Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betegek jobbulást. Hát, úgy látom fogyunkKép

KrisztinaKép
image{kép neve} Ezt gépeld be, csak a után ne legyen szóköz. Utána felkínál egy ablakot ahol kiválaszthatod, hogy melyik képet szeretnéd feltölteni.

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Én már megint egy netcafeban! Pedig az előbb szállítottam haza a Kati babát!
Mazsi Muzsia a Rónaiban!
Márc. elején motorkiállítás a BNV-n! Bazi jó! Mi tavaly voltunk! A BNV-től nincs messze az Örs, ott is van IKEA. 145 Ft egy gyermekmenü. Én is jól laktam vele! Hátha az apákokat meg lehet győzni!
Addig is csak szóljatok! Mi elég gyakran vagyunk Pesten! Szívesen beszerzünk bármit!
Jó szórakozást a mai "party"-hoz!
k
kriszta13

Sziasztok!
Ufó! Már egyszer írtam és az eltünt!
Mazsi Muszi: Rónai
Kati baba leszállítva!
Legközelebb magát hívom!
Márc. első hétévégéjén motor, horgász, vadász kiállítás a BNV-n. Onnan egy megálló van az IKEA! Hátha aput ki lehet ugrasztani a bokorból!
Jó szórakozást a mai "party"-ra!
Akit érdekel a babauszi légyszi hívjatok, mert szeretnék indítani egy új csoportot pénteken!
Jó hétvégét!
Hurráááááááááá!!!!!Süt a nap!!!!
kriszta13

Sziasztok!

Próbáljuk felrakni a képeketKép Sokkal jobb minőségben vannak, de csak kicsinyítve tudtuk felrakni. Ha valaki nyomtatni szeretne belőle ír egy emailt, hogy melyiket szeretné és küldöm eredeti felbontásban.

Krisztina!
Örökké hálásak leszünk a helyértKép

Lányok, akik kimaradtatok és fiú!
Mi nagyon jól éreztük magunkat, csak csodáltuk, hogy miből lesz a cserebogár. Eszméletlen milyen sokat nőttek a gyerekek, és milyen ügyesek.

Akik ott voltakKép
Olyan jó volt Titeket újra látniKép Na meg megismerni TiteketKép

Na sikerült. A képek megtalálhatók ITT.

Most megyek fürdetni, majd holnap bővebben.

Puszika, Marika
Marika

Ja majd felrakom a kép tárba is holnapKép
Na jó, ma. Forgatni, majd ti.
Szóval a kép tárban ITT VAN

Pá, Marika
Marika

Hahó mindenkinek!
Jó volt titeket látni és megismerni látva megismerni.
Marika!
Jók a fotók.
Kata!
Jót játszottak a "nagy" lányaink.
Mindenki!
Ott maradt egy csomó kaja a nem romlandókat viszem a következő talira.A hely mindíg nyitva áll nekünk!S ha jó idő lesz egy Kisgyőri kirándulásos birtokmutatóra meg vagytok híva.Két hold birtok gyümölcsfákkal nem messze kis boci(magyar szürkék)malacok,kecskék.Gyönyörű táj jó levegő barackpálinkafák érlelt és érleletlen termékei(fiúk figyelem)Szőlő is vanKépPanka!Víz és egyébb luxus mint pl babanet ott is van ám szomszéd nincs!Na?De addíg is ide bármikor mehetünk.Én rém jól éreztem megem a gyerekeim úgy elvegyültek hogy nagyot pihentem.S jó volt beszélgetni.Folytatni kell!!!
Kriszta
telian

Sziasztok!

Most sikerült elaltatni Benit, úgy fel volt dobva.
És képzeljétek milyen jó hatással volt rá a tali, itthon megtette első önálló lépéseit, számszerint hármat és többször is.Kép

KrisztinaKép
Helyért tényleg örök hála.

És csak ismételni tudom Marikát, jó volt mindenkit újra látni és az újakat megismerni. Remélem a következő talira nem kell várni megint 9 hónapot.Kép

Fotókat már csak holnap rakom fel, nem úgy mint MarikaKép, most megyek meglesem az ő fotóit.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Kép
telian

Sziasztok!

Először is:

Krisztina!
Köszönjük a helyet. Ettől szuperebbet nem is találhattunk volna.Kép

Bővebben, és magyarázat a képekhez majd holnap, most adom a képek címét:

INNEN EREDETI MÉRETBEN TUDJÁTOK ŐKET LETÖLTENI.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Hát sziasztok Ti nagy bulizósokKép

Nagyon örülök, hogy sikerült a képeket felrakni ilyen hamar! Nagyon jók lettek!!! Mennyi aranyos gyerkőc szaladgált a képeken. Sajnos én még nem tudtam eldönteni, hogy ki kihez tartozott. Volt olyan kislány, akit legalább négyen is ölben tartottatok egymás utánKépKép
Láttam az apukák is elég jól elvoltakKép
Legközelebb én is ott leszek, nagyon megkívántam. De egyszer 30 éves apa. Ma őt ünnepeltük.

Még egyszer köszi a képeket!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Krisztina!

Van tűzfalatok? Kapcsold ki amíg a feltöltést csinálod. Szvsz. azért nem tudsz képet felrakni. Anno nálam is ez volt a gond.Kép

Küld el nekem ha mégsem megy és felrakom ide.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kedves Kriszta és Többiek!
Magam és a Lilike nevében köszönjük ezt a szép délutánt. Lili egész este olyan volt mint egy duracell nyuszi amelyikbe elemet cseréltek.
Magdi
lilien_csenge

Marika, KataKép
Képek szupik.

Én is elkezdtem feltölteni, de olyan lassú a net, hogy nem szenvedek vele tovább, majd holnap.

Mindenkinek szép álmokat, Panka

panka

Sziasztok!

Gondolom, nagyon jól éreztétek magatokat, a következőt tuti nem hagyom ki! De még a meglepetésem sem jött össze, mármint hogy elmegyünk, ugyanis rémes jetem volt!
Kezdődött a Veronika betegségével, ő hála Istennek,már rendbejött.

Aztán én említettem a fogorvost....KépKépKépKépKép
Hát azóta pokol az életem!!!!!! Direkt elmegyek a dokihoz, hogy betömje a még nem túl rossz fogamat, megelőzve a bajt, és a tömés óta pokolian fáj! Hallottatok ti már ilyet? De miért? Ha ezt tudom, inkább maradt volna lyukas!
A másik dilemmám, hogy mivel szoptatok, nem tudom, milyen gyógyszert vehetek be rá. De éjszakára mindig muszály valamit, mert nem tudok elaludni. Felhívtam pénteken a rendelőt, az asszisztens volt ott, és ő azt mondta, hogy ne aggódjak, ez csak a friss töméstől van. Igen ám, de meddig ne aggódjak?!
Azóta a drága családom issza a levét, mert mindenkivel ingerült vagyok és tanácstalan!

A kicsi szerdán kapta meg a 3 hónapos védőoltást, már 7070 gramm! De őt is mintha kicseerélték volna azóta! Sokat nyűgösködik, még tegnap is volt láza, és éjszaka is sokszor felkel. Holott már kb. 1 hónapja átalussza az éjszakát. Nem tudom, összefüggésben van -e ez az oltással,vagy ö is érzi a feszültségemet.

Koda!Kép
Belenéztem az albumodba, nagyon jó! Már alig várom, hogy én is megcsinálhassam (mármint az albumot). Korábban nem tudtam, miről beszélgettek "szalvétázás" kapcsán, de pár napja 3 gyönyörű képet kaptam egy miskolci ismerősömtől ajándékba, azóta a konyhám falát díszíti. Nagyon ügyesek vagytok! Mindenki, aki ilyet tud csinálni!

JuditKép
Ugye neked volt az orvosod a Kádár? Mintha csak az unokatesómat hallanám. Ő áprilisban szült nála, pontosabban csak szeretett volna, mert a szüléskor elutazott, így az ügyeletes dokinál szült, amit nem bánt meg! Ő sem volt vele megelégedve.

KataKép
A Gyurkó dokiról tényleg elfelejtettem megírni, hogy igen, jóképű!

KrisztinaKép
Kisgyőr nincs messze hozzánk, nagyon szép hely, jó lenne ott találkozni. Nem ismersz ott egy bizonyos Fantóliné Andit? Vele voltam egy szobában a kórházban, egy napon szültünk.

A többieket is üdvözlöm, most megyek képeket nézegetni!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Jetem=hetem

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

<a href="http://kep.tar.hu/kacajka/index.phtml?aid=27631284" target=_top>képek itt!</a>
Lehetőség szerint ki vannak javítva.
Ádinak nagyon tetszettek a képek,biztos nagyon élvezte volna!Majd legközelebb!
Délel&#337;tt megyünk az ügyeletre,mert nagyon csúnya Máté szeme,be van gyuladva.
Puszi!
Anita
kacajka

Nagyon jók a képek! Csak az a baj, hogy nem mindenkit tudok beazonosítani!
Felismertem Marikát, Pankát, meg talán Anitát! Feltéve ha te voltál 69-es felsőben!

Bocsi, de szőke lány 2 copfban, ő ki?És aki kockás felsőt visel?

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Egy kis segítségKép
Anita
Magdi Lilije
Kata007 férje és Neva férje
Dodo
Forgi és a férje
Laura
Krisztina és Magdi
Marika és családja
Tekla, Dancsi és Anna
Krisztina Lilije
Panka és családja
Kata007
Gergő
Neva és Forgi

Remélem mindenkit sikerült megtalálnom, ha mégsem, akkor bocsKép
Természetesen nem a legjobb képeket linkeltem beKép

Puszika, Marika
Marika

Ja ugye nem kevertem össze senkit?
Krisztina sikerült a lányokat jól megneveznem?

Pá, Marika
Marika

Sziasztok!

Hosszas vajúdás után megszülettek az én fotóim is.Kép Itt találjátok.

KodaKép
És ha elárulom, hogy Marika még szalvétákat is hozott ...Kép

Puszi, Panka

panka

Sziasztok!
Egész litániát írtam és huss.
Marika!
Nem tévesztetted össze a lányokat.NAgyon jók a fotók és Ti is nagyon helyesek vagytok ám!
Panka!
Meg köszöntem már a colát.Igazán jól esett hogy ennyire figyelmes vagy.
Anita!
A fotók nagyon jók!Igazán jó volt hogy benéztél hozzánk.Legközelebb a fiúk is jönnek remélem mert akkor még csinosabban öltöztetem fel a kiscsajokat!Gyógyfejek a fiadnak Kép Kép
Kata!
Még mindíg ismerős vagy.Pedig tiszta az előéletem!Nagyon jó fejek a csemetéid is!
Neva!
Meséltem a baboskendős fotókat a páromnak üzeni őrizd meg nagyon mert igazi kincs!
Forgi!
Jó volt megismerni titeket nagyon helyes a kis Gergő!
Ditta!
Jó lesz megismerni titeket!Andi?Talán ismerem akire én gondolok két év körüli a babája...ő biztos ismer engem.Arcról biztos én is nyaranta sok kismamával turizok együtt a faluháza előtt!
Zoli!
Nem jöttél...kár de ami késik...az a volnat(bocs ez közhely)
Mézesmadzag a kisgyőri talihoz.Nem csak a táj gyönyörű hanem a táncházas zenekar is innen származik ugyhogy egy babatáncház se lenne rossz!!
telian

Zoli!Egy vers!Most találtam.Gondoltam ide írom Nektek mert olyan szép!

Ijjas Tamás
Az ikrek élete

Szeretem, hogy nem is vérszerintiek. Csak, mint
az egymásra dobált ruhák szeretkezés el&otilde;tt,
amikor a dezodorok új illatot kapnak.

Az egyik zselés tollal összeköti az idegen pontokat.
A kád el&otilde;tt guggol, és cigizik. Néha berepül
hozzá egy véletlen galamb. Arcára hullnak a tollak.
Szereti, ahogy az ismeretlen kirajzolódik.

A másik érzelmeit és gyerekkori mackóit simogatja.
Majd eldugja &otilde;ket, hogy ne fájjon neki az éjjeli
brummogás. Másnap meggyónja b&ucirc;neit,
és szétosztja köztük az összes málnát.

Az egyik lánynak, a másik fiúnak öltözik,
de ha együtt vannak, már nem azok.
Nem kell egymásba szeretniük,
hogy összekeverjék a testük.

Szeretem, hogy nincs köztük vérvonal.
Hogy egymásra hajigálta a föld és az ég,
a kávészín&ucirc;t és a batikolt kéket.
telian

Sziasztok! Örülök, hogy jól sikerült a találkozó! Még nem néztem meg a képeket alaposan, nagyon kíváncsi vagyok van-e rajtuk ismerős.

Marika!
Nagyon kedves vagy, hogy néztél nekem bodyt, de anyukám megelőzött, már meg is vette. Már hallottam erről a boltról, volt olyan ismerősöm aki kijárt vásárolni Miskolcról. Megnéztem a táblázatba, hogy te is a Diósgyőri Kórházban szültél. A szikszói ennyire rossz? Mert ott dolgozik egy orvos dr. Kocsis (talán ő a főorvos?),akit ajánlottak nekem.

Ditta!
Az unokatesód végül kinél szült? Ezek szerint nem nagyon bánta, hogy nem volt ott az orvosa.

Kriszta!
A motorkiállítás jó ötlet! Ott leparkolom a fiúkat (mert az ilyesmi már Milánt is igen érdekli), és én mehetek a dolgomra.

Jó éjt!
Judit
kjudit

SziasztokKép

DittaKép

Köszönet a dícséretért.
Az nagyon jó lenne, ha megcsinálnád az albumodat, mert nagyon megnéznélek benneteket.Kép
A babucid jobban van már az oltás után??? Biztos lehetsz benne, hogy az oltás miatt nem alszik. Bár lehet, hogy érzi a te kínodat is. Együtt a kettő nagyon sok neki. Kúpot adtál neki az oltás után? Nekünk csodaszer volt. Olyan nyugodt lett tőle, mintha nem is a mi gyerekünk lenne. Még aludni is tudtunk azon az éjszakán egy keveset. Azóta szerencsére oltás és kúp nélkül is nagyon jó alvó lett.Kép

Panka!

Ne ingerelj találkozó és szalvéta ügybenKépKépKép A férjem jól letolt, hogy miért nem mentünk. Neki igen nagy kedve lett volna. Az sem izgatta, hogy a szülinapját ünnepeltük. A képek is nagyon érdeklikKép

Marika!

Köszi az "ismeretterjeszést". Így legalább tudom, ki kicsoda kb.
Neked megnőtt a hajad!?KépKép

A többieknek is üzenem : nagyon szép mindeni gyerkőceKép Nagyon tündériek voltak a képen!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de volt (van) egy kis gondunk. Na jó, nem kicsi, de remélem megoldjuk. A tali előtt került fel az a bizonyos pont, arra a bizonyos I-re, szóval elég nehéz volt nem mutatni előttetek.Kép Ezek után egyszerűen nem volt kedvem írni.Kép

Kriszta!
Igen, tényleg jól eljátszottak a "nagyjaink".Kép Dancsi legalábbis nagyon örült, hogy volt vele hasonló korú is.
Szerintem ne rágd magad, hogy honnan ismerjük egymást, majd beugrik egyszer. És a párodnak is ismerős vagyok még mindig?
Az a Kisgyőr ötlet nekem tetszik.Kép Pankáéknál is volt egy tali a kertben és szerintem nagyon jól sikerült.Kép

Forgi!
Sajnálom, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, pedig én nagyon szerettem volna. Nagyon vártam, hogy találkozzunk. Na nem akarlak külön kiemelni ámKép, de mivel szinte egyidősök a gyerkőceink, szerettem volna még 1-2 dologról beszélgetni. Majd legközelebb.

Anita!
Tényleg kár, hogy a fiúkat nem tudtad elhozni, de talán a képek kárpótolták őket valamennyire. A párom viszont sajnálta, hogy a párod nem volt ott. A multkor egész jól eldumáltak állítólag.Kép

Neva!
Jó volt Titeket újra látni.Kép Laura tényleg gyönyörű "nagylány" lett. Érdekes módon ő az egyetlen akit Dodó még mindig emleget.Kép

Magdi!
Örülök, hogy Titeket is megismertünk. Rólad hallotam már ám Krisztitől.Kép Na nem megijedni, mert semmi rosszat ám!KépKép

Marika!
Dorka egy tünemény!Kép Észrevetted, hogy bárki képsorozatát nézed, elég gyakran feltűnik a kiscsaj?Kép

Panka!
Beniről is csak azt tudnám mondani mint Dorkáról, de ugye ő mégiscsak fiú, nem mondom rá, hogy tünemény.Kép Inkább azt, hogy aranyos és előre látom, hogy a csábító szemei miatt lesz még gondotok vele pár év múlva.Kép
Ja, és gratula a lépésekhez!!!Kép

És akik kimaradtak!
Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni.
A régieket jó lett volna újra látni, az újakat pedig megismerni.

További szép napot mindenkinek!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Örülök, hogy ismét nagyon jó hangulatban telt a tali, ez látszik a fotósorozatból. Megnéztem ám mindegyiket, azt hiszem sikerült mindenkit beazonosítanom, és hogy melyik gyerkőc kihez tartozik. Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de tényleg megfertőztük volna a gyereksereget.

Gyöngy már jól van, mehetett oviba is. Hanga tegnap éjjel kb. 1 órán keresztül köhögött, ma éjjel már kevesebbet, és az orra sem folyik,láza nem volt. Én viszont annál rosszabbul vagyok, ha lehet fokozni, akkor még csúnyábban, "mélyebbről" köhögök, az orrom szinte egyfolytában folyik.

Úgy néz ki, hogy vírusos a gépünk, sorban kapunk vírusos leveleket, azokat karanténba is rakjuk, de mi is kaptunk olyan visszajelzéseket, hogy nem továbbítódott bizonyos levél a címzettnek, mert vírusos. És ezeket a címeket nem is ismerjük, mi nem küldtünk azokat lemvelet, a címjegyzékünkben sem szerepelnek.

Ráadásul a monitorunk is bemondta az unalmast, újat kell venni, mert ezen már nagyon homályosak a betűk, akárhogy állítgatjuk az erősséget.
Így még ma délután, monitort kell venni, és újratelepíteni rajta mindent mert kell írni a szakdolimat, és 2 beadandó dolgozatot, mely utóbbiakat csütörtökig postáznom is kell.

A betegeknek jobbulást, az egészségesek vigyázzanak magukra.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

KrisztinaKép
Nem tudod véletlenül a Tulipán tömbös turinak a nyitvatartását, és hogy melyik nap van bálabontás?
Kisgyőri tali jól hangzik.Kép

KodaKép
Majd gyorsan megszervezünk egy új talit, hogy ti se maradjatok ki a jóból.

KataKép
Mi a gond? Vagy nem publikus? Drukkolok, hogy hamar megoldódjon.

ZoliKép
Merre vagy? Jól vagytok? Hiányolt ám mindenki benneteket a talin.

ForgiKép
Valahonnan olyan ismerős vagy nekünk, csak nem tudunk hova tenni.Kép

Nem tudjátok, hogy lehet-e kapni kis méretben (1,2) lábfej nélküli harisnyát? Olyan gondban vagyok a harisnyanacikkal, mert az 1-es hosszban pont jó Benire, de a lábfeje már kicsi, a 2-es lábfeje pont jó, de még hosszú neki, lecsúszik. Ezért gondoltam, hogy talán a lábfej nélküli + zokni jó megoldás lenne.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
A bükk áruházban az ázsia centerben volt.múlt hónapban.A tulipános turiban keddenként tesz ki új árut.Mostanában jön bála!jövő héten megyek ha addíg nem jutsz el uzenek!
telian

Sziasztok!

A képeket nézve úgy látom, hogy nagyon jól sikerült a tali. Nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtunk menni, pedig úgy készültünk.
De nem tudtuk, hogy Kingán mik is azok a kiütések.
Bár okosabbak az ügyelet után sem lettünk. A doki szerint a péntek esti eperturmix ártott meg.
Máskor is ivott már, és akkor semmi baja nem volt.
De ahogy megjelentek a pöttyök úgy el is múltak, így ma már ment oviba.

Próbálom azonosítani a képeket a nevekkel, meg a gyerekekkel.Kép Jó kis fejtörő játék.Kép

A múlt héten volt az oviban a farsang. Nálunk nyitott volt, és az egész csoport indiánnak öltözött. Volt náluk műsort adni "Bobó és társa" (szégyen ide, szégyen oda a pontos nevüket nem tudom, Gyöngyöske Te talán tudod, mert az oviba is szoktak előadást tartani), de szuper volt. Fél öttől majdnem fél nyolcig "buliztunk". Volt tombola, versenyek dizsi stb. Vannak képek, majd ha sikerül feltenni valahova (mert idáig a babaszoba.hu-s albummal szenvedettem, de az istennek sem sikerül felrakni a képeket. Még az ovónénik is be voltak öltözve.Kép

Ha elmúlik ez a sártenger és a csapat hajlandó lesz kijönni Arntótra, nálunk is lehet egy találkozót tartani. Mert most egyenlőre nyakig járunk a sárban itt az utcában.KépKép

Panka!
BIztos, hogy van lábfejnélküli harisnya ilyen kicsi mérteben mert nekem van, csak nem tudom, hogy hol lehet venni, mert mi kaptuk. Én nagyon szeretem, mert nem csúszik, nem mászik le Kristófról.

Kata007!
A Pick-kes pontgyűjtéshez csekély 15 ponttal hozzátudok járulni, ha írsz egy levélcímet.Kép

Puszi
Kriszta
dkrisztina

Panka!
Babanetre nem publikus.

Kriszta!
Azért képes lennél kidobni 44 Ft-ot bélyegért? Ám legyen!Kép Mailban küldöm azonnal.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Bocs hogy csak most írok de kint voltunk Nyéken a nagyiéknál.
Jaj lányok annyira tetszett a tali és Gergő is hogy belemelegedett a végére!Nem tudom miért volt úgy megilletődve nem jellemző rá.
A képek fantasztikusak lettek,olyan édesek voltak a babák,már alig várom hogy nekem is legyen egy picurim.
Neva!

Észrevetted hogy Laura és Gergő mindig egymás mellé keveredtek?Jól mutatnak együtt!

Kata!

Én is szívesen beszélgettem volna veled és persze a többiekkel de ilyenkor sosem elég az idő.Ezért kell mielőbb egy új tali!

Panka!

Nem tudom honnan lehetek ismerős,próbálok találgatni:a Kiliánba jártam,laktam Diósgyőrben is és sokáig dolgoztam könyvesboltban a főutcán.Valamelyik?

Kriszta!

A te lányaid is édesek azzal a tejfel frizurájukkal,jó volt találkozni veletek is!Az angol turi az a Tulipános vagy van máshol is?Szeretnék mielőbb eljutni oda,nagyon korán kell menni hogy jó dolgokat találjon az ember lánya?Kisgyőr szuper feltéve hogy vki elfuvaroz minket mert nincs autónk.

Anita!

Remélem a fiúk jobban vannak már!

Marika,Magdi!

Örülök hogy végre titeket is megismerhettelek,lassan mindenkit be tudok azonosítani a topicban.

Mindenkinek pussz:Forgi
forgi

SziasztokKép

Kata!
Csatlakozok Krisztához.
Talán én is meghálálhatom a szalvétákat. Nekem van egy 50 pontosom a gyűjtésedhez. Ugye a Pickwick teáról beszélünk?

ForgiKép

Én is a Kiliánba jártam. De látom, mi nem ismerhettük egymást. Én '93-ban végeztem tesi szakon. A jó öreg Sztyopa volt a tesitanárom. Rá biztos emlékszel. Az oszt. főnökön Tepliczky volt.
Bár nagyon ismerős vagy nekem is, de biztos nem onnan.Kép

GyöngyöskeKép

Hajrá a szakdolgozattal! Aztán gyógyuljatok!

DKrisztaKép

Arnót : Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Kata!
Ha a Pickwick teáról van szó én is felajánlom amim van. kb.3*50pont.

Forgi!
A tulipán tömbös turkáló holnap reggel 9-kor nyit. Lehet, hogy találkozunk. Angol ruhák vannak még a sötét kapu alatti és a Matróz Grill melletti turiban is. De ott teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor van új ruha.

Judit
kjudit

Kata!

Beindult az üzletKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Alig bírom elolvasni, annyi mindent írtatok és annyi minden is történt az elmúlt három napban. A képek gyönyörűek. Pankáékon kívül senkit nem tudtam beazonosítani, de a Marika beazonosítása sokat segített, bár még vannak homályos foltok. Gyönyörűek a gyerekek, és látszik, hogy nagyon jól érezte magát mindenki. Abba is belegondoltam, hogyha el tudtam volna menni, olyan rossz lett volna, hogy nekem még nincs babucim és mindenkinek ott lett volna. Ezt ne rossz indulatnak értsétek, de biztosan tudjátok, hogy mire gondolok.
Forgi!
Te és a párod, korban hasonlóak lehettek, mint mi, de remélem legközelebb már megismerkedhetünk.

Panka!
Te semmit sem változtál, mindig ugyanolyan jókedvűnek látlak a képeken és a családodat is. Ez nagyon jó dolog.

Kérem a többieket ne vegyék sértésnek amit leírtam, de a többieket még képekről sem ismerem, mert a profilokban általában a gyerekek képei találhatók. Szeretem valakinek úgy elolvasni az üzenetét, hogy előtte megnézem a képét és megjelenik előttem, hogy kivel is "beszélgetek". Na én beszélek és nekem sincs betéve képem, de majd igyekszem pótolni.

Sokat "beszéltem", de jól esett.

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Forgi!
Igen, sajnos tényleg kevés az idő ilyenkor. Na meg mindenkivel vált az ember 1-2 szót.Kép

Koda!
Nem!KépKépKép
A Pick szalámiról van szó. Ez nem jött be.KépKépKép Semmit gond, mondtam: nem kell meghálálni.Kép Elég egy köszi!Kép

Judit!
Sajnos nem Pickwick, de azért aranyos vagy.Kép

Zsuzsa!
Csak halkan jegyzem meg, hogy nekem nem a gyerkőcről van kép a profilban.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok Miskolciak!

Bocs. hogy csak így ismeretlenül beköszönök ide, de szükségem lenne egy infóra, és Miskolcon egyáltalán nem vagyok ismerős.
Keresem a Gyermek Egészségügyi Központot, ezen belül a gyermeksebészeti szakrendelést. Meg tudnátok mondani, hogy ez pontosan hol található, esetleg telefonszámot, esetleg rendelési időt, kell-e előre bejelentkezni, vagy kell-e beutaló, meg ilyenek. Azt is megköszönném, ha elmondanátok, hogy lehet oda eljutni, ha tokaj felől lövünk kocsival.
Tudnátok segíteni?
simsi

KépKép
simsi

Simsi!
Ha Tokaj felől jöttök a Búza térnél (Autóbusz végállomás) a 3-as út kanyarodik balra, de Ti jobbra menjetek, Kazincbarcika, Sajószentpéter irányba. Tehát a Búza térnél jobbra, majd végig egyenesen.
A 20 emeletes toronyház utáni 2. lámpánál forduljatok be jobbra, és balra az első kapu a kórház kocsibejárója. Ott elmondják merre van a GYEK.
A Gyermekegészségügyi központ száma: 46/515-200

Külön a sebészetnek nem találok.
Szerencsére még nem jártunk ott, nem tudom be kell-e jelentkezni, kell-e beutaló. Mellette viszont a bőrgyógyászaton már jártunk, s szerintem jó ha 1 napi hideg élelemmel indultok el, mert mindig olyan sokan vannak.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Marika!
Köszönöm!KépKépKépKépKépKépKép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Végre kisütött a nap. Ez is valami.

Forgi!
Sikerült jó ruhákat találnod?

Én ma kihagytam, inkább elmentem tornázni.
Ma egy új lány volt a pultban, nem nagyon értékelte, hogy vittem Milánt is. Pedig nincs vele baj. Különben nem vinném. Csak ugye jön-megy, mint egy kétéves. Nem tudtok bababarát helyről, ahol nem zavar a manó? Ti jártok tornázni?

Judit
kjudit

Sziasztok Lányok

Jó volt látni a képeket, ma nézhettem meg mert bekakilt a netes telefonom.

Nem jött össze sajnos, hosszú történet, de annak örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Az ujakat tippelgettem, hogy ki kicsoda.

Zoli Kép
bbendi

Zoli!
Ez a kék arc most azt jelenti, hogy szomorú vagy, esetleg rosszkedved van? Csak nem Bendi beteg?

Krisztina!
A Tulipán tömbben hol van turkáló?? Nem a vele szemben lévő épületben van, azon a soron ahol a gyerekcipő bolt is van, a sarkon a bank?

Kata!
Küldtem Neked mélt!!!

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Kata007!

Elnézést kérek, Téged kihagytalak, pedig a fényképeteket többször is megnéztem. Mégegyszer bocsi.

Azt szeretném Tőletek kérdezni, mint tapasztalt Mamáktól, hogy (mivel el kell gondolkodnom már mit, milyet és hol vegyem) érdemes-e váltókaros babakocsit venni, vagy egyáltalán Ti hogyan tapasztaltátok, milyen a hasznos babakocsi.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok !

Végre fél napi munka után sikerült csatlakoznom az InternetreKép Hát elég lustácska ez a rendszer de végre van valami. Majd jövök többet.

neva
neva

Gyöngyöske!
Nézem máris.

Zsuzsa!
Nehogymááááá ezért elnézést kérj!Kép Én csak felhívtam a figyelmed, hogy rólam van kép a profilomban.KépKépKép

Neva!
Várlak!Kép

K.

Ui: Gyöngyöske!Kép Megnéztem, válaszoltam is.

KépKép

KépKép
kata007

nZsuzsa!
Nekem a babakocsink nagyon bevállt. Graco babakocsit vettünk nagy kerekekkel, bolygósíthatóval. Ami még nagyon jó volt benne, hogy egy babahordozó van hozzá, amit rá lehet erősíteni. Így ha elaludt Milán az autóban, hopp csak rátettem a babakocsira és toltam tovább. Igaz, nem olcsó az új, de szerintem nem muszáj újat venni. Ezeket nem tudja egy gyerek elhasználni. Mi is használtan vettünk és még mindig nagyon szép.
Judit
kjudit

SziasztokKép

ZsuzsaKép

Marci még csak 9 hónapos. Mi használtan vettük át a babakocsit. Mondom is mindig, ha újra szülök, legközelebb a legtutibbat veszem. Sokat kínlódok ezzel. Nekem a legfontosabb, hogy könnyű legyen. Könnyen lehessen irányítani, és fontos, hogy váltókaros legyen. Az ugye minimum, hogy a háttámlát állítani lehet. Mostanában már áttértünk a sport babakocsira, mert annyira utálom már a nagyot. Szóval érdemes egy kicsit jobbat venni. Főleg hogy aug.-ban szülsz. Sokat leszel lent a kisfiúval vagy kislánnyal!!!???KépKépKép
És köztünk is csak 2 év van ám! Velünk nem is akarsz megismerkedni, csak Forgiékkal?KépKépKép
És albumom is van ám, bi-biii!

JuditKép

Tornázniiii!?Kép Ha van 2 percem, dőlök az ágyba, vagy a tv elé. Irigylem az energiádat!Kép

Neva!

Én is egy fél délelőttöt szenvedtem a rendszerrel. Teljesen be voltam sózva, hogy nem sikerült. Kép

KataKép

Veled már kibeszéltem magamKépKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Krisztina, KrisztaKép
Köszi az infot harisnya ügyben.

ForgiKép
Lehet, hogy a könyvesboltból vagy ismerős, nem tudomKép. A Kiliánba csak ismerőseim jártak, de szerintem alattad (Altrichter Gyuri, Totok Tamás).
A tulipános az angol turi és van a Szeles utcán a Rutex udvarban is.

KataKép
Nekem lesz 30 Pick pontom, csak előbb meg kell enni ami benne van.Kép

ZsuzsaKép
Ha ott lettél volna biztos másképp gondolnád. Én 2× voltam pocisan talin, baba nélkül és egyáltalán nem éreztem magam rosszul. Szerintem Marika sem.
Remélem sikerül mihamarabb fotót varázsolnod a profilodba.Kép És pocaklakóról nincs még kép?
Váltókaros babakocsinál arra gondolsz, amelyiknek a tolókarja átállítható egyik irányból a másikba? Szerintem jó dolog. Nekem Graco Travel System van, ezen az ülőkerészt lehet forgatni (hú, nem biztos, hogy így érthető), én meg vagyok vele elégedve. Bár az ára elég húzos volt. Babakocsi vásárlásnál elég sok szempontot kell figyelembe venni.
Van egy jó babakelengye listám, érdekel?

SimsiKép
Sajna nem tudok többet segíteni mint Kata.

JuditKép
Hova jársz tornázni?

GyöngyöskeKép
De igen, ott van a turi. De az majdnem a Tulipán tömb.Kép

NevaKép
Ez azt jelenti, hogy mostmár újra leszel gyakrabban?KépKép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?