Új privát üzeneted érkezett!

Képzeljétek! ma voltam a barinőmnél,és Apa volt addig Milánnal. Ebédeltetésre nem értem haza,és főzött Milánnak kajcsit, répa,cs.mell,és krumpli volt a menü. Olyan ügyi,imádom. :lol: :lol: :lol:

Jah pedig van ithon bébiétel egy raklappal.
Nálunk is meg eszik Milán egy üveg bébi desszertett,Tegnap sárgabarack-kekszel,és mikor nem adtam olyan tempoba,huzta a kezem a szájához,kanállal együtt. Mikor elfogyott,mondta a magáét,még :lol: :lol: :lol:
Most épp a földön a habtapin működik,és szedi fel egyenként a kockákat.
Már hármat fel szedett,
Még jövök,csak később.

Kata&Milán

oszman777

Kis cipők??? Hűha :lol: :lol: :lol:
akárcsak az Anyjának. :lol: :lol:
Milánnak egy banános dobozzal van,csak.
Most kettőt elö vettem,de már kicsi. :wink: :wink: :wink:
Nagyon jo,és uj. Eladom majd,18-as.
2 kis bőr cipellője van használatba,azok is kezdenek kicsik lenni.És 18-19-esek. Hány cm a lábatok?? Mármint a babáknak??
Állitva feszitve,nem lógatva.mert ugy kisebb.
Nekem hogy bababoltom volt sok kis cipelőt gyüjtöttem be. Én szandit vennék bentre.
Mint a sziesták olyan fazonut.
Szandink nincs betárazva egy sem,sajna. De diadora papucsunk van nyárra,BALATONRA!!!!

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Dorina kb. 3-5 percig szopizik. Főziből ma több, mint egy üvegnyit megevett, de gyümiből csak akkor eszik sokat, ha nincs szopi.

Foga még nincs.

Én nem másztam gyerekkoromban, de nem, hogy nincs beszéd- és olvasászavarom, de magyartanár és újságíró vagyok. Erről ennyit....

Dorci sem ül még és nem is mászik, bár pár napja már feltérdel.

Ja, és a lényeg: MEGVAN AZ ÚJ SZOBÁJA, majd holnap dobok képet.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

[quote] írta:n nem másztam gyerekkoromban, de nem, hogy nincs beszéd- és olvasászavarom, de magyartanár és újságíró vagyok. Erről ennyit....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ez tetszett!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szia Bogi!

nekünk van szandink, mondanom sem kell, hogy kb most jó a gyerekre, és nem nyáron! :? :? :?
Mentségünkre legyen, hogy még pocis voltam, amikor vette apa.....
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:03-kor.
pironya

Köszi Brigi

Mi is erre tippeltünk.

Kép
Ez az a kutyu amit kapott karira, mesél, énekel, beszél magyarul.
Nagyon ari.

Kép
Kép
schopin

pironya pont eszembe voltál hol lehetsz! Mi a baj?!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Szióka!
Mielőtt elfelejteném, akkor két kép...
Simon egyébként kúszik-mászik, egy olyan fura kombinációja a kúszásnak és a mászásnak...érdekes :D
Van egy foga, még nem ül fel, nem áll fel, de feltérdel ha talál valami magaslatot amire rátámaszkodhat. És minden érdekli...szopizik szépen, sose mértem mennyi ideig. Olyan 8 kg lehet kb. Adok a kezébe rágcsálni kenyeret, sajtos rudat...mikor mi akad...ha narancsot mandarint lát, akkor addig visít amíg nem kap egyet...ez volt az első étel amit véletlen elmart az asztalról és megkóstolt 5 hónaposan azóta szenvedélyesen imádja... :shock: Múltkor étteremben muszáj volt neki odaadni egy levescsontot, olyan kézbe valót...hát olyan élvezettel szopogatta, rágcsálta...

Kép
Kép

Pusz
Dana

Kép
danaaia

Dana gyönyörű gyerkőcök! :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Piri, Dana: gyönyörű gyerkőcök!!!
bszilvi25

Istvánkának sincs még foga, nem mászik, át sem fordul, utál hason lenni. Ülni szeret, meg felállni. Ülésben még nem tartja meg magát.

Kép
Kép
schopin

Merci sem mászik és ül, valamint állni sem áll!
átfordulni átfordul, sőt hasból felülne, de azt is csak érdekes mód a mamánál csinálja...... olyan cuki. lehet, szombaton lefotózom Nektek..
bszilvi25

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:03-kor.
pironya

....
pironya

Napközben alszik
kb 9-10-ig fél 11 ig
1 től 2 ig
aztán 4-5 ig
Este 9 fél 10 kor alszik reggel 7-8 ig

Kép
Kép
schopin

Dana, Piri, nagyon szépek vagytok. Piri, a karácsonyi idillről nem hiányzik valaki? :wink: Legközelebb kérj állványt a fényképezőhöz, és akkor Te is rajta lehetsz :lol:

Nálunk alszik egyszer este 10-től reggel kb 8-ig. Többször megszakítva ugyan, de nem hosszú időre. Csak néha van olyan, hogy hajnali 4-re kialudtan ébred, és 1 óra játék után alszik csak vissza. Nappal 2x másfél óra. Akkor mi kb 13 óra alvással beérjük :?

Bogi, ez aranyos :) Akkor ennyit a nagykönyvekről, meg az összefüggésekről :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:04-kor.
pironya

Kata, ha érdekel a kutya, amiről Schopinnal beszélünk, itt van a leírása:

http://www.babatermekek.hu/baba-reszlet.php?rec=1288

Brigi

Kép

Kép
hékás

A tescoba, a coraban és az auchanban is van ez a kutyus
ha jól emlékszem 5990 ft volt

Kép
Kép
schopin

Jaj nagyon jo hékás!

Kata&Milán

oszman777

Csongi fekvőtámaszokat nyom?! :lol:
14-15 óra megvan nálunk is.
Délelőtt alszik egy, másfél, két órát, délután is kb ennyit, vagy 2 x 1 órát, és este 8-tól reggel 8-ig alszik úgy hogy 3-4 óránként kel enni. De hál istennek 5 perc szopi után alszik is tovább. :cry: :cry:
De hogy mikor alhatok végre át egy éjszakát...........? :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Nagyon jó képeket tettetek fel!!! Mindegyik gyermek nagyon szép!

Bence még csak forog és hintázik. Ülni már tud egyedül is, ha nem felejtkezik el magáról :lol: Egyébként eldől, mint egy krumpliszsák. Na jó annyira nem, mert néha megpróbálja magát kitámasztani, de többnyire későn :)

Oszi: Megmértem Bence talpát, nem volt egyszerű, mert az ujjacskáit mindig behúzta :lol: 11cm mindkettő (Apa kérte, hogy mérjem le mind2 talpát :lol:). Ha van olyan pipellőd, ami eladó és lakásba jó, akkor dobhatnál egy püt vagy mélt ;)

Lányok: Bébikompos tapasztalatok érdekelnének. Egyre inkább szeretnék egyet, pedig nem akartam. Annyira jó olvasni, hogy a gyerkőceitek mennyire mobilak lettek tőle, hogy sztem nekünk is bejöhetne egy ilyen. Tehát mire érdemes figyelni, ha kinéz az ember lánya egyet? Sajna kicsi a lakás, viszont a küszöbök alacsonyak, Bence jó nagy, ezerrel rugózik, tehát jó lenne, ha pl. nem borulna vele... Feladtam a a leckét ugye? Ja és azért egy vagyonba se kerüljön (vaterán nézegettem őket, de nekem mind annyira egyforma :oops: )

Szopi: Bence általában 10 perc alatt végzett.
Kajcsi: 1 üveg? Tegnap előtt asszem volt egy hatalmas 10 óraija Bencének. 2 üveg gyümit lenyomott :shock: Az átlagon adagja mostanában kb 220-230ml táp-főzelék-gyümi, mikor mi. Ez ugye kb másfél üvegnek felel meg (Lemértem a múltkor a 4-6 hósakat, egy üveg bébiétel kb. 160-170ml, de van nagyobb üveges Kecskeméti, asszem a 8 hósak között, az nem tudom, mekkora de saccra 180ml lehet).

Alvás: Bence este fél 9-9 től alszik reggel 8-ig. Egyszer kel éjjel 2 körül - akkor cumi be, majd 6 körül enni. Nap közben mostanában 2x2 óra alvás van kb (11-1, 4-6).

Most fürcsi, ha lesz időm benézek még ma, ha nem akkor jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
bettica

jó sokat írtatok amíg tornáztam :shock:
a képek mindenkiről nagyon jók.

közben el is felejtettem milyen kérdések voltak :oops:

össz alvás :kb15óra
lábméret:10cm :lol: :lol: tényleg az hányas cipő?

piri csongi nagyon ügyes ezzel a mutatvánnyal :roll:
akkor te már lejebb tetted az ágyat az tuti...
barika2008

Bari, milyen volt a torna? :lol: Én ma nem tudtam menni, vasárnap zárva a terem :twisted: De majd holnap!!!! Éhesen, az első fogyókúra-napon :lol: :lol:

Lábméret: én 12-nek mértem. Nagy? :wink: :lol: :lol:

Rákerestem a neten, hogy hogy lehet megállapítani. Két módszer is van: a centihez adj 11-t, az a cipőméret. A másik szerint szorozzuk meg 1,5-tel. Az egyik szerint 23, a másik szerint 18. Szóval engem is érdekelne valami tuti módszer. Nálam és apánál is az 1,5-tel való szorzás jó, de nem tudom, hogy a gyerekeknél is így kell-e számolni

Brigi

Kép

Kép
hékás

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:04-kor.
pironya

piri jó a kép :wink:

hékás:az szerintem gyerekekre nem érvényes...mert ha dávid 10centijéhez adunk 11-e, az 21 :lol: :lol:
a 18-as nagy rá

viszon ha 1,5-el szorozzuk az 15...na azt elhiszem.akkor 15-ös lába van..olyan cipő viszont nem is létezik :lol: :lol: :lol: :lol:
jaj de édi 15...és ebből lesz a 42 :lol: :lol:

torna jó volt:bár én többet pofázok mint mozgok...jó a társaság.kikapcsolódásnak is jó

na mára én is kuus mert még nem is fürdettem
barika2008

Piri: édi Csongi is ahogy fürcsizik!!! :D

nem kell állvány a fényképezőhöz, csak találni kell egy olyan helyet ahonnan pont jó képet csinál mindenkiről, és a késleltetéssel készíteni. szóval remélem érthető amit írtam!

amit Anna ma feltett, ott van mérettábla is (bal oldalon), ami szerintem igaz!!!
mutattam a kék nike-t még rég, emlékeztek? az 19es és 11,5 cm a belső talp hossza.
http://www.kacper.hu/index2.html

nézzétek mit találtam??? ki merné bevállalni?? én SOHA!!!!
http://www.indavideo.hu/video/Csecsemo_akrobatika
bszilvi25

....
pironya

ÁÁHHH Szilvi!!! Ez az akrobatás :shock: :shock: :shock: :shock:
lélegzetem is el állt.
Már mikor lógatta fejjel le,ki kapcsoltam,durva.
Milán talpa,12cm,ami azt jelenti hogy a 18-as cipő kicsi már rá.
Komp,én tudom melyik a jo,minnél több kereke legyen. Azt hiszem 8 kerekü a leg több.
Az jo stabil.

Kata&Milán

oszman777

Tényleg DURVA!!!!!!!!!!!!!!!!

tudtam, hogy kihagytam valamit.
Mi is (Merci) 14-15 órát alszunk egy nap
Este 8tól reggel 8-ig, dél körül 1-1,5 órát és még olyan 5 körül max. 1 órát.
bszilvi25

na már itt is vagyok
baszus ez a videó :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
és ezért nem jelentette föl senki?? :lol:

hoztam mai sexi fotót
Kép
barika2008

NAGYON JÓ KÉP, ÉS MÉG TAKARJA IS!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bszilvi25

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:05-kor.
pironya

Húú, ez a videó. Én is nyúzom Marcit, de ezt azért én sem vállalnám be...

Nagyon édi Dávid, ahogy kitakarja a 'lényeget' :lol:

Nálunk egész jó idő van. Bár megy a nappaliban a fűtés, de a hálóban még nem kellett felkapcsolni. De a mai séta kimaradt :cry:

Képzeljétek, Marci fél 8 körül elaludt. Örültem neki, hogy akkor ez már az éjszakai alvás. Hát nem... 9-kor felébredt, és ott ugrál a kiságyában. Meg dumál. Meg röhög. Szóval mindent csinál, csak aludni nem hajlandó :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Húúú csajok,de jó sokat írtatok!3szorra bírtam visszaolvasni.
Annyira jó képeket raktatok és a témák is jók!
Piri Csongijába már rég szerelmes vagyok,de Dana Simonja is gyönyörű!!!

Szilvi:ez a videó nagyon durva!Mi is szoktuk dobálni meg lógatni,na de ez!

Vettem a Tescoban 3db 250ml-es dobozt tetővel 299ért.Olyan jó,pont elég a kajcsinak,amit Máténak lefagyasztok.Meg gyüjtögetem a bébiételes üvegeket is.

Kép
melike

Brigi:amiket Marci csinál...Csak ámulok és bámulok.
Ma kellett visszavinni Mátét a doki nénihez.Ugyanazt mondta,mint csütörtökön:semmi komoly,orrcsepp,friss levegő.Amíg vártunk a dokira,a nővérke megmérte a vérnyomását és a lázát.Hát elvarázsolta Máté:mosolygott,el akarta venni a tollát.Azt mondta,hogy hagyjuk ott neki. :lol:
Kérdeztem a dokit,hogy baj-e,hogy mindig állni akar?Nem mondta,hogy baj,de először kúszni-mászni kéne. :arrow: Mondta Máténak. :lol:

Kép
melike

Jó éjt!

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:05-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:06-kor.
pironya

Jó reggelt!

Bari: Dávid nagyon édi, tudja mi az illem, nem mutogatja a kukiját akárkinek :lol:

Pironya: Eddig én is nagy ívben kerültem a Pampers-t, mert annó nekünk sem vált be. No, most akciós igencsak, így gondolkodunk rajta, hogy veszünk. Bence már nem kakil hígakat, az tuti nem folyik ki belőle, a pisi nálunk is trükkös tud lenni, de hát sztem nincs olyan pelus, ami a játékos kukinak ellen tudna állni :lol: Ha kipisil, akkor kipisil. Ti melyiket vettétek? Ha jól tudom, 2 féle van, ugye? A play&go és a sleep&play...

Lépek, mert Bence kukorékol már egy ideje. Csak nem alszik vissza :(

Kép

Kép
bettica

Jó Reggelt!

SIMONKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT

Bari: a szexi fotót kiről hoztad, Dávidról, vagy magadról! Nem szeretném meghallani mégegyszer hogy panaszkodsz milyen kövér vagy, a kis pocakvillantós felsődben! :lol: :lol: :lol: Amúgy Dávid tényleg cuki!

Jajj szétmegy a fejem úgy fáj. :evil: :evil:

Ma leszedem a fát, már nagyon hullik, és csak hordják a tüskéket szanaszét!

Nekem a bébiételes üvegben sárgabarack lekvár van, meg kacsazsír! :lol: :lol:
Jobban szeretem a lekvárt ilyen pici üvegben, mint anyu nagy 1 literes befőttesében! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kérdés: mennyi folyadékot kell innia a mi babáinknak egy nap? Van nekik már ilyen egyáltalán?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

jó reggelt!!
voiki ezek a fölsők hajdanán csipőig értek,és nem magasságra nőttem :lol: :lol: :lol: :lol:

köszi a dicséreteket dávid nevében :oops:

bébiételes üveg,nálunk kuka.fagyasztani csak a csirkehúst szoktam ,kis alufóliába a napi adagokat.
pelus:nekem idáig a haggis jött be de a 4-es nem sokkal nagyobb mint a 3-as és kevesebb van benne,ez nem tetszik.a törlőkendője viszont 1.osztályú...szerintem!!!

én annyiból örülök,hogy kezdődnek a hétköznapok,hogy lesz vacsoracsata ,fókusz,barikközt,stb :lol:

karifát és a díszleteket tegnap leszedtük!!VÉGE :lol:
barika2008

[quote="vikianyuja"]K írta:vikianyujaérdés: mennyi folyadékot kell innia a mi babáinknak egy nap? Van nekik már ilyen egyáltalán?

szerintem ez függ attól,hogy ki mennyi tápot(anyatejet)iszik.
mert van aki ebben a korban szinte már csak szilárd kaját eszik,van aki szinte csak szopik!!
barika2008

:lol: :lol: Akkor összement a mosásban a felsőd! :lol: :lol: :lol:

Mondjuk vegyük az átlagos babókat akik még szopnak, de már elkezdték a hozzátápit is!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Bettica, igen kétféle Pampers van. Nekem a sleep&play nem jött be, folyamatosan átázott. A másik viszont számunkra tökéletes.

Én nem tudom, mennyit kellene innia egy gyereknek. Marci kb fél litert iszik naponta.

Nekünk még megvan a karifa, hétvégén szedjük le. Nekünk nem potyog. Jó is a műfenyő :wink:

A szürke hétköznapok most engem is érzékenyen érintettek. December 22-én kellett utoljára felkelnem, azóta Sanyi kelt hozzá. És hát most, hogy megint dolgozik, nekem kellett. Hát most elég fáradt vagyok, vissza kell hozzá szokni.

Ja, és lebetegedtem. Tegnap már éreztem estefelé, hogy náthás lettem, de mára már van egy kis lázam is. Úgyhogy a mai ortopédiát is lemondom valószínűleg.

Na megyek, mert ébredezik Marci is. Már nyitva a szeme, és tévézget :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Brigi fél liter folyadékot, mindent beleértve?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Esett a hó!Utálom a telet,de most olyan szép minden!

Én olvastam valahol,hogy kb. 125ml.-t kell inniuk.Mindentől függetlenül.Máté most jóval többet iszik.

Kép
melike

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 22:06-kor.
pironya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?