Na visszaolvastam, nem csak felületesen átfutottam. Volt mit
Piri, bátor vagy, hogy rögtön a borsóval kezdted. Én nem mertem volna, bár tény, hogy minden ember más habitusú. A lényeg, hogy a pukikon kívül más baj nem volt, nem fájt a poci tőle
Bari, üdv újra itt
Anna, a kanállal nekünk is volt egy kis harc. Van egy tuti műanyag kanala, azzal etettem. Aztán karácsonyra kapott a nagyszülőktől ezüst készletet
Befogtam a kiskanalát, és nagyon tetszett neki. Aztán egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó kinyitni a száját. Szinte ki kellett feszíteni etetéskor... Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve visszatértem a műanyaghoz, és most megint nincs ilyen gondunk...
Újévi fogadalom? Semmi. Nem szoktam. Mert amit megfogadok, sosem tudom betartani. De terveim vannak 2009-re
Gesztenye: Ti hogy készítitek el a gyerkőcnek? Én vettem mirelit gesztenyét, nem pürét. Azóta csücsül a fagyasztóban, mert addig még eljutok, hogy a dobozból hogy kell kivenni, de tovább már nem megy
Melike! Jó neked, hogy a régi ruháid jók rád!!! Második baba után? Azt mikorra tervezitek? Csak nem Ti lesztek a másodikak a topicban?
Szilvi! Gratulálok a fogacskához! És mit szól a fogmosáshoz Merci?
Andóca, Ti hogy vagytok? Gyógyulgattok? Láttam, hgoy Kitti már nem lázas, de mi a helyzet a többi tünettel? Meg a többiekkel?
Bogi! Sóskát és spenótot egyszerűen turmixolom, és nem lesz szálas. Borsót csak bébiételt adtam neki, én nem pepecseltem annyit. De már szoktatom a borsó héjához
A zöldbabot sem passzíroztam, csak turmixoltam
Babapiskóta: én adok neki pár napja. Amíg mi vacsizunk vagy ebédelünk, ő is kap egy babapiskótát, hogy ne unatkozzon az asztalnál
Csak figyelni kell, mert elég nagy darabot képes "leharapni" belőle. De ízlik neki. Babakekszet csak reszelve vagy áztatva adok neki. nekem olyan picinek tűnik, és Marci a torkáig nyom le mindent. Félek azt adni a kezébe rágcsálni
Eyi, nálunk is ez a helyzet, az esti alvás már 10 körül van. Mi úgy oldjuk meg, hogy tudjunk együtt lenni, hogy kihasználjuk a napközbeni alvásait
Ez mondjuk csak hétvégén nyerő, de hétközben is sokszor alszik azután, hogy az apja hazaért. Ha meg netán korábban aludt délután, akkor csak a kitartás... Ami nem könnyű, tudom... De különben sosem lesz kistesó
Anna, köszi a köszöntést, de majd 5 hónap múlva, jó? Nekem csak az az ünnep
Nálunk nincs kukac-vakargatás. De vigyorogva várja, hogy tisztogassam neki
A kiságy nálunk már a legalsó álláson van. És ahogy ácsorog a kiságyban, kiabál ki nekem a konyhába, hogy hééé, anya, nézd mit csinálok, rágom a szélét a kiságyamnak
Márti, amíg nem sétálgatnak, csak kúsznak, addig nem csak a talpa fázna, nem?
Szóval én inkább térdig érő csizmát vennék a helyetekben
Nálunk csak a fürdőben, konyhában van kő, ott meg csak ritkán jár
nekünk egyébként nincs cipőnk... volt egy tescos, tuti jó, de kinőtte
Schopin, délután megírom. Meghallgattam, értettem mindent, de nem írtam le. Most meg alszik Marci... Nálunk az ici-pici pók a nyerő. Apa már megkérdezte, hogy ki szereti jobban, Marci vagy én?
Dana, képeket várunk
Nálunk a picit darabos kaja már megy. Ami nem teljesen püré, de azért nagyjából még az