Sziasztok!
Köszönjük Zsani nevében is a gyógypuszikat, szerencsére azóta semmi baja!
Beja!
Bácunak gyógyókat küldünk, hogy elmúljanak azok a fránya hólyagok!
Zafi!
Ilyen gyorsan szülni ilyen nagy babát, egyszerűen hihetetlen! Örülök, hogy már otthon vagytok és Réka édi lehet, ahogy szeretgeti az öcsikéjét!
Nagyon aranyos a képen Peti!
Épp a minap gondolkoztam, hogy Peti születési súlyát, Niki mikorra fogja elérni?
BSzilvi!
Örülök, hogy ismét hallani felőletek.
Peti ügyi, hogy már a ragokat is használja!
Zsuzsi!
Emma!
Szerintem nagyon jó 2 lányos anyukának lenni!
Nekem is hamar felmerült a gondolat, hogy 2 leányzót kell majd férjhez adni...
Beja, Dzsili, Cory, Szila, Norci és akiket mégis kihagytam!
Millió gyogyót küldünk!
Kicsik és nagyok: Gyógyuljatok meg minél hamarabb!
Rebi!
Nem semmi! Te is gyorsan megszültél!
Nagyon édesen mosolyog Levi a képen, biztosan az Anyukájáról álmodott.
Az utolsó hetekben pocakos kép rólam sem készült
, ami van az még 36 hetesen, de a sötét háttér+sötét ruha miatt a lényeg nem látszik.
Szóval az utolsó 27 hetesen készült.
Heni!
Jól összekoccanhattak a fiúk...
Gyogyók Barninak és Andrisnak!
Tv-zéssel kapcsolatban: Zsani is nagyon szereti a rajzfilmeket, sőt a Mackoshow-t imádja és próbálja a záródalt énekelni is.
Csak akkor néz tv-t, ha mi kapcsoljuk be, habár ő is be tudja kapcsolni. Természetesen nem egész nap ül a tv előtt, hanem 1-1 mesét megnéz, majd megkérem, hogy kapcsolja ki és játszunk valamit. Ilyenkor szó nélkül kikapcsolja és előveszünk valami játékot vagy rajzolunk stb. Szóval a mértékletes tv-nek nem vagyok ellene, de a gyereknek ne ez legyen a "napi programja". Sajnos a férjem testvéreinél szerintem itt egy kicsit elrontották a szülők, azóta csak a tv vagy szg. érdekli őket, persze ez nagggyon meglátszódik a bizin.
bukások, stb.)
Nem alváshoz nem tudok hozzászólni, mivel Zsani minden nap alszik délután 2 órácskát, igaz este 10-nél előbb nem kerül ágyba.
Borcsa, Szila!
Milyen ez a Mackóshow-s pelus? Kazi? Errefele nincs DM...
Mi jól vagyunk, leszámítva, hogy Niki már úgy látszik a tejtől is begörcsöl
Mostmár lassan csak vizen és kenyéren élek, mert nagyon érzékeny a pocakja.
Zsanival akármit ehettem semmi baja nem volt, hát ahányan vagyunk annnyi félék... Viszont tegnap a védőnőnél megmázsálták a leányzót: 3520gr és 53cm!!!
(2830gr-mal és 48cm-rel hoztuk haza) Meg lettünk dícsérve, hogy 3 hét alatt ilyen szépen gyarapodunk. Általában 3 óránként eszik, de 4 órás és 2 órás is be-becsúszik. Éjszaka viszont mostmár inkább 5-6 óránként eszik.
Zsani napról-napra újabb mondatokkal lep meg. Sőt kérdésemre megmutatta és el is elmondta, hogyan ütötte be a fejét.
Szóval mostmár a nagyik is megnyugodhatnak, mert beszél.
Egy kis történet:
Előtörténet annyi, hogy a minap Zsani talált egy bogarat, amire ráfújt, majd Apáért kiáltva(miután a bogár megmozdult) Tomi kivitte a bogarat egy zsepiben.
Ezekután tegnap az ablakban talált egy "alvó"
bogarat, amit bőszen le is puffantott a műanyag furulyájával.
Zsani szerint utána még elrepült a bogár
, így a levegőben is vadászott rá.
Miután "lelőtte" fijj! felkiáltással az Apjának odavitte, hogy dobja ki. Annyira próbáltam visszatartani a nevetést, gondolhatjátok milyen "komolyan" előadta ezt az egészet és közben csak mondta, mondta és közben mindig "újabb" bogarat talált az ablakban, amire ismét vadászni kezdett.
Pussz
Szilvi + Zsani + Niki