Sziasztok!
Bocsánat, hogy eddig nem jelentkeztem, de volt (van) egy kis gondunk. Na jó, nem kicsi, de remélem megoldjuk. A tali előtt került fel az a bizonyos pont, arra a bizonyos I-re, szóval elég nehéz volt nem mutatni előttetek.
Ezek után egyszerűen nem volt kedvem írni.
Kriszta!
Igen, tényleg jól eljátszottak a "nagyjaink".
Dancsi legalábbis nagyon örült, hogy volt vele hasonló korú is.
Szerintem ne rágd magad, hogy honnan ismerjük egymást, majd beugrik egyszer. És a párodnak is ismerős vagyok még mindig?
Az a Kisgyőr ötlet nekem tetszik.
Pankáéknál is volt egy tali a kertben és szerintem nagyon jól sikerült.
Forgi!
Sajnálom, hogy nem tudtunk többet beszélgetni, pedig én nagyon szerettem volna. Nagyon vártam, hogy találkozzunk. Na nem akarlak külön kiemelni ám
, de mivel szinte egyidősök a gyerkőceink, szerettem volna még 1-2 dologról beszélgetni. Majd legközelebb.
Anita!
Tényleg kár, hogy a fiúkat nem tudtad elhozni, de talán a képek kárpótolták őket valamennyire. A párom viszont sajnálta, hogy a párod nem volt ott. A multkor egész jól eldumáltak állítólag.
Neva!
Jó volt Titeket újra látni.
Laura tényleg gyönyörű "nagylány" lett. Érdekes módon ő az egyetlen akit Dodó még mindig emleget.
Magdi!
Örülök, hogy Titeket is megismertünk. Rólad hallotam már ám Krisztitől.
Na nem megijedni, mert semmi rosszat ám!
Marika!
Dorka egy tünemény!
Észrevetted, hogy bárki képsorozatát nézed, elég gyakran feltűnik a kiscsaj?
Panka!
Beniről is csak azt tudnám mondani mint Dorkáról, de ugye ő mégiscsak fiú, nem mondom rá, hogy tünemény.
Inkább azt, hogy aranyos és előre látom, hogy a csábító szemei miatt lesz még gondotok vele pár év múlva.
Ja, és gratula a lépésekhez!!!
És akik kimaradtak!
Sajnálom, hogy nem tudtatok jönni.
A régieket jó lett volna újra látni, az újakat pedig megismerni.
További szép napot mindenkinek!
K.