Új privát üzeneted érkezett!

Marcsi,nekemnem csaponganak az érzelmeim! DÖGÖLJÖN MEG!!!!!! :lol: :lol:

Remélem a másik nőtől nyúlta le a pénzt és azt hazudta,hogy a közös otthonukat építi!!!!
:lol: :lol:

Ja és Keservekben gazdag nyomorult újévet kívánok neki!!!K.NY.Ú.K.!!!!

(bár tudom,hogy sokszor fogok újászületni miatta!!!)

Kép
ndombi

Ndombi ezt az utsó sort megmagyaráznád? ez milyen elmélet? komolyan érdekel! mivel fosok attól, h mi van a halál után, ezért érdekel minden alternatíva :)

Marcsi: figyu ezzel a husa-vére elmélettel ne őröld magad! az ilyen dumával tipikusan csak is a saját lelked gyötröd! felesleges! de ha ezt így gondolod, akkor gondold át azt is, hogy ezek szerint minden gyermekkel rendelkező pasi, aki elválik az egy tetü!? képzeld Marcsi, ahhoz, hogy téged elhagyjon, sajnos a fiát is el kellett hagynia, azzal pedig ugyan ne te törődj, hogy ezt ő mennyire sajnálja vagy se! az ő lelkével ne te foglalkozz! viszont később ha nem foglalkozik eleget a gyerekkel, akkor készülj fel, hogy neked többszörösen is toppon kell lenned! ezért sem lehetsz "puhány"! ja és engem sokat vígasztalt anno az a tény, hogy jennifer anistot is ott hagyta brad pityu és nicole kidment is a tom cruise... na... oszt mi van... történnek ilyen pofára esések a világban! sőt komolyan mondom, hogy kell is ez az embernek, mert aki nem szenvedett igazán soha, az nem is fogja a boldogságot értékelni! a pasivágyam is az volt, hogy vagy olyat akarok találni, aki szenvedett már, vagy olyat, aki már nagyon ki van éhezve a családra - s lám, összejött! csak nem kellett ezen görcsölnöm! + én mondom azt, hogy a szenvedésem meg is érdemeltem, mert jó sok fiút hülyítettem. mindezzel én nem bántani akarlak, csak virtuálisan rázni próbállak, mert az ilyen feladom dumától nagyon bedühödök! szóval talpra! első cél a sok élmény és program. 2. cél közben megfeledkezni erről a f.szról. 3. cél új életet kiépíteni... sokadik cél új pasi! az új pasin ne is gondolkozz most mert most úgy se találnál olyat aki begyógyítaná a lelked. és még egy jó tanács: legközelebb jobban nézz körül a választottad háza táján. ha sokat ismerkednél egy idő után ki tudnád szűrni, hogy ki a megcsalós, ki a nem maradós, ki a linkóci fajta.

Mindenkinek: BOLDOG ÚJ ÉVET!

Hunci hol van?

Kép
Kép
Kép
konkri

Bocs, nincs időm visszaolvasni, 2 hete nem vagyunk otthon, vidéken vagyunk, szülőknél.

Konkri, köszi a hiányolást!

Majd ha hazaérünk, olvasok.Ráadásul most épp nincs hangulatom se írni se semmi, szar 2008 után már most látom, még szarabb lesz az idei év. 2 polgári pert indítottak a család ellen, egyet ellenem. Szóval lesz dolgom idén :cry: ....

Mindenkinek sokkal boldogabb új évet kívánok mint az idei volt!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hunci: ellened minek? (már ha publikus)
Én is hiányoltalak,csak magamba folytottam az érzéseimet :lol:

Konkri: Ha tényleg érdekel röviden:

Véleményem szerint újászületünk és a következő életeken át javulunk egyre,mire elérjük a tökéletes állapotot.Mi választjuk ki hova születünk és igen a sivatagi éhezést is magunk választjuk.Pl ha életünkben gazdagok voltunk de pl nem örültünk,hogy mindenünk megvan,olyan életet választunk közelebb ahol megtapasztalhatjuk a másik oldalt, hogy ezt a hibát többet ne kövessük el.
Ha befejezeten dolgunk van valakivel,pl (időszerű) apa vagyok és egy másik nő miatt elhagyom a családom,nem törődve az érzéseikkel legközelebb mikor életet választok megcsalt elhagyott anya válik majd belőlem (ha ezzel tanulok) ,hogy megtapasztaljam a másik oldalt. De ez ennélösszetettebb,most sarkítok.
Nálam ez nem hit.tényként kezelem a halál utáni életetet. (nem mintha ez megváltás lenne). Szerintem régebben írtam,hogy sokat foglalkoztam ezekkel a dolgokkal (anyalok stb.láttam a segítőmet, tudom, hogy velem van), csak nem traktálok vele senkit,akinek szüksége van a mondanivalómra az úgyis megtalál,már tapasztaltam.

Egyébként ezért nem is aggódom annyira a sok sötét bunkón,mert úgyis maguk alatt vágják a fát.
Ajánlom Konkri:

Edgar Cayce a reinkarnációról.rendeldd meg:
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/web ... 20reinkarnációról&SrcField=sfMegNev&SrcCategory=&CategoryID=ATG&BookID=169792&GotoBook=True&Price=&CBStock=Checked&LastDays=20

A legjobb könyv amit valaha olvastam ebben a kérdésben és teljesen egyetértek vele. 10 éve olvastam,de mindenkinek ajánlom akinek kérdései vannak.

Kép
ndombi

Mot nézem minttha nem hozná be a könyvet.
Mindenesetre a keresésbe beírod a címet akkor kiadja.

Kép
ndombi

Hmmm. Jelentem Hunci, én is hiányoltalak, és hasonlóképen jártam,mint dombika :lol: :oops:
Vendég

Ndombi, Blo :lol: értettem kérem

Ndombi, a játszóházzal mi újság?mennénk...

publikus miért ne...öröklési per.
Vendég

Vörösbegy, kerested egyszer Kiscsillagot, most jelentkezett, kislánya van!!!! :lol:
Vendég

Szupi!Mehetünk Hunci jövő hét második fele jó lenne szerintem. Addigra meggyógyulok. Tegnap frankón semmi bajom nem volt ma meg aannyira szarul vagyok,mint 3-4 éve soha. Érdekes. Lázam nincs,mivel sosincs,ami nem túl jó szerintem.De pont úgy érzem magam,mindenem fáj,nem kapok levegőt. Pont mint egy súlyos influenza lázzal,de nincs lázam és szerintem nem influ.ma nem bírtam foglalkozni Dorkával délelőtt vigyázáskor 2x elaludtam,aanya vigyázott rá 4 órát aztán aludt aztán Csaba+én besegítettem. remélem holnapra egycsapásra jól leszek.na persze...el is felejtettem ezt a beteg érzést...eddig mindíg mondtam,hogy beteg vagyok,mikor folyt az orrom,de ez nem az.
Bárcsak Dorka ne kapná el!!!!

Kép
ndombi

Dombika: biztosan ez a nyomi influ kapott el, jobbulást. Én is rettegek, h elkapom és onnan nincs megállás :twisted:

Huncika: "szuper" lehet ez a perelősdi. Nem volt elég a bánatból?!!
Vendég

hát nem múlt el.szerintetek influ?

Maszkban vagyok egész nap.CSak el ne kapják!!

Kép
ndombi

Hunci: Öröm az ürömben : legalább van min pereskedi!!!
Remélem nyersz! Ja és még egy öröm: az ügyvédi költséget már meg is spóroltad!!!

Mit szóltok az új dorkafotóhoz...? Menő mi?

Kép
ndombi

ja,most jöttem rá,milyen apropóból örökölsz.... :oops:

Bocs,azt gondoltam távoli nagynéni.... :roll:
remélem nem apukád után perel valaki??????

Kép
ndombi

Ndombi, nagyon jó kép!
Hát nem amerikai távoli nagynéni :cry: , apu miatt perel a saját nővérem, elég bonyolult per lesz, mert több alperes van, a bátyám fiát perli aki amúgy a keresztfia, Hunort perli és engem.
Mivel van két kk, így perli a gyámhatóságokat is, mivel a gyámhatóság az ügyben nem járhat el, eseti gondnokot neveznek ki a kk-ak mellé és ami még egy csavar,hogy a bátyám nem apué, így az ő fia sem apu unokája, csak végrendeletben megnevezte, hogy a bátyám érezze, hogy sajátjaként szerette...
Vendég

Kedves,hogy a végrendelet ellenére perel....
mi az a kk...ja kiskorú leesett

Gondolom ő is kap,nem? neki az nem elég?
Gondolom nem régi a végrendelet,ha Hunor is benne van. Nem beszélték meg míg élt apukád? vagy rosszban voltak?
Mindenesetre nem lenne szívem apukám végakarata ellen perelni.

Barátnőm(akivel egyenlőre megszakadt a kapcsolatom,mert ő pontban fél 6-kor tud velem találkozni-de mivel nekem ez nem jó-én minden más időpontot felajánlottam-ezért mondta,hogy majd ha Dorka nagyobb lesz és RUGALMASABB leszeszek (én ?) akkor találkozunk.-fél9-kor sem jó mert aludni akar..... na mindegy...)
..szóval az ő 3 fiútestvére az apukája előző házasságából is a nyakukra jár mert ő és az anyukája a haszonélvezője annak a lakásnak amit el akarnak adni. De nyilván nem adják el,mert nem akarnak a híd alá menni. de a bátyái közölték,hogy kb remélik hamar meghal az anyjuk és akkor elköltözik az a csaj és eladják a lakást....bűbáj....

Kép
ndombi

Ndombi, mi már nem kaptunk mert megkaptuk apu életében, csak ő ezt elfelejtette, én még kaptam a végr. szerint egy fél autót, a másik fele anyué, azzal hogy én temettessem el.
nem beszélte meg senkivel sem, pláne hogy a tesómmal én utoljára 4 éve taliztam, apu meg 2 éve talán...pedig egy a város, csak ő nem szerette a családját.
Vendég

jajjjj Hunci! Komolyan mondom borzasztó, de tudom, h nagyon is helyén van az eszed és ügyes leszel!
A nővéred apukádtól van??? Az eszem megáll! De nem is hergellek tovább meg magamat sem. Na, még akartam írni, de csak nem írom le :twisted:

Dombika: jelentem én is megkívántam a képet, mert piszok jó, és gyártok én is egyet, vagy kettőt... vagy... :wink:
Vendég

Kép
Vendég

yes, yes, yes... :D
Vendég

Na, és akkor itt vagyunk mi Vincussal...ahogyan ő mondja "puha anyuval", ami az én olvasatomban dagi anyuval :lol: :oops: :P

Kép
Vendég

Hali!
Vörösbegy: jobbulást kívánok a Kislányodnak!!!
Kép
Vendég

Hmmm, aszem átmentem giccsbe, bocsiiiiikkkkkkaaaa! :D
Vendég

Marcsi, visszaolvastam, nagyon sajnálom, amit átélsz most, de hidd el, egy mocsoktól megválni idővel rájössz,áldás, kitartás és igenis lesz majd párod, nem most kell keresni, most a fiaddal és magaddal kell törödnöd, de lesz párod, akit szerethetsz és viszontszereet és nem hazudik.

Blo, szuperek a képek!

na majd én is teszek fel, jó volt a karácsony, bár nekünk ugye ez már a 2, igaz, az első amit Huni is úgy igazán átél.

na majd mesélek, tényleg, jó volt, csak azért beárnyékolta egy-két dolog (rossz volt, hogy egyik nagypapa sem él már, hogy anyu nagyon beteg, a perek, szóval most sok van a vállamon) de ezektől eltekintve, nagyon jó volt.

a kölök még mindig lusta, mint a főd, hát ja, az én fiam :lol: , nem indult el, és úgy látom, nem is fog, de tán a bölcsibe majd kétlábon fog bemenni, remélem, leglaábbis :lol:
Vendég

Hunci: az autóért perel?

Blongyi: semmit nem látni belőled....

Kép
ndombi

mikor lesz bölcsis?Szeptember?dorka febr 10-től megy 3- 4 órában.

Kép
ndombi

bölcsis szeptembertől.

hát az örökési per nem egyszerű....elküldtem püben
Vendég

felvették szeptembertől? Akkor teljes időben lesz bent?Én még meg akarom kérdezni,hogy jövő februártól felveszik-e államiba. mikor van a jelentkezés?
Én 1-2 helyen várólistán vagyok..szerintetek akkor felhívnak? Gondolom nem.

Kép
ndombi

Kép

Dorka 4 naposan......naggggyon durva......1 év alatt... most nézem vissza a régi hozzászólásokat.

Kép
ndombi

bölcsibe a jelentkezések júliusban szoktak lenni, de tartanak egész évben, csaak júliusban megy mindenki.tehát a jövő február, az 2008 július, de mindig rá kell kérdezni, hogy van-e hely, mert a bejelentkezés folyamatos.
már egész napra megy, igen :cry:
Vendég

Szofi is megy szeptembertől bölcsibe, feltéve, ha találok munkát. Rosszul tudom, hogy 3 gyereknél már szociális alapon is beveszik? Könnyebb lenne munkát keresni, ha nem lenne velem mondjuk délelőttönként, plána ha már be van szokva a bölibe.
Csajok nem tudja valaki, hogy a lakáshitel után járó adóvisszatérítés ugye 5 évig jár. De hallottam olyat, hogy a gyerekekeután még plussz 1-1 évig. Nem tudtok erről valami?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Cuki szofi! Vicces a haja a képen,mintha elektromos lenne :lol:

sajnos én nem tudom mi az a lh adóv.
Gondolom Hunci majd megmondja :wink:
felveszik úgy bölcsibe,hogy munkát keresel? Nálunk sehogy....még utánajárok....nem akarom 1 évnél tovább fizetni a magánt.

Kép
ndombi

Csak úgy veszik fel, hogy ha már van munkám. Ez a baj. Én tavaly előjegyeztettem, szerencsére nálunk nem olyan vészes a helyhiány. Szofi ébredés után néz ki így, annyira alszik a drágám...
legújabb hobbija:
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe: Szofi nagyon édes, ahogy alszik, micsoda szempillái vannak! :)

Én is szeptembertől szeretném Marcit bölcsibe adni, rászánok egy hónapot, hogy beszokjon, utána én októbertől húzok vissza melózni. Szerencsém van, várnak a régi munkahelyemen! :roll:

Tegnap voltunk moziba a párommal, a Spílert néztük, egészen jó volt, hasonló mint a Blöff és a Ravasz, az Agy, stb., de azért nem olyan jó! Azért egyszer megérte megnézni! Marcira anyáék vigyáztak, így jó volt elmenni kikapcsolódni!

Ndombi: tuti nem láttam ezt a képet Dorkáról, mint a négy naposat! Micsoda kis pufi pofi volt! :lol:

KépKép
Kép
sagi1

SOS
ért valaki autóbiztosításhoz?bajban vagyok :evil:
Vendég

én csak mint mindenki más.
Mi a problem?

Kép
ndombi

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de ha mi már kinőttük, Nektek még jól jöhet. Eladok hosszú ujjú pólókat, pulcsikat, mellényeket, nadrágokat, kocsicipőket, rugikat.....
Egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Mindenkinek BÚÉK!

Kép
an°°di

Sziasztok!
Boldog új évet mindenkinek.
Nekünk jól teltek az ünnepek. Lili olyn édesen örült a fának meg az ajándékoknak. képeket egyenlőre nem tudok feltenni mert sógorom gépén vannak ő meg elvitte. majd elkérem aztán teszek fel. lehet hogy majd a szülinaposokkal együtt. 17-én 1 évesek leszünk. el sem hiszem.

jaj csibe olyan szép szofi azzal a fülbevalóval. lilinek még nincs mert apa szerint hülyén nézne ki az ő semmi kis hajához. de nyárra akkor is kihisztizzük. :P

Marcsi: csak annyit erről az egészről hogy anyukám 15 év után vált el aputól, de sokkal jobb lett volna ha előbb elválnak, így megúsztuk volna a veszekedéseket. szerintem a manónak jobb hogy most történt amikor még nem érti a dolgokat. de te akkor sem adhatod fel. meg mi az hogy nincs értelme az életednek. hát kell annál szebb ok az életre mint hogy van egy gyünyörű egészséges kisfiad akinek te jelented a világot??? fel a fejjel!!! :wink:

taknyosak vagyunk megint. holnap meg megyünk a második oltásra. :roll:

És leszoktunk a tápiról is. úgy issza a kakaót hogy még... este vacsi (virsli, csirkesonka vagy ilyesmi) aztán még képs lehúzni 210 kakaót. jobban is alszik. éjjel már nem eszik. hajnalban kb 6 körül még iszik kakaót, aztán fél 8 fél 9ig szunya. azelőtt fél 7kor kelt. úgyhogy kopp-kopp.

fog még mindíg csak egy. viszont már úgy száguld azokon a husi lábain hogy alig győzünk utána rohanni. :lol:

Kép
móni86

Sziasztok
Koszi mindent!Rendben vagyok.Kebzeljetek a volt telefonjat ugye ami a nevemre volt felnyitottuk,ne tudjatok meg.Mar egy honapja egyut voltak mire rajottem.Ossze visza hazudozott es neki is.Azt irta neki hogy az ex felesege vagyok tehat elvaltunk mar es azert valtunk el mert en csaltam meg ot.Es meg a tobbi.Inkab nem is irom.A szeretoje k....ot le engem.Ugy hogy kesz elegem van.Soha tobet nemakarom latni.Gyulolom utalom.Es remenlem tovabbiakban sem erdeklodik a kicsi irant.Ur isten kivel eltem en 7 evig.Elvalok,de minel gyorsabban

Kép

Kép
marcsitita

Kép Elso ho,szankozasi elmeny Kép Boldogok leszunk apa nelkul is

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi: nem ő vallotta be? Csak 1 hónapja voltak együtt és máris vele karacsonyozik.
Honnan tudtad meg? A csaj nem tudom hogy képzeli de igazság szerint minél köcsögebbek,neked annál könnyebb lesz túllenni rajta.

Szerintem ne nyomozgass már. Örülj neki,hogy megcsaltad és elváltatok :lol: :lol: remélem jó volt :lol:

Kép
ndombi

Nagyon felnőtt!

Anyám nem egynagy sportoló.mikor kicsi voltam lejött velem bobbal.ki is tört a fogam.

Egy másik fogamat dodzsemezésnél törte ki.

Erről jut eszembe: 5 fog!

Kép
ndombi

Nem en jottem ra mindenre.A csajt ugyanugy atrazza mint engem es meg van valakie tuti dolog.Olvastam meg egy sms-t amibe mas no irta neki,mikor jossz,hianyzol,itt van velem a kis Matyko.Na ezek kik?
Amikor irkalta a csaj hogy megint az exednel vagy stb stb nem is volt nalam.tehat hol volt?A harmadiknal.Mert munkaja nem volt az kiderult

Kép

Kép
marcsitita

Kihez mentem,egy csalohoz,kihasznalja a noket aztan lelep.Szelhamos.Hogy tudtam igy szeretni.Hogy tudott igy bolonditani.

Kép

Kép
marcsitita

Kicsit összezavarodtam,de a lényeg,hogy voltál te és még egy csaj akihez elköltözött és +1 szerető 1 hónapja?
És most akkor kinél lakik? A másik csaj is tudja, hogy van 3.?

A kis Matykó Adam féltestvére?
Tiszta Tv sorozat. De legalább kicsit jobb allapotban vagy azért,ugye?

Kép
ndombi

Móni, ez jó,kihisztizitek :lol:

Marcsi,édes Ádi és irigylem a szánkózás miatt, a pasit meg szard le,bekap6ja sztem.Majd hoppon marad, megy majd kuncsorogni, de te akkor majd jól kipenderíted (más szót akartam, de az kicsit durvább)
Vendég

Ndombi
Osszesitve igen.En egy sms-bol gondolom a 3 szemelyt es nem tudom ki az a kis Matyko es lehetseges a feltestvere,semit nem ertek.
Azt is tudom,hogy nem tart nekik soka,neki is hazudozik ossze visuza,gondolom a 3-hoz akor jar mikor ennek aztmondja dolgozni megy,nekem is ezt csinalta.Komaromba lakik a 2es szamunal.
nem mehet az annyahoz sem,ki van onnan dobva,tehat egyenlore maradt neki Komarom.Hozzam tobbet megcsak szolni se szoljon.Gyulolom,meglatom lepokom.Nem ember,csalo szelhamos bortonben a helye.

Kép

Kép
marcsitita

Nem tudom miota csinalhatja,ezt a csajt reg ismeri,de alitolag 1 honapja vanak egyut,mar ossze koltozve+mar majdnem terhes is volt,vagy csak ezzel akarta megfogni a ferjemet.Na mindegy nem erdekel.Egy honapot adok nekik meg.
Engem k...ott le a csaj,meg hogy elvagyunk valva mer megcsaltam a frejemet,tehat egy szava sem igaz o fele sem

Kép

Kép
marcsitita

mi az hogy már majdnem terhes is volt? :roll:
Vendég

A majdnem terhes,hogy elkadt a gumiban.

Ma voltam nem elit magánböcsi :lol: hanem rendes állami bölcsi beiratkozáson. 2-be is felvették és egyen várólistán van. a várólistás lenne jó,de szerintem a másikba megy jövő februártól,addig a magánba most februártól.

Egyikkel sincs bajom,nekem tetszenek.olyan régi"kommunista fílingje" van nyugis bölcsisnénikkel.mindíg abba akartam járatni amiben éppen voltam.

Már lelkiismeretfurdalásom van a most februártól...mivel nem fogok annyit dolgozni,hogy ott legyen de hát valahogy el kell indulni nem?

Mondták a bölcsisnénik,hogy sok 13 hónaposuk van, meg is lepődtek mennyi.(kérdem én akkor engem miért hajtottak el tavaly)
Épp aludtak.nagyon cukik voltak ott a kiságyakban. elég jól felszereltek.szavam se lehet.
5 helyen voltam, abból még 2-ben volt hely.

februártól aza tervem hogy 10-re viszem vagy ahogy ébred mert motsnában 9-kor fekszik fél 10-kor kel ami nem túl jó bölcsi szempontból.

szóval el akartam ellalvás előtt hozni,de ha fél 10 körül bemegy akkor semmi értelme,fél 1-kor elhozni,mert mire elmegyek,jöhetek vissza.

Szerintem fél 10-re viszem és 3-ra megyek,alvás utánra.szerintem ez jó nem? Nem sok?Mivel itt nincs beszoktatás ezért az elején 1 óráráa hagyom ott,aztán 2-re stb.
Pénteken megyek egyeztetni. remélem jó nekik amit elgondoltam.

Az állami 345 Ft naponta+ mindenféle felszerelések.(ha valakit érdekel)

Kép
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?