Sziasztok!
Nagyon jó képeket tettetek fel!!! Mindegyik gyermek nagyon szép!
Bence még csak forog és hintázik. Ülni már tud egyedül is, ha nem felejtkezik el magáról
Egyébként eldől, mint egy krumpliszsák. Na jó annyira nem, mert néha megpróbálja magát kitámasztani, de többnyire későn
Oszi: Megmértem Bence talpát, nem volt egyszerű, mert az ujjacskáit mindig behúzta
11cm mindkettő (Apa kérte, hogy mérjem le mind2 talpát
). Ha van olyan pipellőd, ami eladó és lakásba jó, akkor dobhatnál egy püt vagy mélt
Lányok: Bébikompos tapasztalatok érdekelnének. Egyre inkább szeretnék egyet, pedig nem akartam. Annyira jó olvasni, hogy a gyerkőceitek mennyire mobilak lettek tőle, hogy sztem nekünk is bejöhetne egy ilyen. Tehát mire érdemes figyelni, ha kinéz az ember lánya egyet? Sajna kicsi a lakás, viszont a küszöbök alacsonyak, Bence jó nagy, ezerrel rugózik, tehát jó lenne, ha pl. nem borulna vele... Feladtam a a leckét ugye? Ja és azért egy vagyonba se kerüljön (vaterán nézegettem őket, de nekem mind annyira egyforma
)
Szopi: Bence általában 10 perc alatt végzett.
Kajcsi: 1 üveg? Tegnap előtt asszem volt egy hatalmas 10 óraija Bencének. 2 üveg gyümit lenyomott
Az átlagon adagja mostanában kb 220-230ml táp-főzelék-gyümi, mikor mi. Ez ugye kb másfél üvegnek felel meg (Lemértem a múltkor a 4-6 hósakat, egy üveg bébiétel kb. 160-170ml, de van nagyobb üveges Kecskeméti, asszem a 8 hósak között, az nem tudom, mekkora de saccra 180ml lehet).
Alvás: Bence este fél 9-9 től alszik reggel 8-ig. Egyszer kel éjjel 2 körül - akkor cumi be, majd 6 körül enni. Nap közben mostanában 2x2 óra alvás van kb (11-1, 4-6).
Most fürcsi, ha lesz időm benézek még ma, ha nem akkor jó éjt mindenkinek!