörű, többször is megnéztem :). Örülök, hogy már jobban van, te meg gyógyulj meg! Remélem sikerül megoldani a gyarkabb tornászást, állítólag van itt Tb-n konduktor is, lehet hogy ő is vállal maszekban... Nem próbáltad felvenni a kapcsolatot a Dévényi központtal? Bocsáss meg ha esetleg nagyon beleavatkozom, csak sokszor gondolok rátok... :) és szurkolok ezerrel, hogy minden rendben legyen veletek..

Szilvia1981,
tényleg szép helyen voltatok, az Áron jó nagyot nőtt, nemhiába a sok sör :) :) :) szépek vagytok!

Lola,
jó volt a csúszkálás? :) a napirendnek nálunk is satu, ma 11-kor keltünk, szóval gáz :) húzós lesz a hétfő, bár nagyon sajnálom, hogy a Matyek megy bölibe, mert nagyon fog hiányozni, jól éreztük magunkat nagyon együtt... rossz lesz visszazökkeni a hétköznapokba..:(

Egy pár szó rólunk:
a kari nálunk is jól telt, szenteste a Mátém fáradt volt egy kicsit elcsúsztunk a progival (ő ált. délelőtt anyuéknál van, addig mi díszítünk, majd együtt ebédelünk és utána átsétálunk anyósékhoz, majd sötétedéskor haza addig jön a Jézuska, és mire hazaérünk már meghozta az ajándékokat :) ) Első ünnepen anyuéknál voltunk aztán 2. napon anyóséknál. Jó sokat ettünk-ittunk mint mindig. A Máténak az idén egy kicsit korlátoztuk az ajándékokat - szülinapjára nagyon sokat kapott - így tőlünk egy legot kapott, Verdás melegítőt könyvet; a nagyszülőktől távirányítós darut, memoriát, társasjátékot, autót, törölközöt meg még 1-2 apróságot. Elég volt ez is :) :)
Szilveszterkor pedig elmentünk barátokhoz, volt ott 10 gyerek :) :) és kb 14 felnőtt. Jó sokan voltunk, a Máté hihetetlenül élvezte, 1/2 3kor jöttünk haza :) :) szuper volt nagyon. :)
Asszem ennyi, amúgy jól vagyok - már lassan a 27. hét jön, a jövő héten megyek dokihoz remélem csinál UH-t hogy kisfiú v. kislány a babóca. Jó lenne tudni mert lassan meg kell csináltatni a gyerekszobabútort és ki kellene találni, hogy milyen színű legyen :) :)
ajándékbontás szenteste
Kép Kép
Kép

karácsonyfa és a sok ajándék
Kép

indulunk szilveszterezni!!
Kép

bocsi, ha hosszú lettem!
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Sziasztok!

Velünk minden ok hál istennek. Nem betegek a gyerkőcök (végre). Már kb. 3 hete nincs gond velük.

Nálunk is már kb. másfél hónapja végig alussza Bence az éjjeleket, de vannak kivételek, ha korábban eszik este mondjuk. Akkor van, hogy hajnalban eszik. Cicizik még intenzíven, bár múltkor volt kb. két hétig, hogy éreztem, kevesebb már a tejem, utána egy hétig nagyon sok volt, most megint kevesebb. Remélem azért még pár hétig tud szopizni, nagyon szeret a cicin csüngeni.

Dórika kis elevenség. Sokat mozog. A legújabb, hogy ridikülözik, mint Emese. Úgyhogy vettünk neki is kistáskát. Benne van a cumija, alvónyuszija. Tök ari vele. A bébi taxit, amit kapott, nagyon szereti, használja, de még meg kell tanulnia gyorsabban hajtani, de ezt majd lent tudja csak.
Sokszor felsír éjjel (2-3), ha kell a cumi, vagy szomjas. Nálatok is szokott ilyesmi lenni?

Bencus szépen fejlődik. Tök ügyes, forog minden oldalról, a kezünkben ha van, nem dől már hátra, hanem felül magától. Még ülni nem tud, az még korai, de ügyeskedik. A kezünkben kilöki magát és állni akar. Nagyon erős kisfickó. Majd jövő héten viszem őket megint oltásra, akkor megméreckedünk.
Lenyírtam géppel a haját, 3 miliméteresre. Amúgy is nagyon kopasz volt, így legalább egységes, és nincsenek foltok. És erősödik. Olyan jó a két lány után ilyen dolgokat is csinálni :) Nincs copf, gumi stb....

Emesének holnap kezdődik a suli. Tegnap kisikáltam a táskáját, tolltartóját. Gyakoroltunk két délelőtt egy kicsit matekozni, írni, olvasni, hogy visszarázódjon.
Játszik a társasokkal, amiket kapott.

Nálunk minden gyerek tőlünk egy ajándékot kapott karira, de nagyobb értékűt. Férjem fia is itt van ugye, négy gyereknek nem egyszerű. Meg itt volt Emese szülinapja, férjem fiának a névnapja.

Mi szilveszterkor a barátnőméknél voltunk itt Sárberekben. Ott is van két gyerek. 6,5 éves lány és 4 éves fiú. Nagyon jó volt. Már kettőre átmentünk, ott ebédeltünk és kilenckor hazajöttünk a kicsik miatt. Nagyon megfájdult Emese és az én fejem is. Lefeküdtünk 11-kor, de én felébredtem éjfélkor, hogy koccintsunk. A gyerkőcök hál isten nem keltek fel a durrogásra.
Aztán háromig maradtunk fent.

Amúgy ebben a két hétben nagyon nehezen mozdultunk ki. Hideg volt, meg túl kényelmesek voltunk ahhoz, hogy a két picit egy órát öltöztessük. Sokat voltunk együtt. Apa már holnap megy dolgozni. Hát... azért megint sokkal nehezebb lesz. Jó volt, hogy besegített itthon.

Na megyek, majd teszek képeket, de megyünk anyósékhoz ebédre. Apósom szülinapját ünnepeljük. Ha délre oda akarunk érni (ők is sárberekben laknak :)), akkor lassan nekiállunk készülődni.

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Reggel reagálni nem nagyon tudtam, nem volt időm.

Zsanka: én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mitek lesz. Még mindig az az érzésem, hogy leányzó.... Ami nálunk van és a tietek, lassan vissza is kerülhet hozzátok, ugye? Úgy gondoltam, hogy január végén visszaadnám, ha az Nektek is jó. Majd megbeszéljük.

Szilvia: nagyon jól érezhettétek magatokat. Jók a fotóitok. Áronka még mindig édes husi. Tiszta Bencés... :)

Most ennyi, többet akartam írni, de éhes Bencém.

Ja, Edi édik a gyerkőcök. Tényleg jöhetnél sűrűbben is. Tudom, elfoglalt vagy, de várunk...

Sziasztok

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Ja, bookline: még a héten elküldöm a bookline-ra a rendelést. Megnéznétek még, akit esetleg érdekel? Vannak akciók. Nem csak könyvek, játékok is...

Köszi

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!
Már rég voltam fent az oldalon mivel volt egy kisebb fajta "elfoglaltságom" :):) aminek az eredménye egy tündéri pici fiú :)
Igen, megszületett a kisfiam december 30-án 11-45-kor :)
Kedden hajnalban arra ébredtem, hogy valami folyik :):) azt hittem, hogy a kúp miatt. Lementem pisilni de mire oda értem egy csurom víz lettem aztán a wc-n is folyt aztán visszajövet is folyt... :)
röviden mert ébredezik: :) Beértünk a kórházba fél 5-re és 11-45-re megszületett. Majd máskor részletesebben de most mennem kell mert cicizünk :)

sziasztok :)

Kép
Kép
newcdina

Edina!
Nagyon nagyon gratulálunk a pici Fiatokhoz! Akkor még 2008-as bébike lett! Azért jó rejtélyesen írtad le... első mondatnál le sem esett.
Jaj, nagyon várom, hogy tegyél fel fotókat, meg a szülésről is, de persze most Ő az első! Sok örömetek teljen benne,jó egészséget, sok tejcsit, nyugodt éjszakákat kívánok Nektek a továbbiakra!

lola77

Kedves Edina!

Hatalmas gratuláció!!! Tényleg jó kis elfoglaltság. Ugye nem volt olyan szörnyű, mint amennyire izgultál? :) Várjuk a történetet, fotókkal.

Minden jót Nektek!

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

BUÉK mindenkinek!!!!

Edina én is gratulálok a picihez!!!
Jó sok cicizést!!!

Ancsa!!!
Nem hívtál aztán, de sebaj.
Igen Rékával mi is a bánhidai ltp-re jártunk az Finta Erzsihez. 2 éven át heti 1x. Könnyes volt a szemünk a kezdetekkor és végül az örömtől is mikor utoljára mentünk. Azóta is tartom Erzsivel a kapcsolatot telefonon.
Sajnos nagyon sok betege van.
Bennünket nem vállalt magán úton, mert minden nap egy nénit ápol. Du 4 körül megy hozzá és ott van este 8-ig...
Idővel lehet lesz egy lyuk és akkor már 2x tudtok menni egy héten.
Még időben vagytok nagyon is!
Aztán jöhettek HRG-re a gőzfürdőbe. Kell beutaló. Kérdezd meg a kórházban a kontrollon. 6 hós kórtól jöhettek sztem.
Keress rá a neten, sokat írnak róla. Ez itt Tbányán ingyenes. Pesten u.annyi mint a dsgm... Volt, hogy mi is jártunk dsgm-re fizetősre Pátyra + utiköltség.
Gyönyörű Liza, egy angyalka!!!

Nagyon jók csajok képek imádom nézegetni őket!

Szilvi,
Várok fotókat a lurkókról, még nem tettél fel, pedig szoktál!

Most ennyi, még jövök a képekkel!
Szuper volt a hegyekben... főként Réka élvezte a havat!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Mi megvagyunk. Bence picit köhögött hajnalban, remélem nem lesz beteg. Nekem is picit fáj a torkom hajnalban, de nem vészes.

Marha hideg van!!! Egy órát öltöztetem a piciket, hogy lemenjünk a húsz perces útra Emeséért. Alig várom a tavaszt! Szerdától állítólag kemény fagy lesz, éjjel -20 fok!!! UTÁLOM!!! Egy kis hó jó lett volna, Dórikámat megszánkóztattuk volna.

Szegénykém hozzászokott apukájához, egész délelőtt: apa, apa.... 10-ig 22-t számoltam meg :( Felhívtam az apját, odatettem a füléhez, erre a kis drágám elkezdte puszilgatni a telefont. Édes szívem...

Ma megrendelem a bookline-t, úgyhogy akkor senki tovább :)

Sziasztok, megyek, tanulunk Emesével. Délután judo is lesz. Amíg eddz, elmegyek fodrászhoz, utána rohanok érte. Apa lesz a picikkel.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Kirándultunk Neuschwainsteinbe, megnéztük a várat belülről, lovaskocsival lehetett felmenni.

Kép

Felmentünk Garmishpartenkirchenbe a Zugspitzre 2969 m-re a gleccservasúttal a gleccsersípályákra

Kép

Nagyon élveztük a havat és a napot! Szilveszter napján! Úgy elfáradtunk, hogy este 10 kor tüzijátékoztunk majd mind aludtunk!
Kép
Kép

Tanítgattam síelni Rolit, nagyon ügyes, csak hisztis!
Kép

1-én és 2-án is síeltünk. Felváltva vigyáztunk Rékára és volt hogy Roli sem csúszott. Kimerítő dolog volt 2 lurkóval cuccokkal feljutni mindig a hegyre, de megérte! Réka annyira élvezte a csúszkálást csak úgy seggen, alig lehetett bevinni az étterembe átmelegedni.

3-án fürdőbe mentünk.

Szóval szuper volt!

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77

Sziasztok!

Zsanka!
KÉrdésedre: csúszkált Soma igen,amikor taliztunk... esett nagyokat, átázott a kesztyűje is, utána kesztyű nélkül volt,persze átfagyott az ujja, ráadtam az enyémet, aztán spuri haza! Babakocsit is ráaplikáltam a tóra amúgy,kifele nehezebb volt.... :lol:

Emesedorabenceanyu!
Múltkor kérdezted a kukoricát Dóri székletében... emlékszem hogy az jó sokáig egyben-emésztés nélkül jön ki, meg a répa is asszem, szóval ne aggódj.

Szilvia1981!
Egyik nap megcsináltam azt a mézes-narancslés csirkecombidat, fincsi volt.... szóval írjál ám még csak ilyen jó ötleket, úgyis az ünnepek után azt sem tudom mit főzzek....
(Editől is elloptam a rakott karfiol ötletét, egyik nap az lesz...)
Ma spenótot főztem tükörtojival.

Cirmike!
Nagyon klassz helyen voltatok, azta!!!!!!!! Irigy-irigy! :P
Gleccservasút??? Az meg milyen? Majdnem 3000 méteren voltatok, nem semmi magasság! Jó hogy a gyerekek így élvezték!

Soma nagyon unja az ovit, 1 nap többször is elmondja-szomorú vagyok, pedig tudom, hogy jövő ilyenkor visszasírja/juk majd az ovit! Vannak programok pedig nekik, mondjuk ki az udvarra ritkán mennek... Na mindegy, tavasszal csak több kedvvel megy majd, akkor többet lesznek kinnt. Azt nem akarom, hogy csak úgy itthon maradjon, mert rákap, viszont szeptember óta-ovikezdés óta - nem volt beteg, szóval tényleg nem volt "csak úgy" itthon!

lola77

Sziasztok!

Lola: igazad van ovi ügyben. Emese nagycsopiban mindennap elmondta, hogy utál oviba menni, de én sem tartottam itthon, mert nagycsopi amúgy is kötelező, meg a foglalkozások is ott vannak. Na meg a vissza nem térő élmények....

Aztán mióta suli van, visszasírja az ovit. Már kétszer belátogattunk, mindkétszer sírt utána.... :( Kint van még a tablójuk, az is nagyon meghatotta.... édes szívem.

Most értünk haza eddzésről, fodrásztól. Végre kultúrált a hajam...
Bence megint éhségsztrájkot tartott, amíg nem voltam itthon, már másfél órája ennie kellett volna. Rögtön megetettem. Szopizott, utána még bevágott 170 ml tápot. Édes kincsem...

Na megyek, Emese már fürdik, aztán jönnek a picik. És melegszenyót rendeltek.

Szilvia

Kép
Kép
Kép
emesedora

Sziasztok!

Cirmike
szuperek a képek,gyönyörű helyen voltatok!!!!!!!!!!!!!

Edina
Gratulálok kisfiad születéséhez!!!!!!!!!!!
Minden jót kívánunk!

Sajnos én mától kétszakban járok dolgozni,a héten du-os vagyok......kicsit elfáradtam ma melóban....

Emesedora
köszi szépen a rendelést!!!!!!!!!!

Gangi
nagyon sok boldog születésnapot kívánunk az 1 éves nagyfiúnak,Krisztiánnak!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok,jó éjt:Erika

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?