A majdnem terhes,hogy elkadt a gumiban.
Ma voltam nem elit magánböcsi
hanem rendes állami bölcsi beiratkozáson. 2-be is felvették és egyen várólistán van. a várólistás lenne jó,de szerintem a másikba megy jövő februártól,addig a magánba most februártól.
Egyikkel sincs bajom,nekem tetszenek.olyan régi"kommunista fílingje" van nyugis bölcsisnénikkel.mindíg abba akartam járatni amiben éppen voltam.
Már lelkiismeretfurdalásom van a most februártól...mivel nem fogok annyit dolgozni,hogy ott legyen de hát valahogy el kell indulni nem?
Mondták a bölcsisnénik,hogy sok 13 hónaposuk van, meg is lepődtek mennyi.(kérdem én akkor engem miért hajtottak el tavaly)
Épp aludtak.nagyon cukik voltak ott a kiságyakban. elég jól felszereltek.szavam se lehet.
5 helyen voltam, abból még 2-ben volt hely.
februártól aza tervem hogy 10-re viszem vagy ahogy ébred mert motsnában 9-kor fekszik fél 10-kor kel ami nem túl jó bölcsi szempontból.
szóval el akartam ellalvás előtt hozni,de ha fél 10 körül bemegy akkor semmi értelme,fél 1-kor elhozni,mert mire elmegyek,jöhetek vissza.
Szerintem fél 10-re viszem és 3-ra megyek,alvás utánra.szerintem ez jó nem? Nem sok?Mivel itt nincs beszoktatás ezért az elején 1 óráráa hagyom ott,aztán 2-re stb.
Pénteken megyek egyeztetni. remélem jó nekik amit elgondoltam.
Az állami 345 Ft naponta+ mindenféle felszerelések.(ha valakit érdekel)